Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 9. juni 2018

9 juni 2018 - Hvordan politikerne og politiet bedrar oss

Vi husker alle hvordan Stortinget behandlet Listhaug, rett og slett fordi hun fortalte sannheten. En av sannheten som hverken Politi eller Politikerne på Stortinget ville se i hvithøyet, var problemene på Holmlia i Oslo. Les denne ironiske artikkelen om at da Listhaug gikk av, så "forsvant problemene" på Holmlia:

"Endelig fred på Holmlia". Men det var ikke fred på Holmlia, bare at Media, Politi og de fleste politikerne ville ikke forstyrre nordmenn med de reelle problemene. 


Flere av personene på dette bildet er siktet for alvorlig kriminalitet, 
blant annet drapsforsøk, ifølge VG. Foto: Privat
Så dermed er det slått fast at det ikke er retorikken til Listhaug som er problemet, men problemet er de politikerne som forsøker å skjule problene, nekte å innse dem og å gjøre handlekraftige ting for å beskytte samfunnet. Men selv om politiet internt er fullt klar over problemene med Holmlia, og vet at de ikke makter å gjøre noe med det, så offisielt så snakker det som forventes av de, om de ikke skal få problemer med sine sjefsstillinger og status.


De som sier sannheten idag - blir raskt Statens fiende
Om du skal være ekte og sann i dag, og våge å tale høyt ut om det, så må du belage deg på å bli Statens fiende, anført av Erna Solberg, Siv Jensen og Trine S. Grande, og deres blinde følgere. De jobber ikke for frihet for det norske folket, de jobber for å binde oss fast til Islam og til EU. Begge 2 store onder. Hvor de bryter Grunnloven om 3/4 flertall ved eks. å gi bort Finanssystemet, vannkraften og muligens også Datatilsynet under EU.


Norge ett uformelt EU land Det eneste som mangler at vi formelt er et EU land - for i øyeblikket er vi mer lydige enn noen andre EU land mot Brussel. I praksis, er vi lydige tjener for et Stor-Tyskland, med en kansler som praktisk talt har vært med å føre store ødeleggelser over våre demokratier. Dette skjedde da de lot de store innvandringsbølgene inn til Europa i 2015. Kommer det flere store bølger, så er vår etnisitet så godt som utvannet og ødelagt. Fordi de Europeiske lederne ønsker frivillig at Europa blir lagt under Islam. 


Gud satte grenser mellom folkeslagene Å utvanne grensene som Norge og EU jobber mot, er også ubibelsk, jmfr. med Ap.Gj. 17:24-28. Og dermed må det være satan, denne verdens fyrste, som jobber intensivt mot å ødelegge alt vår kultur, landgrenser, trygghet, fasthet, lover mm. Og de som tjener ham mest, er de som i praktisk jobber for mer innvandring fra Midtøsten/Afrika, som har en stor selvforakt for sin egen etnisitet og kultur, som ikke har noen forståelse for at man må beskytte den etnistet de selv har blitt født inn i - og som ikke forstår at det å være stolt over våre egne verdier - spesielt det som er bygd på Kristendommen - vil gjøre at alt det gode vi er vant til - opphører å eksistere, så vi til slutt blir lik landene i Midtøsten - til en ørken. Ikke glem at mye av kulturen før Islam, var ofte rike kulturer, men ble fullstendig ødelagt under Islam. Og nå er Islam også på vei hit, med Media og våre politikeres velsignelse.


Dette skjer fordi vi foraktet Gud og brøt Hans lover
Samtidig så må dette skje. Fordi også folket har foraktet Guds Lover og Budene Han ga til nasjonene - sånn at nasjonen kunne være trygg fra lovløshet og anarki. 


Sosialismen føder anarki
Anarkien begynte rett etter krigen, hvor AP - sosialismen - tok over det private skolene for å utdanne lærere, for å forme dem til å bli sosialister. Idag så er våre lærere de fremste på å påføre våre barn ugudelighet, fremme sosialistisk-Grønn ideologi, fornekte Kristus, drepe kristen troen til barna, å ugyldiggjøre Bibelens trygge former for sex - mann og kvinne - hvor de promoterer fri sex - også med samme kjønn, fordreier historiske virkeligheter som teks. krigen i Jugoslavia, latterliggjøre eller skaper frykt over demokratiske valg som eks. Trump i USA - som kan tyde på en kjærlighet til autoritært styre, og mye mer. Skoleverket har blitt en løgnindustri.


Grønn og Rød politikk på fremmarsj - fordi de unge kan ikke historien eller forstår ikke faretegnene på bedrag
Dermed kan også ugudelige mennesker som De Grønne og Rødt storme fremover, hvor den ene representerer New Age (hvor de tilber og dyrker Moder Jord), og den andre Kommunisme (marxisme i en nyere klesdrakt) - fordi vi har ikke lært våre barn å tenke selv - og vi har heller ikke lært våre barn historien - om hvordan nazismen kom til makten (pga svake ledere). Og fanatisk ideologi kan bare kjennes på hvordan menneskene føler seg under systemet - til tross for dens positive propaganda. Å stoppe ytringsfriheten mot visse ting (som Islam og kritikk av Staten) er ett tegn på at noe er fundamentalt galt.

Islam på fremmarsj
All demokrati fungerer med at folk er selvtenkende, og våger å si sine meninger. Men dette er fallende i Norge, også med Erna Solberg som frykter kristnes negative bilde på Islam. De kristne som ikke ser faren med Islams utbredelse i vårt eget land - må være temmelig blind og dåraktig! Fordi det Islam har gjort med våre søsken i Midtøsten, vil de også gjøre med oss. Det kan tenkes at tanken er at Staten synes det er behagelig å få en avgudsdyrkende religion her, for å få slutt på kristendommen. Men den religionen vil også kuve og nedkjempe sosialistene, og alle andre religioner.


Fremtidsscenarioer?
Hva skal våre politikere si når de må fly for sitt liv fra Islam i en nær fremtid. Fly av frykt, eller bøye seg for sverdet? Hva skal de tenke da? Med tanke på frykten av de som sitter med makten her til lands idag, så tror jeg at det blir mange som kommer til å konventere til Islam. De fleste politikerne på Stortinget, spesielt de som fremmer Islam, har ingenting kjærere enn sitt eget liv. Deres eget ego står over alt annet, og de tenker minst på å gi rettferdighet og rett til de som lider eller de små i samfunnet. Nå nyter de glansen i Media, får aksept av "folket" og ikke minst aksept blant lederene i EU som ser dollar i øynene - når de tenker på hva det vil gjøre med våres økonomi - ved snarlig overtagelse.


Vi har sådd - og nå høster vi
Dette er vår straff, fordi vi har innført Abortloven. Husk at Finanssystemet ble innført 13 juni 2016 - akkurat på samme dato som første utkast til abortloven ble innført den 13 juni 1975. Vi har sådd, og nå høster vi. 

Norge har forbannet Israel, spesielt siden Gro H. Brundtland og hennes disipler kom inn i politikken for alvor på ca. midten av 70 tallet. Og vi har også flere ganger høstet forbannelser pga det. Nå er Høyre og våre Utenriksminister veldig ute med å anklage Israel, for å få lov til å forsvare seg selv mot aggressive terrorister som vil ødelegge demokratiet i Israel. Og i gjengjeld får vi problemer med bla. Holmlia i Oslo, hvor harde kalde muslimske terrorister (for det er nettopp det Young Bloods er) som terroriserer de etniske norske og andre innvandrere - selv muslimer. Vi har sådd, og vi høster.

Men ingen vil omvende seg, for vår rikdom blender oss. Vår materialisme gjør at vi blir enda mer arrogante og oppblåste, og tror ingen kan stoppe oss. Vi tror vi har svaret for alle, og ønsker å være forbilder (for det onde) for andre nasjoner. Vi gratulerer andre nasjoner når de innfører abort, og sier dermed at vi elsker mord på små barn. Hvor avskyelig slekt vi har blitt - formet av vår ondskap! Arvet fra våre fedre! Og likevel går vår statsminister rundt og er overpositiv og oppblåst, men forstår ikke hvor ondt systemet det er hun styrer. Men Gud er ekspert på å stikke hull på oppblåste ballonger, og få ut luften.


Profetordet  
Det kommer, det kommer sier Herren. Ja, jeg vil utgyte blod over denne nasjonen, fordi den selv har utgytt blod, og har gledet seg over det. De har slått mine profeter, herjet med de rettferdige, og likevel så sitter de der og tror de er gud. Ingen kan nå meg tenker de, ingen kan stoppe meg. Men på en dag, på en time, vil jeg styrte deg ned. Jeg vil vise deg hvor liten du er, i forhold til Min Allmakt. Uten meg kan du ingenting gjøre. Din ondskap kan du bare gjøre, fordi jeg tillater deg å gjøre det. 

Men Jeg Herren Gud, jeg som formet deg, og skapte deg, vil sette en stopp for deg. Og til slutt vil ingen huske eller vite hvem du var - fordi du foraktet meg, og trodde at det var du som produserte maten og sørget for at solen skinte på deg, at det var du som sendte regn til ulike tider, så du fikk mat på bordet. Men det var Jeg som velsignet deg, og det er også Jeg som vil stoppe deg, når din tilmålte tid er over. Ve deg, når din tid er Inne! Som du ikke viste barmhjertigehet mot de jeg sendte til deg, og til de spirene jeg skapte i dit liv, så vil heller ikke Jeg vise barmhjertighet på den dagen, sier Herren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar