Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 7. juni 2018

8 juni 2018 - norsk jødehat på fremmarsj i norske skoler

For å skjønne hva Oslo Avtalen egentlig er, så må man skjønne hvordan det offentlige Norge i ettertid har oppført seg mot Israel.

På Utøya utover 2000 tallet indoktrinerte de barn og ungdom til å sterkt mislike Israel, og å støtte palestinske terrorister. Dette var i APs ånd, og forteller at Oslo avtalen egentlig var ett svik mot demokratiet Israel, ved å fremme jødehateren Arafat og hans banditter, til å ta kontrollen over det såkalte palestinske folket, som før hadde fred under Israel. 

Etter Osloavtalen oppsto det Apartheid mellom palestinere og jøder, som før Oslo avtalen kunne bo sammen. Og Norges media som beskylder Israel for apartheid, beskylder Israel for det Norge selv er ansvarlig for- for det er faktisk vi som har skapt hele situasjonen, ved å tillate drapsmenn å styre over det palestinske folket. Les hvordan PLO ødela Libanon

Og dette har det offisielle Norge støttet, og under Erna Solberg og hennes Utenriksminister Eriksen fortsetter å støtte, og dermed tillater de også jødehat å spre seg inn i samfunnet. Jøder og Israel er 2 sider av samme sak. Vi gjentar i lik grad det våre fedre gjorde under 2 verdenskrig, som det tok oss omtrent 70 år å be om unnskyldning for (og så fortsetter vi i verre skala idag, så da kan man jo spørr om unnskyldningene har noe for seg). Her bilder fra Norge ved og under krigstid:
Bildene over illustrerer våre fedres jødehat, som da ikke fantes hos alle, men det var heller ingen som gikk i rette med denne typen skrifter. Norsk Politi hadde alene ett ansvar for å frakte jøder til båten Donau, og til gassovnene. Og når vi ikke var villige til å gjøre opp med det etter krigen, så øker jødehatet i vår generasjon til uantede høyder, uansett hvem som sitter i regjering. Vi har dessverre ingen Donald Trump, kun rødstrømper, venstrevridde og kommunister, som har kuppet media og mye av det offentlige Norge.
 
Vi kan lese denne artikkelen fra Mona Levin, fra en jødisk familie som har bodd flere generasjoner i Norge:


Mona Levin synes det er viktig å fortelle om de norske jødenes historie: – Norske skoler vil ikke invitere meg


Mona Levin sier bla. i dette intervjuvet:

"Hun understreker at de norske jøders historie er kraftig underkommunisert.

– Min historie er en annen enn den som majoriteten i Norge har opplevd. Og mange i Norge klarer ikke å fatte at man kan være norsk og jødisk samtidig. Stadig møter jeg undring over at jeg som jøde også er norsk. Da svarer jeg at min familie kom til Norge 25 år før den norske kongefamilien. Hvor lenge skal man bo i Norge før man blir akseptert som norsk? Undres Mona Levin."

Og " – Jeg har blitt invitert til et par kristne skoler. Men jeg får sjelden holde foredrag ved andre skoler. En gang da jeg var invitert, takket de nei da de hørte hva jeg skulle snakke om. De sa at temaet var for kontroversielt. Jeg spurte: «Mener du det er for kontroversielt å være jøde?» De svarte «ja».

Tenk det er ikke kontroversielt å være terrorist, drapsmann eller fra voldelige sekter i Midtøsten/Afrika, men det er kontroversielt å være jøde. Noe du er født! Det kan minne om nazistisk propaganda, som så selv den nyfødte jøden som ett problem som man måtte kvitte seg med. 

Det er ikke lenge siden den "endelige løsningen" ble gjennomført, og mange historikere mener at det er stamfaren til PLO Al Husseini, Stormuftien av Jerusalem (slektning og mentor til Arafat) som fikk Hitler på tanken å utrydde jødene. De som støtter PLO aktivt, kan være den nye tidens "brunskjorter", bare at de forstår det ikke selv, men fordømmer de som støtter jødene for det (verden lar seg bedra). Bedrag er som regel det enkleste den dyriske menneskenaturen kan hengi seg til. Man behøver ikke høyskoleutdannelse til det, selv om anti-sionisme, som er likt antisemittisme, som er likt anti-jøder, også pågår for fullt under akademisk utdannelse og i de akademiske miljøene.

Ettersom jeg selv har barn i skolen, så vet jeg at skolene gjør stort sett ingenting mot jødehat. Min datter, da hun gikk i 10, så var det en polakk og nordmann, som høyt utbroderte jødehat i timene, uten at lærerne gikk i rette med dem (men hjelp så de går i rette med deg om du er kristen og helt overgitt til Jesus). Eks. før vinterferien, sa den ene "Så fint at det er vinterferie. Nå skal jeg dra hjem og drepe jøder". Dette hørte lærerne, uten at denne eleven ble refset. Da jeg gikk på skolen på 70 tallet, så hadde sånne uttalelser blitt møtt med sterke reaksjoner. Sånt var skambelagt, iallefall offisielt i skolen.

Og jødehatet tas til nye høyder, takket være skjøgesamfunnet KFUM og KFUK: Titusenvis av norske skoleelever vil bli servert hva de som vil boikotte Israel tenker om konflikten. (Illustrasjonsfoto: Lead Beyond, flickr)

"Til høsten vil elever i ungdoms- og videregående skole gi 20-25 millioner kroner til en organisasjon som kjemper for boikott av seks millioner jøder og to millioner arabere i Israel. Samtidig vil de norske elevene bli offer for en storstilt anti-israelsk propagandakampanje. Hvordan denne kampanjen kommer til å arte seg, blir mer og mer tydelig.

Elevtinget burde skjønt det allerede da de så KFUK-KFUM Globals fire siders brosjyre presentert før møtet i mars. Den inneholder en serie anklager mot israelsk side, uten at sikkerhetstiltakene settes i sammenheng med palestinsk vold og terror. Palestinsk sides 70 år lange avvisning av to stater for to folk nevnes heller ikke med et ord.

Nå planlegger KFUK-KFUM Global å holde «hundrevis av foredrag» på skoler i forkant av høstens Operasjon Dagsverk. For å gjennomføre dette mobiliserer organisasjonen frivillige i organisasjoner som er minst like anti-israelske som dem selv. «Bidra til årets Operasjon Dagsverk», heter det for eksempel i et oppslag på nettsiden til Fellesutvalget for Palestina. Ikke langt over oppslaget viser utvalgets logo et kart hvor Israel er radert bort.

En framtid hvor Israel er borte fra kartet er også målet til KFUK-KFUM Globals palestinske samarbeidspartnere. YWCA Palestine er blant frontkjemperne i palestinernes kamp for «rett til å vende tilbake». «Det er i psyken til enhver palestiner at retten til retur er en hellig rett og det kan ikke bli noen fred uten den,» skriver YWCA på sine nettsider. «Den har ingen foreldelse og kan ikke bli fjernet med en avtale eller etableringen av en [palestinsk] stat,» skriver YMCA videre." Les hele artikkelen her.


 Bare så det er sagt, kristne Israel hatere, og sterke Israel kritikere pga deres hat mot jøder, vil ikke komme til himmelen, om de ikke ydmyker seg. Jeg finner sjelden tonen med Israel kritikere, uansett om de ber i tunger og er karismatiske og tror på alt annet i Skriften. Om du ikke tror på Guds ord om Israel og jødene, så tar du bort mye av Bibelen, og beveger deg i ett stort bedrag. Å bevege seg der, så kan veien videre mot fortapelsen gå raskt. Husk at Jesus er Ordet, og du er frelst ved Ordet, og du har ingen rett til å manipulere Ordet så det passer din egen teologi! Og Guds Ord er veldig klar over hva den mener med Israel - Guds øyensten, Sakarja 2:12.

Men også Norge som samfunn, kan få forbannelsen over seg, ved å la denne giften spre seg til våre barn. Les her om hva Bibelen egentlig mener med 1 Mos. 12:2-3

Jeg vet at jødehat drar raske dommer over seg, og da er spørsmålet om hatet bare får spre seg, at dommen vil komme. Vi har hatt profetier i over 100 år, som snakker om en russisk invasjon. Vil dette komme i de nærmeste årene? Gud vil ydmyke oss nordmenn, ettersom vi har blitt oppblåst og arrogante. Jødehatet som spres, er bare toppen av alt annet ondt som denne nasjonen har gjort og fortsatt gjør. Jeg ser ingen anger, noen sted, etter at Herren profeter har talt til landet. Derfor vil vi heller ikke få noen advarsler, når dommen kommer. Gud har allerede advart, og han vil ikke komme med flere, som Van der Hoven prater om under: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar