Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 13. mai 2018

13 mai 2018 - Israel og dens harde profetiske vei videre

Jeg tror at jeg er midt oppi profetiske oppfyllelser, som aldri har vært sett, men som har vært nedfelt i de jødiske skriftene. Vi fikk tegnene ved Blodmånene, og nå sist, Tegnet i Jomfruen som peker på Åp. 12. Vi er på vei inn i noe, som det ikke finnes vei ut fra! Fienden vil stenge Israel inne, Gud vil stenge alle Israelhatende nasjoner inne!

Først var jeg ganske sikker på dette ville oppfylles i 2017, men da ingenting skjedde, så måtte jeg undersøke denne profetiske tabellen en gang til, og jeg skjønte at det var snakk om det hebraiske året 5778, dvs. som går fra september i fjor til september i år, 2018. Så jeg har hatt en indre aning, om at våren-sommeren kan ting brake løs. Og vi ser at ting skjer i det naturlige - som kan gå mot bibelske profetiske oppfylelser.

Mye skjer nå, Israel har feiret sitt 70 års jubileum (70 er ett profetisk viktig tegn), og Iran har kommet helt opp til grensene. Som en sa, den utskytningen av 20 raketter, som var dirigert av Iran, var historisk: Iran har aldri i historien skutt eller kriget mot Israel noen sinne. Dette er en milepæl av ondskap - og Bibelen har faktisk endel å si om Iran (Persia), som enda ikke er oppfylt.

Israel vant i Grand Prix, av den tidligere mobbete (pga hun var tykk) Netta, men valgte å slå seg til ro med at hun var bra sånn som hun var. Og hun sa etter seieren "Neste år i Jerusalem" - som er profetiske ord. Muslimene sier at Jerusalem er Hellig, men det står ingenting i Koranen om det. Mens jødene har tenkt på Jerusalem siden tidenes morgen - og alltid sagt "Neste år i Jerusalem" - som det står i Bibelen :

"...for der krevde våre fangevoktere sanger av oss, våre plagere at vi skulle være glade: Syng for oss av Sions sanger!  Hvordan skulle vi synge Herrens sang på fremmed jord?  Glemmer jeg deg, Jerusalem, da glemme meg min høyre hånd! Min tunge henge fast ved min gane om jeg ikke husker deg, om jeg ikke setter Jerusalem over min høyeste glede!" Salme 137:3-6

Det eneste som er i nærheten av å nevne Jerusalem er i Hadithen Miraj, hvor Muhammed angivelig steg opp til Himmelen fra Al Aqsa moskeen. Men muslimer vender alltid sine blikk og bønner mot Mekka, Jødene mot Jerusalem. Muslimene ønsker Israel og Jerusalem, fordi Islam vil ikke gi fra seg noe erobret land. Enten det er Spania eller andre land. De vil ha det tilbake! Og ser etter nye mulige erobringer, som nå er Europa!

Så hva skjer
Jeg tenkte først å peke på en nylig utgitt profeti jeg oversatte, og hente ut noe av det de sa:


Bilde fra Yom Kippur krigen
"Israel vil bli angrepet fra nord ved det gule banneret, og fra øst av perserne. Kampene vil bli Rask og Vredefull, men Michael og hans hær vil beskytte mitt folk. Perserne vil trekke seg tilbake, men kommer tilbake en annen dag. Det vil bli et overraskelsesangrep på Israel når nasjonen er i fest."

Videre "Min sønn, advar Mine Forløste for å holde seg på knærne neste uke, for tiden er her Jeg har advart om. Be for kongen (Oa:Trump, tror jeg han mener), jeg har satt over din nasjon, for han vil være i beslutningsdalen. Israel, sov med ett øye åpent, for ødeleggelsen kommer om natten, og mange vil gå til grunne."

(Som kristne skal vi ikke følge profetier når det gjelder tid, ettersom det kan bli feil, men jeg velger uansett å ta denne med)

Midt i den Israelske jubelen, over så mye (tross alt, de har ikke hatt mye å juble over de siste 70 årene - pga alt hatet, all drepingen av deres folk - hvor Europa støttet det aktivt pga arabiske olje og en fortid som de ikke helt klarer å riste av seg) kan komme på ett raskt fall - kan igjen skape ett stort sår i Israel - pga deres evige fiender. De får ikke sove eller hvile, om de ikke kan skade Guds folk på en ondskapsfull måte. Og ondskapen fra lederskapet i Iran, Syria, Tyrkia og Russland finner ingen hvile, før de har utført det hatet de har i hjertet, derfor har også Gud tatt kroken i deres kjever, og dratt dem ut fra sine trygge nasjoner, for å møte Han som de hater - og Gud taper aldri en konfrontasjon!
Hedningenes tempel - Al Aqsa moskeen - vil sannsynligvis bli ødelagt
Men Israel vil seire, og etter vil templet bygges. Om jeg forstår Skriften og profetiene rett. Og vi som er kristne, har ikke mye tid igjen. Nådetiden er så godt som løpt ut, og vreden ligger som mørke skyer over hele jorden. Det er kun den ekte Guds Hellige som holder den tilbake - men for hvor lenge?

Imorgen så åpner den Amerikanske ambassaden i Jerusalem, akkurat på den dagen i den hedenske kalenderen hvor den moderne staten Israel så dagens lys. Jeg ble også frelst den 14 mai 1988, så det blir også mitt jubileum.

Etter fødselen av Israel 14 mai 1948, så kom de arabiske (for det meste Sunni) armeene for å utrydde jødene. Vil vi se en lignende demonstrasjon nå, men da med Persia (Iran og Shia) som ledende angriper? Bare tiden vil vise, men Jesus formante oss å være våken, når vi så de profetiske tegnene, og at Tiden nærmet seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar