Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 1. mai 2018

1 Mai 2018 - 1 Mai - Hvordan Norges selvstendighet forsvinner bit for bit


Som du ser over så kom jeg over ett 1 mai tog - jeg holdt på å kjøre på dem - eller rettere sagt - de stengte veien for meg. Til slutt fikk jeg kjøre forbi - stoppet og tok dette bildet. Norsk flagg - sammen med ett rødt flagg med som jeg kan se en hammer på - det ligner på det sovjetiske flagget. Kanskje noen burde tenke seg om før de feirer kommunismens dag? - som er en feiring av autoritære krefter  som er en ideologi som ønsker full kontroll over den vanlige mannen og kvinnen i gata.

Gro H. Brundtlands evige strev etter å få oss inn i den globale verden - bærer nå mektig frukt - og folk er redd for å si noe som er politisk ukorrekt. Akkurat som det var under Sovjetveldet - og verst under DDR. Jeg har vært i Øst-Berlin og sett de hemmelige fengslene - som de satt ofte tilfeldige folk i - og hvor de ble torturert (som historien om en som ga juling til en sønn av en kommunistpamp - fordi han mobbet en jente - og forsvarte henne. Han havnet i fengsel og tortur for det - sånn er det når Staten får all makten).

Og Sosialismen er bare en annen form for kommunisme. Begge strever etter samme mål - men går frem på 2 forskjellige måter. Nå tror jeg at Norges innbyggere er såpass kokt - at de omtrent ikke lengre reagerer på hva som skjer inne på Stortinget. Uansett - de folkevalgte har sluttet totalt å høre på folket - de lever sitt eget liv. Her kan du lese mer om ideologiene:

Kommunismen                      Sosialsimen

Jeg antar at de fleste forstår at Høyre og FRP ikke kjører noen Borgerlig politikk - men heller sterkt mot Sosialisme og Globalisme. De elsker ikke sitt eget land eller kultur - men selger den til høystbydende. Først gikk Finanssystemet over til EU - og nå Vannkraften. Og det er grunnlovsstridig - men både domstolen, myndighetene - våre autoriteter er korrupte. De skal tjene folket - men jobber dag og natt for at vi skal være tjener for Staten - og våre barn er via deres manipulerte ideologiske skyggelagte briller - statens barn.

For en tid tilbake møtte jeg en barnevernspedagog. Vi fant fort tonen. Og når vi snakket om Barnehage - så var han faktisk enig med meg. Han hadde jobbet i Barnehage - og så at barn faktisk ofte ikke hadde det bra. Så jeg dristet meg til å utfordre han på Barnevernets rolle - hvor de bla. har ofte ett mål å ta kristne barn - om de er for mye opplært av foreldrene i Guds Ord. Og da ble det full krangel. 

Han forsvarte Statens Barn ideologien - at det var bedre om man tok 10 barn fra foreldrene bare på mistanke - om så det var kun 1 som var skyldig i vold eller overgrep. Jeg ble forskrekket over sånne tanker. Og forsøkte å ta frem horrible saker - som teks. denne afrikanske kristne familien - som ble fratatt 2 barn - ettersom hun var gravid med den 3 - sto politi og Barnevernet utenfor fødeklinikken - og tok barnet fra henne rett etter fødsel.

Familien gikk til rettsak mot Barnevernet - og Barnevernet tapte i alle instanser. De fikk sine 2 barn tilbake - men ikke den som var 2 år og tatt ved fødsel - fordi det var best for barnet å være hos fosterforeldrene i BV ideologiske verden. BV trosset Høyesterett - og advokatene kunne ikke tro sine egne øyne. 

Pedagogen jeg pratet med forsvarte dette - og mente at det var Barnet beste som gjaldt - ikke noe annet. Jeg sa at det var kynisk måte å tenke på - kanskje han tenkte sånn ettersom han selv ikke hadde barn. Og han ble så sint så han sto og hoppet - og bannet.  Han tålte ikke at noen sa akkurat det. 

Klart det kan en si om en som ikke har barn. For når du får egne barn - så skjer det noe med deg - mellom deg og barnet som er guddommelig - om du da ikke har ett herdet følelsesliv da. Du knytter en spesiell kontakt - du ikke klarer med andre barn. Da vil også hjertet briste - om ditt barn lider - feks. ved at BV og politi tar ditt barn. Og barnet vil også lide - i de fleste tilfeller. Barn kan få sjokk - som de må bære med hele livet.

Da jeg forsøkte å snakke om internasjonale protester i mange land og at topp politikere fra Romania dro opp for å snakke med de BlåBlå om Barnevernet - hvor ingen tok de imot - så blåste han bare av det. Fordi alt omhandlet "barnas beste" (akkurat som om pedagoger vet hva som er barnas beste - jeg trodde barna visste det best og i godt over 90 % av tilfellene - så vil alle barn være hos mamma og pappa - tross alt barna har foreldrenes gener - ikke statens gener).

Han sa at det var 3 ting som var "Hellig" for han - det var Staten, Barnevernet og politiet. Jeg trodde mannen var sprø. En stat som ikke holder sine forpliktelser som tjener - er ikke en stat - de har da gått over til å bli gud - og ønsker tilbedelse.

Jeg fant ut at det var best å avslutte diskusjonen - han var så sinna - så man visste ikke hvordan dette skulle ende.

Nylig kom jeg over denne artikkelen:


Regjeringen vil ikke gi norske barn rett til å klage til FN
Norske barn skal ikke ha mulighet til å bringe klager til FNs barnekomité, mener Regjeringen. Uvirkelig og et svik mot barna, sier organisasjonene.


Ok - de snakker om Barnas beste - men alt handler om Statens beste. Barn skal ikke engang få lov til å klage - om de føler seg tråkket på av Barnevernspedagoger, politi og stat - fordi Staten vet best. Og Norge begynner å få en stigende andel ødelagte familier og barn - pga Barnevernet. Og det vil bare øke. Fordi kjernefamilien er Staten - uten kjernefamilien - så har ikke Staten noen grunn til å eksistere.

Hva har skjedd med Norge?
Jeg satt og tenkte på dette: Norge som var så fri - iallefall inntil 90 tallet. Vi som elsket å ytre vår frihet - som elsket å være selvstendig og ikke la andre styre over oss. Hva har skjedd?

De fleste andre nasjoner i Europa - inkludert Danmark og Finland - vil at barna skal ha rettigheter i FN. Men ikke Norge. Hvorfor er Norge stort sett det eneste som er så arrogante og dumdristige?

Hva har Norge gjort i Europa som ingen andre har gjort? Da slo det meg - vi har vært inne - og sveket Israel - via Oslo avtalen. Og dette slår nå tilbake på oss selv. Det finnes ingen nasjoner eller enkeltmennesker - som ikke høster forbannelser - når de rører med Guds Øyensten. Bibelen er veldig klar på dette:

"Ve deg, Sion, berg deg, du som bor hos datter Babel!
         
For så sier Herren over hærskarene, den herlige, etter at han sendte meg til folkeslagene som plyndret dere: Den som rører dere, rører ved min øyensten.
         
For se, jeg løfter hånden mot dem, de skal bli til bytte for slavene sine. Da skal dere kjenne at Herren over hærskarene har sendt meg." Sak. 3:11-13.


Gud løfter hånden mot Norge - og vi blir ett bytte for våre slaver. Hva nå det enn betyr - så høres det ikke bra ut. Kan slavene våres være Barnevernet? Kan det være vår straffedom? Ja, jeg er overbevist om at det er en av tingene - og innvandring og utvanning av kulturen er det andre. Gud har sak med Norge - fordi vi ikke hører. Hør da på denne profetien fra Profet Jonathan Hansen:

"«Norge, å, Norge, et land av selvstendige tenkere, et land av krigere. Hvorfor kjemper du mot meg, den levende Gud - alle guders Gud? Du har gjort gud av deg selv, uavhengig og fri, men du er blind , naken og sulten - sulten for sannhet, som folket ditt ikke lenger har. Du har vendt seg til dine forfedres visdom som tilbad de hedenske guder av tre, vann og skog, solens guder og månen og stjernene, for menneskers forgjeves Du har gjort deg selv din egen gud, herre og herre, men jeg advarer deg! Abrahams, Isaks og Jakobs Gud som du forbanner, vil forbanne deg. Siden du kjemper mot meg, vil jeg nå kjempe mot deg.
Dine guder, trollmenn, hekser og tryllekunstnere vil ikke kunne frelse deg fra det jeg tillater å komme over dine nasjon, land, vann og hav. " Gitt 4 November 1999.

Jeg har vært nylig i Israel - Jerusalem - i 11 dager - og jeg kjente Guds kraft over hele plassen - vel og merke der jødene var. Ikke fordi de var perfekte - men fordi det er Guds folk - og de har mye inneboende kjærlighet å gi - om noen bare vil ta det imot. De er også sår - pga all hetsen de har måtte leve av fra de hedenske nasjonene - med media i spissen - i nå 70 år.

Så hvorfor liker ikke folk Guds kraft? Jeg har en arbeidskollega - som virker som en grei fyr. Men da jeg diskuterte Israel med han - så tok han helt av. Han forbannet Israel og velsignet palestinerne. Ved en annen anledning - så avslørte han noe fundamentalt. I vår by - så har vi en gateevangelist som heter Willy. Han står ofte alene i gata - og spiller Evangelisentermusikk. Og om du kommer forbi der - så merker du Guds kraft å en helt spesiel måte. Denne arbeidskollegaen min - gikk forbi der - og sa at det var det verste han hadde opplevd. Forstår du?

Mørke kan ikke blande seg med lyset, og lyset kan ikke blande seg med mørket! En som hater Israel - vil aldri kjenne Guds herlighet - fordi han lever i en mørk ondskap - som trives i mørket. Derfor blir verden så sinna på Israel - fordi Israel motbeviser Darwenismen løgner om at alt er bare tilfeldig, det motbeviser gudløs kommunistisk og sosialistisk politikk - fordi at Israel finnes - betyr at Gud finnes. Du kan ikke bortforklare det - fordi ingen nasjon har vært borte fra sin nasjon i snart 2000 år - for så å komme tilbake. Det er overnaturlig - og nasjonene går til strid mot Gud - ved å hate Israel.

Dermed sier Skriften:

"Hvorfor larmer hedningene og grunner folkene på det som fåfengt er?  Jordens konger reiser seg, og fyrstene rådslår sammen mot Herren og mot hans salvede:  La oss sprenge deres bånd og kaste deres rep av oss!  Han som troner i himmelen, ler, Herren spotter dem.  Så taler han til dem i sin vrede, og i sin harme forferder han dem:..." Salme 2

Norge bør ikke undervurdere Guds vrede - for den har allerede rammet Norge bit for bit. De ugudelige er bare verktøy i Den Høyestes hender - og de ugudelige gir bort landet bit for bit drevet av Hans Ånd - fordi vi ga bort Hans land - bit for bit - til Israels ville onde fiender. Rettferdige mennesker er fortvilet over den galskapen som har truffet våre folkevalgte - men de som styrer - er drukket av en tumleskål (Sakarja 12:2) - en vin som gjør de beruset - så de ikke vet hva de gjør - de skroter sitt eget land - og er oppblåste mens de gjør det. De ser ingen fare - selv om fareskiltene er store!

Menneskelig sett så kan det se ut som Israel er i stor fare - noe de også er - men Gud er det som gjør Israel uangripelig - uansett om alle store nasjoner samlet går til angrep på de. Deres egen kraft er liten - men Guds kraft er stor. Det finnes ingen naturlig forklaring til alle deres mektige seire - om ikke Gud hadde gitt dem seieren - du kan lese om disse mektige seirene - med lite folk - i bla Samuel-, Konge- eller Krønikerbøkene.

Men Norge bør huske at alle store nasjoner som har stått imot Israel i oldtiden - eksisterer ikke idag. Det gjør Israel. Og det er varslet for Norge - ydmyk dere nå - mens det enda er tid!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar