Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 11. april 2018

12 april 2018 - Syria, Damaskus - Trumps trusler

Når jeg nå begynner å skrive denne artikkelen - så er klokken på pc`en 1 minutt før midnatt. Er det ikke på samme måte i det profetiske? Vi er så nære, så nære - til at alt det vi kjenner - vil gå mot sin ende. 

Syria, Damaskus - et profetisk tegn
Det profetiske tegnet er Syria og Damaskus. Og Trump truer med å skyte raketter mot Assads hær - og Putin truer med å skyte ned rakettene - eventuelt skyte mot de som skyter mot dem. Altså starte en krig. Om dette skjer - så kan rekkefølgene være katastrofer som får store ringvirkninger - og til slutt - kanskje over tid - føre til en storkrig - mellom nasjonene. Her kan du følge Live Versjoner via Jerusalem Post.

Den Hvite Rytteren - mot Vest
Jesaja 17 beskriver begynnelsen på Endetiden - og veien mot 3 verdenskrig. 3 verdenskrig beskrives i Jesaja 24-27 - og kalles Herrens dag - som jeg mener er Åpenbaringsboken. Tenk på de 4 rytterne i Åpenbaringsboken. Vi vet at den hvite hesten allerede har ridd en stund (antikristens ånd - som taler om fred - men ruster opp til krig). Jesaja 17 sier:

"Se, Damaskus skal ikke lenger være en by, men bli til en ruinhaug.
Aroers byer blir forlatt, der skal buskaper hvile, og ingen skal skremme dem.
         
Efraim skal miste sin borg og Damaskus sitt kongedømme. Med resten av Aram skal det gå som med israelittenes herlighet, sier Herren over hærskarene. Og den dagen skal Jakobs storhet minke og den fete kroppen hans bli mager." Jes. 17:1-4.

Vi kan se at Jesaja 17:1 er delvis oppfylt - men ikke helt:
Damaskus pr. idag
Husk at Damaskus har blitt erobret mange ganger - men aldri helt ødelagt. Og jeg tror at hele byen i ett øyeblikk vil bli totalt ødelagt - som Jesaja 17:1 beskriver - altså byen blir kun en ruinhaug. Kanskje det taler om en atombombe som legger byen i ruiner eller annet fryktelig våpen. 

Mye taler om at en krig med Israel er det som vil avgjøre det. Om man leser litt videre i Jesaja 17:4 - så vil man se at Jakobs (Israels) fete kropp vil bli mager - dvs. en periode med nød - hvor det er mangel på mat. Om det blir en krig - hvor Israel vinner - så vil også nasjonene vekkes til anstøt - kanskje Gud bruker den episoden - til å jage hjem de jødene som bor i Galut - i utlendighet - hjem til Israel.

Nasjonene er samlet i Syria
Det som er skummelt med Syria - er at det er så mange nasjoner blandet inn der - hvor også USA - som støtter Israel - men Trump er kanskje er litt for rask på avtrekkeren, når det gjelder å gi Assad skylden - for et (angivelig) kjemisk angrep mot sivil befolkningen. Med tanke på hvor mange som lider på denne planeten - uten at stormaktene bryr seg - så er det rart at man skal bruke så mye energi på Syrias lidende befolkning. Det er bra å bry seg - men jeg tviler på at det er det dette handler om. Alt handler egentlig om Jerusalem - og at nasjonene har ett begjær etter å kunne kontrollere Jerusalem. Du kan lese det om det i synet til Nathan - som var i himmelen en kort tid - hvor Gud fortalte endel hva som ventet Israel.

Alle er interessert - Russland, Syria, Iran, England, Frankrike, palestinere og mange flere - mens USA for øyeblikket - har en ekte venn i Trump. Men neste som tar over styringen i USA - vet vi ikke om den er en Israel venn - eller en sviker!

De 4 rytterne
Grunnen til at jeg tror de 4 rytterne i Åp. 6 snart vil ri - er fordi Blodmånene 2014-15 innvarslet Herrens dag - og Tegnet i Jomfruen i fjor - varslet om Åpenbaringsboken 12, altså Jakobs nødstid - og det vi kaller Jordens fødselssmerter. La oss titte litt på de 4 rytterne - som vil starte opptakten til det vi vil kalle 3 verdenskrig:

De 4 rytternes vindretninger
For noen år siden kom jeg over en snutt på YouTube - som fortalte om de 4 vindretningene hesene og rytterne vil ri fra. Dessverre fant jeg ikke snutten igjen da jeg lette etter den. Men jeg har kopiert noe av innholdet. Han sier at for å forstå de 4 vindretningene rytterne kommer fra - så må man bruke skrift mot skrift - og han hentet inn Sakarja 6:5-6. Dessverre er det ikke vært å finne annet en 2 vindretninger i de norske oversettelsene jeg har tittet i - men i den engelske (amerikanske) bibelen han hadde - sto det følgende:

""These are the four spirits of heaven, going out from standing in the presence of the Lord og the whole world. The one with the black horses is going toward the north country, the one with the white horses toward the west, ant the one with the dappled horses toward the south"

På norsk blir det noe som dette:

"Dette er himmelens fire vinder, som nu farer ut etter at de har fremstilt seg for all jordens herre.   Vognen med de sorte hester for drog ut mot Nordens land, og de hvite drog ut efter dem mot Vest, og de flekkete drog ut mot Sydens land. " 

(NB! De flekkete hestene er nok mer riktig å oversette dem med grønn - Islams farger)

Og har man 3 vindretninger - så vet man også den 4.

Den hvite hesten
Den første rytteren på en hvit hest - representerer en antikristelig ånd som snakker mye om fred - og den fremste i det - er Obama. Av lederskap, Statsministre, presidenter ol. så er det ingen som har vært mer influert av antikristens ånd enn han. 

Men rytteren og hesten representerer først og fremst en demonisk ånd som rir - men en av frontfigurene til den ånden er Obama. 

Vi kan også se at de fleste på Stortinget i Norge er sterkt influert av samme ånd - og kakler om fred og masse følelser - men bare med tanke på deres tilslutning til krigen i Libya - hvor stort sett alle partiene var med - der de bare bestemt å gå til krig over mobilen - hvor denne handlingen var et brudd på folkeretten - så ser man også at Norge var med å hjalp Gaddafi til å falle - så slapp man til Terrororganisasjoner til å ta over Libya - som AlQuaida - og gjorde det verre for befolkningen enn under Gaddafi. Men alt handler om en Mesterplan - til vår sjels fiende.

Fred - en vei mot Krig
Men også mye av flyktningskrisene som kommer mot Europa - kommer via Libya. Her ser vi at den Hvite Rytterne allerede har vært og ridd - og brukt sine lydige redskap (bla. Det norske Storting). Her ser vi hvor farlig Fredsprisen er - bare fordi Obama fikk den - og fordi folk ble fortrollet av hans tunge - så ble folk revet med i villfarelse - og uten at man visste det - så var alle ett brikke i spillet - for å legge til rette for 3 verdenskrig.

De andre rytterne
Det er også viktig å se - at når Den Hvite Rytteren er ferdig med sin misjon - så vil de andre rytterne ri. Og i kjølevannet av den - vil den Rød rytteren ta bort freden som vi her i Vest har snakket om i så mange år, Den Svarte Hesten vil gi hungersnød og den siste rytteren, som man oversetter med flekkete - er ifølge grunnteksten Grønn - Islams farger - og de fikk kontroll over 1/4 av jorden (Midtøsten og Afrika - eller også i Vest?) til å slakte og drepe. Men jeg tror ikke dette er verdenskrig - bare starten på noe det vil føre til en større konflikt.

Det er også interessant å se at stort sett alle nasjonen Rundt Israel - inkludert det palestinske flagget - har alle (eller noen) av disse rytternes farger i sitt flagg. Kanskje Gud forsøker å gi oss ett budskap?
Det palestinske flagget
I Åp. 7 - så tror jeg at det er snakk om Bortrykkelsen - den store skaren som er samlet - hvor "stafettpinnen" blir igjen gitt over til Israelittene - kanskje 144.000 troende evangelister - som ikke kan skades.  I Åp. 8 - beskrives den 3 verdenskrig - og det som skjer videre - til Jesus kommer igjen i Åp. 19 - og ødelegger det lovløse systemet på jorden - og innfører Guds Orden.

Damen fra Valdres sin profeti
Derfor er det også interessant å se hva Damen fra Valdres sa i sin profeti av 1968 - gitt videre av Emmanuel Minos - her er noen utklipp (du kan lese hele her):

"I Før Jesus kommer igjen og den tredje verdenskrig bryter ut, blir det avspenning. Det blir en lang fredsperiode mellom stormaktene  Folk kommer til å legge langsiktige planer. I vårt land blir det nedrustning, og vi blir igjen uforberedt som 9. april 1940. Den tredje verdenskrig begynner på en måte ingen har ventet, og fra et helt uventet hold."

"Krigen bryter ut. Først som en liten konflikt, en ubetydelig konflikt. Men den slutter ikke. Den tiltar og brer seg. Til slutt utvikler det seg til en stor krig. Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk, bl.a. atomvåpen. Luft, jord og vann blir forgiftet og ødelagt."

Jeg tror at den lille konflikten hun prater om - vil ha sitt opphav i Syria. Der har Stormaktene sine egne interesser - og Gud lokker dem dit - han tar sin krok - og setter i kjevene deres (Hesekiel 38:4) - og drar dem dit - for å dømme de for deres synder. Og mange nasjoner vil dra opp - for å stride på Herrens dag.

Tegn i tiden
Det er dette advarslene i Blodmånene handler om - det er dette Tegnet i Jomfruen handler om - og Åpenbaringsboken handler om Israels nød - og bedrag - før de finner ut at de er lurt - av Antikrist - Og så - vil de rope på Han som er deres Sanne Messias - og Jesus vil selv dra ned - for å stride mot Ondskapen og dens hærer. 

Jeg drar til Israel Jerusalem
2018 er nok ett sterkt profetisk år - men ting vil ikke skje med en gang - men ting kan også skje meget raskt - når det starter. Jeg for min del - drar ned til Israel i neste uke - for selv å være med på Israels 70 års jubileum. Jeg er veldig spent - om noe skjer mens jeg er der. Jeg vil skrive på Facebook - og fortelle fra turen. Og muligens vil jeg nok skrive noe her inne.

"Ånden og bruden sier: «Kom!» Og den som hører det, skal si: «Kom!» Den som tørster, skal komme, og den som vil, skal få livets vann som gave." Åp. 22:17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar