Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 17. mars 2018

17 mars 2018 - Hva handler egentlig Støres utspill mot Listhaug om?

Det er full strid i Stortinget. Men få aner at det er en kamp mot Norges egen sjel. En kamp for eller imot at vår egen etnisitet og kultur skal bli fjernet.

Grunnen til at man ikke lærer av historien - er at man klarer ikke å koble historien til nåtiden. Man ser det som noe fremmed - det som har skjedd - men ser ikke at man gjentar fortidens store feil. Hele angrepet mot Listhaug - er et angrep for om Flagget, Nasjonalsangen, Kongehuset, demokratiet, Løvebakken (Stortinget) og mye mer - at det på sikt vil bli fjernet. 


(dette er en blanding av informasjon om hvordan Stortinget fungerer - men også humor på hvordan en komiker forsøker å manipulere Stortinget - hvor han her ikke lykkes. Men manipulasjonen som foregår nå fra Støres kontor - er like dum som denne her med sin Sitar, falske utdannelse og andre ting - Dagens situasjon hadde vært ren komikk - om det ikke hadde vært for faren de utsetter landet vårt for)

Å rive ned landets kultur og nasjonale identitet går ikke over natten. Men det er den veien det har begynt å gå. Norge kjemper med kreft - men de få som stiller diagnosen - blir ikke hørt og verre - de blir forfulgt. Og akkurat som på Churchills tid - så var det omtrent kun 1 stemme som hadde rett (også han ble hetset for å se Sannheten - man blir virkelig ikke profet i sitt eget land) - mens de andre hadde feil - i tåpelig fredsprat - og utav det - en storkrig som drepte mer enn 50 millioner mennesker. Og har vi ikke lært - så er vi dømt til å gjenta historien. Vi trenger å forstå at de få Churchillene vi har i samfunnet i politikken - går utifra FRP - som Hagen, Listhaug, Tybring-Gjedde m.flere.

Dette foregår nå (Aftenposten):
KrF-leder Knut Arild Hareide skriver i en sms til Aftenposten at han har registrert at både Sp og Ap har påpekt at mistillitsforslaget går på tilliten til justisminister Sylvi Listhaug - «med vekt på justisminister».

– Jeg vil ikke spekulere i KrFs videre håndtering som avklares mandag. Men det vil uansett være en helt annen politisk situasjon i Stortinget på tirsdag om Listhaug da sitter med et annet ansvarsområde enn hun har i dag, skriver han.

Synes du det ville være en fordel om hun fikk en annen post før mistilliten behandles?


Ja, det ville være en fordel, skriver Hareide.

Det Hareide egentlig mener - er at vi må få fri innvandring - og ingen som legger stopper for det - og i praksis betyr det at muslimsk innvandring må få komme i større grad til Norge - sånn at vi kan få svenske tilstander. Det finnes mer enn 50 no-go zoner i Sverige - hvor politi, brann og sykebil ikke går inn uten massiv støtte. Dette er Islam og Sharia. Jeg har selv bodd i Sverige - hvor jeg så innvandringens "velsignelser" på nært hold. Jeg flyttet før de begynte å knuse vinduene på bussene, brente biler ol. Men det kan virke som denne "velsignelsen" også er på vei inn til vårt eget land.


Tidligere FrP-leder Carl I Hagen har sagt at han mener FrP bør gå ut av Regjeringen dersom det blir flertall for mistillit mot Listhaug. Han har ingen sans for utspillet til Støre.


– Det er det frekkeste jeg har hørt. Han har da ingenting med hvilke posisjoner statsministeren mener de ulike statsrådene skal ha. Makan til frekkhet, sier Hagen.

Støre - en bibelsk dåre
Hagen sier det mange i dette landet tenker. Støre er ikke bare på kanten til frekkhet, han er det Bibelen definerer som en dåre. For Bibelen sier:

"Dåren sier i sitt hjerte: «Det finnes ingen Gud.» Ondt og avskyelig er alt de gjør, det finnes ingen som gjør det gode." Salme 14:1.

Det hjelper ikke hvor smart man er - om man er en dåre. Ettersom alt man berører - blir ødelagt - spesielt andre mennesker. Man besmitter og utøker gudløsheten, så det blir tungt for folket i nasjonen å kunne puste og leve. 

Listhaug på kanten med Globalismen
Og selv om landet Norge har forkastet Gud - så er det enda noen som ber for landet. Og Gud har fortsatt medynk med Norge - og derfor tror jeg at Gud faktisk har satt inn Listhaug - ikke fordi hun muligens er gudfryktig - men for å holde borte Islams vederstyggelighet - som Sharia, dødsstraffer, vold, voldtekter, tortur og ikke minst terrorisme. Men Listhaug er kommet på kanten med en annen kraft - globalismen - fordekt under New Age banneret - under Den Nye Verdensorden - den som blant annet Clinton familien og ikke minst Obama var ambassadører for (og er det enda).

Bønner er avgjørende neste uke
Listhaug kan nå bare bestå pga bønner. Trump kom inn pga bønner - og satan var sint fordi han ikke kunne stoppe ham. Og det er bare å lese hva Media skriver om Trump - hver dag, selv her i Norge - for å forstå globalistenes hat mot ham. Men de klarte ikke å stoppe ham - fordi bønner er sterkere enn denne verdens makt. Bønner er sterkere enn Islam, enn sosialistene, enn alt av krefter som finnes på denne jord. Om det bare finnes noen som ber.

En skjebnetid for Norge
Så det som skjer i neste uke - vil vise om det finnes nok med bønner. Faller Listhaug - så vil denne verdens mørke krefter velle inn over landet - og på sikt gjøre nasjonen ubeboelig - for de etniske norske. Om noen år, kanskje 1 generasjon eller 2 - om alt går i samme hastighet (jeg tror det vil gå fortere) - så vil de etniske nordmenn få valget med å konvertere eller dø! Det er Masterplanen til Globalismen og sosialistene - selv om mange ikke skjønner helheten av hva de gjør. De er bare brikker i ett spill - hvor ord blir vrengt på og brukt for å hetse de som er uskyldige - og mener at dette er feil. Ord er makt - og de venstrevridde er eksperter på å bruke (og forvrenge) ord - for å snu all rettferdighet til sin egen fordel!

Islam har ett mål - og selv om mange muslimer ikke er bevisste på sin arv - eller hvem Muhammed egentlig var - så skal det bare noen brennende prekener fra Imamaene i moskeene - til å samle de til en enhet - til å radikalisere dem - til å få de til å kjempe mot de vantro. Dette er det hva AP (og Globalistene) mener er "kampen mot terror" - og da forstår du at det finnes IKKE noe sant eller ekte med hverken AP eller Støre. De er falske bedragere - som vil forføre og ødelegge den arven vi har fått fra Himmelens Gud. 

Utøya som ett politisk pressmiddel
Å bruke Utøya som ett politisk manipulerende middel - er under enhvert menneskes verdighet. Det handler iallefall ikke respekt for de som døde der. Men heller man utnytter situasjonen - for å fremme sin ødeleggende politikk. Jeg håper ikke nordmenn lar seg lure. Men her igjen: Bare bønner kan stoppe Støre og hans støttepartnere (det kan også virke som KRF dalter etter - men vi får se...) ..... ellers er jeg redd for det landet mine barn skal ta del av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar