Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 7. februar 2018

7 februar 2018 - Tyrkia truer Hellas med krig

Dette er litt uvanlig, ettersom det ikke står i media. Men ifølge dette nettstedet, så truer Tyrkia Hellas med krig - visstnok akkurat nå. De sier noe som sånt at om ikke Hellas lar noen øyer være i fred  - så vil de behandle Hellas verre enn Afrim (dvs. krigen mot Kurderne i Nord-Syria)

Så kan jeg jo nevne en profeti (som alltid må prøves):

Eldste Paisios
"Profeti fra Eldste Paisios om at Tyrkia vil forsøke å innvandre Grekenland, men vil få hjelp av Russland som vil dele Tyrkia i 4 deler, Russland vil så angripe Israel, de vestlige landene vil advare Russland, som ikke vil høre. Og så angriper Vesten Russland."

Også en variant av profetien her, hvor man sier at krig mot Hellas (fra Tyrkia) er starten på 3 verdenskrig.

Nå må jo alt prøves, og vi får følge med. Børsene gjorde ett stort stup her om dagen - og vi vet at stort sett de fleste landene sitter med dyp gjeld (USA er en versting) - og i Norge har nok ikke staten gjeld - men mange kommuner har gjeld langt opp over ørene. At børsen en dag vil kollapse - har mange snakket og profetert om.

En profeti som indikerer på USAs økonomiske knekk - står beskrevet i denne profetien. Hvor det vil skje ganske nylig etter Fidel Castros død (han døde oktober 2016) - Castro var kommunistleder i Cuba over mange år.

Jeg har skrevet mye om at profetiske ting ville skje i 2017 - hvor det egentlig skjedde lite (men noe skjedde). Men ett jødisk år går fra høsten 2017 til høsten 2018 - som er år 5778. Dessuten er det Israels 70 års jubileum (og de feiret også Jerusalems befrielse fra
Rabbi Ben Samuel
Tyrkerne i 1917 - inn i det jødiske året 5778). Ifølge Rabbi Ben Samuel - som døde i 1217 - så fikk han en åpenbaring om at det vil gå 10 jubelår - fra 1517 (da Tyrkia tok over Det Hellige land) til det siste - som da er i 1917-1918.

Bilde av det 2 templet - og dens offringer

Andre profetier går ut på at Israel vil gå til krig i år - og at i ettertid - så vil templet bli oppbygd. Vi er veldig, veldig nær Jesu Gjenkomst. Forbered deg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar