Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 7. februar 2018

7 februar 2018 - Sodomas og Gomorras ånd inn i Norges elite

Eliten hengir seg til sexuelle myteskapte moter:


Fra Gaygalla 2018 med finansministeren
Homopriser blir delt ut - og fordi Media og sosialistene - og deres fullstendig overtagelse av skolesystemet - over noen ti års tid - har kjørt propaganda for å fortelle hvor fantastisk fint det er - og hvor dumme og fordomsfulle deres kritikere er. Når man lyver ofte nok - som Goebbels sa - så vil folk til slutt tro dem.

En Regjering som elsker Sodomas og Gomorras synder Denne homogallaen hadde viktige folk i regjeringen med seg som barne og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland (H) som delte ut årets ærespris, kulturminister Trine Skei Grande og som nevnt Siv Jensen, vår Finansminister.

Ellers er vår Statsminister en pro-homoekteskap, som du kan se på 
denne snutten - hvor hun personlig sendte blomster til de første homosexuelle som giftet seg i en kirke. Å la homofile gifte seg i en kirke - er ett hån mot Han som skapte dem! Gud elsker de Homofile - mer enn hva Statsministeren gjør, men Han har satt sine Grenser for rett og galt - og at det kun gis nåde ved Korset - om man skal finne veien mot Himmelen.

I en annen tid - hvor det var normalt å følge sin natur
Da jeg var i militæret i 1991 - så pratet vi gutta (og det var kun jeg som var kristen) om en episode i USA - hvor en homosexuell mann ville inn i militæret. Og de lot han få komme inn. Men når han dusjet - så dusjet han alltid alene - de andre følte det unaturlig å dele dusj med han. Og vi i militæret - vi var alle enige om at vi hadde følt akkurat det samme. Den reaksjonen jeg prater om - er guddommelig innlagt i ett menneske fra fødsel - og de fleste menneskene reagerer på Rett og Galt på innsiden - på det som føles unaturlig.

En ny tid - hvor menneskers samvittighet er herdet og livløst Så hvorfor reagerer man ikke lengre? Fordi man blir indoktrinert tidlig - som barn - i skolen.  Barn og ungdom er ofte idag forvirret - og staten går inn og sier at denne forvirringen er normal - men å ha en grunnleggende innstilling at kun Mor og Far og Barn er normalt - som er motsatt av forvirring - ser staten som ett alvorlig overgrep - og kan skape statlige inngrep og fordommer mot deg som person. Du får ikke lov til å være normal - men heller være abnormal. Da klapper alle i hendene sine - at du åpner opp for det urene - og sakte men sikkert - blir brutt ned i din egen psyke! Sunt sinnelag blir gitt full motstand fra de som sitter med makten - og pålagt deres marionett dukker lærerne, i den norske skolen.

En redgjørelse over hvorfor den alternative livsstilen er så feil
I følge dette nettstedet, så går de grundig igjennom hvorfor Homosexuelt ekteskap ol. er så feil - både fra naturens skapelse og via Guds Ord. Den er fra Amerika - men beskriver også samme situasjon i vårt land. Har oversatt den så godt jeg kan:


8 Punkter som vil ødelegge den "homosexuelle" agendaen og debatten i Amerika

Et enkelt faktum må vi huske kontinuerlig når vi prøver å dissekere og undersøke, storskala, desinformasjon og propaganda kampanjer i vårt moderne samfunn, er dette spørsmålet, ville det være et problem hvis dette ikke var ekstremt godt finansiert? Med det mener jeg: hvis ethvert nyhetsutløp, politiker, film, sitcom (situasjons komedie), TV, forfatter og kommersielle krefter ikke presset dette på til samfunnet, ville det da vise seg å være en sak som var verdig til den nasjonale scene?

Faktisk har Rhamn Emanuel, Ordføreri Chicago og tidligere Obama-rådgiver nylig blitt sitert som "Homosexuelleer de neste jødene som får en innsamling" , noe som betyr at det er store penger tilgjengelig for alle som presser den "homoseksuelle" debatten i Amerika.

Denne programmeringen og mønsteret gjennomsyrer debatten om homoseksuelle og homofile ekteskap i vårt samfunn, og må ærlig undersøkes fra denne vinkelen. Hvis dette virkelig er tilfelle, og din mening om denne saken blir manipulert for noe større mål, vil du ikke vite hvorfor, av hvem og hva slags taktikk som blir brukt?

Spørsmålene nedenfor er spesielt utformet for å kutte gjennom hele den sovelsyreaktige- og partisan aktive debatten som er knyttet til homoseksuelle / homofiles saker rundt ekteskapet, og komme helt til bunn for å avsløre det som en langsiktig sosial manipulering, et program som i siste instans er designet for å re-designe vår art og kontrollere befolkningen.

1. Er det virkelig en slik ting som en «homoseksuell»?Det er en nøye utformet forvirring om begrepet "sex" i vårt samfunn, og det er ganske målrettet. Faktisk er tåkeleggingen av tradisjonell bruk av ord og definisjoner en taktikk som først ble introdusert i George Orwells bok 1984 . Orwell kalte det 'New Speak' (Oa.: Ny Tale), og det ble definert som innsnevring av språk for å skape nye sosiale normer.

I hovedsak knepet med "New Speak" (Ny Tale) var innramming av debatten gjennom smart bruk og misbruk av språk for å forandre på kulturen. Dette skjedde på en rekke måter, men som nye ord og definisjoner er som en spirende konstrusjoner i samfunnet, sosial manipulering som er i stand til å kontrollere og veilede debatten rundt sentrale problemer.

Ordet "homoseksuell" er et klassisk eksempel på denne hvordan denne teknikken fungerer nå i vårt samfunn. Ordet "homoseksuell" er et oppfunnet ord, det er et "stråmanns" ord som egentlig er motstridene eller misvisende som er blitt injisert i vår kultur. Det er rett og slett ikke noe som er homoseksuelt, biekseksuelt eller a-seksuelt, eller for den slags skyld "oralsex" eller "analsex" osv. osv. Alle disse ordene har ingenting å gjøre med ordet «sex» per definisjon. Sex per definisjon er knyttet til kjønnsidentitet, enten kvinne eller mann. På samme måte er ordet "samleie" også forbundet med sex mellom utelukkende motsatte kjønn.

1. Substantiv Samleie - Handlingen av seksuell frembringelse mellom en mann og en kvinne; Mannens penis er satt inn i kvinnens vagina og opphisset til orgasme og utløsning oppstår.


Vær spesielt oppmerksom på at samleie oppstår når en " kvinne og mann kobles til formålet som er forplanting" . Dette er en vitenskapelig betegnelse og er hensiktsmessig brukt på en handling som har som mål å holde arten. Vitenskapelig sett, om det er en handling utenfor denne definisjonen, kan det ganske enkelt ikke kalles «sex» eller avlede det derfra, fordi det ikke utøker arten. Så derfor er begrepet "homoseksuell" en politisk opprettet uttrykk, som har festet prefikset "homo" til ordet "sex" i forsøk på å validere seg selv som et like korrekt uttrykk.

Når man refererer til en "homoseksuell", ville det være mer hensiktsmessig å henvise til personen som identifiserer seg selv som en "homo-masturbator". Faktisk er noen handling utenfor den tradisjonelle bruken av sex alt egentlig bare onani for gleden. Enten det er glede av mann på mannlig kontakt, kvinne på kvinne, eller kontakt med noe for det eneste formål med glede, er det i beste fall maturbasjon (onani).

2) Hvordan kan 1% av befolkningen styre den nasjonale debatten?

1. 3,8% av amerikanerne er homofile
a. "Williams-instituttet ved UCLA School of Law, en seksuell orienteringslov og en offentlig tenkningstank, anslår at 9 millioner (ca. 3,8%) amerikanere identifiserer seg som homofil, lesbisk, biseksuell eller transseksuell   2011)." (Gaylife.about.com/od/comingout/a/population.htm)

2. 1,8% av amerikanerne er biseksuelle. "Instituttet fant også at biseksuelle utgjør 1,8% av befolkningen, mens 1,7% er homofile eller lesbiske. Transexuelle voksne utgjør 0,3% av befolkningen." (Gaylife.about.com/od/comingout/a/population.htm)

3. 1% av amerikanske husholdninger. "Det 2000 amerikanske folketellingene fant at homoseksuelle par utgjør mindre enn 1% av de amerikanske husholdninger." (Gallup.com/poll/6961/what-percentage-population-gay.aspx)

4.
 3% - 8% er homofile og lesbiske. Den nasjonale homofile og lesbiske arbeidsgruppen anslår tre til åtte prosent av begge kjønnene. (Gallup.com/poll/6961/what-percentage-population-gay.aspx)

a.  "Mens prosentandelen kvinner og menn i alderen 18-44 år som rapporterte at de var heterofile eller homoseksuelle, var liknende (94% av kvinnene og 96% av mennene sa at de var heteroseksuelle mens 1,1% av kvinnene og 1,7% av mennene sa at de var homofil eller homofil), prosentandelen kvinner som rapporterte at de var biseksuelle, var mer enn tre ganger så høy som menn (3,5% av kvinnene mot 1,1% av mennene). " (www.hhs.gov/opa/pdfs/r-and-e-update-spring-2011.pdf, s. 5.)

Spør nå hvordan er det slik en liten del av den samlede befolkningen kan kontrollere en så stor del av den nasjonale debatten i Amerika?

Det faktum at den gjennomsnittlige amerikaneren blir angrepet med meninger fra vanlige medier hele tiden rundt den homofile ekteskapsdebatten og legitimering av homofil livsstilen som en gyldig alternativ livsstil, skulle bli sett på som svært mistenkelig, da det bare representerer en så liten del av den faktiske befolkningen. Når som helst vi ser en så liten avvikende kultur som dominerer den nasjonale oppmerksomheten, må vi umiddelbart spørre hvem som finansierer dette og for hvilke formål.

Ingenting så lite som 1% skulle noen gang komme til å dominere mer enn 1% av den nasjonale oppmerksomheten. Hvis det er i stand til å utnytte mer enn deres 1%, er det fordi det er et høyt nivå av agenda bak kulissene som tillater og får det til å skje. 1% av befolkningen som styrer oppmerksomheten som den homoseksuelle dagsorden har vært i stand til, vil tilsvare en underkultur som noe sekteristisk som dominerer media, eller kanskje de som tror at de er vampyrer/gotere som tar over det politiske scenen.

Radikale, unaturlige, fantasibaserte underkulturer blir aldri tatt alvorlig av samfunnet, eneste gangen en sånn type motkulturgrupper noensinne får fotfeste er om noen åpner døren og finansierer dem fra utsiden.

Så hvorfor skulle noen finansiere og høyne målene for radikale grupper i samfunnet? La oss ta for eksempel radikal ekstremisme eller de som tror på en voldelig tolkning av Koranen. Vi vet at radikal islam bare utgjør en liten prosent av det muslimske samfunnet, men verdens elitestyrere vet om du gir penger og makt til radikaliserte elementer i et samfunn, da de kan utnytte sin lille stemme som igjen produserer masse splittelser i kulturen. Det er den perfekte måten å få samfunnet til å kollapse. Det å støtte frynsegrupper og sære ideer i ett samfunn er uforholdsmessig en militær taktikk ikke noe mer.

Dette er akkurat det som skjer i Amerika med debatten om "Gay Rights" ("Homosexuelles rettigheter"), vi ser krefter utenfor som identifiserer en "frynsete"-gruppe og gir dem muligheten til å skape splittelse i samfunnet.

Den uforholdsmessige mengden av faktiske homofile livsstil tilhengerere, og med tanke på hvor mye tid de får av tid i det offentlige, viser at det ligger en baktanke skjult i kulissene som er støpt ned i dypet rundt "De homosexuelles rettigheters" debatt. Helt ærlig, de eneste folket med nok kraft, penger og forbindelser for å gjøre 1% av befolkningen til et nasjonalt problem er den ene (1) prosenten, eller den svært velstående eliten som driver verden.

3) Vil ikke Homo Giftermål - debatten bare gi makt til myndighetenes administrasjon?
Et annet stråmanns-argument som de"homofile rettigheters" talsmenn bruker for å snuse seg inn i den nasjonale debatten er "homofil ekteskap". Dette fastslår i hovedsak at homofile par ikke får de samme rettighetene som et tradisjonelt mannlig og kvinnelig par. Hovedsakelig felles innlevering på skatt og også fullmakt over medisinske eller juridiske avgjørelser angående deres bedre halvdel, som tyder på «homofil ekteskap», vil gi dem disse fordelene eller rettighetene.

Først av, må poenget gjøres at tradisjonelle par ikke får skatteincitamenter eller skattefradrag. Nei, de får slike fordeler fordi de forventes å oppfostre en familie, og oppvekst og vedlikehold forbundet med å oppfostre en familie er hardt arbeid som er gunstig for samfunnet som helhet. Å øke sunne, godt tilpasset barn i en kjærlig, normal, universell naturlig setting med en gift mann og kvinne ved roret er den historiske beste settingen for barn. Et barn som blir regnet ved oppnådd alder til å bidra i samfunnet som et produktivt medlem, og i likhet med når det er hans tur, fortsette slekten ved å danne en egen familie. Det er derfor en tradisjonell familie får skattefordeler, fordi den blir en fast form og bidrar til å bygge grunnlaget for alle moderne og gamle samfunn, familien.

Et «homofilt ekteskap» vil ikke etablere en nettofordel for samfunnet. Uansett hvor mye "homofil kjærlighet" paret forplikter seg til, vil de ikke generere et barn av seg selv, og dette er et biologisk faktum. Dessverre er homofil-livsstilen en funksjonsfeil av arten og den naturlige ordenen. Mens alt i naturen reproduserer og arbeider for bevaring av sine arter, er de som er engasjert i homofil livsstil, ikke med i denne syklusen, men likevel så arbeider noen for å normalisere deres funksjonsfeil på samfunnet.
Hvis det var 500 Tasmanske Tigre igjen og de var alle mannlige, ville de fortsatt bli utryddet som følge av denne virkeligheten. Normaliseringen av denne feilen i samfunnet som en akseptert livsstil som er verdig til ekteskap, er et falskt ideal, og det er nettopp derfor de ikke er kvalifisert for å motta skattefordelene.

Likevel er "Skattefordelene" enda en hovedsak i denne svært komplekse debatten. Grunnloven forbyr proporsjonal skatt på folks arbeidskraft, og Skattemyndighetene (IRS) er en ulovlig enhet opprettet for å stjele lønnene til sine borgere. Den homofile ekteskap / rettighetsdebatten tjener bare til å styrke denne ulovlige, forfatningsmessige enheten ved å bekrefte at den har rett til å beskatte flere mennesker. Det er latterlig å tro at propaganda for homofile rettigheter roper og skriker for mer statlig innblanding. Den virkelige debatten skal dreie seg om å avskaffe skattemyndighetene, slik at regjeringen ikke kan bruke skatter som et middel for å skape spesielle privilegier for alle i samfunnet.
Foresatte og motstandere av homofile rettigheter bør i stedet arbeide for å avskaffe IRS sammen i stedet for å bruke regjeringens skattekode for å straffe hverandre. Dette gjelder med fullmakt, noe som gjør at det ikke lenger bare er statlig regulering, eller privat byråkrati som hindrer en som er elsket fra å ta beslutninger for noen andre. Arbeid for å fjerne kraft fra store konglomerater i stedet for å gi dem med denne kontrollerte debatten.

4) Hvorfor det massive presset mot godkjennelse av medisiner, som gir løsaktig livsstil?
Hvis premisset er at den seksuelle revolusjonen handler om befolkningskontroll (Planned Parenthood), som det er i denne artikkelen, så hvorfor presse en manisk besettelse på «sex» på samfunnet, samtidig som man jobber med befolkningskontroll? Du tror at flere personer som engasjerer seg i seksuell aktivitet, vil i stor grad øke befolkningen, ikke begrense det - enig? Dette ville være sant hvis det ikke var overforvaltet av av elitens eugenikere (rasehygiene)

Organisasjoner som Planned Parenthood, Hollywood og media presser alle seg inn i våre skoler og kulturer med en besettelse av sex eller noe som er misvisende i den retningen. Disse organisasjonene har tatt over, og påvirker sex holdninger gjennom programmer i barneskolen og videregående skoler over hele nasjonen gjennom regjeringslobbyer. De holder samlinger, forfatter kjønnskurs, leverer kondomer, lager instruksjonsbrosjyrer og filmer, og presser legemidler og abort som en løsning på uønskede graviditeter.

Programmet er rett og slett dette: Det fremmer ikke-reproduktiv sex som krever farlige medisiner , fremmer pornografi og masturbasjonskultur, og fremmer også "homoseksualitet" som en måte å redusere befolkningen på planeten.

I hovedsak er kvinners helsetjenester virkelig en trojansk hest, ved deres tilnærming mot befolkningskontroll. Det har vært veldig vanskelig å få virkelige studier om helserisikoen ved abort og prevensjon fordi farmasøytisk industri bruker mye penger for å lage falske studier og lobbyer som vender det blinde øyet mot helseproblemene knyttet til prevensjon og abort.

I en høyt respektert journal viser en ny studie korrelasjonen mellom kreftfrekvensen og den seksuelle revolusjonen ,

"Den prestisjefylte Journal of American Medical Association (JAMA) rapporterte 27. februar, hvor frekvensen av metastatisk brystkreft hos kvinner i alderen 25 til 39 nesten doblet seg mellom 1976 og 2009, fra 1,53 til 2,9 per 100 000."

og om abort sier Dr. Orient,

"Hun oppdaget at østrogen øker med 2000 prosent ved slutten av første trimester (Graviditet), noe som øker kreftsårbarheten. Men ved slutten av svangerskapet har 85 prosent av brystkreftvevet blitt kreftresistent på grunn av hormoner som er gjort av morkrekken .

Det betyr at en fullført graviditet beskytter mot brystkreft. Beskyttelsen går tapt når en graviditet blir avbrutt, noe som gjør en kvinne enda mer utsatt for brystkreft.

Orient sier at minst 29 studier har vist en signifikant økning i brystkreft hos kvinner som har hatt abort. Hun sa at mange studier indikerer abort kan øke risikoen for brystkreft med gjennomsnittlig 30 prosent. "

Det er det som er lureriet, konsekvensen av "sex" er selvsagt at graviditet er målet med akten. Så media har jobbet for å flytte vår kultur for å vektlegge gleden av sex uten konsekvenser og ansvar. For å gjøre dette, er man avhengig av "vitenskapen" for å omgås de naturlige lovene, men omgå de naturlige lovene så inntreffer det sitt eget sett med konsekvenser, hovedsakelig kreft.

Kvinner er målet for ødeleggelse, først ved å begrense deres evne til å reprodusere ved mange år på prevensjon og deretter tas helt ut av ligningen når de får kreft. Dette er akkurat hvorfor mer sex har resultert i en større avfolkning i den vestlige verden. Bare en dåre ville tillate en lege å manipulere sine dyrebare hormoner som vedlikeholder både helse og reproduksjon.

5) Hvorfor er ødeleggelsen og demoniseringen av tradisjonelle familier så viktig
I et veldig forklarende intervju sier en "lesbisk" kvinne ved navn Masha Gessen, at dagsordenen bak homofile rettigheter / homofile ekteskapsdebatten er den direkte ødeleggelsen av den tradisjonelle definisjonen av ekteskap og familien.

Her er et utdrag av en artikkel i Blaze sammen med et radiointervju hvor hun understreket punktene under.

"Hun delte sine synspunkter om emnet og sa veldig spesifikt;

  • "Homo ekteskap er en løgn."
     
  • "Å kjempe for homofilt ekteskap innebærer generelt å lyve om hva vi skal gjøre med ekteskap når vi kommer dit."
     
  • "Det er en tankeløst at ekteskapsinstitusjonen ikke burde eksistere." (Denne uttalelsen er møtt med svært høyt applaus.)
Som nevnt ovenfor snakket Gessen om redefinering av den tradisjonelle familien. Dette kan ha noe å gjøre med det faktum at hun har "tre barn med fem foreldre":
"Jeg ser ikke hvorfor de (hennes barn) ikke burde ha fem foreldre lovlig. Jeg ser ikke hvorfor vi skulle velge to av de foreldrene og gjøre dem til et sanksjonert par. "

Dette er ikke et uvanlig perspektiv blant talsmenn for "Homosexuelle Rettigheter", de ser ikke familien som en universell norm, men i stedet ser de tradisjonelle ekteskap som en konstant påminnelse om deres unormalitet og dermed det rabiate hatet.

Seksuell funksjonsfeil som "homoseksualitet" i lys av slike åpenbare universelle lover som er motsatt av kjønnsseksuell tiltrekning, ekteskap og bestemmelsen for det resulterende avkommet, bør behandles som en sykdom i samfunnet. Dette pleide å være den utbredte oppfatningen bare for 30 år siden, men ikke nå lenger på grunn av sosialteknisk dagsorden, som er ansvarlig for sammenbruddet og ødeleggelsen av familien som har slått rot i samfunnet. Samfunnet smuldrer uten den sunne familien, hvor man trener opp moralske, velutdannede og prinsipielle personer.

Etter hvert som samfunnet blir mer og mer degenerert og korrupert bort fra det naturlige ståsted, svikter familiene og dermed går samfunnet i spiraler ned mot avgrunnen, raskere og raskere hver generasjon. Vi har menn og kvinner i maktposisjoner som lever avvikende, amoralsk livsstil som et resultat av ødeleggelsen av sin egen familie, og de ødelegger samfunnet gjennom deres uvitenhet og korruptibilitet ved utvendige påvirkninger.

6) Ville det være tilhengere, hvis folk ikke levde i frykt for å bli merket som en intolerant av samfunnet?
Det er kanskje bare 1% - 3% faktisk åpenbart «homofile» eller lesbiske personer i vårt samfunn, men du vil oppdage at det er en stadig voksende aksept av den antatte alternative livsstilen blant mennesker. Dette er ikke fordi samfunnet har blitt mer tolerant, det er faktisk det motsatteDet er fordi regjeringen og media har samlet seg for å skape en beskyttet klasse av individer, hovedsakelig den politisk opprettede "homoseksuelle". Disse beskyttede individer kan ganske bokstavelig talt bringe frem massive juridiske forgreninger og straffe personer som ville våge si det åpenbare at seksuell tiltrekning mellom menn eller kvinner av samme kjønn er en perversjon av den naturlige orden.

Hatende lover, og medias demonisering av "rett-tenkende" folk som snakker ut mot overtakelsen av vårt samfunn av en liten kontra kultur fraksjon, har skapt en skremmende effekt i vårt samfunn. Ingen våger å kritisere den "homoseksuelle" dagsorden fordi de vil bli stemplet som en fordomsfull og satt i bås som en kriminell, bare fordi man utøvde sin talefrihet. 

Disse lovene er en temmelig frontet i det strafferettslige systemet, og mer, de blir brukt av «homoseksuelle» for å lage tusenvis av falske rapporter som er vist i denne artikkelen, som en historie over den økende falsk rapportering av hateforbrytelser. 


"Formålet med dette nettstedet er å samle en omfattende database over de falske rapportene om" hat kriminalitet "begått i USA. Den bygger på arbeidet til Laird Wilcox , hvis 1994 Crying Wolf (PDF) er den eneste boken som er dedikert til dette emnet så langt. "

Faktisk var et av de mest kjente tilfellene, Matthew Sheppard, som ble grepet av liberale politikere som Ted Kennedy for å presse gjennom hatkriminalitet ved lov, hvor det viste seg å være et mislykket overgrep og ikke relatert til Matthew Sheppards seksuelle orientering i det hele tatt (Oa. Han var Homosexuell - men ble drept - ikke pga det - men pga narkotika bråk). Les hele historien her . Dette stoppet ikke media og politisk elite fra å utnytte den triste situasjonen som sitert her,

"Mens Shepard lå bevisstløs på et sykehus, kom den nasjonale pressen raskt til Laramie. Cal Rerucha, som påtalte saken, fortalte Vargas at media kom ned på Laramie" som gresshopper ".

"Vi visste i nyhetsredaksjonen dagen det skjedde, dette kommer til å bli en stor historie, dette vil tiltrekke seg internasjonal interesse," sa Jason Marsden fra "The Casper Star-Tribune."

"Jeg husker en av mine medreportere som sa:" Dette barnet skal bli det nye plakatbarnet for homofile rettigheter, "la han til. Nyheten om Shepards død utløste reaksjoner utenlands og skapte demonstrasjoner over hele Amerika. "

Virkeligheten i situasjonen er at en forbrytelse er en forbrytelse, uansett hvilken motivasjoner den har, og vi har allerede lovbøker som tar hånd om forbrytelser av alle slag. Hvis vi ikke kan påpeke naturens avvik av alle slag uten frykt for å bli merket en intolerant og homofob, så spør deg selv om det er en First Amendment som tillater oss Konstitusjonen (Grunnloven) i USA? Svaret er nei, det er ikke det!


7) Orientering er et valg
Homoseksualitet er ofte avbildet som en tillstand menn og kvinner er født inn i, og de har ikke noe valg i retningen og begjæret de uttrykker, men i alles vår virkelighet - er alt vi gjør, et valg. Virkeligheten blant alle som er avhengige av mat, narkotika, sex, pornografi eller onani er at de ikke er avhengige av selve handlingen, men til serotonin (Oa: Signalsystem i nervesystemet) og dopaminrespons (Dopamin er også i nervesystemet) eller flom av kjemikalier, slik handlinger og tanker produserer i hjernen. I hovedsak er du avhengig av ditt egen kjemiske respons og ikke selve handlingen i seg selv. Vitenskapen har vist at det finnes reseptorer i hjernen som bruker disse kjemikaliene som regulerer våre stemninger, følelser og tilstand.

Narkotika som kokain, amfetaminer og LSD osv., Alle bruker dette systemet og etterligner i stor grad de naturlige kjemikaliene i hjernen vår og er derfor er de så vanedannende. Hva som skjer er i tankene, eller vår interne dialog former nevrale veier i hjernen, og handlingene styrker disse reaksjonene. Reaksjoner som resulterer i oppførsel og blir forsterket i løpet av livet. 

Avhengighet av hvilket slag som helst, begynner det med våre tanker. Ved å bruke en "homoseksuell" som eksempel, kan vi se allerede ved ung alder, så vil samfunnets eksponering av et barn vedrørende konseptet sex, utvikle en spenning rundt emnet. Når hjernen spiller med denne nye ideen og mulighetene, danner den nye neurale veier (i nervesystemet) for kunnskap, dette er en normal respons for et barn når man lærer sex, med nysgjerrigheten som drivkraft.

Problemet er at samfunnet lærer alternative ideer om sex som er i strid med naturlovene, derfor er barn via sex utdanningsprogrammer rettet mot barn i ung alder, i grunnskolen. Den sosiale manipulasjonen vet at sinnets utvikling, med en gang den blir utsatt for informasjon, vil helt bokstavelig talt bli besatt/dominert av det, spesielt i disse viktige utviklingsårene. Så de lager i hovedsak en tilbakekobling ved et barn som kontinuerlig sjekker om de er normale/rette eller homosexuelle. Sinnet vil utføre kontroller om det liker den jenta eller liker den fyren, og som barnet uvikler tvangstanker over seksualitetens natur, begynner ønske- og orienteringsbaner å forme den kanalen en tenker i en retning. Denne konstante kontrollen med å prøve å avgjøre om en er homofil eller rett, er utrolig skadelig for utviklingspsyken til en ung voksen, spesielt med tanke på det åpenbare faktum at en mann og kvinner produserer en babyEnkel matte 1 + 1 = 2 blir veldig forvirrende for et barn når autoritetsfigurer forteller dem at alle variablene som er mulige kan være lik 2 i sammenheng med en forutinntatt kjønnsrolle.

En veldig virkelig epidemi er pornografi og onani. Barn blir utsatt for grafisk materiale i svært ung alder og ganske bokstavelig talt på grunn av den vanlige bruken av pornografi og onani involverer den nevrale programmeringsprosessen, og mange blir fanget i det for resten av livet. 
LES DENNE artikkelen om et sekulært samfunn som er ærlig om hvordan konsekvensene av porno og onani virker på livet deres og prøver å oppmuntre hverandre til å unnslippe den onde ofte demoraliserende livsstilen pornografi lager. Denne artikkelen tjener som et eksempel på hvordan seksualitet blir utnyttet, og involverer både menn og kvinner i en destruktiv og en dehumaniserende livsstil. I stedet for å rasjonalisere det, normaliseres det. Men dette samfunnet (linken over) er ærlig om det og arbeider for å frigjøre seg fra en valgbasert destruktiv livsstil.

Et annet poeng som burde pekes på, er at feminiserende midler injiseres i vårt vann og mat, som BPA og andre østrogenlignende kjemikalier . Dette fører til at gutten blir hyperfeminisert og kvinner utvikler brystkreft til en høy pris. Mer død og befolkningskontroll av den elskverdige globale eliten.

8) Det bibelske og naturlige lovperspektivet
Bibelen og Guds lover vil alltid svare til det vi kaller naturlig lov. Gud er universets skaper og har lagt ned konstante naturlover som er uforanderlige og universelle. Loven og budene som er gitt til oss av Gud i Bibelen er det som kalles "Åpenbare Lover". Åpenbare Lover forsterker det vi allerede vet å være sanne og finnes rundt oss lagd ned i naturens lover. En av disse lovene er seksuell reproduksjon av de høyere artene, en mann og en kvinne er pålagt å produsere avkom. Dette er så naturlig og grunnleggende som det blir, og kan ikke argumenteres med fordi det er et observerbart faktum.

"Homoseksualitet" som en legitim form for kjønn, går i motsatt av de naturlige observerbare lover, og det er nettopp derfor at det er så mye uenighet og debatt om det er gyldighet i vårt samfunn. Det sies at alle gode lover i samfunnet må være enig med Guds naturlige lover, fordi de er universelt åpenbart for alle i samfunnet. Dårlig lov, er lov som motsetter det åpenbare og skaper splittelse og forvirring i samfunnet. 

Her er noen vers som utformer den riktige rollen for menn, kvinner, sex og ekteskap. (Legg merke til at Bibelen er full av dårlige eksempler, selv jødiske patriarker og kristne tradisjoner, de handlingene blir nesten alltid refset av Gud selv eller hans profeter),

Gud skapt og lot da en mann og en kvinne gifte seg. Dette er den opprinnelige hensikten med ekteskapet, ikke noe mer eller noe mindre 2 Mos. 20-25

Avkommet er velsignet i sammenhengen med et bibelsk ekteskap 1 Mos. 1:27, 28

Verser som forherligger sterke ekteskap, barn og familie Salme 127: 3-5 , Ordspråkene 31: 28-29

Å Holde ekteskapet rent og ubesmittet Hebreer brevet 13: 4 

Når folk adlyder Gud og arbeider i hans rammer, er belønningene og velsignelsene vi opplever utrolige. I familiemiljøet opplever vi tilgivelse, ubetinget kjærlighet, instruksjon, visdom, enhet med hensikt og også velsignelsen som kommer med å øke produktive medlemmer i samfunnet. Selv om det finnes mange eksempler på mennesker i Bibelen som ikke klarer å opprettholde denne modellen, tjener dette bare til å demonstrere at vi er ment å bruke vår grunner og fri vilje til å bestemme riktig rekkefølge av ting, og stake ut den kursen resten av livet . Gud har full respekt for vår frie vilje, men det gjør ham vondt for å se på de forbannelser folket legger over sine liv som følge av unaturlig livsstil, full av lyst og selvtillit på bekostning av andre i deres nærmeste familie og samfunn som helhet.

Konklusjon
Det er et stort påstand fra "homoseksuelle" og samfunnet i forhold til bibelens lover, hovedsakelig i 3 Mosebok og 5 Mosebok som instruerer dem til å bli drept for deres perverse livsstil. Mange av disse versene om avskyelige handlinger som incest, homoseksualitet og bestialitet finnes i 3 Mosebok 20. Talsmennene for "homofile rettigheter" krangler om hvordan en kjærlig Gud kan kreve døden for menneskene han skapte.

«Når en mann ligger hos en annen mann som en ligger hos en kvinne, da har de begge gjort en vederstyggelig gjerning; de skal late livet, deres blod være over dem!". 3 Mosebok 20:13.

For å svare på dette, snakker Bibelen om Satan, en skapt skapning som arbeider for å bevege menneskene hjerter vekk fra Guds naturlige lover og hans Skaper ved å pervertere den naturlige orden, som en grunn for å gjøre opprør mot Gud. Hvor Gud søker sannhet av hele hans skapelse - søker djevelen løgner, hvor Gud ønsker å velsigne - djevelen forbanner, hvor Gud fremmer livet - djevelen fremmer krig, sult og død, og hvor Gud søker familievelsignelser - søker djevelen perversjon. 

Gud er veldig tydelig at han ikke tolererer noen som gjør opprør mot de skapte ordningene, for å gjøre det - er å krig mot Gud selv. Gud har lagt igjen hans signatur på sitt skaperverk gjennom mangfoldige lag av naturlige lover, som må adlydes, å gjøre det på en annen måte - regnes som opprør mot Gud.

Spør deg selv om sex er klart definert og demonstrert av hele skapelsen som et samleie mellom en mann og kvinne av samme art, hvilken handling kunne defineres som det nøyaktige motsatte og ultimate opprøret? Sodomiske handlinger ville være svaret. Tenk på det, hvis livmoren er livskilden, så er anusen eller en hvilken som helst annen åpning for den saks skyld kilden til død og avfall. Homoseksuelle og selv i heteroseksuelle partnerskap kan spillingen av mannens sæd i endetarmen ses som en ultimate vederstyggelighet og perversjon med tanke på hensikten og dannelsen av vår skapende Gud. Dette er livsstilen som Bibelen fordømmer, for de fleste som snakker om dette er groteske, likevel gjennom pornografi og homoseksuell propaganda blir disse tingene tvunget inn i vårt samfunn som en naturlig handling. Effekten det har hatt på samfunnets moral er katastrofalt,

Vi må innse at stråmanns argumenter og logiske feilslutninger verden tilbyr med hensyn til ekteskap, familien og sex er i strid med vår skapende Guds naturlige lov, orden og bud. Dette er dårlige lover. Når noen mennesker engasjerer seg og normaliserer pervers oppførsel, gjør vi det til stor pris for oss selv og våre etterkommere. Kostnaden er skilsmisse, utroskap, misbruk, moralsk nedbrytning og samfunnsmessig korrupsjon, og vi vil høste belønningen av et slikt liv hvis vi ikke allerede har det. Det tok bare 50 år for Amerika å gå fra en kjernefysisk tradisjonell syn på ekteskap og familie til det vi har i dag. Dette er kraften i penger, propaganda og fryktbaserte hat lover, og hvis vi ikke står for sannheten til den mest åpenbare livsstil, vil vi falle for alle løgner i enhvert tema.

Husk at det ikke er noe slikt som «Homoseksualitet», dette er en politisk ideologi som bare kan beseires ved å ta opp de logiske falskhetstypene. Hvis kristne og moralske mennesker ønsker å motvirke løgnene i samfunnet, så kan vi ikke bli innpakket i feil debatt. Manipuleringen av språk må løses, definisjoner må overholdes, og sannhetens og moralens folk må stå igjen for familien og ekteskapet igjen hvis vi skal vinne denne kulturkrigen. Å gjøre det annerledes - er å leve under Guds forbannelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar