Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 5. februar 2018

5 februar 2017 - Å lodde stemningen mot de kristne

På våren 2013 - før Stortingsvalget - så merket vi en høy temperatur i media av radikale sterke stemmer som ønsket å tvinge alle helsearbeidere til å ikke kunne nekte å være med på en abort. Eller med andre ord, du kunne ikke reservere deg mot å bli med på å utføre mord på de svakeste av de svakeste i vårt samfunn. Vi loddet stemningen - og antok at om ikke de Borglige tok makten til høsten - men om AP ville fortsette - så ville det ta helt av - hvor den kristnes rettigheter ville bli veldig redusert til å være en null stemme i samfunnet - og til å være ett stort problem (som man måtte finne en "endelig løsning" på) - tenk på de homosexuelle som da utgjør kanskje 1-2 % av befolkningen - som blir hørt hele tiden i media - så man skulle tro de utgjorde 50% av befolkningen - mens kristne utgjør kanskje 10-15% og får liten oppmerksomhet - unntatt om man da kan henge dem ut på en eller annen måte - dessuten er det mange flere % i dette landet - som faktisk støtter kristen kultur - og da er vi kanskje oppi 30-50% - som er imot statlig overstyring av den kulturen vi har hatt. Så landet er i sannhetens navn blitt skjevt og på vei mot diktatur - som vi ikke ønsker å sammenligne oss med.

Venstre - som en bjelke i øyet
Da de BlåBlå kom til makten - så døde de radikale stemmene ut - omtrent helt. Det ble en lettere tid - for enda å kunne få være en troende også i det offentlige rom. Men vindene har en tendens til å snu - og ved Venstres inngang i regjeringen - og KRF som fraværende - så merker vi en kald rød vind som begynner igjen å blåse inn over landet. Merkelig at et lite parti som Venstre får så mye makt - dessuten, så er Trine Skei Grande en mester i å være dobbeltmoralist - og media elsker nettopp at hun er det (fordi media selv er verdensmestre i å være dobbeltmoralister og liker sine egne bedre enn de som er ekte mennesker av natur - også kalt hederlige politikere).

Skei Grande, nåværende Kulturminister, uten dårlig samvittighet fjernet Helge Solum-Larsen fra som stilling som nestleder pga mangel på tillit. Han hadde hatt sex med en 17 år gammel jente under ett Venstre stevne - noe som ikke innga tillit. Og da visste hun selv at hun hadde hatt sex med en 16-17 år gammel gutt under ett bryllup ute i en åker da hun selv var 38 år gammel - og ble observert av andre - men det gjorde vel ingenting ettersom det ikke var på ett Venstre stevne. Det gjør jo forskjellen stor..... Dette sidespranget til Grande er ting media visste om - og sa ingenting om. Fordi de ville spare gutten sies det - men sannheten var at de ikke ville henge ut Grande - for hun var en av dem.

Medias korrupte natur
FRPs oljeminister Søviknes hadde sex med en 16 år gammel jente - og saken har fulgt han i media i alle det år. Medias måte å ikke engang forsøke å være partisk - burde få folk til å våkne opp og tenke litt hva slags informasjon du henter fra det holdet - fra du står opp om morgenen - hører på Radio, ser på TV - leser en avis. 

Jeg stoler ikke på media i det hele tatt - fordi ordentlig snusk - blir sopet under teppet - mens reale folk i "feil parti - eventuelt har feil meninger" - om de gjør en "feil" (mest vanlig er det at media finner feil på noen - mens andre kan gjøre hva de vil - uten at media bryr seg) - så blir de raskt satt i medias gapestokk. Media agenda er tvilsom, og det at hovedtyngden av media er eid av 2 eiere, sier noe om hvor demokratisk det egentlig er - og jeg tviler sterkt på om journalisthøyskolen er nøytralt - heller en plass hvor de utklekker morgendagens sosialister - og når en tar utdannelse som Journalist i utlandet - blir det som oftest ikke godtatt i Norge. Derfor er det min mening at journalisthøyskolen i Norge er en uklekkningsanstalt for kommende ferdig formede venstrevridde - klar til å bøye sannheten bort fra folks tanker - og lage sitt eget bilde av virkeligheten. Det er nettopp det media gjør nå daglig - og de som er nyutdannede - bare fortsetter der man har holdt på i alle det år - å bedra folket.

Den greie BlåBlå starten - så kompromisser - til mageplasket med Venstre
De BlåBlå startet ganske greit - og jeg var glad å slippe det Rød Grønne monstret. Men jeg merket også at FRP - som jeg anså som en garantist for å være for "folk flest" - begynte å kompromisse - og min mistanke er at Siv Jensen under dekke av å være FRP formann - egentlig på innsiden er en radikaler av ett eller annet slag - eks. var når de la på flyplassavgiften - som ingen skjønte tanken bak - samtidig som det var mye støy rundt den - så gikk Høyre og Siv Jensen bak det norske folket og la ut Finanssystemet under EU - bare merk deg hvor lite media skrev om den saken. Ofte lurte jeg på om de tillot å legge ned en flyplass - for at de stille kunne gi bort de virkelige skattene som tilhører Norge - til den autoritære virkelighetsfjerne EU (å overgi norsk suverenitet kreves 3/4 flertall i Stortinget - noe som har blitt brutt flere ganger). Vi vet at Siv Jensen og Erna Solberg er globalister - sammen med de i AP. Og det lover ikke godt. Også FRPs som regnes som et Israel vennlig parti - tillot forbud mot omskjæring - som vil ramme jødene i Norge. Er virkelig FRP det de hevder de er - eller er de en ulv i fåreklær. Jeg savner dypt Carl I. Hagen - som tenkte mer på folkets beste - enn den globale verden - som de andre partiene hegner om med iver.

Den nye loven - som innskrenker foreldrenes rettigheter over sine egne barn
Men da det hyklerske Venstre har kommet til makten, samtidig som de BlåBlå førte dårligere og dårligere politikk utover sin periode - så opplever vi nå at vi er der vi var i 2013 - under lignende ånd som den som kom mot reservasjonsretten for de som enda hadde samvittighet - men denne gangen så gjaldt det den nye loven som ble virkelig 1 januar 2018. Den er veldig udemokratisk - og den går inn i folks private liv - og overstyrer menigheter. Den vil ikke ramme muslimene så mye - ettersom Islam har stor respekt hos politikere, media, politi, feministene, sosialistene og alle andre reddharer. Lovens hensikt er å kunne innskrenke friheten til den kristne - og nekte de å lære barna Guds Ord - som er en forlenget arm av den ideologiske tanken "Statens Barn" - hvor Staten nekter deg i å ha rett til å lære dine det som ikke Staten liker. Og Staten bruker sine marionettdukker lærerne og skolesystemet til å vrenge Gud ut av barna - om nødvendig, med hjelp av Barnevernet. Men ingen vil vri Allah ut av barna til Muhammeds forlengende arm. Enda Norge har ingen kultur eller forbindelse med Islam. Å elske noe som du ikke vet noe om - som så vil råde over deg - må anses som lik Politikk som Chamberlain førte mot Adolf Hilter - i naivitetens navn!

Venstre på krigsstien - går i APs utslitte fotspor
Les da denne artikkelen :


SEKULÆR: Statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet Sveinung Rotevatn (V) møtte torsdag forrige uke Knut Arild Hareide (KrF) i Politisk kvarter, om Hareides kritikk av regjeringen for å utelate en henvisning til den kristne kulturarven i sitt verdigrunnlag. Artikkelforfatteren spør hvordan Rotevatns argumentasjon går i hop med partifelle Carl-Erik Grimstads i Dagsnytt 18 senere på dag. Foto: Eirik Kopperud Edh
Artikkelen kan leses her: Regjeringen, ytterliggående sekularisme og homofili.

Og artikkelen sier bla. "Rotevatns partifelle Carl-Erik Grimstad på Dagsnytt 18 i forbindelse med at en rektor ved Gjennestad Videregående skole har sagt opp fordi hans kommende homofile ekteskapsinngåelse kommer i konflikt med skolens verdidokument.

Grimstad mener det ikke kan være lov for kristne friskoler å stille denne type samlivskrav for rektorer. Kunnskapsminister Jan Tore Sanner er enig. Grimstad sier blant annet: «Denne tolkningen av Bibelen er en temmelig sær tolkning. Og Matteus som en her henviser til, er ikke i samsvar med norsk lov».

Grimstad liker ikke Matteus - dvs Guds Ord - det Ordet som også talte han til eksistens. Ja, det er godt at Norske Lover er over alle andre lover - ja selv tyngdekraften og sentrifugalkraften. Bare dumme folk tar ikke hensyn kreftene som er større enn dem selv. Våre fedre skjønte kraften i Guds Ord - og visste at landets ve og vel var helt avhengig av deres forhold til den. Men dagens politikere tror at Globalismen er en større makt - og bedrar seg selv - og gjør ondt mot innbyggerne skulle ta seg av - via unyttige lover (som bare politikerne og deres tilbedere elsker ) - gjør de det vanskelig "for folk flest"!


Og KRF?


Som sakset fra denne artikkelen :"Olaug Bollestad, KrF-politiker fra Stavanger, etterlyste kristne verdier i Jeløya-plattformen. De har KrF forlatt for lenge siden. Det var KrF som insisterte på at den nye diskrimineringsloven måtte omfatte familien, slik at barna kan klage myndighetene inn til politiet, hvis de ikke får skifte kjønn eller religion. Akkurat som i Stalins Sovjet. Denne loven er administrert av en FrP-statsråd." 

Den nye loven er viktigere - enn Stortinget når de bryter Grunnloven
Denne loven de snakker om, er konstruert av AP og KRF, med motstand fra FRP og H. Men ble banket igjennom da med motstand fra KRF, og da med støtte fra FRP og H (kan du skjønne hva de tenker med - eller om de har noe å tenke med). Les denne kritiske artikkelen til KRFs håndtering av loven. Og hvorfor er denne loven viktigere enn andre lover? Tross alt, det finnes lover i Norge som får og vil få mye mindre oppmerskomhet enn denne!

Eks. så er det en kjennsgjerning at Stortinget førte Norges befolkning bak lyset ved å få oss inn i EU - enda det var Grunnlovsstridig. Hvem skal da arrestere og sette våre folkevalgte til doms - når de selv tror de er gud - og aldri tar inn over seg sine egne feil og mangler. 
Og i deres perverse dobbeltstil - så konstruerer de ugudelige lover i hast - for primært å skade den kristne - ta barna fra kristne som lærer barna om Bibelen (hør Hareide - hva loven din har skapt for ett monster) - om da barna kan finne på å protestere - og dermed bli de som angir sine foreldre til Domstolen og kanskje fengsel. Norge er på vei til å bli likt som Nord-Korea, iallefall er det den mentaliteten Venstre, SV, Rødt og AP, De Grønne har - samtidig som ett sterkt media og propaganda over åresvis i skolen - har påvirket både Høyre, FRP og selv KRF- til å glemme den frie viljen - og FRP som sier "for folk flest", kaster bort sine egne prinsipper - bare de kan sitte i maktens korridorer. Jeg stoler ikke på Siv Jensen - og de få som er bra i FRP - blir mer og mer borte i helheten av den politikken de fører - mot den globalistiske (lava)strømmen som drukner våre "folkevalgte".

Ett større skille mellom Eliten og Folket
Det blir ett større og større spenn mellom folket - som begynner å kjenne innvandringen på kroppen - innvandrere som voldtar deres døtre - utfører vold mot deres sønner, leger som omtrent truer deg til å ta abort om du er gravid med en Dawn Syndrom ol., leger som ikke kan jobbe pga de ikke vil henvise til abort, spiral ol., folk som ikke kan lære barna sine om troen i Bibelen - fordi lærerne blir fryktelig mistenksom om barn kan Bibelen opp og ned - men ingen lærere reagerer på at muslimske barn bekjenner seg til vers i Koranen som opphøyer død over kristne og jøder - hvordan vi behandlet Max Hermansen er ett alvorlig sykdomstegn på vårt fallende demokrati - hvor vanlige mennesker går rundt og er redd for å si noe politisk ukorrekt som teks. kan anses som rasisme - når alle vet at det finnes mye mindre rasisme i Nordmenn enn våre innvandrere generelt - når våre komikere nekter å spøke med makten - og heller spøker med de som taler "keiseren imot" - så har samfunnet fått diagnosen kreft etc. etc. Sosialistene i vårt land - har lagd helt nye tabuer - og de begynner det å bli mange av!

Planen
Så hva er egentlig målet til disse globalistene og venstressiden? Kanskje ikke alle ser det nå - men alle ivrer etter å binde den vanlige mannen i gata til totalt underkastelse - så de blir helt avhengig av staten - som da blir som en gud. Akkurat som i Nord-Korea. Jeg tror dette bildet sier det meste - om hva Planen går ut på:
17 mai 2015 - Legg nøye merke til NRKs norske flagget uten kors - helt identisk likt med det Nord Koreanske flagget - noe som gir meg ett tankespinn - Norge uten Kors - er det samme som ett land overgitt til autoritært styre - uten noen form for medynk med folket - kun de som hengir alle sine tanker og følelser til Staten - får de beste retttighetene - eller blir avrettet i neste øyeblikk - om de sier noe feil eller gjør noe feil. Bare respekt for Bibelens ord og retningslinjer gir ett land retten til å kunne ha noe som ligner et demokrati.
Legg da til at Hitler i sin tid ikke likte jødedommen fordi deres religion "oppfant" samvittigheten. Men ett samfunn uten kristendom - hvor man etterhvert kommer garantert til å jage bort det lille som er igjen av jøder - hjem til Israel - så vil samvittigheten i samfunnet dø ut - og da spiller det ingen rolle lenger om hvem man dreper, eller hvordan man behandler andre. Tross alt - samvittighet er noe de aggressive venstressidens aktivister liker minst:


Her står feministene og legger hånda over munnen til denne Gudsmannen - fordi ordene hans vekker en sovende samvittighet - derfor kan hun ikke utstå og høre ordene til Presten. Hvem vil høre at man er en morder? Tross alt - alle forbrytere gjør sin virksomhet i mørket - og sanne Gudsmenn representerer lyset - og når lyset treffer folks slumrende samvittighet - kan de enten omvende seg - eller kjempe imot - det finnes ingen mellomting. Den generelle befolkningen i Norge valgte å kjempe imot - og vil dermed åpne opp for enda større mørke - som kommer til å gjøre Norge til ett fryktelig plass for våre barn og barnebarn å vokse opp i. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar