Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 16. februar 2018

17 febr. 2018 - Profetisk drøm ga en advarsel til en frafallen menighet
I det fjerde vakten tirsdag morgen 13. februar, hadde jeg en kort drøm der en kvinne kalt Diana kom i et bulkete brun importbil og kjørte vekk fra der jeg stod.

Det var ingen trær eller bygninger tilstede da hun kjørte ned en vei, hvor hun ble borte for meg, men plutselig så jeg at hun vaklet rundt omkring og så falt ut av bilen. Jeg ønsket å hjelpe og var plutselig der. Jeg spurte henne om hun var ok. Hun sa ja (med stolthet og sinne/indignasjon).

Hun reiste seg blødende og naken, så jeg plukket opp det som så ut som lange badehåndklær. som jeg ønsket å bruke for å vikle henne inn - for å dekke henne, men hun rykket dem fra meg og pakket seg inn.

Jeg fortalte henne at jeg ville gå og stoppe bilen hennes. Så gikk jeg ned og hentet den og brakte den tilbake til henne. Jeg visste at jeg skulle gi hjelp, inkludert en tur til legenes kontor, sykehus, og be for henne. Hun sa bare, "Ta meg til mannen min."

Tolkning:
Diana representerer den moderne frafalne kirken, som er verdslig, seksuelt fri, ikke en del av Herrens brud, og forbereder seg ikke på Herrens komme.

Hennes bil representerer hennes tjenestes kall. Den svingte frem og tilbake fordi veien hun følger er ikke den rette Veien. Fallet fra hennes bil representerer fallet fra hennes tjenestes kall, når Bibelens Gud dømmer sitt hus.

Mine forsøk på å hjelpe henne, representerer den sanne kirken som skal hjelpe dem som har skadet seg, og bringe evangeliet til dem, men hun avviste mitt tilbud om å få hjelp med å dekke henne, fordi den frafalne kirken ikke ser sin nakenhet.

Hun var full av stolthet og indignasjon fordi hun visste at hun hadde ignorert våre advarsler om dom. Hun ville bare gå til mannen sin, som jeg tror er denne verdens prins, satan.

Jeg tror at det er på tide å ta myndighet over åndelige krefter på mørke steder og be om å forandre denne forestående katastrofen, og be for at deres hjerter skal forandres før de vokser inn til fullmodent ugress.

En sølvsmed ved navn Demetrios laget Artemis-templer i sølv og skaffet håndverkerne gode inntekter.

"Og jeg vil føre blinde på en vei de ikke kjenner; på stier de ikke kjenner, vil jeg la dem ferdes; jeg vil gjøre mørke steder for deres åsyn til lys og bakker til sletteland. Dette er de ting jeg vil gjøre, jeg vil visselig ikke la det være."Med overmot følger skam, men de ydmyke har visdom.De skal kle av deg, så de får se din nakne kropp. Jeg tar hevn og skåner ingen,
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar