Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 18. desember 2017

18 desember 2017 - Pergamons alter, og Antikrist Del 4Pergamon var en hedensk plass og et senter av hedendom. Hvorfor var det en plass for Satans trone - en plass hvor han hadde sitt bosted. Pergamon var omringet av fjell, og midt på plassen, var antikkens verdens storhet Pergamons alter. Alteret ble satt opp på samme tid som Makkabeerne stoppet den ødeleggende styggedom i templet, som var satans forsøk på å utrydde Bibelen og Troen.

Da evangeliet gikk over det Romersk riket, så mer og mer så overga folk Pergamons alter. Og Alteret ble mindre og mindre brukt. Den ble mer en ruin. Så satans trone lå i dvale for rundt 2000 år. Da alteret ble funnet, så var det på samme tid som Europa mer og mer forlot kristendommen. Og de ble flyttet til Tyskland. På samme tid som de bygde opp denne tronen, i det samme året (1871) så startet det en bølge av antisemittisme, starten på den morderne antisemittismen. Og etterhvert så ble Tyskland satanisk og besatt. 2 verdenskriger, som begge er relatert til Tyskland. I mellom krigene, ble de demoniske festene i Tyskland sterkere og sterkere, og denne mannen ble reist opp - en Haman, en Guds fiende:
Her taler Adolf Hitler på en kopi av Pergamons alter, hvor han fikk spredd sin ondskap og hat:
Denne kopien av Peramons alter ble bygd i Nurnberg, det var også her Ordet om den "endelige løsningen" ble skapt. Hitler ble brukt av satan, og han var besatt. Og alteret av Zeus er ett brennofferalter. Alteret er gresk, og brennoffer på gresk blir holokautoma, det samme som Holocaust. Og her ble Holocaust født.

Etter krigen ble Berlin delt i 2
Etter krigen, så ble Berlin delt i 2, mellom de allierte. Fra Pergamons alter så kom den kalde krigen. Meningen var at vi alle skulle bli ofret, om fienden hadde fått det som han ville.

Hva skjedde med alteret? Nazistene mistet sitt alter, og nå var det i hendene på den Røde Arme (Sovjet).  Utav det, så reiste Sovjet seg opp og ble ett stort og farlig rike. De la også under seg mye landene i Øst-Europa. Kina ble også endel av ideologien som kom ut av Sovjetunionen. 1 av 3 mennesker på jorden kom under fangenskapet som kommunismen var (og er).

Kommunismen fulgte alterets kall
Det første alteret, var Zeus alter i Jerusalem, under Antiokus Epifanes (det første forbildet på Antikrist): Han brant bibelen, og forfulgte Guds folk. Kommunismen gjorde det samme: De forbød Guds Ord, og forfulgte Guds folk. De satt de i fangeleire og gjorde det ulovlig å følge Gud. Kommunismen var også imot jødene, og de var hovedfienden til Israel (mange av krigene mot Israel, var støttet og betalt av Sovjet). De støttet terror mot Israel. Dette kom da ut av Satans trone.

I 1948 tar de alteret i Øst-Berlin, og setter det opp i Russland. I 1948 skjer det en krise i Berlin, hvor muligheten for en ødeleggelse var nær å skje. Det var ikke noe mer problem i Berlin, før de førte Alteret tilbake til byen.

Karl Marx og kommunismen
Kommunismen: Skapt ut av en ideologi fra Karl Marx. Karl var en jøde - sønn av rabbinere. Han trodde også i en periode på kristendommen. Men han forkastet den. Karl Marx lagde ett poetisk dikt, hvor han skrev:


"Så en gud har tatt fra meg mitt alt ....
ingenting annet enn hevn er overlatt til meg!
Jeg skal bygge min trone høyt der oppe,
kaldt, fryktelig skal fjelltoppen være"

Lucifer sier "Det var du som sa med deg selv:
        «Til himmelen vil jeg stige opp;
        høyt over Guds stjerner reiser jeg min trone.
        Jeg tar plass på tingfjellet lengst i nord." Jesaja 14:13.

Som satan talte til Hitler, taler han også til Karl Marx. Karl Marx fortsetter med å si:

.... mørkest fyrste solgte den (sverd) til meg.
For meg slår tiden og gir tegnene.
Noe mer dristigere spiller jeg dødens dans.

Karl Marx bringer også dette frem:

Jeg har makt .... å knuse deg ... avgrunnen munn i mørket .... du vil synke ned og jeg skal følge med leende, hvisker i ørene dine, "Stig ned, kom med meg venn"... Jeg bringer verden til dens ruiner (ødeleggelse) ....

Bibelen sier om Lucifer "De som ser deg, skal stirre på deg, undres over deg og si: Er dette den mann som fikk jorden til å beve, kongeriker til å skjelve, som gjorde jorderike til en ørken og rev ned dets byer, og som ikke slapp sine fanger hjem?" Jesaja 14:16-17.

Stalin
En mann blir født i Georgia som heter Josef Vissarionvitsj Dzjugasjvili. Han blir med Bolsjevikene.
Han bytter navn til Josef Stalin, som betyr "Mannen av stål".

Han styrer nå over Russland/Sovjet, og har Satans trone på sin jord.  Han dreper kristne, avskyr jøder, og millioner dør under hans hånd.

Pergamoms alter ble avdekket/gravd frem i 1878. Samme året som Josef Stalin ble født.

Zeus alter var ett brennofferalter. Som på gresk kalles Holocaust. Jonathan Kahn mener at det finnes 2 applikasjoner Holcaust. Det som jødene ble utsatt for i dødsleirene, hvor de ble brent. Og en kjernefysisk holocaust.

Satan lot sinnet sitt gå ut i ødeleggelse, ild og brann. Og året etter at satans alter var flyttet, så ble Sovjet en atommakt (1949). De fikk myndigheten til kjernefysisk Holocaust.

Mange av oss vokste opp med kjernefysisk Holocaust trussel over våre hoder. Som kunne ha ødelagt hele jorden, og alle mennesker.

Alteret kommer tilbake til Berlin
I 1958 returnerte Sovjet Zeus alter tilbake til Berlin. Fortsatt under Russisk kontroll. Det har da vært fredelig i Berlin. Men når alteret kommer tilbake, så starter det uroligheter:

November 1958 leverte den nye Sovjetiske lederen Nikita Khrusjtsjov et ultimatum til Storbritannia, Frankrike, USA og Vest-Tyskland: Berlin-problemet må løses innen 6 måneder. De vestlige okkupasjonsmaktene måtte trekke seg ut fra Berlin, slik at byen kunne omgjøres til en demilitarisert fri by. Om det ikke skjedde ville Sovjet gi kontrollen over Berlin til DDR, som også skulle styre alle kommunikasjonslinjer som gikk fra øst til vest Berlin. Slik ville styresmaktene kun få adgang til Vest-Berlin gjennom den østtyske regjeringen. Dette forslaget ble avvist, med tilbakemelding om at vesten ikke ville trekke seg ut av Berlin, og at de ville opprettholde sine rettigheter om fri adgang til den okkuperte byen.

Urolighetene fortsatte frem til Kennedys presidentperiode 1961-1963. Trusler fra Sovjet, gjorde at USA aktiviserte 150.000 soldater i 1961. Det hang trussler om ødeleggelser over der hvor Satans alter stod. 13 august 1961, så drar man piggtråd rundt Berlin, så ble Berlin muren bygd opp. Og USA mente at den eneste måten å beskytte sin del av Berlin, var gjennom atomvåpen. De gjør seg klar til atomkrig på begge sider av muren, Øst mot Vest. Og midt opp i alt, sto Peragamons alter. Og ønsket gjerne ett brennoffer til, hvor vi alle hadde blitt brent.

Cuba krisen - verden på bristepunktet
Allerede neste år, så dukket Cuba krisen opp. Hvor Russland satte missiler på Cuba, rettet mot USA. Pga det, så lagde USA en båt blokade rundt Cuba, hvor ingen russiske skip fikk komme inn. Kina sa de hadde 650.000 soldater, klare til å angripe. Det lå an til en verdenskrig. Et sovjetisk skip brøt gjennom sperringen. Castro ba Khrusjtsjov om å sende atombomber mot USA. Det var en hårsbredd fra atomkrig. Det skjedde da en hemmelig kommunikasjon mellom Khrusjtsjov og Kennedy. Denne kommunikasjonen var det som gjorde slutt på Cuba krisen.

Det eldgamle mysteriet
Og Hemmeligheten ligger lenket til det eldgamle mysteriet i Pergamon. Khrusjtsjov følte at missiler på kuba ville gi sovjet et godt forhandlingskort for å forhandle om kontrollen av Vest-Berlin. Han ville ha hele byen. Men sekundært så er den hemmelige fortellingen sånn:

I april 1961, Khrusjtsjov er nær Svartehavet, offisielt er han sammen med forsvarssjefen eller en annen, som peker over Svartehavet og sier "USA har nettopp plassert missiler på den andre siden av sjøen, som er rettet mot Russland. På et sekund kan vi bli ødelagt." Da sa Khrusjtsjov, hva om vi setter missiler på Cuba, rettet mot USA?

Det var i april at Khrusjtsjov sa, la oss gjøre det (sette missiler på Cuba). Noen måneder senere satt de ut missilene. Det avgjørende ved de hemmelige forhandlingene, var at Khrusjtsjov sa til Kennedy: "Flytt missilene der, så skal vi flytte missilene her". Vi vil gjøre det, men vi vil aldri la betingelsene bli kjent.

Den 27 oktober 1961, godtok Kennedy at Missilene ble fjernet fra Italia og fra Tyrkia, mot at missilene på Cuba ble fjernet.

Hvor sto så de farlige missilene: Jo, i Tyrkia. Landet til Pergamon, og der alteret ble bygd. Og Sovjet hadde alteret.

Hvilken plass var det i Tyrkia? De har omtrent 80 provinser. Missilene var satt i en provins, nemlig Izmir. Izmir er Provinsen til Pergamon. Det var nære på en atomkrig. Og om det hadde skjedd, så hadde de blitt skutt ut fra Provinsen til Pergamon.

Og alteret som egentlig kom fra Pergamon, var ett alter av ild og offer, altså Holocaust. Og om missilene var blitt skutt ut, så hadde det blitt ild og ødeleggelse, en fryktelig Holocaust.

Hva var det spesielt med de missilene som sto i Provinsen Izmir, i samme område som Pergamon? De het Jupiter. Jupiter er Zeus. Zeus er guden over Pergamon, og alteret er til hans ære.


Bibelen sier "..og grip foruten alt dette troens skjold, hvor med dere skal kunne slukke alle den ondes brennende piler,.." Ef. 6:16. Fienden skyter `brennende piler`. Ordet på gresk er Puroo. Sette fyr på, brennende. Ordet for piler er Belos. Belos betyr på gresk Missiler, raketter, spyd. Bokstavelig betyr ordet i Ef. 6:16 Missiler. 

Så det betyr at det var klargjort flammende missiler fra Satans trone som ville berøre hele verden, og alle menneskene på jorden.

Avslutningsord. Uansett hvilken fristelser (også det er satans piler) som kommer mot deg som troende, uansett hvor uskyldige de ser ut, så er de der kun for å ødelegge deg. Enten det er penger, sex, ulike fristelser etc. så er de der for å ødelegge deg. Kjemp mot fristelsene uansett hvor mye, fryktelig og fristende de er.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar