Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 16. oktober 2017

16 oktober 2017 - Kommer russerne?

Det var høsten 2016. Jeremy Hoff, som jeg anser som troverdig Gudsmann, hadde videresendt 2 profetier fra brødre han kjente. Den ene sa at Russerne kommer snart, mens den andre var såpass frimodig at han stadfestet datoen til 23 desember 2016. Jeg var også inne på Z3 News, som formidler profetiske ord, hvor en hadde delt at den russiske bjørnen skulle komme til vinteren. Så skjedde det ingenting, og jeg følte meg mislykket. Å gjøre feil ved det profetisk, er ikke akkurat morsomt. Man forsøker å gjøre det rett. Vi diskuterte dette her hjemme om dagen, og da kom vi frem til en konklusjon, som jeg tror er riktig.

Det profetiske før det Amerikanske valget
I 2016 var det mye som skjedde. Det var 2 damer, som kom med 2 profetiske ord, Glenda Jackson, og visjonen til Rebecca Sterling. De 2 profetiene var ulike, men samtidig ganske like. Rebecca Sterling sa at Obama ville fortsette å styre USA, og ta kontrollen. Mens Glenda Jackson sa at noe forferdelig ville skje på høsten under valget, og Obama ville fortsette å styre pga det. De var på mange måter samstemmig, men ingenting skjedde. Eller? Glenda Jackson ga et ultimatum: At om Kristi Kropp ikke skjerper seg, og ber som aldri før, så vil dette skje. Kan det være så at bønner igjen utsatte det? Ja, sønnen til Billy Graham, Franklin, dro rundt i ulike menigheter, og startet bønn. Mange ba. Og jeg tror at det var utslagsgivende.

Løgnene og aggressiviteten mot Russland
I samme periode drev Amerikansk (og Europeisk) media og hetset Russland, og Obama hisset opp til krig (som media skjulte), ved å samle aggressivt tropper rundt den Russiske kjempens grenser. Det var noe merkelig som skjedde i Ukraina i 2014, og noen rapporter (som ikke det offiselle media rapporterte noe om) sa at fremmede tropper, satt på lur og skjøt på folkemengden. Noen mener at det var amerikanske CIA eller soldater utsendt fra det Amerikanske utenrikdepartementet. Men Russerne fikk skylden.

Noen mener også at det nederlandske flyet som ble skutt ned, ble skutt ned av Ukrainere eventuelt USA (med at det virket som Ukrainisk media hadde nyhetene klarert på forhånd, og fikk de litt for raskt ut, hvor de anklaget Russerne). Vi vet ikke helt sikkert. Men uansett, så viste Putin at han ikke lot seg skremme av Amerikansk aggresjon, krigshissing og løgner, og erobret endel av Ukrainisk territorium, der hvor flåten hans holdt til. Og på høsten 2016, så fikk Moskvaboerne beskjed om å forberede seg på atomkrig. De hadde øvelser i Moskva. Spenningene var til å ta og føle på.

Sommeren og høsten 2016, så var det en aggressiv holdning fra Russerne mot Norsk og Svensk territorium. Man kunne kjenne spenningene som lå. Russiske fly var alt for nærgående mot Norske og svenske jagerfly. Og de fløy lavt over et amerikansk krigsskip som lå i Østersjøen. Gotland som ikke hadde hatt soldater på lenge, fylte nå opp øya med soldater. En arbeidskollega som hadde en venn i norske hemmelig tjeneste, denne vennen tipset om fare for russisk invasjon. Det var krigsvarsler, som selvfølgelig ikke media eller våre politikere tok så nøye.  Og Norge tok også imot Amerikanske soldater, som bidro til å øke spenningen (og de har nå fått fast base her, i forhold til hva forsvarssjefen lovte). Russland advarte Norge om å ikke gjøre det. Noe våre politikere ikke bryr eller brydde seg om.

Så kom 23 des. 2016, og ingenting skjedde, eller...?
Så var 2016 over, og det skjedde ingenting. Og så var det som luften gikk ut av ballongen. Det var som faren over signalet gikk over, og etter det, så følte vi heller ikke de spenningene som hadde vært. Russerne roet seg betraktelig, iallefall ytre sett. Hva skjedde?

Tydeligvis, det var nok bønner, og Gud hørte sine Helliges bønner. Og Gud satte inn Trump, og siden har det vært roligere. Trump så ikke direkte Putin som bestevenn, men han var og er heller ikke interessert i å trigge Putin eller å skape krig. Flere mente at Putin hadde vært inne for å manipulere det amerikanske valget. Om så skjedde, så burde man tenke på at Obama blandet seg inn i det Israelske valget, for å få fjernet Netanyahu. Så det kan hende Gud gjorde mot Obama administrasjonen det han gjorde mot Israel. Gud lar alltid samme mål som vi bruker mot Israel, komme tilbake på oss selv. 

Den onde Obama
Obama hadde onde tanker hele veien. Og var heller ikke redd for at en Russisk krig ville ødelegge USA. Fordi Obama var satt inn nettopp for å ødelegge USA. Dette skjønte Putin, men Putin visste at en krig ville ødelegge hele jorden. Og derfor så holdt han seg tilbake, også når Obama utviste russiske diplomater for å irritere Putin ved å anklage de for å ha blandet seg inn i det Amerikanske valget, så inviterte Putin de amerikanske diplomatene og deres familier til sin residens for å feire jul. Putin visste at det var Den Nye Verdensorden, Skyggeregjeringen i USA eller illumati, som ville bøye ned Russland, og ved det også dra USA ned i ødeleggelse. Ved en anledning, så kritiserte Putin den amerikanske Illumati, som han sa han skulle ødelegge dem.

Selv om Trump ønsket mykere forhold til Putin, så blir han pushet hele tiden av CIA, FBI, Kongressen og media. Derfor har det også blitt en anspent tone mellom de 2 landene igjen (ved at Putin utviste mer enn 700 diplomater fra Russland), men ikke så ille som under Obama. Iallefall ikke enda. Trump og USA skjøt også flere raketter mot en syrisk flyplass, for angivelig hevn over giftgass angrep (enda det kunne ha vært Assads fiender som hadde brukt giftgassen. Vanskelig å bevise hvem som gjorde det. Og Assad hadde da så godt som seieren over IS, og hadde heller ikke behov for å bruke sånn type våpen).

På Herland rapport, kan du se at endel militære eksperter er tvilende til at Assad kunne ha gjort dette. Vi må også se at USA under Obama hadde mange forgreininger til IS, og noen mener at de var med og fødte frem monstret. Følger man pengestrømmen til IS, så vil man se at det kommer bla. fra USA. 

Og det var også en av grunnene til at Russland var agressive mot USA, fordi de så deres doble standarder, noe som Vestlig presse nektet standhaftig å skrive om.

Media - vår tids store forførere
Media er dessverre enda kjøpt og styrt av de 6 amerikanske eierene av hovedmengden av amerikansk media, og Europisk og norsk presse følger de på veien. Satan vet at å styre media, så har han også makt over sinnene til folk, så de ikke skjønner hva som skjer. Men ettersom vi har internett, så kan enhver en finne ut sannheten, om du da elsker den, og kjenner den igjen.

Derfor virker det som om media er temmelig besatt for å bekjempe Trump. Jeg tror det nærmeste jeg har sett en hets av en person, må være når Netanjahu ble satt inn første gang, etter at Oslo avtalen reduserte og skadet Israel, og han bremset effektivt "freds prosessen" ved å være den første til å sette grenser for palestinerne. Da var den sosialistiske pressen både i Israel, Europa, Norge og i USA, ute for å hetse han daglig. De fant søppel på Netanyahu hele tiden, som selvfølgelig ikke stemte med virkeligheten. For første gang i historien, så forsøkt en Amerikansk sittende president å manipulere Israelsk valg, og Clinton sendte sine taletrengte rådgivere for å manipulere valget, og pressen hengte ut Netanyahu, for å finne noen feil på ham.

Men det var en løgn, akkurat som pressens tale imot Trump er en stor løgn. De store ulven het Obama, og ikke minst Clinton familien, og de nyter enda idag stort anseende i media, og alle de som kjøper løgnene.

Gud har nå muligens utsatt 3 kriger mot Norge, siden 2 verdenskrig
I Norge har Gud nå utsatt 3 kriger mot landet. Først i 1953 (etter Lebesbymannens profetiske ord), så i 1968, og så i 2016, pga Trump. Det er synd at så mange tror på media, for media ønsker ikke den vanlige mannen og kvinnen i Norge noe godt. De serverer nyheter som det er meningen at du skal høre, og det du ikke skal høre, hører du heller ikke noe om. Derfor er media Israels kritisk hele veien. Dessuten så begrenser media vår ytringsfrihet, og skaper rasisme bilde mot alle som forsøker å kritisere Islam. Mens å kritisere kristendommen, er fullt lovlig. Spørsmålet er om disse dårene frykter feil Gud. Islam kan kanskje virker farlig her på overflaten, men det er JVHV og Hans sønns navn Jeshua, som har evig liv og evig død i sin hånd.

Gud har utsatt krigen

Men er da faren for krig over? Nei, men det er utsatt, til fremtiden. Muligens får vi nåde så lenge Trump sitter med makten. Når hans tid er over, så ifølge profetier, så vil en ond kvinne ta over makten i USA, en som Obama har håndplukket. Og i den perioden, så vil landet falle, og dra NATO landene med seg i fallet. Og da er vi sårbare for Russisk aggresjon. 

Russland vet at både AP (og ikke minst Jens Stoltenberg, som er leder for NATO) og den nåværende Borgelige regjeringen (og da mener jeg spesielt Høyre) ikke har vært mye taktisk ovenfor Russland. Vi har faktisk vært veldig høy på pæra, samtidig som vi har en av Europas svakeste hær. Og ingen vil sette av penger for å ruste opp militæret til den høyden den burde ha, for å forsvare landet. Derfor tror jeg at Krig vil komme, den dag USA er ute av spillet. Og mange ting tyder på at en økonomisk krakk er rett rundt hjørnet.

Guddomelige dommer kan utsettes
Når det gjelder å utsette ting. Så forteller Bibelen at en omvendelse utsetter ting. Da den motvillige profeten Jona kom til Ninive og sa at om 40 dager, så vil du bli ødelagt. Så omvendte alle seg, og kledde seg i sekk. Og da Gud så det, så vendte Han vreden bort. Og de 40 dagene gikk, uten at noe skjedde. 

Også når den ugudelige kongen Akab drepte en mann, for å få en vingård, og profeten Elias gikk til han, og talte dom over han og hans hus ganske snart, så ydmyket Akab seg. Og Gud utsatte dommen til hans sønners dager. Enda Akab garantert døde som en ugudelig, så tar Gud alvorlig også de, om de ydmyker seg og kler seg i sekk, når de hører Herrens Ord.

Gud utsetter aldri en dom, men tiden. Etter 150 år, etter Jona vekkelsen, så kom dommen over Ninive, og ødela byen fullstendig. Så tid er noe Gud alltid kan utsette. Og det burde vi være glade for.

Dommen rammet Jesus Kristus, derfor er vi fri
For oss som er frelst, så har den dommen vi skulle ha hatt, rammet Kristus. Derfor er vi også fri fra dommen, om vi da vandrer i lydighet, omvendelse og med ett ydmykt hjerte innenfor Hans Ord og Hans direkte tale. Går vi ut av nådens grenser, så vil Guds dommer en eller annen gang nå oss, om vi ikke vender tilbake! Og nå er det lite tid igjen til å vende om, så vi trenger å våke og be!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar