Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 18. august 2017

19 august 2017 - Er denne høsten begynnelsen på slutten?

"Og fariseerne og sadduseerne gikk til ham og fristet ham, og bad at han ville la dem få se et tegn fra himmelen.  Men han svarte og sa til dem: Når det er blitt aften, sier dere: Det blir godt vær, for himmelen er rød;  og om morgenen: Idag blir det uvær, for himmelen er rød og mørk. Himmelens utseende vet dere å tyde, men tidenes tegn kan dere ikke tyde" Matt. 16:1-3.

Det er veldig bibelsk å forstå tiden vi lever i, men likevel, de fleste kristne aner ingenting om verken tegn eller profetier eller åpenbaring i Ordet, om hva som vil skje. Og utvilsomt vil endel kristne gå fortapt, ved å ikke skjønne tiden, eller Herrens vilje.

Betlehem stjernen igjen
Kanskje 2 år før de vise mennene dukket opp for å se Kongen, så viste det seg en stjerne. Og ved å forstå det profetiske, muligens ved å lese bla. Bileam profetien, så ble de drevet av Ånden til Kongen. Men før det, så gikk de en tur innom Jerusalem, og satte byen i kok. De lærde viste vismennene i Ordet at Kongen skulle bli født i Betlehem, og de dro dermed dit. Senere forsøkte Herodus å drepe Kongen, ved å drepe alle som var 2 år, og yngre. Les i Matteus Evangeliet.

Kan historien gjenta seg nå? Før Gud gjorde noe stort ved Israel, ved å forløse dem fra farao, så begynte farao og drepe guttebarna. Da Jesus var rundt 2 år eller yngre, så forsøkte Herodus å drepe alle barna. Og når da Jesu gjenkomst nærmer seg, Hans andre komme, så ble det innført abortlov over mange land i verden, hvor millioner av babyer ble slaktet, og blir slaktet daglig. Det er ett tegn.

Hvor synden og lovløsheten tar helt av
Abortloven gjorde generasjonen på 70 tallet ondere, og deres barn og barnebarn, enda ondere. Og idag ser vi også frukten av drapene, hvor ekteskapet mellom mann og kvinne har blitt verdiløst - hvor alternative kjønn og ekteskap tiltar i økende mengde. Selv barn i skolen blir fylt med daglig propaganda både med at sex er greit - bare begge partene vil, og at man har beskyttelse. Og er man "uheldig", så er det bare å gå til helsesøster - og man kan utføre abort uten at foreldrene vet noe.

Abortloven åpnet opp for mer sinne mot Gud - og da var det også naturlig å angripe det Gud gjør på jorden - Nemlig Israel. Homosexualiteten tiltar. Lovløshet blir innfelt i landets lover. Fordi syndens lov, er at jo mer synd man har i seg, jo mer misliker man og avskyr man alt hva Guds Ord ser som godt og Hellig. Og mørket brer seg ut, og lyset minsker, i visse land og områder- spesielt i den rike Vesten.

Og nå, hvor syndens beger er fullt, i de fleste nasjoner, så viser Betlehemsstjernen seg igjen. Dette begynte da i juni 2015. Er det ett tegn på at Menneskesønnens annet komme er veldig, veldig nær? Se også denne videon:
Tegn - Blodmåner
Men tegnene står i kø. Vi har hatt de 4 blodmånene i 2014 og 2015, som oppsto 4 ganger, på de 2 jødiske helligdagene (Herrens høytider, de som Han selv innstiftet) ved påske og ved Løvhyttefesten.

Tegn - Jomfruen, Åpenbaringsboken 12
Så har jeg ramset opp flere tegn på ting som kan og garantert vil skje i 2017, som du kan lese her, under fanen "Jubelåret 2017". 

Men tegnet i stjernetegnet Jomfruen er oppsiktsvekkende. Stjernetegnet er kranset med 9 stjerner fra Stjernetegnet Løven, og 3 plantene Mars, Merkur og Venus (det er interessant at Stjernetegnet Løven (bilde på Jesus, med Jomfruen, som er ett bilde på Israel, og barnet som blir født og rykket bort, er ett bilde på Menigheten (som da er født ut av Israel)), som tilsammens blir 12 stjerner. Tegnet det snakkes om, er det samme som Åpenbaringsboken 12 prater om. 

Tegn - unnfangelse og så fødsel
Det som er spesielt, er at det skjer en fødsel den 23 september. Hvor planeten Jupiter (bilde på Kongen) går inn i livmoren, og så skjer det en fødsel den 23 september. Går man 9 måneder bakover, for å finne ut når unnfangelsen skjedde, så kommer man til 23 desember - den dagen hvor USA (via Obama) for første gang nektet å legge på veto mot fordømmelse mot Israel - hvor resolusjon 2334 ble født. En unnfangelse av Guds vrede, hvor fødselen vil starte de siste årene av jordens fødselssmerter - den verste noensinne.

Ulike tegn - sett av Mark Bilitz

I dette intervjuvet med Mark Bilitz, som nok var den første som koblet blodmånene med jødiske høytider, så sier han bla.:

Måneden Elul
21 august er det samme som 1 elul i den jødiske kalender er måneden for å høste inn grøden. Og det står i Wikipedia 

"Elul ses som en tid til å søke sitt hjerte og trekke seg nær Gud i forberedelse til den kommende dommens dag, Rosh Hashanah og forsoningsdagen, Yom Kippur,". 

Det vil da være en total solformørkelse den dagen - for å markere Guds advarsel til verden.

Når de sier fred og ingen fare....
Den 21 september vil FN ha sin årlige konferanse " Peace and safety",Tenk på Paulus sine Ord i 1 Tess. 5, her i den engelske King James 

"For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape". 

På norsk vil det lyde "Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna". 1 Tess. 5

2 dager etter FN konferansen vil Jomfruen ha en fødsel av Kongen planeten Jupiter og tegnet i Åpenbaringsboken 12 blir oppfylt.

Renselse
7 dager etter må kvinnen (jomfuen) rense seg selv etter fødselen (etter renselsesbudene i Moseloven). Hun vil da være ren på dagen da Israel feirer Yom Kippur.  Så må hun også renses i 33 dager til (etter Moseloven) tilsammens 40 dager. Og vi kommer da frem til 2 november 2017 altså 17 Cheshvan på den jødiske datoen, som da er feiringen av Noahs flod, og kulminasjonen av 100 års generasjonen.

Vi må heller ikke glemme at Noahs slekte fikk 120 år (som da Bilitz mener var den tiden det tok å bygge arken). Og den 29 August 1897, så startet den første sionistiske kongressen - for å kunne opprette sin egen stat. Og det er nå ganske nøyaktig 120 år siden. 

Er det slutten på alt vi kjenner?
Er tiden for nåde på vei bort, og Guds vrede vil åpenbare seg på jorden, for deres synders skyld. De drar over seg selv alt det de har gjort mens de overtrådde budene. Er da Jesu gjenkomst veldig, veldig nær? Jeg tror at den er så nær, så hadde vi visst datoen, så hadde vi kastet oss ned på bakken, og vendt om raskt. Og det finnes en profetisk høytid som enda ikke er oppfylt, nemlig Rosh Hahanna - Basun høytiden, som da oppfylles i år 20-22 september.

Om ikke bortrykkelsen skjer i år, og vi får håpe det for alle de hedningene som enda ikke har fått høre evangeliet, så tror jeg at Herren vil sende sin ild, for å høste sjeler.

Uansett hva som skjer, så må vi være forberedt! Ikke tid for å sove i troen nå!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar