Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 25. juni 2017

26 juni 2017 - Hillsong avslørt! Konsekvensen av å ha feil lovsang i møtene


Dette er en interessant video om hva Hillsong er. Hillsong menigheter dukker også opp her til lands, og jeg er veldig skeptisk.

Jeg var med i en menighet, hvor de fikk en ny pastor. Og han var veldig opptatt av Hillsong. Så da jeg skulle ha barnevelsignelse for mitt da lille barn, så føltes det mer ut som vi var på en Roskilde festival, med blinkende lys og veldig mørkt i salen. Dessuten var musikken unødvendig høy. Det manglet bare røyken, så hadde Søndagsgudstjenesten vært lik en rocke-konsert. Mine andre barn, satt der skremt og redde. De satt innhyllet i mørket og hørte bråk. Jeg kan ikke se Kristus i dette. Vi må ikke glemme at Guds rike består av Fred, Glede og Rettferdighet, og alt dette kommer innenfra, ikke fra ytre pene "glansbilde" kristendom, med en haug med bråk og  lyskjegler

Det var en tid, da jeg søkte Gud intensivt noen måneder. Og til sist dukket Herren opp på en mektig måte. Og Gud berørte meg over en periode på ca 2 uker, på en måte som jeg aldri har opplevde noe lignende her nede. Det var helt spesiell indre berøring, en touch fra Himmelen. Etter det fikk jeg en større sensitivitet i mitt hjerte for rett og galt. Og jeg ble veldig kritisk til ulike typer kristen musikk. Når jeg spilte, så var ikke alt greit lengre. Jeg droppet en del kristen musikk.

Sjelisk kristen musikk dukker opp når artistene ikke lever som de sier. Man lever gjerne ett slags dobbeltliv, hvor de kan være aktive i menigheten. Men på fritiden kan de være veldig verdslig og/eller mangler Gudsfrykt, og gjør ofte ting som sårer Ånden, uten at de merker noe til det. Og deres livsstil uttrykker seg gjennom musikken de deler. Og den bremser og hindrer vekkelse.

Jeg hadde ett gjentreff Livets Ord i 1993. Og da var det Bosse Järepehag og Miracle Music som ledet lovsang. Og det var så tørt så tørt. Han stresset seg opp, ga alt, og sang med alt hva han hadde, og det var meget profesjonelt på alle mulige måter og .... ingen salvelse! Og da skjedde det heller ingenting. Men på ett møte, som kom de gamle lovsangerne opp, Eva Barck og Leonora Lathi, bare med sine kassegitarer. Og så spilte de, og sang fra hjertet, og hoppet og danset, og Ånden falt på en sånn mektig måte, at alle ble berørt.

Jeg vet også at i den tiden Ulf Ekman, da han enda vandret med Herren i lydighet, så skulle han gi ut ett viktig budskap som kunne oppleves som konfronterende. Og ofte så var det sånn motstand på det, at han tenkte at han ikke kunne gi det. Men så var det disse lovsangsdamene, bla. de 2 overnevnte, som fikk tak i de rette sangene og ved Åndens ledelse og fikk da hull på denne motstanden, Guds kraft fikk utløp, og Ulf kunne levere budskapet. Så riktig lovsang er helt Alfa og Omega for kristne.


Derfor må vi la Herren få rense oss fra alt som binder oss til denne verden, og så la Han fylle oss opp med sitt rike! Sitt Ord! Og sine Sannheter! Å være en troende er en livsstil, hvor man betaler prisen for å få mer av Himmelen ned i sitt liv! Hvor Sannheten og Ordet er overordnet alt, også pastorer, menigheter og lovsang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar