Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 14. juni 2017

15 juni 2017 - Oljeriggen Norge

Jeg så filmen "Deepwater Horizon", og jeg opplevde en profetisk Ånd i mitt indre. På riggen, som jeg skjønte det, var utleid av BNP, så drev BNP riggens mannskap til det uansvarlige. Riggen fløt, og satt ikke fast i bånn, som en båt. Dessuten så boret de på mer enn 1 km. dybde.


Dessuten så holdt de seg ikke til forskriftene, det var veldig mange ting som ikke fungerte, telefoner, alarmer, ulike maskiner, ganske mye egentlig. Men de drev det bare videre, og disse lederene overkjørte de som jobbet på riggen, til å ta sjanser. Det hadde bla. lagt på sement i bånn, som ikke hadde blitt testet om den hadde hardnet. Alt var bare en risiko sport, fordi det hadde tatt for lang tid, og som sagt: Tid er penger! Og disse BNP sjefene fikk de ansatte til å ta risiko, pga egne intelektuelle vurderinger som ikke var utprøvd, og man satte igang prøveboring, enda instrumentene på det ene røret viste seg at trykket var for høyt. Og det fikk katastrofale følger. Det blåste olje og gass inn i riggen, og hele oljetårnet ble oversvømt av olje og gass, så kom smellet, hvor gassen tok fyr. I dette helvetet, så ble "bare" 11 drept, og en god del skadet.

I Norge så har visse "intelektuelle" folk gjort mektige eksperimenter på oss etniske nordmenn. Ett historisk eksempel, som om de hadde rådført seg med de rette folkene, hadde advart mot å drive dette eksperimentet videre, pga katastrofen som ligger i enden av å det. Det som driver disse "intelektuelle", menneskene med makt, er et sinne og hat mot Gud, Han som velsignet denne nasjonen over flere 100 år, ble lagt til hat, uten grunn. Derfor ville man ha bort Gud fra det offisielle, og de ville indoktrinere barna våres med tomhet og meningsløse eksperimenter for sosialistenes ideologi som er bygd på løgn.

Bruksanvisningene fra Han som skapte mennesket, og som formet dalene og fjorden i Norge, blåser man av. Og vi begynner å sluntre med å våke over grunnvollene til menneskets sinn og tanker, ved å løse opp ekteskapet, forme mange eksprimentelle samboerforhold mellom alle mulige oppdiktede kjønn og av samme kjønn. Mange eldre, som har vært med å bygd opp nasjonen, ser med forferdelse utviklingen i landet. De vokste opp med ikke et perfekt samfunn, men det var ganske trygt, fredfullt og godt. Vi var som usynlige flekker på verdenskartet, som passer godt til størrelsen til landet. Folk hadde mer sjelefred da enn hva man har idag.

Men denne nye eliten ville frem i rampelyset, de ville være størst, og at Norge skulle bli kjent over de store nasjonene. Og vi ble skyhøye og mistet bakkekontakt, og skjønte heller ingenting da en så stor Nasjon som Kina, boikottet landet. Selv det kommunistiske Kina skjønte at Norge var en-manns "demokrati" anført av sosialismen, hvor fredsprisen ikke var noe annet enn å fremme dens ideologi. Nordmennene skjønte ikke forkastelsen som varte over flere år. Fordi vi hadde mistet bruksanvisningen, og vi ønsket aldri å lese den, eller forsøke å forstå den. Vår vakre natur og vakre land, hadde en bruksanvisning, lagd av Ham som formet det. Og om man ikke tok hensyn til det, så ville ulykkene ramme innbyggerne. Derfor, pga Hans kjærlighet, sender Han tidlig og sent sine profeter, for å adøæåøævare, så vi ikke skal bli ødelagt som nasjon!

Vi innførte abort, og tenkte at vi var gud over hva som var i mors liv, fordi noen mente skammelig at livet startet omtrent ved fødsel. Enda en løgn, og avvik fra bruksanvisningen. Han som også hadde formet nasjonen, Han hadde også formet barna i mors liv. Og Han så at de ble drept, slitet i stykker, og kastet i søpla. Hans små velsignelser, som Han ønsket så hjertelig å gi til oss. Og vi foraktet det.

Vi var Israel beste venn, til ca midten av 70 tallet. Og i 1978 nektet vi å selge olje til Israel. Da Kielland ulykken skjedde ca 2 år etter, så var det ett tegn på Norges spirende avvik fra bruksanvisningen, og for ulykkene som ville ramme Norge, om de ikke tok hensyn til restriksjonene og advarslene. Men isteden ble vi mer ivrig i å gjøre det som var ondt. Abortloven som først ble innført i 1975 med restriksjoner, ble utvidet i 1979, hvor hvem som helst kunne drepe sine barn. Og blodet fra barna begynte å kortslutte maskineriet Norge, og ingen forsøkte en gang å reparere flengene i grunnvollen. Isteden ble vi mer overmodig, og synden ble mer og mer synlig, radikal og overkjørende over alt som var rettferdig.

I 1993 så svek vi Israel godt i ryggen, og satte de i deres verste vanskeligste situasjon siden opprettelsen i 1948. Vi kunne gjøre det, fordi de gamle AP pampene hadde god kontakt med Israel. Og Israelerene likte faktisk nordmenn, iallefall inntil midten av 1990 tallet, når de skjønte at de var offeret som skulle ofres, på Norges fredsalter. Israelerne ble blåst opp i filler, og ble nødt til å bygge en mur, for å holde terror borte. Og istedenfor å bry oss om deres smerte, så la vi mer fordømmelse mot de og den mur som de bygde for å beskytte mot drapene i kjølevannet av Oslo-avtalen, vi fikk mer hat og mer indoktrinering om hvor ille Israel var, mens vi opphøyde islamsk terror i de palestinske områdene.

Det verste var nok Utøya, hvor man radikaliserte ungdommene, og hadde med seg terrorister fra de palestinske områdene, og hvor man gjorde så mye anti-Israelske ting. Men denne gangen var ikke Eieren av landet blid for deres hat mot Hans eget folk, og Han skjønte at grunnmurens sprekker i Norge, begynte å gå i oppløsning. Hatet på Utøya åpnet opp for onde krefter, som fikk sitt utløp i en ond terrorist. Norge var ikke garantert beskyttelse lengre, fordi de motarbeidet alt hva Gud sto for. Og man foraktet Fedrelandssalmen, som sa at det hjalp ikke med noen vaktmann, om ikke Gud voktet nasjonen, Salme 107. Akkurat som man også har begynt så smått å forakte Nasjonalsangen, pga den "religiøse" innhold.

Isteden fortsatte vi, og vi ble arrogante og overmodige. Vi trodde aldri at vreden kunne nå oss. Og vi ser på "instrumentene" til Norge, og vi ser at trykket på det ene røret" er for stort, mens det andre virker fint. Vi ser ikke at "sementen" som er lagt for at oljen ikke skal komme opp, har aldri størknet, fordi vi har ikke vårt så nøye. Vi bare jager etter mer penger, mer fritid og bedre jobber. Og ser ikke hullene i Grunnmuren Norge, som sakte men sikkert går i oppløsning, og trykket av oljen, truet med å komme opp og gassen spre seg, for så å antenne en ild. For ilden må komme, fordi vi ikke var så nøye med "sikkerheten", vi forsøkte å spare penger, og som sagt, "tid er penger". Vi bare føk avgårde, og vi så ikke vreden som kom opp fra dypet, snarlig, som vil ødelegge vårt fine land. Og landet vil spy ut sine innbyggere, fordi vi elsket synd, og vi elsket det Skaperen hater, og vi forakter det som er godt og sunt!

Derfor vil det komme ulykker og krig mot landet vårt. Jeg hørte flyalarmen gikk i går kl 12. En øvelse som vanlig. Men snart vil den lyde, og ikke være noen øvelse. Og bare den som har satt sin lit til Herren sin Gud, vil kjenne freden og gleden uansett hva som skjer. Økonomien som vi har satt vår lit til, vil bli vår hemsko. Vår privatgjeld som stadig øker, og vår lille vilje til å ha ett sterkt forsvar, vil bli vår bane. Fordi såret til Norge er ulegelig, og bare vi tenker på det som er Hellig, så kjenner vi en smerte langt inn i dypet i vår sjel, og vi vemmes. Isteden for å gå til Han som kan lappe det sammen, så styrter vi bare lengre og lengre bort fra både Hans vesen, og Hans bruksanvisning, inn i smerte og nød. Vi går inn ulykker, nød, sult, smerte og til slutt, evig smerte, fordi vi forkastet Korset. Husk: Korset er en vei ut av Evig Smerte! Evig smerte er ikke pga Gud! Den er til for djevelen og hans engler. Men menneskene må også dele hans skjebne, om de ikke vil følge bruksanvisningen, men følge den lovløses "bruksanvisning" (som stort sett ikke er noe annet enn å pervertere og fordreie det som er ekte).

Jeg ser det komme! Og det kommer snart! Det som profetene har advart om så lenge, som vi gjorde så mye narr av. Vi må ikke glemme at profetens styrke er ikke hans egen, men han blir bakket opp av Han som har livsånden til menneskene i Sin Hånd! Han kan blåse det ut når Han vil, på ett sekund! Men gjør det ikke, fordi Han elsker oss! Men nådetiden har skrumpet inn betraktelig. Nå har vi ikke lange tiden på oss, før alt faller sammen. 

Mitt kjære Norge, som jeg er så glad i! Derfor sier jeg deg Sannheten, selv om du hater den! Fordi om jeg ikke gjør det, så vil Gud holde meg skyldig, for å ikke ha advart, og ditt blod vil komme over meg! Derfor advarer jeg! Derfor gråter jeg! Derfor ber jeg Gud skåne Norge, Han, Norges eneste ekte venn! Men vi forlot Han, fordi vi synes det så mer spennende å prøve ut alle de andre gudene, de som elsker vår død og vår pine! Men det føles bare så "godt og fritt" ut, og vi må bare følge strømmen fra alle andre... mot vår evige hjem, i pine! Fordi vi ser ikke Jesus gjennomhullede hender, Han som ga sitt liv for deg, som står og rekker sine hender ut mot deg, så du kan få evig fred i Hans Evighet, evig glede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar