Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 3. mai 2017

3 Mai 2017 - Flyktningsstrømmen var planlagt, korrupsjon i Norge, og EU dominans

Flyktningsstrømmen - en del av en større plan
Artikkelen er hentet herfra (men har nå blitt fjernet av en eller annen grunn).

Vi opplever hele tiden at ting skjer som får våre nasjoner til å komme ut av kontroll. Som teks. innvandring. Men så kommer avsløringene på rekke og rad. her kan du lese hvordan Soros betaler og ordner sånn at flyktninger kan komme til Europa. Det han gjør, gjør han i tråd med Eliten og Den Nye Verdensordens ønsker. Les innlegget om hvordan de forsøker å ødelegge Europas demokrati. Derfor, om du støtter innvandring, spesielt fra Muslimske land, så støtter du også undergangen til ditt eget land. Vi ser urolighetene i Frankrike, England og Sverige, men likevel så forfører media oss med å skjønnmale situasjonen, og angripe rettskafne folk som advarer mot faren for innvandring.

Nå har vi ikke kamp mot kjøtt og blod, og de menneskene vi har innbudt, er vi pliktige til å ta imot. Så lenge ikke våre politikere setter noen grenser til dem, men bare lar ting suse å gå, så vil det på sikt også komme anarkistiske tilstander til landet vårt i en nær fremtid. Bare en dyp omvendelse til Gud, kan ordne opp i våre dyptgående problemer, som bygger på ugudelighet. Her er ikke problemet bare hos politikerne, men også av folket som elsker synd!

Korrupsjon og forræderi i norsk topp-politikk
En kjapp telefon til sin norske utenriksministerkollega Jonas Gahr Støre (Ap) ga på få dager Hillary Clinton 3,6 millioner kroner i støtte til et nyopprettet fond.
Så kan du lese om hvorfor vi ikke har penger til å gi eldre på gamlehjem verdig avslutning, at vi aldri har penger til Helse, skal spare inn penger til psyksike syke etc. etc. våre Politikere gir millarder til de Clintons fond og mye mer, så at de selv kan berike seg med gode jobber i ettertid i FN ol. Dette er korrupsjon på høyt nivå, hvor ingen dømmer de for deres ukultur. Hva skal vi med lovverk, når ikke lovverket dømmer de som er mektige og sitter på toppen? For om en fattig pensjonist ikke betaler det den skylder til staten, så er det ingen nåde å få! Hvorfor får Eliten så mye nåde? Er ikke loven likt for alle.

EU overkjører den norske viljen
Reisende fra København med båt ble i november 2015 møtt med forsterket kontroll da de ankom Oslo.
FOTO: Tore Meek/ NTB scanpix
Så kan vi lese om EUs krav til Norge, å fjerne grensekontrollen, noe som betyr at EU kjemper mot vårt demokrati. Siv Jensen har allerede lagt Finanssystemet under EU. Og spørsmålet er vel egentlig om vi er mer lydige enn andre land som er fullverdige medlemmer av EU. Vi protesterer jo mot ingenting av det EU pålegger oss, noe andre EU land gjør. Og ikke har vi stemmerett heller. 

Elitens planer for Norge og Europa
Jeg skrev på FB om rundt Soros og flyktningene dette:
George Soros - En av den ondes fremste advokater
"Jeg burde vel være overrasket, men jeg er vel ikke det. USA har kjørt en plan, helt sikkert over mange mange år, men det begynte spesielt når Clinton hadde krig mot Serberne, en meget uetisk krig, ført med falsk flagg.

Rett etter dette, ble Putin satt inn. Fordi Russland begynte da å skjønne intensjonene til USA og deres allierte. Mange lurer på hvorfor Putin gjør som han gjør, men han har bestemt seg for å ikke la seg dominere eller underkuve av USA, NATO eller andre. Og han har rustet opp, effektivisert militæret, og er klar til krig, om han må. Russland har en stygg historie med hvordan de har blitt angrepet. Og vi kan nevne noen punkter som omhandler nåtiden:

- I Ukraina fikk Putin all skyld, jeg mener at CIA eller noe lignende var inne for å legge skylden på Putin. Og Putin så at noe truet grensene, og reagerte raskt. For å vise NATO at de ikke er redde deres militære struktur.

- USA/NATO har på mange måter, spesielt under Obama, omringet Russland med militære styrker. Dette blir ikke gitt mye oppmerksomhet av vestlig presse.

- Flyet M17 som ble skutt ned over Ukraina, selv om det er vanskelig å bevise, ble antagelig skutt ned av Amerikanere eller Ukrainere, med tilgang til de russiske rakettene. Såkalt falsk flagg. Hvorfor jeg tror det, er pga mange hendelser, som at meldingene fra Ukrainiske myndigheter kom ut for raskt, som om de allerede var spilt inn på forhånd. Dessuten hadde ikke Russland noe å tjene på å skyte det ned.

USA på tokt i Midt-østen
Bush gikk inn i Irak, og Afganistan. På den tiden syntes jeg det var bra. Men etterhvert, begynte jeg å skjønne tegningen. Bush la bare det første frøet, til det som senere skulle bli den arabiske "våren" (som jeg heller tror ender i en atomvinter). Vi ser all lovløsheten og drapene i kjølevannet, og at de kristne blir omtrent utryddet av Irak, at USAs ferd er destruktivt. Alle med vett i hodet, vet at det ikke går å lage demokrati i ett muslimsk land. Men jeg er sikker på at USA hadde andre intensjoner.

Grunnen til at Bush gikk til krig, var tårnenes fall den 11 sept 2001. Og ingen til dags dato kan forklare hvorfor også WT7 falt i bakken, den som ikke var i nærheten av noe fly. Jeg har sterk mistanke om en falsk flagg historie, for å finne en fiende. Skal man ha en krig, og befolkningen er trøtt på krig, så er det å finne en fiende, noe som er en effektiv måte å samle folket til å gå til krig.

Obama fortsatte med å hjelpe til å fjerne flere muslimske ledere, som kanskje var autoritære, men samtidig holdt det fanatiske islam på avstand. Den arabiske våren, slapp til lovløshet over hele Midtøsten. Mens både vi i Norge og mange NATO land jubler, etter å ha ført en uetisk krig mot bla Libya, så kommer terroristene til makten.

Dette får meg til å tenke på at USA har født frem IS, for det passer til hele bildet. De la igjen masse utstyr, sånn at IS kunne bruke. Dessuten har USA forsynt de med penger hele veien, og under Obama, gjorde NATO stort sett ingenting for å fjerne dem. Bare i Media, virket de som de gjorde noe. Når derimot Putin kom til makten, så gikk det mye raskere med å få fjernet IS. Noe som irriterter Obama, USA og Tyrkia (Mest sannsyneligvis ble IS opprettet av Amerikansk, Tyrkisk og Saudisk etterretning, det er bare å følge pengestrømmen). Tyrkia har snudd, og er nå venn med Russland, men Tyrkia er egentlig ikke venn med noen, bare med seg selv og sine drømmer om ett Kalifat, og kan vende og snu venn og fiende som det passer dem.

4 generasjon Rocefeller: David Rockefeller -
en av fiendes største arbeider -
døde i mars i år
Og irritasjonen hos Eliten økte når Trump ble president. Og siden har de på alle mulige måter motarbeidet han innenfra, rundt han og overalt. Trumps avfyring av raketter mot en flyplass, kan være en påvirkning gjort av hans svigersønn Jared Kushner, som også har kjøpt opp en eiendom på
adressen 666 (som han måtte betale ekstra for) rett i nærheten av Rockefeller Center. Dessuten har også Kushner kontakt med Soros, han som artikkelen handler om. Den mannen er ondskapen manifestert.

Soros og den delen av USA (bla. Utenriksdepartementet, CIA og FBI) legger nå press på ulike allierte i Europa, bla. Merkel, som får i oppgave å ta imot en masse-invasjon. Og de kommer i hopetall til Europa, og Europa ønsker de velkommen, og urolighetene har begynt. Dette er en form for anarkisme, som er født ut av USA, Saudi-Arabia og helt sikkert Tyrkia.

Norges elendige lederskap
I enhvert sjakkspill kan bøndene ofres, og det gjør nå Eliten i Norge, med Siv Jensen (selv om hun sier at hun er imot innvandring, så gjør hun ikke mye mot det), Erna Solberg, Børge Brende, og også eks. folk som Jens Stoltenberg, Thorbjørn Jagland og Gro H. Brundtland. Og vi, folket som betaler skatten til staten og våre Politikeres lønninger, skal under full kontroll, ettersom de ikke stoler på oss!. Dette som våre politikere gjør, er ikke bare korrupsjon, men forræderi, mot det folket de skulle ta seg av. Isteden er de mer opptatt av å lyse seg i USAs lederskaps velvilje. De gir bort våre milliarder av kroner (som vi betaler skatt av), og de får smil og klapp tilbake, og de påsmiskende norske politikerne får toppjobber etter å ha skutt inn enda en spiker i kisten til Norge AS.

Du skal bare se, når Erna trekker seg fra sitt politiske verv, så vil hun sitte i en høy stilling i FN eller noe lignende. Sikkert det samme med Børge Brende, sånn som han smisker mot alle kjeltringene som finnes der på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar