Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 21. april 2017

22 april 2017 - Den gale mannen fra nord er beseiret
Artikkelen kan leses her.

Elija List publisert onsdag morgen et sett med profetier fra Charles Shamp, Kim Clement og Denny Cramer som taler direkte inn i dagens situasjon med Nord-Korea.

Spesielt Shamp, var svært kraftfull. Han skrev:

Jeg har sett en stor oppvåkning komme til Korea; en som vil ryste landet fra sør til nord. Jeg hørte Herren si: "Kan en nasjon bli vekket og forent på en dag?"

Jeg sa: "Bare Du vet Far."

Da sa Herren: "Jeg vil riste den koreanske regjeringen for å avsløre korrupsjon som har vært der i generasjoner. Ja, dette er hva Jeg gjør. For jeg ser landet som en; Denne Delingen vil ikke lenger stå for mitt åsyn. I mine øyne det har aldri vært et skille, bare ett land, ett folk og en nasjon i mine hender.

"Jeg skal viske bort den militære sonen og vil fjerne den som deler og ødelegger fra sin trone. Jeg vil fjerne ham med en usynlig kraft, en som mange ikke vil tro. Jeg vil riste landet i nord for å slippe frem en stor oppvåkning, som har blitt profetert av mine profeters munn i mange generasjoner. Denne oppvåkningen kommer med stor kraft, som et lyn når det slår og rister grunnvollene.

"Det vil være et bulder i nord og smuldringen av bygningene vil være et tegn på at dette riket smuldrer. Jeg vil bruke en uvanlig kraft til å bryte ned veggene sin skiller. Ja, veggene vil falle sammen med det nordlige riket.

"Jeg vil bringe frihet til de som har blitt fengslet, og de vil til slutt se Minn Sønns skinnende lys. Lyset fra mitt rike vil utstråle og fortrenge alt mørket som har ligget der som et dekke i generasjoner.
"Dekket av frykt vil bli ristet bort og erstattet av Min Ånd av fred og velstand. Jeg vil bruke en usynlig kraft, utenkelig og utrolig i menneskers sinn for å avvæpne den 'gale' mannen i nord. Dette vil sjokkere mange.. Massene vil se torden treffe bakken og hans rike falle sammen.

"Det har vært merkelige ting, i disse dager, som har kommet inn i denne galningens drømmer. Hans sinn er bare fylt med ødeleggelse, svik og mørke. Han vet at hans tid er kort. Han har smidd en demonisk plan, men han vil mislykkes i å utføre den til at den lykkes. For hans forskrudde tenkning får ham til å lage en mørk fremtid for mange, men jeg har satt foran ham to snublesteiner. rett og dom. Sinnet til denne mannen vil mislykkes, og hans evne til å holde på informasjon og forståelse vil bli hans siste fall. En stor feil vil komme og han vil falle fra sin regjerende plass for demonisk styre.
For Herren sier: "Jeg har strippet fra ham hans myndighet blant menneskene, og vil ødelegge hans rike. Han har sagt i sitt hjerte at han er en gud. Har han ikke sett hva jeg har gjort med dem som opphøyer seg opp å være guder? Han vil falle som et lyn fra himmelen, for så å aldri å reise seg eller bli sett igjen.

"Dette fallet vil være så stort at landet vil skjelve. Dette skjelvet vil føre til at skalaene kommer til å smuldre bort for menneskers øyne, og de vil se ham svak og nedbrutt akkurat som en vanlig mann. Jeg vil la en vekkelse få feie gjennom landet, selv gjennom hovedstaden Pyongyang. jeg har sluppet løs oppvakte engler for å utspeide landet, for min hånd er over deg Korea."

Herren talte igjen: "Kan en nasjon bli brakt i kne på en dag?"

Jeg sa: "Du vet det min Far."

"Jeg vil bringe dette landet på kne i anger for meg og tørke bort alle spor av mørke som har vært der. Min herlighet skal komme som en farende vind og fylle landet med Min guddommelig nåde, så det kan få stå i mitt nærvær. Folket vil hører min kommando og marsjere som en enhet gjennom landet.
"Folket vil stå opp og skinne i herligheten jeg vil gi. Jeg vil bruke folket i dette landet, de som har vært holdt fanget i så lang tid, for å bryte andre fri fra trelldommens fangenskap. Det vil bli en mektig misjons bevegelse som vil kommer fra dette stedet, og jeg vil sende folk over landet til andre nasjoner, og de vil forløse befrielse.

""Ja, jeg har salvet deg, Korea, for å gjennomføre Min evangeliet til jordens nasjoner med overnaturlige mirakler. Frøene av forbønn fra en tidligere generasjon vil bli rettferdige trær med blader for helbredelsen av nasjonene.

"Jeg snakker til deg, Korea. Som en enhet vil du stige frem, og du vil løpe inn i hver nasjon og bære med deg Min Sønn. Dette er ditt mandat og oppdrag som kommer.  Jeg snakker med deg, Korea: Denne dagen vil du ikke lenger bli delt , men bli ett med Min Sønn!"

Jeg har sett en pil bli skutt fra Nord-Korea. Dette Herrens ord kom til meg og sa: " Lik en galning som skyter brennende og dødelige piler' (Ord 26:18.), `For se, de lovløse spenner buen og legger sin pil på strengen; i mørket vil de skyte på de oppriktige av hjertet."(Sal. 11: 2),men `Der brøt han i stykker lynende piler, krigens våpen, skjold og sverd. ' (Sal 76: 4). Jeg ordinerer og forkynner for folket i øst: `Du skal ikke frykte for redsler i natten, for piler som flyr om dagen,'  (Sal 91: 5.) Som du er, `Hold alltid troens skjold høyt! Med det kan dere slukke alle den ondes brennende piler.' (Ef 6:16.),' Men Gud skyter dem med piler, brått blir de truffet. "(Sal 64: 8.) Jeg hoper opp ulykker over dem og bruker alle mine piler mot dem. (Mos 32:23.)" 
Det er på tide å be for Nord-Korea!

Klikk her for å lese hele artikkelen om Shamps profeti, som berører en av de fortsatt voksende faktorene i den aktuelle situasjonen i Asia: Kina plutselige ombestemmelse over Hermits Kongerikes fortsatte atomprøvesprengninger.

Sjekk ut hva Global Times , en kinesisk avis med direkte tilknytning til kommunistpartiet, som ble publisert redaksjonelt i forrige uke:

Vi vet alle at Nord-Koreas sjette atomtest er nært forestående, og ulike partier, særlig Kina, er generelt bekymret for dette. Hvis det blir en atomlekkasje eller at forurensning skjer, så vil skaden i miljøet i det nordøstlige Kinas være katastrofale og vil ikke kunne reverseres.

Kina har en bunnlinje som de vil beskytte for enhver pris, det vil si, sikkerhet og stabilitet i nordøst Kina. Hvis bunnlinjen blir berørt, vil Kina bruke alle midler tilgjengelig, inkludert militære midler til å slå tilbake.

Innen den tid, er det ikke et problem for diskusjon om Kina føyer seg i ett USA slag, men den kinesiske Folkets frigjøringshær (PLA) vil lansere angrep på nordkoreanske atomanlegg på egen hånd.

Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er Punggye-ri kjernefysiske område er langt nord i landet, og test detonasjoner har føltes som en seismisk aktivitet i de kinesiske provinsene Liaoning og Jilin. En stor-skala test og påfølgende seismisk aktivitet kunne være ødeleggende for strukturen i disse regionene, kan utløse en kinesisk militær reaksjon.

Liaoning hovedstad og største by, Shenyang, er også hjemmet til Dongguan kirke, som også er kjent som "kristendommens vugge for koreanerne i Kina og den koreanske halvøya." Det er en av de eldste og største protestantiske kristne kirker i det nordøstlige Kina.
Vi har gått forbi punktene av tilfeldigheter her. Det synes klart at Herren jobber, og hans rike er på fremmarsj.http://cdn.charismanews.com/plugins/content/cm_endofarticlemessages/torch1.pngIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar