Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 6. mars 2017

6 Mars 2017 - Profetisk(?): Gratis (og obligatorisk) barnehage

  • Kontantstøtten foreslås fjernet for å finansiere gratis barnehage til alle barn.FOTO: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
Nå vet jeg ikke utfallet av dette, men om jeg skal tyde hvordan alle andre forslag, som Partnerskapsloven, som Leger ikke kan følge sin samvittighet når det gjelder abort og prevensjon, så antar jeg at denne saken blir bare blåbær. Altså, bare kjørt gjennom.

Nå høres det jo bra ut med gratis barnehage. Men tanken bak det, er skummelt. Fordi målet er obligatorisk barnehage, og om AP kommer til makten til Høsten (Gud forby), så vil de nok kjempe for nettopp dette (men om de ikke kommer til makten, så vil nok det sosialistiske Høyre fortsatt kjempe for nettopp det, men kanskje ikke så aggressive som AP).

Bak tanken om en obligatorisk barnehage, så ligger det en demonisk tanke: Allerede de gamle grekernes storheter hadde tanker om det: Oppløsning av famiiien, fri sex, og staten tar seg av barna! Og staten får muligheten til å hjernevaske våre barn, fra de er små! Og dette tankegodset ligger også inne i okkulte ordener som frimureriet (Stortingspresident (H) Olemic Thommessen er frimurer). Og de har sine lange blekksprutarmer inn i det norske samfunnet, men spesielt der hvor eliten styrer, inn i kirken. Men selv i frimenighetene finnes det folk med som er med i Old Fellow, Tempelridderne ol.

Hele tanken, er å bare tilby folket en (den endelige) løsning, og om du ikke følger systemet, så vil du bli satt i fengsel, og barna tatt fra deg (tross alt, sosialistene kjemper for at våre barn er Statens Barn, noe også Barnevernet jobber iherdig for).

Våre ungdommer/barn som vokser opp idag, har ingen tanker på at disse løsningene som vil tilbys "gratis" også har en bakside. Da må du kunne din historie, og spesielt om du leser denne historien, og hvordan De Tyske Sosialistene innvandrerte Østerrike på 30 tallet:


De kaller alltid de partiene ytterst mot Høyre for Brunskjortene, men historisk sett, så var de Sosialister. Og de Tyske Sosialistene i Østerrike, influerte hele samfunnet og hvor foreldrene hadde etterhvert ingenting å si, og dette gjorde Østerrikerne fordi de ville ha det gode Tyskerne hadde: Mat og arbeid. Og denne Barnehage løsningen vil også de fleste Nordmenn si ja til, fordi de ønsker alltid noe som er gratis og bekvemt for seg selv.

Nordmenn er hjernevasket til å tro: å ha små barn under ett år i en barnehage, er en god løsning. Men staten vil ha barna dine og kalle de sine. og du forvalter dem, bare om du følger retningslinjene som også gjelder "fundamentalistisk kristen innprenting" (Det har skjedd en sammenlign med "fanatiske" bedehus folk på 50-60 tallet med fanatiske muslimer).

Å gjøre det ulovlig å gi barna ris, hvor Barnevernet kan ta barnet ditt pga det, er ikke fordi Barna har vondt av ris, men fordi Staten vil vise hvem som har makten og at du ikke får lov til å følge din magefølelse når du oppdrar dine barn. Ett barn får ikke traumer av ris på baken gitt av kjærlighetsfulle foreldre, men de får traumer når Barnevernet kommer inn og tar barnet pga det.

Ikke tro at de som sitter og styrer samfunnet vårt, at de er drevet av kjærlighet til Barnet. De er drevet av kjærlighet til sine politiske mål, hvor du som foreldre står i veien for deres ambisjoner.

Det siste jeg vil dele, er hvordan sosialistene på 70 tallet, allierte seg med Islamistene i Iran med hjelp fra Sosialistene (les innlegget i Norge Idag, med Dan Oddefjell i utgaven fra 3 mars). Felles mål var å styrte Shahen, som sørget for at Iran var ganske demokratisk. Og når de hadde gjort det, så begynte islamistene å kjempe mot sosialistene, fengsle dem, og gjøre dem ulovlige. Og idag vet vi hva slags land Iran er.

Jeg sier dette, fordi man får høre hele tiden at man ønsker barna i barnehagen for å integrere innvandrere. Og da begynner man å tenke: Er det derfor sosialistene ønsker innvandring, spesielt fra Midtøsten? Å bruke muslimene (som ofte har både vold, æresdrap, antisemittisme, Sharia etc) for å fremme sine mål? Det vil i så fall til slutt bli slutten på Norge, som vi kjenner idag. Om kanskje 20-30 år (sannsynligvis mye raskere), så kan det hende at vi får arabiske som morsmål i denne nasjonen, og den friheten som vi nå tar for gitt, er tatt fra oss! Fordi stort sett ingen klarte å se i sin samtid, hva våre politikere og Eliten forførte oss til, og de lo av de få varslerne som reiste seg og ropte varsko!

Husk: De som ler sist, ler alltid best! Men dette er egentlig ingenting å le av, selv om du får rett.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar