Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 14. mars 2017

14 mars 2017 - Tiden da alt går i oppløsning!

Søvn er det store problemet blant kristne idag. Fordi vi sover på vår vakt, spesielt i den tiden Herren mante oss å være våkne enn noen gang, så lister det seg en tyv inn, midt iblant oss, uten at vi forstår det.

Rett før Herrens gjenkomst, så vil det skje ett frafall. Og frafallet skjer pga vår utrolige tilgang til penger, luksus og det "gode liv". David Wilkerson skrev dette profetisk i 1973, som jeg tror er til vår tid:

Jeg har sett Jesusfolket i denne generasjonen som de"siste kristne". Satan kommer til å forvandle seg om til en lysets engel så listig, uskyldig og udefinerbar at få skjønner hva som skjer. Han kamuflerer sine aktiviteter og prøver å bedra kristne ved å friste dem med ting som i seg selv er lovlige, men som blir en forbannelse når det blir misbrukt.


Økonomisk velstand er hovedfristelsen for en kristen. Bibelen advarer om at mange kristne i de siste dager vil være halvhjertet, rik, vellykket og behovsløse. Det er ingen ondskap eller synd å være rik eller framgangsrik. De fleste av de bibelske patriarker var rike menn. Abraham var svært rik på storfe, sølv og gull. Job var utrolig rik, han eide 7.000 sauer, 3000 kameler, 500 par okser, 500 eselhopper, og hadde mange tjenere, og et stort hus. Gud er absolutt ikke imot rikdom og velstand. Bibelen sier at han "unner sin tjener at det går ham vel!" (Salme 35:27).


Likevel ser jeg millioner av kristne som blir bedratt av materiell velstand. Den siste kristne vil bli hjemsøkt av velstand og blir prøvd gjennom det mer enn av fattigdom.


I mitt syn, ser jeg satan tre fram foran Gud en siste gang, slik han gjorde da han anklaget Job i Bibelen. Men denne gangen kommer han til å be om tillatelse til å friste de siste kristne. Dette er hva jeg ser:


Herren spurte Anklageren, "Hvor har du vært?" Anklageren svarte: "Jeg har faret og flakket over jorden" Herren spurte: La du merke til den siste tids kristne, hvor hengivne, oppriktige og gudfryktige de er. Og som de elsker Kristus. Har du sett hvordan de gjør alt for å unnslippe dine feller? " Anklageren svarte: ". Ja, men fjern den mur du har bygd opp rundt dem. Job ville ikke forlate deg i sin fattigdom - men vis din godhet mot disse siste kristne og velsigne dem med langt mer enn selv Job hadde, som du skal få se hva som skjer. Gjør dem rike som Job. La dem ha vakre, nye hjem, gi dem fine biler og alle penger og eiendom de trenger. Drukne dem i campingvogner, båter, jorden-rundt-reiser, fine klær, eksotisk mat, materielle ting og fete bankkonti.


Så se hva som skjer med dine siste kristne når de blir overmette, rike og ikke lenger trenger noe! De kommer til å overgi deg og sette seg selv i sentrum. "


Jeg ser biler, klær, motorsykler og alle typer materialisme bli en større utfordring for de kristne enn narkotika, sex eller alkohol. Tusenvis av kristne blir så knyttet til ulike materielle ting at de nesten blir besatt av dem. De er så bundet av materialismens lenker at de blir lunkne, blinde, svake og åndelige fattige. Til tross for sin materialisme, forblir de likevel bedratt og helt misfornøyd.

I mitt syn, ser jeg hvordan satan ler hånlig:


"Se på alle de pengegale kristne - alle disse klesgrisene! Se hvordan de jakter på økonomisk velstand. De tjener penger i massevis. Kjøper alle de siste møblene. Skaffer seg større biler. Flere biler også. De kjøper, planter, selger, gifter seg og skiller seg! Det var det som ødela Lots generasjon. Og det vil ødelegge dem også! Se på alle disse godt betalte, sløve, glupske kristne så søvnige og lunkne de er! En lett bytte for meg! Gud, la dem få enda mer! Det gjør jobben min så mye lettere. "

Gud som eier "alle dyr blant de mektige fjellene" ikke vil ha noe av det menneskene har, verken hus, biler, klær, båter eller surfebrett. Han ønsker bare de som er kalt ved Hans navn skal gi ham det fremste hjerterommet.


De bærer fromheten som en maske

Jeg ser mange av de siste kristne, som en gang elsket Gud, lide skipsbrudd på troen fordi fornøyelsen har tatt dem i eierskap. De som elsker Gud finner ingen glede i narkotika, ulovlig sex, alkohol, tobakk eller pornografisk skitt. Det vet djevelen. De fleste kjødelige lystene støter og er avskyelig den kristne.

Men jeg ser tusenvis av kristne sitte i teater og bli påvirket av dens nedbrytende krefter som de en gang forkastet. De har ikke hengitt seg i noen bestemt synd, men etter hvert har de har blitt mer og mer hengiven til langfilmer på TV, ulike fester og sosiale arrangementer med tilhørende vindrikking. De elsker faktisk Gud, men de elsker fornøyelsene enda mer. De er egentlig ikke syndere for Gud, bare fremmede. De har blitt så fanget i fornøyelser, og prøver å leve et "moderne" kristen liv, at de selv ikke er klar over de drastiske endringene som har skjedd i deres liv.


Mange av dem vil bli overrumplet av den plutselige evakueringen av kristne fra jorden. De har blitt trivelige selskapsmennesker, men ikke i stand til en times samtale med Gud i bønnekammerets stillhet.

Fremtidens stor synd blir misbruk av fritiden. Dette har ingenting å gjøre med de ukene som blir brukt på ferie. Det har ikke heller noe med den tid man reiser rundt i Europa eller Israel. Det er ikke snakk om jakt- eller fisketurer. Heller ikke surfing, båtliv, vannski eller riding. Alt dette er fullt legitim og godt i seg selv. Jeg snakker om all den bortkastede tid. Jeg mener tiden mennesket har for seg selv, til å gjøre hva hun vil. Tid som hun kunne bruke til å lese Guds ord. Tid hun kunne bruke i bønnekammeret i samtaler med sin himmelske Far.


Jeg ser satan komme tilbake å anklage den siste tids kristne:


"Se på de kristne, så TV avhengig de er! Se på dem, de har ikke tid til å være alene med deg, Gud. De `stenger av` Gud som man stenger av ett TV-apparat. De jakter, fisker, reiser, spiller golf, tennis og volleyball. De går på kino og fester og driver rundt overalt, men de har ikke tid til å lese Bibelen eller be. Er dette virkelig de siste tids kristne, de som `vandrer i tro`? Skal deres tro seire over verden? Er det ikke disse som skal forberede seg på forfølgelse og kaos? Er dette de her `playboykristne` som vil bli overrumplet av verdens undergang? "


Framtidens største synd mot Gud er ikke misbruk av sin kropp, hengi seg til kjødelige lyster, eller selv å forbanne Hans navn. Den største synd mot Gud er helt enkelt bare å ignorere ham på et tidspunkt da han kaller så klart og tydelig. Jeg ser en ironisk utvikling. De siste kristne, de som lever så mye nærmere Jesu gjenkomst enn de første kristne, er de som bruker minst tid med Ham!


Grunnen til at budskapet om den kommende dom og Jesu gjenkomst ikke tas imot av mange kristne er den samme som i Noahs dager: Man er så opptatt med det hverdagslige – å kjøpe, selge, plante, og gifte seg - at man ikke ser den overhengende dommen."


Advarsler!
Jeg har delt flere profetiske advarsler, som jeg har kjent i min Ånd. Og Ånden vitner også nå, at jeg må fortsette å advare. Ikke tid for å sove, ikke tid for å hengi seg til mer kjødelige nytelser, men tid for å hengi seg mer til den Mesteren som betalte en så høy pris for oss! Han ga fra seg alle privilegene Han hadde rett på (og det er mer enn hva verden klarer å gi ett menneske), og lot seg selv være ett slaktefår for din og min skyld! Da forventer også Herren, at du og jeg må være villig til å dø fra oss selv, og alle våre mange ønsker av denne verdens goder, for å bruker mer tid med Ham, sånn at vi kan bety noe for andre.

Jesus selv sa:

"For det er ikke noe godt tre som bærer dårlig frukt, og heller ikke noe dårlig tre som bærer god frukt.  For hvert tre kjennes på sin frukt; en sanker jo ikke fiken av tornebusker, og en plukker ikke vindruer av tornekratt.  Et godt menneske bærer det gode frem av sitt hjertes gode forråd, og et ondt menneske bærer det onde frem av sitt onde forråd; for hva hjertet flyter over av, det taler hans munn.  Men hvorfor kaller dere meg Herre, Herre, og gjør ikke det jeg sier?  Hver den som kommer til meg og hører mine ord og gjør etter dem - hvem han er lik, vil jeg vise dere.  Han er lik et menneske som skulle bygge et hus, og som gravde dypt ned og la grunnvollen på fjell; og da det ble flom, brøt strømmen imot det hus, og den var ikke i stand til å rokke det, fordi det var godt bygget.  Men den som hører og ikke gjør deretter, han er lik et menneske som bygget sitt hus på bare jorden uten grunnvoll; og strømmen brøt imot det, og det falt straks, og det ble et stort fall da det hus falt." Lukas 6:43-49.

La oss bygge våre liv på Grunnvollen Kristus, og la oss fylle oss med Hans Ord og Hans nærhet spesielt når ingen andre ser oss. Så vi kan bygge våre hus på Klippen Kristus, og ikke falle når Stormen vil slå mot huset.

Norges advarsel
Norge ligger i vektskålen nå, og er funnet for lett. Hun fikk tid til å vende om da det smalt den 22 juli 2011, men isteden for å ta det til hjertet, og se hvor nasjonen var på vei, så forfulgte hun de som talte imot hennes skjøgeliv.  De som talte om at dette var en himmelsk advarsel, ja, hun forfulgte dem, hatet og hånet de årvåkne rettferdige, som så at hennes horetilstand var i siste kritiske fase! Disse rettferdige ville redde henne fra hennes egen død. Men hun ville ikke lytte! Nei, hun gikk enda dypere inn i sitt horeliv, og trelldommen, stanken fra hennes synd, og den vanvittige ødeleggelsen av menneskers sjeler, og ikke minst ødeleggelsen og forførelsen av Herrens små gaver til vår nasjon: Barna, gjorde at det steg vrede opp i Guds Hjerte! I sinne vil Han ødelegge Norge, som Norge har ødelagt sine små spirer. På samme måte som de har løyet, sladret og hånet den rettferdige, og ingen har tatt de til motmæle. På samme måte skal de rope i skrekk, frykt og nød, og ingen vil høre deres fortvilte rop. For nå er det nådetid, men morgendagen vet ingen! Så våkn iallefall opp du min menighet, og ikke la deg påvirke av hennes synder, som daglig stiger opp til mine øyne og nese! Jeg hater hennes horeliv, og hvordan hun ødelegger alt av livsgaver jeg ga denne nasjonen. Men de bare valgte noe, og kastet det andre, fordi de trodde ikke at Jeg fantes! At det fantes Noe som var Høyere enn deres egne tanker!

NÅ er frelsens dag! Ikke vent til imorgen!
Se enda er det nådetid. Så om du ikke tror, så vend om til Herren! Fordi Han betalte en høy pris for hver synd som finnes, og Jesu blod vil rense og ta bort alt sammen! Men da må menneskene søke Gud i oppriktighet, sannhet og ved å gi hele hjertet til Ham! Det er bare i denne tiden, så lenge vi lever på jorden, at vi kan få nåde: 

Man kan be: Kjære Jesus! Gud jeg har krenket dine lover, og ditt vesen med mitt liv. Men Jesus, jeg ber om tilgivelse. Jesus kom inn i mitt hjerte, tilgi meg mine synder! Jesus jeg vil gjøre deg til min Herre, og følge deg der hvor du går! Takk Jesus!

Ber du dette fra hjertet, så blir du født på ny! Og dør du 20 sekunder etterpå, så går du rett inn i evigheten. Men uten den nye fødselen, så kommer ingen inn i Himmelen. Og selv med den nye fødselen, så må man alltid jobbe på sin frelse, så lenge man lever på denne jorden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar