Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 18. februar 2017

19 februar 2017 - 2000 mil stort stormsystem Treffer nå California, kanskje det er en profetisk advarsel


Skadet rampe ved Oroville- demningen i Nord-California
En 2000-mil lang Super-stor storm, som nå kommer til California, kan være oppfyllelsen av en profetisk advarsel.

I mange år har det kommet advarsler om Den Store vil treffe California, et stort jordskjelv som vil permanent endre landskapet. Men gjennom profetiske ord, Gud har lovet å sende advarende tegn før den forferdelige hendelsen.

I den følgende 91-sekunders videoen, beskriver den avdøde John Paul Jackson de advarende tegnene før en betydelig storm som treffer California. Han ble ikke vist hva slags storm det var snakk om, kanskje en orkan eller noe annet. Videoen ble spilt inn i 2013.

California kan muligens se oppfyllelsen av at dette tegnet starter nå. Etter flere år med tørke, mesteparten av California er nå under observasjon eller en advarsel på grunn av et kolossalt storm system som er på vei, en 2000 mil lang atmosfærisk elv, som nå beveger seg øst over Stillehavet på vei direkte mot California.

Det kalles en Super-Soaker (oa. En slags super sprutepistol) fordi den samler inn en masse regn og truer med å bringe flommer av historiske nivåer. Den store mengden nedbør er ventet å sette et stort press på alle Californias 1400 dammer, hvorav noen er over hundre år gammel.

Reporteren i følgende tre minutters video, forventer at flere demninger faller sammen, spesielt på Oroville-demningen, som er den største i USA, som ligger ca 150 miles nord for San Francisco. Oroville-demningen er allerede ødelagt, som vist på bildet øverst i dette innlegget, så ytterligere flom kan forårsake alvorlig skade på dammen, noe som ville føre til alvorlig flom i området. Lake Oroville Området forventes å få 11,6 tommer (litt under 30 cm) regn i løpet av de neste ti dagene.Jeg tror det ville være lurt for innbyggere i California å søke Gud for instruksjoner om hvorvidt denne stormen er faresignalet som Han viste John Paul Jackson. Det blir delt her på grunn av betydningen av advarselen, og fordi jeg fikk e-post om California fra tre forskjellige personer de siste 24 timer, noe som er uvanlig.

Men et mer positiv budskap, nemlig bibellærer Kenneth Copeland som delte følgende profetiske ord for Sacramento California, på ett møte nyttårsaften den 31 desember 2016.

"Det vil være en strøm av herlighet i Sacramento som vil endre hele staten, den politiske strukturen, som vil føre til at ting begynner å skje, for å levere det fra en ånd som har vært der i mange år, og hans (Åndens) dager er nummerert . "

Takk til Sujit Thomas, Kathie Geis, og Linda Evans for å bidra til denne historien.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar