Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 24. januar 2017

25 Jan. 2017 - Profetisk drøm avslører Vinner av 2020 presidentvalget
Denne artikkelen er hentet her. Skrevet 27 Oktober 2016

Noen ganger tar det litt tid å forstå hva Gud sier. For nesten to år siden, ga Gud meg en drøm, og jeg har grunnet på den siden, og fått mer og mer forståelse for den.

Akkurat som Gud har gjemt alle skatter av visdom og kunnskap i Kristus, Han skjuler også betydningen av drømmer, visjoner, og ord som en invitasjon til oss å søke Ham for forståelse (Ordspråkene 25: 2, Kolosserne 2: 2-3) . Det er som å leke gjemsel med Gud.
I november 2014 ga Gud meg en  drøm som avslører fremtiden til USA , inkludert vår regjeringens planer om å ødelegge landet og massemord på det amerikanske folket, men det var mange ledetråder gjemt i drømmen, som jeg ikke kunne forstå uten Guds hjelp .

Ettersom vi er nå bare noen få dager unna neste presidentvalget (oa.: som nå er ferdig), tror jeg Gud har gitt meg mer forståelse for ledetråder, jeg vil også takke for hjelp fra min venn Aaron Brickman. Hvis du ennå ikke har lest drømmen jeg fikk, kan du klikke på linken for å lese den, før du fortsetter. Ellers vil resten av dette ikke gi noe mening.

Jeg tror nøkkelen til å forstå drømmen er uttalelsen fra kvinnen som fikk ansvaret istedenfor president Obama, etter at han dro. Hun advarte meg: "La meg gi deg et lite råd. Jeg kommer til å forsvinne, men jeg kommer tilbake. La oss se ... i dag er det onsdag? Jeg kommer tilbake enten på tirsdag eller onsdag i neste uke. Du trenger å komme deg bort herfra da fordi alle som er fortsatt igjen kommer til å dø. Så med mindre du ikke forsvinner før vi kommer tilbake, vil du og din familie dø. "

Dager representerer ofte år i drømmer, i likhet med hvordan timer representere måneder og minutter representere dager. Så i denne drømmen, tror jeg de dagene representert år, og hun avslørte de neste sju årene.

Hun sa: "La oss se ... i dag er det onsdag?" Det var faktisk en onsdag når jeg hadde drømmen, slik at jeg kan vite utgangspunktet for det året jeg fikk drømmen, som var i 2014. Derfor blir årene etter, som det er vist her :

Onsdag - 2014
Torsdag - 2015
Fredag ​​- 2016
Lørdag - 2017
Søndag - 2018
Mandag - 2019
Tirsdag - 2020
Onsdag - 2021

Hun sa: "Jeg kommer til å forsvinne, men jeg kommer tilbake." Hun forsvant ikke for noen dager, men for noen år. Hun ville ikke si nøyaktig hvilken dag hun forsvant, men en gang etter 2014, at hun ville forlate landet og returnere neste tirsdag eller onsdag, noe som betyr at hun ville være tilbake i 2020 eller 2021.

Hvorfor skulle hun si tirsdag eller onsdag i stedet for å være mer presis? Jeg tror hennes svar var en ledetråd som avslørte formålet for hennes tilbakekomst. Det er et presidentvalg i november 2020, men vinneren vil ikke ta over det Hvite Hus før i januar 2021. Med andre ord, hun forteller meg, "Jeg drar for et par år, men jeg kommer tilbake i 2020 for å vinne presidentvalget og jeg vil ta over det Hvite Hus i 2021. "

Hun sa: «Du trenger å komme deg ut herfra da, fordi alle som er igjen her fortsatt, kommer til å dø.» Siden hun er tilbake i 2020, ville det siste trygge året å kunne flytte ut, vil da være 2019. Men hvis hun siktet til valget i 2020, kan det være trygt å bo her inntil da.

En venn av meg fikk en lignende drøm i 2009. I drømmen hennes, ble hun fortalt at hun hadde ti dager til å forlate landet, så 2010 vil være den første dagen, og 2019 vil være den siste dagen, som bekrefter tidspunktet åpenbart i min drøm . Men hun ble spesielt fortalt: "Du må dra før valget." Så det høres ut som det er trygt å la fram til slutten av 2019, og kanskje fortsatt trygt frem til valget i 2020.

Jeg tror denne kvinnen vil bli president i 2020, og etter at hun blir valgt, vil det ikke være trygt her. Alle som ønsker å overleve bør ydmykt vurdere å forlate landet før da fordi Gud advarer oss som bor her utover den tid vil trolig bli drept. Jeg tror han har gitt oss forhåndsvarsel, slik at vi ikke er ofre for de forferdelige ting som kommer etter at hun blir valgt.

Siden kvinnen sa hun ville forlate landet, og ikke kom tilbake til 2020, tror jeg det betyr at hun ikke vil være i det Hvite Hus i løpet av kommende sikt 2016-2020. Det er et viktig poeng fordi en kvinne som går for president i 2016, er (oa. Kanskje) Hillary Clinton.

Identiteten til kvinnen ble ikke åpenbart for meg, men hvem hun er, tror jeg hun vil bli valgt i 2020 og ikke i 2016 fordi hun ellers ikke ville forlate og "kommer tilbake neste tirsdag eller onsdag." Så min tolkning er dette kvinnen vil ikke flytte inn i det Hvite Hus i løpet av de neste fire årene, 2016-2020, men hun vil returnere for å vinne valget i 2020.

Bekreftet av William Branham:

I 1933,  William Branham så også en kvinne som kom til makten i Amerika . Gud ga ham syv visjoner om fremtiden til USA og de fem første er allerede oppfylt. I sin sjette syn, så han en vakker kvinne herskende over hele Amerika.

"Da sto det frem i USA en vakker kvinne kledd i prakt, og stor makt ble gitt til henne. Hun var nydelig av funksjonen, men det var en hardhet om henne som trosset beskrivelsen. Vakker som hun var, var hun likevel grusom, ond og utspekulert. Hun dominerte landet med hennes autoritet, hun hadde fullstendig makt over folket. "

Denne kvinnen skal herske som en ond tyrann med "fullstendig makt over folket." Friheter vi i dag tar for gitt, som muligheten til å reise og forlate landet, kan bli tatt fra oss. Jeg tror dette er grunnen til at vi blir advart mot å forsvinne før hun tar over makten.

I en egen drøm, så jeg en kvinne som har ansvaret for å inndra våpen fra det amerikanske folk. Jeg tror det var den samme kvinnen som vil bli valgt i 2020.

Bekreftet av Brian Carn:

4. desember 2015 Brian Carn delte ordet Gud ga ham om en kvinne som skulle bli president etter Obama.

"Jeg er virkelig i bønn fordi før Obama kom i det Hvite Hus, Herrens ord kom til oss og fortalte oss at Akab og Jesabel ville styre i to perioder. Jeg kalte dem ikke det, det gjorde Gud. Og Herren sa at etter at de kom ut av Det Hvite Hus, så ville Atalja komme som neste. Atalja var Jesabels datter som var mer dominerende enn Jesabel. Jesabel var sleip fordi hun hersket bak Akab, men Atalja var dominerende og drepte sine egne barn for å komme i maktposisjon. "[ Se hele meldingen ]

Så Brian Carn så President Obama som kong Akab fordi Akab gjorde det han ble bedt om å gjøre av Jesabel, som kan være en referanse til Obamas øverste rådgiver, Valerie Jarrett. Men etter Jesabel kom hennes datter, Atalja, som var langt mer hensynsløse enn sin mor, villig til å gjøre alt for å bli valgt, selv drepe sine egne barn (2 Kong 11: 1).

Under regimet til kong Akab og president Obamas vilkår, bodde Jesabel bak kulissene, men Atalja trådte inn i rampelyset, regjerte hensynsløst som dronning over Juda land i seks år (2 Kings 11: 3). I det syvende år av hennes regjeringstid, ble hun til slutt styrtet innenfra og drept, akkurat som sin mor.
Brian Carn beskrivelse at denne kvinnen passer med hva både William Branham og jeg så. Setter man alt sammen, vil hun være grusom, hensynsløs, ond og utspekulert. Hun skal herske som en tyrann med fullstendig makt over folket. Hun vil utløse massemordet på det amerikanske folk etter henne valget i 2020.

Ikke Hillary Clinton:

Det virker usannsynlig at kvinnen er Hillary Clinton av to grunner.
For det første, kvinnen blir ikke valgt før 2020, noe som betyr at Hillary Clinton må gjøre et stort comeback i 2020, etter å ha tapt for Donald Trump i 2016. Siden hun er allerede 69 år gammel, vil hun  være 73 år gammel i 2020. Vurderer hennes alder og hennes siste helseproblemer, som allerede har fått mye oppmerksomhet i år, virker det usannsynlig at hun har så mye energi til å styre.
For det andre, William Branham beskrev kvinnen som vakker. Ikke veldig mange 73 år gamle kvinner er beskrevet som vakker, og den skjønnheten Hillary en gang hadde, er allerede falmet. Det virker mer sannsynlig å være en yngre kvinne.

Hva med de neste fire årene?

Jeg tror Gud har gitt oss en advarsel om hva som kommer i 2020, men det som skjer mellom nå og da?

I drømmen min, etter at jeg snakket med denne kvinnen, så jeg Amerika hadde vært gjennom noen svært vanskelige tider. Jeg så det amerikanske folk holdt på et falskt håp, om at alt skulle være i orden fordi de trodde løgnene som ble gitt dem gjennom hovedstrømmen av nyhetsmediene, som fungerte som en propagandamaskin for den føderale regjeringen. Folket trodde blindt på regjeringen hadde planer om å få på plass alt og så fikse alt, men den virkelige planen var å plyndre deres rikdom og deretter drepe dem.

Så jeg tror at mellom nå og 2020, så vil USA komme til å oppleve store problemer, men de fleste vil fortsette å tro at alt kommer til å gå bra. Den triste sannheten er at regjeringen har ingen planer om å fikse problemene. Faktisk, de er de som forårsaker problemene. Det minner meg om en berømt advarsel gitt av en annen amerikansk president:

"I dager av vanskelige økonomiske tider, er ikke regjeringen svaret på problemene, regjeringen er problemet."

- Ronald Reagan

Store problemer kommer i de neste fire årene, og kommer ikke til å forsvinne, men vil øke til et nytt 
nivå inntil valget av en ond kvinne i 2020. Ting vil ikke være som de ser ut til og løgner vil fylle atmosfæren. De fleste vil bli bedratt helt til slutten.

Obamas Avreise:

Da så jeg president Obama forlater landet under påskudd av en rutinemessig tur utenlands, men i virkeligheten så forlot han landet permanent fordi han visste hva som kom, og fordi det var på tide for ham å begynne på sitt neste oppdrag.

Som jeg sto der og så opp mot himmelen, og ser Obamas fly, som forsvinner i horisonten, hørte jeg noen bak meg si: "Han har fullført sitt oppdrag her. Han går nå videre til sitt neste oppdrag. Han er virkelig antikrist. "

I en egen visjon, Gud viste meg President Obama er den som oppfyller Daniel 11:39 . Han er den som vil gå til aksjon mot den sterkeste festning på jorden, USA, for å berede veien for kommende dyret rike. Men Daniel 11:39 sier ikke at han vil ødelegge den sterkeste festning, bare at han vil iverksette tiltak mot den. Han fullfører sitt oppdrag og beveger seg på før den endelige ødeleggelse.
Selv om president Obama aldri gjør noe annet, har han allerede lyktes i å fullføre sitt oppdrag med mange aksjoner mot vår nasjon. Her er en kort liste over hans prestasjoner i løpet av sine to perioder:

Han mer enn doblet vår nasjonale gjelden fra $ 9000000000000 til $ 20 billion.

I stedet for å jobbe med løsninger for vår bunnskrapte økonomi, så prioriterte han statens overtakelse av vårt helsevesen, som har vært en katastrofe.

Han utnevnte to radikale anti-amerikanske høyesterettsdommere, Sonia Sotomayor og Elena Kagan, som ga de avgjørende stemmene for å omdefinere ekteskapet.

Han aktiverte Iran å bygge atomvåpen.

Han antente kaos i hele Midtøsten inkludert den totale ødeleggelsen av Libya og Syria.
Han lot USA miste sin dominerende rolle i Midtøsten.
Han signerte utallige utøvende ordre, hvor hans agenda var å ødelegge vår nasjon.

Selv om jeg så Obama forlate landet, forble hans agenda veldig virkelig, fordi han overlot den siste fasen i hendene på denne kvinnen som han hadde utnevnt. Hun rapporterte til ham, men det var uklart om hun ville fortsette å rapportere til ham etter at han forsvant.

Det faktum at han utnevnte henne for dette oppdraget indikerer at hennes valg i 2020 er allerede avgjort. Jeg tror det betyr at i 2020 valget vil alt være en bløff, bestemte på forhånd av lederne i skygge regjeringen. President Obama har alltid jobbet for dem og aldri for det amerikanske folk. Skygge regjeringens globale agenda er å etablere en ny verdensorden, som fortsetter langt utover slutten av Obamas to perioder. Jeg tror han vil fortsette å være en viktig aktør i sin stilling.

Konklusjon:
Denne drømmen avslører store problemer som vil komme over USA, men i det minste har vi mer tid før massemordet på det amerikanske folk begynner. Så ille som det høres ut, er valget av denne kvinnen i 2020, gode nyheter fordi det betyr at vi har litt mer tid. Senere tids økning i spenningen mellom USA og Russland, gjør at det ser ut som krig kan starte hvilken som helst dag nå, men jeg tror Amerika vil overleve minst fire år til ved Guds nåde.

Hver av oss må søke Gud for bekreftelse og retning om hvorvidt vi bør forlate landet, fordi Herren kanskje vil at noen av oss skal bo her, for å fullføre sitt spesielle oppdrag i løpet av disse vanskelige tider. Vårt mål er ikke å overleve, men lydighet. Men siden Gud advarer ved å gi sitt folk drømmer og visjoner, tror jeg Han vil at mange av oss skal forlate landet.

Datoene. gitt av kvinnen i denne drømmen, avslører mer om 2020, enn det som skjer mellom nå og da. Jeg så andre hendelser som leder opp til hennes comeback, inkludert en periode med store problemer i vår nasjon og president Obamas avreise, men det var ingen dato gitt for disse hendelsene. Hvis president Obama går før hun kommer tilbake, ville det være et gap mellom slutten av hans periode og starten av sin periode, noe som betyr at noen andre kunne at over makten i det Hvite Hus mellom nå og 2020. Men kvinnen rapporterte direkte til Obama, som antyder kontinuitet mellom deres premisser.

Den som inntar Det Hvite Hus mellom nå og 2020 vil måtte gå når hun tar over i 2020. Denne personen vil trolig få skylden for de store problemene som kommer i løpet av de neste fire årene, noe som kan forklare hvorfor de er fjernet fra makten i 2020. Siden Barack Obama , Hillary Clinton, og denne ukjente kvinnen er alle på samme lag, og alle jobber for samme skyggeregjering, kanskje skylden plasseres på en syndebukk, som Donald Trump.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar