Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 20. desember 2016

20 desember 2016 - Israel og nasjonenes fall

Israel ligger sterkt på mitt hjerte. Som kristen må man forstå at kristendommen har sprunget ut av jødedommen, og at frelsen kommer fra jødene. Derfor er det viktig å være takknemlig for at frelsen kommer nettopp derfra. Og at Jesus kristus ikke bare var en jøde fra Juda stamme, men er det fortsatt. Å angripe jødene, så angriper du Gud, Faderen, Jesus Kristus og Ånden. Og i verste fall, så kan du kutte av frelsens nåde, og havne i fortapelsen. Vi må respektere hva bibelen sier om det folket:

1 Mosebok 12:2
"Og jeg vil gjøre deg til et stort folk; jeg vil velsigne deg og gjøre ditt navn stort, og du skal bli en velsignelse! Og jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og den som forbanner deg, vil jeg forbanne; og i deg skal alle jordens slekter velsignes."

Dette gjelder først og fremst Abrahams fysiske ætt, som går helt frem til idag. Om man da tar ut meningen med å forbanne Israel i den hebraiske skriften, så betyr det dette:

Forakte:     Å se ned på, å ha en nedverdigende oppfatning om
Forhåne:    Å være bebreidende eller skjlle i sin tale
Være blasfemisk:  Å forhåne eller tale bebreidende
Ydmyke:    Å senke stoltheten eller verdigheten til
Latterliggjøre:  Ord eller handlinger som er ment å uttrykke forakt for og stimulere til latter
Uverdig:    Uten fortrinn eller verdig
Sjofel:       Billig, lav, av dårlig kvalitet; meget laverestående
Være i forakt:  En følelse eller handling fra en person mot noe han betrakter som lavt, verdiløst eller ikke verdt å bry seg om.


Og skriften er tydelig på at alt hva vi gjør mot jødene/Israelittene, vil komme tilbake på oss selv. Derfor kan man se værforandringer eks. når Trondheims politikere gikk ut for å støtte boikott av Israel. Vi kan se Obamas slue måte å utnytte den arabiske våren, men vi må også huske på at mange av de nasjoner som får katastrofer mot seg i de landene rundt Israel, bruker all energien for å forbanne og hate Israel. Eks. Syria har vært et ondt land, og får nå høste sin egen ondskap. Mens andre hatefulle mennsker og nasjoner, kan Gud for en tid få vente på sin ondskaps høst, for at Gud kan bruke dem i sin vilje. Eks. de såkalte palestinerne og Iran.

Vi kan også se når amerikanske politikere har forsøkt å presse Israel eller satt de i en vanskelig situasjon, så har forbannelsen, gjerne gjennom orkaner, stormer ol., kommet rett etterpå. Les denne artikkelen om det.

En palestinsk stat, åpner opp pandoras eske?
Nå snakkes det om at Obama vil tvinge Israel, den siste tiden han antageligvis sitter ved makten, til å måtte akseptere en palestinsk stat. En forbeder som jeg har mye respekt for, sa under en reise til en marsj for Israel i Oslo, sa at han trodde  Gud hadde vist han at palestinerne en gang får sin stat, men når de får det, så vil alle nasjoner som annerkjenner dem, få kjenne Guds vrede. 

Jeg lurer også på om det kan være det som starter de store siste katastrofene, som beskrevet i Åpenbaringsboken, pga. nasjonenes forhold til Israel. Og Israel har få venner i nasjonene, og dermed ser vi også en utøking av forbannelsene over nasjonene.

Europa presser Israel, og Gud presser Europa
Jeg tenkte på følgende: Nasjonene har i åresvis presset Israel til å gjøre innrømmelser til palestinarabere, og deres hatefulle foraktfulle naboer som Syria, Egypt ol. Dette har vært en pådrivelse i nasjonene. Og i det siste året, så har innvandring fra muslimske land utøkt til store mengder. Og utav disse innvandrerene, så finnes det terrorister. 

Og at Europa bøyer seg for islamsk innvandring, så blir det på samme måte som nasjonene, inkludert Norge, har presset Israel inn i farlige avtaler som Oslo avtalen, som skapte 900% mer terrorisme, og utav det, så får vi nå høsttid. Vi får tilbake, og får mer og mer kjenne på det presset vi selv har utsatt Israel for i åresvis. Og det vil bli enda verre. Vi ser at folk rundt omkring, mer og mer murrer, mot våre politikere som tankeløst åpner opp for mennesker med farlige holdninger mot demokratiet. Vi ser at asylsøkere brukes til terroraksjoner i Europa, og vi ser også at hatet stiger i hat med det i folket. Men politikerne og media fornekter virkeligheten, og skjønnmaler Islam.

Det var akkurat det som skjedde med Israel etter Oslo avtalen. Israel følte at de ble forrådt av sine politikere Rabin og Peres, og av Norge, fordi israelittere ble daglig bombe- og terrormat for radikale onde palestinere, som henga seg til sin religion. Istedenfor å gi Israelerne rettferdighet, når vi så at de blødde og var forrådt, så presset vi dem enda mer, til å gi bort enda mer, så bombene og drapene kunne fortsette. Vi så det, og brydde oss ikke om det. Nei, vi ga selv skylden på Israel, som ikke hadde gjort noe annet enn å overholdt alle forplitelsene som var tredd over hodet på dem, mens palestinerne fikk ingen konsekvenser, enda de brøt stort sett alle forpliktelser. Oslo avtalen bevæpnet radikale palestinere i store mengder, under Oslo-paraplyens forbannelser. Og Israel fikk for alvor en femte-kolonne.

Israel ble forrådt av politikere, og nå blir Europerene forrådt av samme yrkesgruppe
Og på samme måte som Europa har gjort mot Israel, begynner vi nå å få tilbake. Vi får kjenne på det hvordan media og politikerne forråder oss, og europere har allerde blitt hakkemat for Islamsk terror. 2016 har vært ett blodig år, og ingenting tyder på at det vil slutte til neste år. Fordi nasjonene ville ikke ha velsignelsen, nei, de ville ha forbannelsen, og dermed så heiet de på alle onde mennesker som ville ødelegge Israel. Men Israel har en stor Hyrde. Og nå sitter Han og "heier" på alle onde mennesker som ødelegger Europa. Gud gråter over Europernes overmot, og spesielt Norge sitt. Men Han tillater at samme ondskap som vi har latt komme over Hans folk, vil Han la komme tilbake over vårt eget hode. Og Gud vil ikke stoppe det heller, før vi ydmyker oss, og behandler Israel på en annen måte. 

Husk: Takten av ulykker vi inviterer over våre nasjoner, er også i takt med hvor lite venner Israel har i nasjonene. Fordi Guds Ord er mektigere enn alle rikene tilsammen i denne verden. Det hjelper ikke hva du føler eller tror, fordi Guds Ord vender aldri tomt tilbake, Jes. 55:11.. Guds ord sørger for velsignelser, der folk gjør ting som velsigner de, og Han sørger for forbannelser, der folk åpner opp for det. Forbannelser er alt negativt som vil være med å ødelegge sjelefreden din, gjøre deg uærlig, falsk og full av harme og ulykker. 

Da Oslo avtalen var i boks, så døde vår utenriksminster, som da var på toppen av sin karriere, for å forråde Israel. Jeg tror på at det har med at de våget å løfte på Israel, for å skade dem. Kanskje de var naive og trodde at de gjorde noe riktig. Men uansett, de som gjør sånt, lever farlig! Uansett motiver.

Jeg vet at jeg ikke blir populær over å si sånt. Men om du skal være en Guds venn, så burde du sjekke ditt forhold til Israel. Jeg mener ikke å være en Israel romantiker, men å forstå at du har en plikt til å elske de som fødte frem din Messias. Din vei til himmelen, kommer pga jødene. Du kommer ikke utenom det. Derfor trenger du å velsigne dem, selv om de gjør dumme valg. Selvfølgelig vil Gud dømme dem for deres synd, men ikke det som nasjonene anklager dem for. Nei, Gud dømmer dem fordi de gir etter for nasjonenes krav som er meget urimelige. Men jeg og du som kristen, har ingen rett til å anklage dem. Men heller elske dem, og tenke på at de trenger ekte venner når de er så åndelige tomme, ettersom Messias enda ikke har vist seg for dem. Samtidig går det en vekkelse over Israel, og flere og flere blir kjent med sin Messias Jesus.

Så hvems side er du på? Guds side, eller fiendens side! Velg da forbannelsen eller velsignelsen, men aller helst velsignelsen! Gud kan ikke kompromisse på sitt Ord. Alt du sår, som strider mot Ordet, vil bli din høst til død! Og Israel er en viktig hjørnestein i Bibelens lære! Den nye pakt tar ikke bort Guds løfter i GT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar