Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 17. desember 2016

17 des 2016 - En krig?

Når jeg skrev mitt siste innlegg, og min kone leste det, så flirte hun. Hun tenkte at hele artikkelen handlet om at jeg skulle rettferdiggjøre meg ang. russisk invasjon, og beskytte meg om jeg fikk feil. Men det var ikke min bevisste intensjon. Min intensjon var å skrive litt rundt det å profetere. Du må huske, at å profeterer om ting man ikke har sett, bærer en stor risiko. Men krigen som da skulle komme neste uke, nærmere bestemt fredag, eventuelt i Romjulen, var det ikke jeg som fikk.

En profetisk opptrappning mot en krise
Du må forstå at jeg har delt profetiske budskap/tegn hele 2016, fra det råtne kunsthus-prosjektet foran Stortinget høsten 2015. Jeg var tilfeldigvis i Oslo, og tenkte at jeg så ett tegn. Og flaggstangen som brakk på juleaften 2015, på en av Norges viktigste landemerker. Holmenkollen, der hvor kongefamilien dagen etter skulle feire julen (som de brukt å gjøre på denne plassen), hvor tragisk nok en kvinne døde. Videre fikk jeg ett viktig budskap som Herren måtte nøde meg til å få, og så å dele det. Alt kan leses her.

Dette var profetiske opptrappninger på hendelser som vil ramme nasjonen, om det da ikke finnes snarlig en ekte ydmykelse. Husk: Man kan mene mye om Putin, men Gud kan sende hans hær til landet vårt, mot hans vilje, om vi ikke akter å ydmyke oss for Han som har skapt Himmel og Jord. Putin er leire i Skaperens hånd. Så vi burde først frykte Gud, mer enn Putin eller andre ting! Som nasjon, er vi en av de fremste nasjonene på jorden, som har irritert Skaperen mest, pga alt lyset som har fått lov å bade nasjonen vår i århundrer, og gjort Norge til ett land godt å bo i, og likevel så setter vi knyttneven opp i ansiktet Hans daglig: Ved å spotte, være flaue over vårt opphav og våre fedres gudsfrykt, hvor vi dreper små barn (abort), avskyr Israel, hvor vi opphøyer perversjoner som toger gjennom vår hovedstad, og så tenker vi at vi skal få leve i fred i alle evighet? Hvor enfoldig kan man være! Gud lar seg ikke spotte i all evighet.

Kongens ja, ett siste tegn mot noe ondt som vil skje?
Så neste steg, som viste at Norge ikke hadde ydmyket seg, kom ved vår kongens ja til alt og alle, selv til det som bryter nasjonen vår ned. Og rett etter kom filmen "Kongen Nei", hvor hans bestefar gjorde tvert om, og sa Nei til Regjeringen. Dette kunne også nåværende konge gjøre, men valgte å følge tidsstrømmen. Og kongen er ikke hvem som helst. Han taler på vegne av hele Norges befolkning, enten vi liker det eller ikke, innenfor den Levende Gud! Les da mine innlegg om Kongen ja og nei, som jeg skrev 18 september 2016 og 22 september 2016.

En snarlig dom?
Det som er interessant, var at jeg skrev i mitt innlegg 22 september, så jeg minnes, under profetisk innflytelse dette:

"Derfor tror jeg dommen mot Norge, kommer meget raskt! Norge har glemt hvem som har velsignet dem, hvem som har gitt dem rikdom, og i vår likgyldighet, overflod og syndfullhet, så vil Gud riste nasjonen, for å kunne frelse noen ut av apatien som har spredt seg i det brede lag av folket!"

Og dagen etter, så fikk jeg en mail fra Jeremy Hoff (se litt lengre ned på siden). Han hadde ikke fått noe om krig mot Norge, men han kjente 2 stykken, som hadde kontaktet ham, og delt at russerne ville komme raskt. Den andre var såpass frimodig at han nevnte en dato, 23 desember 2016 (eller rundt der). For meg ble det en forlengelse av alle disse profetiske budskapene jeg allerede hadde delt, og derfor mente jeg at det var viktig å dele det.

Jeg opplever det de sier som riktig, og det kan også passe med det jeg har delt profetisk det siste året. Men om det ikke skjer noe, så er det utsatt for en mer ukjent periode. Og jeg lengter virkelig ikke etter krig, om du lurer på det. Jeg blir glad om krig ikke kommer. Men jeg tror på at man skal ta profeti og advarsler på alvor, og så alltid være våken og forberedt, uansett om ting ikke skjer når vi tenker at det skjer.

Eldre profetiske budskap
Jeg vil også legge til at Herren talte til meg om en krig mot Norge og Sverige på slutten av 90 tallet.

En ex-eldste og pinsevenn som jeg har mye kontakt med, fortalte at Herren ga ham ett syn for flere år siden, hvor han så russerne kom nedover Troms, mens det lå snø rundt omkring. Altså, om synet er riktig, så vil det skje en katastrofe på vinteren, mens det er snø (og ifølge Minos, vil Russerne komme til Mo i Rana, ifølge Lebesbymannen  Lyngen, begge i Nordland). Det kan godt være rundt juletider.

Dessuten så fikk jeg delt ett profetisk varsel 22 august 2013 på troende.no. Dessverre er nettsiden lagt ned, men jeg har den på bloggen min. Jeg skrev da:

Ett bibelvers har talt til meg nå ett par ganger.

«Så sier Herren:Se,vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv, og det flommer utover landene og alt som er i dem er, byene og dem som bor i dem. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer seg.» Jeremia 47:2

Nå er det tatt ut av sammenhengen, ettersom det gjelder filistrene i Gaza i den bokstavelige oppfyllelsen. Men når det gjelder profetiske ord, så kan de gjerne ha flere oppfyllelser.

Vannet som stiger fra nord er selfølgelig Russland. Flommende elv er deres hærer og innflytelse. De hærtar og inntar landene rundt. Og alle som bor på jorden vill jamre seg.

Da jeg skrev svarte på ett innlegg her inne om dagen, så tenkte jeg på Minos sin bok  «det har ringt for tredje gang».  Mannen er en av «de gamle» en av vittnene som har sett vekkelse, historie fra før krigen, gamle gudsmenn som er avgått ved døden. Hans historie er unik i forhold til oss som bare har hørt historien av hva som har vært. Da jeg hørte han i Halden  nevnte han i en bisetning at han hadde pratet med Smith Wigglesworth.

I boken sin nevnte han «kvinnen fra Valdres» og tiden før 3 verdenskrig og Jesu gjenkomst: Hun sa «jeg kommer ikke til å se det, men du vill det».

I boken «dom over Sverige» så nevner også Minos at han kjente forfatteren Birger Claesson, som sa noe som dette: «Dette skjer ikke i min tid men kanskje når du blir eldre».

Lebesbymannen, om jeg ikke tar helt feil, så hadde han selv møtt denne. Iallefall så var han venn med Minos fosterforeldre. Profetiene til Lebesbymannen om en fremmed invasjon av Norge er kanskje utsatt, men som alle profetiske ord, så vill de oppfylles i sin tid.

Vi må ikke glemme at selv Enok ga ett profetisk navn på sin sønn, metusalah, som kan bety noe sånn som dette: «Når jeg dør, så kommer det». Og han døde i det året Noah gikk inn i arken. Kanskje Minos er ett tegn som Gud bruker for vår generasjon, en generasjon som ofte kan føle at de er uten åndelige fedre! De gamle hadde noe som vi trenger!: «Tro, utholdenhet og kamplysten». De ga aldri opp! Og motgang styrket dem!

Nå er det mange ting som tyder på at Norge har blitt like sløve, om ikke sløvere, enn den generasjonen som levde på 30 tallet. Vi trenger å lese boken «Dømmer ikke» med Oliver Hangeland:


Boken handler om en regjering som ikke tar noen av advarslene på alvor, og de får mange av dem. Og blir tatt på senga.

På 90 tallet hørte jeg ett intervjuv med en som var sersjant før krigen. Og de spurte han: De unge sier det ikke blir noen krig!  Denne svarer: «Det sa de i 1938 også»
Kan det hende at ulykken er rett rundt hjørnet, så nærme, at vi hadde blitt skremt om Herren hadde satt opp en dato for oss? La oss forberede oss og ikle oss Herrens rustning, så vi kan stå på Herrens dag! Hans komme er nær!


Sluttord 
Nå døde jo Minos etter dette, og slapp å se noen invasjon. Men halvt år etter å ha delt budskapet, så ble det konflikt, hvor Russland inntok en del av Ukraina (dette startet på slutten av ol i Sotsji i februar 2014). Jeg skjønte at dette er begynnelsen på et Russland, som vil være ett domsredskap for Gud, inntil Gud selv ødelegger Russland, når tiden er inne. Mange mener at det vil skje den dagen de går til krig mot Israel. Men tiden vil vise, hva som skjer.

Grunnen til at tidspunkt om fremtiden kan komme frem, om det da er fra Herren, er Ordet der for å vekke oss. Lebesbymannen profeterte om krig med Russland i 1953, men det skjedde ingenting. Og den mest fornuftige forklaringen, var ikke at han tok feil, men at det kom ett nytt budskap i 1950 som het "Dom over Sverige", med Claesson, og så jeg har hørt, så skjedde det en bønnevekkelse, hvor også kristne våknet opp. Og derav tror jeg at Gud utsatte tiden, akkurat som han gjorde med Jonas 40 dager (se Jona 3:4 og 10), til 150 år. Husk at Stalin hadde planer om en 3 verdenskrig, men døde i 1953, og det ble heller ingenting av. Kanskje pga bønnene? Vi skal ikke undervurdere bønner fra Guds hellige.

Kan man få en andre sjanse?
Men Ninive fikk ingen andre sjanse, når etterkommerne til Ninives slekt, de som omvendte seg, begynte å leve i fedrenes synder igjen. Da kom dommen, og byen ble totalt ødelagt. Spørsmålet, når det er så mange sovende kristne, er om vi egentlig får noen andre sjanse? Hvem tar det profetiske på alvor nå i vår tid? Vi nærmer oss profetisk midnatt, hvor dommer vil bli utført, pga syndene! Så våkn opp, styrk troen din, vend deg fra synd, og ta Guds Ord på alvor, og følg Kristus av hele ditt hjerte, helst når ingen andre ser deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar