Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 4. november 2016

4 nov. 2016 - Alvorlige tider

Innlegg Norge Idag 4 november 2016

Jeg leste innlegget til Steinar Haneland, den 28 oktober. Men han er ikke alene om å ha fått himmelsk informasjon om at russerne kommer. Jeremy Hoff videreformidlet informasjon fra 2 brødre i Herren, brødre han gikk god for. Den ene er Ture Andersen. Han skriver:

Vår Herre har gitt meg flere åpenbaringer gjennom mer enn 30 år. Den 22. juli 2011 f.eks. hadde jeg en veldig uvanlig fysisk reaksjon like før det smalt. Den siste opplevelsen fikk jeg nå, den 23. august 2016 : -  Russland vil invadere Norge om fire måneder  (da er vi kommet frem til julen 2016). Det er tungt for meg å bære denne "hemmelighet ", således deler jeg opplysningene med dere.

​Et slikt angrep kommer helt overraskende på alle. Det første en fiende vil slå ut er: Kraftforsyning,
kommunikasjonssentra for radio og tv, alt sivilt samband over fasttelefon og mobil, alt internettsamband mv. Viktige objekter mht. transport, f.eks. broer, vil bli bombet. Oljeinstallasjoner vil nok helst bli spart slik at fienden kan dra nytte av slike i fremtiden.

​For noen år siden kunne Hæren stille med 13 brigader i tilfelle krig. I dag har vi noe i overkant av en halv brigade, dvs. ca 2500 soldater. (Jeg er selv krigsskoleutdannet offiser, og ble utnevnt til kaptein og sambandssjef for 5000 soldater som 26-åring). Ved juletider er halvparten av soldatene hjemme på perm. Russland vil kunne hærsette hele Norge på EN dag. Det tar lang tid å få hjelp fra NATO. Les  http://www.sokelys.com/?p=17864#more-17864.

 Ture sender et innlegg til TV2 290916 (som ikke enda har skrevet noe om det) og sier bla. ” Nå ser det ut som Russland vil samle store deler av sin sjømilitære slagkraft i den østre delen av Middelhavet. Dette er stikk i strid med all militær tenkning : Man samler ikke hele sin militære styrke på et relativt lite området - slik at denne kan slås ut ved et begrenset atombombeangrep.
​Russerne er gode taktikere og strateger ; så det vil ikke forundre meg om dette bare er en " skinn-manøver ", og at de har helt andre planer med denne store sjømilitære forflytningen. Men ett Bibelord kom fram for meg i denne forbindelse : " Hvor åtselet er, skal ørnene samles ".

Ture skriver til Bergens Tiende 290916 (som heller ikke ville skrive noe om det enda) og sier bla.. : Jeg er fullstendig klar over at slike opplysninger kan skremme folk. Men dette har jeg veid opp mot å gi folk en sjanse til å forberede seg til en russisk invasjon. Butikkhylle blir tomme på en dag - for de som har kontanter.
​For et par uker siden gikk tyske myndigheter ut og ba folk ha lagret matvarer hjemme for minst 10 dager ( senere fikk de kritikk for å skremme folk - slike advarsler har ikke vært sendt ut siden krigens dager i Tyskland ). Omtrent samtidig gikk norske myndigheter ut og anbefalte folk å ha minst kr. 10.000,- i kontanter " i tilfelle en krise ". Når elektrisk strøm er borte, får man ikke brukt betalingskort.
​Videre har Sverige nylig sendt  hær-styrker til øyen Gotland i tilfelle russisk invasjon. I går kveld kommenterte Sveriges statsminister  på TV at dette ble gjort pga økt spenning i området.
De av oss som kjenner " Lebesbymannens " syn fra en novembernatt i 1907, vet at han skriver at øyene Gotland og Åland er noe av det første russerne vil erobre - samt Finnmark i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar