Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 16. november 2016

17 nov. 2016 - Endelig Advarsel ?! (Babylon er USA?)


Endelig Advarsel ?! 
Av Gary Kah

I juni så reiste familien min og jeg til Connecticut for det som ville være mit siste predikant engasjement for en stund. Vi hadde en fantastisk tid med fellesskap sammen de hellige på denne konferansen, inkludert Bill Koenig (den andre taleren) og hans kone Claudia. Etter å ha sagt farvel, tok vi oss tid til å besøke New York City på vei hjem.Våre to yngre barn hadde aldri vært på Ellis Island eller sett Frihetsgudinnen; så vi bestemte oss for å vise dem disse og andre viktige områder.

Etter ankomsten på Liberty Island dro vi til en plass der vi kunne se Manhattan skyline. Jeg hadde glemt hvor massiv denne byen er. Mens vi sto der i ærefrykt for den tilsynelatende endeløse mengden av tårn laget av betong og stål, så begynte mørke og illevarslende skyer å rulle inn over himmelen. Scenen var ganske uhyggelig. I det øyeblikket Herren, tror jeg, la dypt inn i mitt hjerte at dette ville bli den siste gangen jeg ville fysisk se New York City.

Urolig og veldig trist i min ånd, vendte jeg meg til min kone og barn, og ba dem om å ta en lang titt for å huske dette stedet, fordi så raskt som disse uværsskyer hadde samlet seg over hele byen, slik ville også det være med dens ødeleggelse en dag - muligens snart. Jeg bar byrden av det øyeblikket med meg gjennom resten av vår tur. Det har fortsatt ikke forlatt meg.


Storm skyer over New York: World Trade Center og handel
Mens de var i bønn om hvilket budskap jeg bør gi til deg denne sommeren 2012, Herren ba meg å forkynne om temaet "Amerikas fremtid og hva vi kan forvente hvis vår nasjon ikke omvender seg og vender tilbake til ham snart."I 2010 skrev jeg et stykke kalt "Amerikas siste time ?!" som beskrev dette mektige emnet. Jeg tror Herren ville ha meg dele det samme budskapet med deg igjen nå, som krisen nærmer seg. Jeg har gjort noen endringer og tilføyelser for å reflektere nye utviklinger. Vennligst ta denne meldingen til dit hjerte og ydmykt vurdere hva Gud vil at du skal gjøre.

************

12. januar (2010), våknet jeg opp i de tidlige morgentimer med en bekymring rundt en viktig beslutning jeg trengte å gjøre, som jeg hadde bedt om i nesten en uke. Jeg innså at jeg ikke ville være i stand til å gå tilbake for å sove, nå jeg endelig hadde kommet meg opp og gikk ned til vårt familie rom. Det følte jeg ledet til å gå på mine knær ved siden av stolen der jeg vanligvis sitter. For en periode ropte jeg ut til Gud, søker hans ledelse over min avgjørelse som også involvert fremtiden for vårt land. Etter en stund opplevde jeg Guds fred. Jeg visste at Han hadde hørt min bønn. Jeg kom meg så tilbake til sengen og var i stand til å sove i noen timer til.

Senere, etter å kommet meg opp for dagen, ble mitt sinn trukket til Åpenbaringen, kapitlene 17 og 18 som diskuterer identiteten til Babylon den store, og hvordan denne endetidens supermakt ville bli til ruiner. Uansett hvilke prosjekter jeg prøvde å jobbe på, så ble mitt sinn holdt tilbake til disse bibelversene. På ettermiddagen. en venn av meg, som var en av flere personer som hadde bedt for meg om min beslutning, ringte for å la meg vite hva som hadde skjedd med dem tidligere på dagen. Den morgenen hadde de våknet til en visjon lignende drøm. I denne drømmen så de store klynger av hus som ligger fredelig langs USAs kystlinje. Plutselig, en enorm flodbølge (tilsynelatende symbolsk) kom ut av intet og feide disse hjemmene langt ut til havs. I kjølvannet av denne massive ødeleggelser, så hørte man en stemme i bakgrunnen advarende og gjentatte ganger sa «Advar menneskene, si sannheten, ikke hold noe tilbake, for tiden er kort!" Min venn håpet at denne drømmen kunne bety noe for meg, og ville hjelpe meg for å ta min beslutning.

Mindre enn to timer senere, Haiti ble herjet av et jordskjelv på 7,0 på R.S. Like etterpå scener av total ødeleggelse begynte å strømme inn til CNN og andre nyhetstjenester. Da jeg så ødeleggelsen dekket i de tidlige øyeblikkene av denne forferdelig krisen, så var det som om Gud talte til mitt hjerte, "Den samme ødeleggelsene vil snart komme til Amerika!"

Helt siden 1980-tallet, da jeg undersøkte og skrev One Route to Global Occupation (på vei til Global okkupasjon) , har jeg trodd at byen som er beskrevet i Åpenbaringen 17 og 18 er en direkte referanse til New York. Faktisk, i 1991 mens jeg forberedte det endelige utkastet av mitt manuskript, jeg inkluderte en seksjon i  kapittel 5 som avslørte denne konklusjonen, og mine grunner for det. Men disse sidene, sammen med en rekke andre spredt i hele mitt manuskript, ble slettet av utgiveren - som hevdet de trengte å gjøre det for å forkorte boken, for å gjøre den mer salgbare. Så måtte jeg ta til takke med å la bare en del av min strategiske forståelse bli plassert i boken.

Siden da har et økende antall bibelforskere kommet til lignende konklusjoner. Inkludert blant dem er den kristne advokaten John Price, hvis bok The End of America fokuserer på vår nasjons død som forutsagt i Skriften. 

Men mange velmenende kristne forfattere, som ønsker å tro at "Babylon den store" er en referanse til noe annet enn New York City eller USA, har presentert sine saker også. Noen av dem hevder at strømmen som er beskrevet i Åpenbaringen 17 og 18 som "Babylon den store" - mer ofte referert til som "Mysteri Babylon" - er faktisk Irak. Siden det gamle Babylon ble plassert i området av dagens Irak, hevder de at Mysteri Babylon representerer den gjenopplivede babylonske supermakten å være sentrert i dette landet i de siste dager. Problemet med denne teorien er at under de beste omstendigheter vil det ta minst en hel generasjon for Irak å bli den type økonomisk supermakt som beskrives i disse avsnittene. Jeg tror ikke vi har så mye tid, det er heller ikke realistisk å anta at Irak er i stand til å stige til slike høyder så raskt.

Andre studenter av Bibelens profetier har holdt at Mysteri Babylon er en referanse til Roma. Dette har vært mer den historisk versjonen og har noen fortrinn. Jeg er imidlertid overbevist om at Roma (og den katolske kirke) vil være en stormakt-base for Antikrist og vil gi mye av strukturen som er nødvendig for hans globale dominans. Hvis Mystery Babylon er ødelagt av "the Beast" (Oa: Dyret) som Skriften viser, og hvis vi skulle anta denne profetien henviser til ødeleggelse av Roma, det ville være svært vanskelig for udyret (Antikrist) for å opprettholde sitt styre etterpå - særlig over verdens mer en 1 milliard katolikker. Det ville ikke synes å være i deres beste interesse å ødelegge Roma, men heller å bruke det katolske hierarkiet for å hjelpe ham til å styre verden.

Mysteri Babylon
Det finnes en rekke grunner til å tro at New York - og supermakten den representerer - er faktisk "den store byen" referert til som Babylon den store (Mysteri Babylon) i Åpenbaringen. Men før du fortsetter, kan du gå til Bibelen og lese Åpenbaringen 17 og 18. Dette vil hjelpe deg å korrelere informasjonen i disse bibelske profetier med følgende innsikt.

● Byen som beskrives i disse avsnittene representerer den største økonomiske supermakt som noensinne har eksistert. New York, knutepunktet for USAs handel og global handel skaper i dag det høyeste volumet av handel enn noen annen by i verden. Hele verden kommer til New York for å kjøpe og selge. Forretningsmenn fra alle nasjoner har blitt utrolig rike gjennom USAs enorme kjøpekraft. Hvis USA går ned vil det utvilsomt påvirke den globale økonomien mer enn bortfallet av noen annen nasjon, og vil stilles opp mot Åpenbaringen 18: 6 som sier at kjøpmennene på jorden hadde vokst seg rike fra hennes overdrevne luksus; og vers 11 som indikerer at kjøpmennene på jorden skal gråte og sørge over henne ødeleggelse fordi hun ikke lenger kan kjøpe deres produkter. Selv om en annen større økonomisk supermakt muligens kan fortsatt dukke opp, men hvis denne profetien skal oppfylles innen nær fremtid må det henvise til New York og USA. Ingen annen makt i dag passer til beskrivelsen.

● Det er også klart fra disse kapitlene at kongene (politiske ledere) på jorden har et spesielt forhold til denne store byen (17: 2 og 18: 3); så mye at når de blir vitne til hennes ødeleggelse, så vil de gråte og sørge over hennes ødeleggelse og er vettskremte pga hennes pine (18: 9-10). Kapittel 17, vers 18 avslører at hun er «den store byen som hersker over kongene på jorden." Kongene på jorden blir jevnlig innkalle til FN i New York City for å ta avgjørelser som påvirker hele kloden. For tiden, er FN hovedkilden til en verdensregjering; det forsøker å håndheve sin herskerolle over de syv kontinenter.

● Kapittel 18, vers 7 beskriver denne mektige byen og dens jordiske makt som ekstrem rik og skyldig i å hengi seg i luksus og selvopphøyelse. Hun er brautende og stolt og ser seg selv som verdens dronningen. Faktum er USA jevnlig skryter av at hun er verdens eneste gjenværende supermakt. Våre politikere er raske til å kalle Amerika den størst nasjonen på jorden, som har den sterkeste militære og den mektigste økonomien på planeten. Mens Gud har bestemt vår nasjon inn i eksistens, og forventer at vi skal sette pris på sine friheter og rettigheter, har vi da noen gang stoppet opp for å tenke på hvordan Han (Gud) tenker om vårt selvskryt? Gud har historisk stått imot den stolte. Vi, som en nasjon, har dessverre mistet begrepet av å være ydmyk innfor Gud og mennesker.

● En av de tingene jeg oppdaget mens jeg gjorde undersøkelser for min bok i 1980 var at vårt nasjonale symbol, Frihetsstatuen, representerer den gamle babylonske gudinnen for kjærlighet og fruktbarhet som het Ishtar. Ishtar er kjent som mor til skjøgene fordi prostitusjon først ble innført som en religiøs praksis gjennom hennes tempelarbeid. Gudinnen Ishtar ble tilbedt under navnet Astarte av fønikerne, kana'anittene syrerne, Sør-arabere, og egypterne der hun også var kjent som Isis. Noen historier fra Det gamle testamente kaller henne Astarte - kong Salomo bygde et alter til ære for henne som senere ble ødelagt av kong Josias. Grekerne refererte Ishtar som Afrodite og romerne kjente henne som Venus. Hun var også kjent på latin som Libertas som vi utleder ordet "frihet". *

Statuen, som derfor virkelig et avgud, ble gitt til USAs frimurere som en gave fra frimurerne i Frankrike - et lite kjent faktum av historien. Frimurere, etter egen innrømmelse, sporer sin opprinnelse gjennom det eldgamle mysterie religioner til Babylon, hvor organisert okkult religion hadde sin opprinnelse. Bibelen refererer ofte til mektige imperier ved hjelp av symboler. Supermakt nevnt i Åpenbaringen 17 og 18 er symbolsk beskrevet, blant annet som en kvinne med en viss type babylonske tilkobling. Jeg tror Frihetsstatuen, som er vårt nasjonale symbol, legemliggjør denne beskrivelsen.
De syv solskinsstrålene fra statuens hode symboliserer de syv kontinenter som hun råder over. (Kilde: Ellis Island, American Symbols and Their Meanings,, Mason Crest Publishers, Philadelphia, 2003, p. 28.)

* (Libertas ble referert til av Cicero, den berømte romerske historikeren og senator, som mor til skjøgene. Begrepet "frihet" i antikken var assosiert med personlig og seksuell frihet og med tempel prostitusjon. Som legger grunn for denne saken , historiker Richard A . Coombes skriver:

Skjøger hadde vært ansett for å være sosiale utskudd så hun ble også referert til som utlendighetens mor (Babylonske fangenskapet). Dette ble senere likestillt med ideen om innvandring. Naturligvis så  var Ishtar (a.k.a - Libertas) kjent som mor til skjøgene, utlendighetens mor og innvandrernes mor i hele, ikke bare Babylon og Babylonia, men også senere Assyria, Egypt, Hellas og Roma.

Minne plakat innvidd til Frihetsstatuen
Tekst: På denne bygning 5 august 1884, hjørnesteinen av sokkelen til statuen "Friheten som lyser opp verden" ble gjort ved en sermoni av William A. Brodie, Stor Mester i Frimurerne i New York Stat. Storlosje medlemmer, representanter for USA og den Franske regjeringen, hær og hær offiserer, medlemmer av utenlandske (dipomatiske) legasjoner. og annerkjente medborgere var presentert. Denne plakaten er dedikert av frimurerne i New York til minnefest av det 100 årsdagen for den historiske hendelsen

Andre interessante fakta: Ifølge Coombes, "Ishtar i de eldste tider ble også referert til av den sumeriske dialekt som Inanna eller Ninanna, noe som betyr at Himmeldronningen eller Himmelkvinnen". Den samme tittel ble gitt til Isis fra Egypt og senere til Jomfru (Mor) Maria i katolisismen. På en annen, men beslektet notat, noen av dagens historikere mener Frihetsstatuen ble faktisk reist til ære for Semiramis, den legendariske babylonske dronningen kjent for sin skjønnhet og seksuelle utskeielser som fikk gudinne-lignende status i løpet av det 9. århundre f.Kr. Men Coombes, tilbakeviser kraftig denne påstanden i hans omfattende skrifter om emnet. I begge tilfeller er statuens røtter uutslettelig knyttet til det gamle Babylon.) 1

● I Daniels bok, kapittel 7, 8 og 11: 2-4, gir Gud en historie av verdens imperier som de forholder seg til Babylon. Mederne og perserne, samt grekerne og romerne, ville alle konkurrere med Babylon. Jeg tror apostelen Johannes, når han skrev ned Åpenbaringsboken, plukket opp der profeten Daniel slapp - som beskriver den geografiske supermakt som ville erobre og vil ha kontrollen over Babylon (Irak og omegn) i endetiden, identifisere henne som "Mysteri : Babylon den store ". Dette, tror jeg, er en referanse til USA - født av de europeiske landene som var en rest av det romerske imperiet som kom til å bli verdens mest dominerende militære, politiske, økonomiske og kulturelle kraft i disse siste dagene. . (Forresten, de gamle imperier er nevnt i Bibelen som har erobret Babylon hadde noe til felles: De ble til slutt ødelagt eller erobret av andre makter.)

"Mysteriet" innebærer at det skulle være et slags unikt forhold mellom denne endetidens supermakt og Babylon. Det faktum at USAs nasjonale symbol er babylonsk og ble reist av en gruppe (frimurere) med babylonske opprinnelse som har steget til å bli den mest kraftfulle innflytelsen i vår nasjons politikk - kombinert med det faktum at USA har de siste årene hatt en sterk militær tilstedeværelse og vært den dominerende okkupasjonsmakten i Irak og mye av Midtøsten - gjør det til en gyldig sak for Amerika å være Mysteri Babylon.

Det finnes også flere faktorer å vurdere. Hastigheten på USAs moralske forfall er enestående i historien. De av oss som vokste opp på 50-tallet og 60-tallet synes det er vanskelig å tro at vi lever i samme land. Amerika var en gang et utvalgt verktøy i Guds hender, hvor mer enn halvparten av verdens kristne misjonærer gikk ut fra USA. Vi var en overveiende en kristen nasjon.

I dag lever vi i en post-kristen inter æra, hvor politisk korrekt norm omfavner alle religioner som veier til Gud. Vi har forurenset og prostituert oss med andre religioner og guder.

På den positive siden, viser fortsatt landet vårt medfølelse og er raske til å komme til unnsetning til de undertrykte, spesielt som respons på naturkatastrofer. Det er også fortsatt en betydelig rest av trofaste kristne i vårt land, hvis gjerninger og lydighet er en konstant vitnesbyrd for Kristus blant de vantro. Kanskje Gud har tålmodig beskyttet Amerika og vært nådig mot henne pga. disse årsakene. Men på samme tid, Amerika har i økende grad blitt en høyborg for grådighet, korrupsjon og seksuell fordervelse. Ingen kan nekte for at vår kultur er blitt åpent og livlig bundet av sex-galskap - hvor man fremmer alle slags pornografisk og tenkelig umoralsk overbærenhet, hvor de sprer det til resten av verden gjennom våre filmer og Internett. Er det for frekt å si at verden har begått hor med USA?

Vi har ennå ikke vurdert det faktum at over 60 millioner amerikanske barn har blitt slaktet i mors liv, mens livet til visse ufødte dyrearter er beskyttet under våre lover. Og hva med det pågående forræderiet mot Israel, intensivert under dagens Obama-administrasjonen?

Dette er bare noen av mine grunner for å tro at Amerika er Mysteri Babylon og vil bli alvorlig dømt av Gud. Det er nesten utenkelig at verdens mest innflytelsesrike supermakt ikke ville bli nevnt et sted i Bibelens endetids profetier. Jeg tror Amerika har vært i Skriften hele tiden; vi rett og slett ikke har lyst til å akseptere det faktum at disse ordene henviser til vårt elskede land!

Interessant, i løpet av de siste ti årene eller så, som jeg har oppholdt meg i hjemmene til andre profeti-granskere og Bibelstudenter mens jeg har reist og forkynt, har krh lagt merke til en dramatisk økning i antall av dem som tror at Amerika må være Mysteri Babylon. Jeg anslår dette tallet nå å være mellom 60 og 70 prosent av dem som er i våre kretser, som deler sine synspunkter med meg. Noen av disse kristne har spurt meg hva jeg synes om Mysteri Babylon. Når jeg forsiktig deler min tro rundt emnet, så høres det vanligvis et sukk av lettelse, for at de ikke er alene i å komme fram til samme konklusjon.

Den eneste profetien som beskriver Amerika i Åpenbaringen 17 og 18, som muligens ennå ikke er fullt ut realisert er om kvinnen som er "beruset med blodet av de hellige" (Åp 17: 6 og 18:24). Men gitt dagens voksende anti-kristne klima, er det ikke så vanskelig å forestille seg hvordan det snarlig en dag så ville denne profetien kunne oppfylles. Kristne (og jøder) er i økende grad mål for forfølgelse. Man kan se skriften på veggen.

Amerika har en profetisk betydning for enda en annen grunn. Som det gamle Babylon (som tok jødene til fange fra det lovede land), har det blitt sentrum for verdens jødiske befolkning. Omtrent en av tre jøder i verden bor for tiden her - det er snakk om mer enn 6 millioner. Det bor flere jøder i New York enn i Tel Aviv og Jerusalem tilsammen. Merkelig nok, er USA det eneste landet med en stor jødisk befolkning som ennå ikke har sett en stor utreise av jøder, som gjør Aliyah til Israel. Jeg tror at et stort antall av disse jødene vil snart komme tilbake til Israel i en historisk masseflukt, gjort under vanskelige omstendigheter.

Det er verdt å merke seg at selv om det fortsatt relativt lite, har antallet jøder som forlater USA økt de siste årene og det bygger seg opp. I fjor, for første gang, flere jøder forlot USA for å bo i Israel enn de som forlot Israel for å komme til USA. Dette er et profetisk tegn i tiden. Mer enn 50 skriftsteder forutsier en retur av Guds paktsfolk til sitt hjemland i de siste dager- fra hele jorden (som inkluderer Amerika).

Når og hvordan
Når man diskuterer dette temaet med andre kristne, blir jeg ofte spurt når jeg tenker at disse profetiene vil bli oppfylt, og hvilket scenario som kan føre til denne oppfyllelsen. Jeg skulle ønske jeg kunne svare på disse spørsmålene; men bare Gud vet tidspunktet for disse profetiene. Mens ekstreme naturkatastrofer og hendelser som "jordskjelv" vil fortsette å skje i dagene fremover som advarsler, for å trekke vår nasjon tilbake til Gud, Åpenbaringsboken 17:16 indikerer at den endelige ødeleggelsen av Mysteri Babylon vil komme med ild, og vil ikke være resultatet av en naturkatastrofe; og vers 10 i kapittel 18 sier at denne flotte byens undergang vil finne sted på 1 time. Denne informasjonen eliminerer mange muligheter samtidig tilbys noen ledetråder.

Som jeg har forsøkt å forstå hvordan så mye ødeleggelser kunne skje så raskt gjennom ild, har følgende scenario kommer til meg:

En sterk mindretall av innbyggerne - slitne av regjeringens manipulering av vår smuldrende økonomi, og etter å ha blitt lei av regjeringens stadig økende tilraning av våre konstitusjonelle friheter gjennom sin utvidelse av makt og skatt - kan reise seg og ta til gatene i opprør. Den voksende Tea Party-bevegelsen kan være begynnelsen på hva som kan til slutt føre til en utagerende protester / opprør. (Press opprettet av sosialistisk Okkupant-bevegelsen - sammen med økonomiske omveltninger, terrorhandlinger, og økte etniske spenninger - kan alle brukes av globalistene til å starte ild av uro, som til slutt fører til konflikt.) Dersom stor uro og turbulens oppstår, så tror jeg den føderale regjeringen, gjennom sitt Department of Homeland Security og relaterte etater, ville se dette som sin mulighet til å slå ned på USAs frihetselskende folk, som inkluderer et betydelig antall bibeltroende kristne og konservative jøder. På dette punktet, vil vår nasjon være midt i sin verste interne krisen siden borgerkrigen. Forfølgelsen av jøder og kristne ville bli alvorlig.

Hvis våre utenlandske fiender (russisk, islamske og andre) noensinne vil bevege seg mot USA, vil denne tiden av sivil uro og sårbarhet være deres perfekte anledning. Den siste dråpen for Russland og radikal islam kom da amerikanske soldater gikk inn i Irak og Afghanistan; de har forsøkt å felle oss siden den gang. Sammen med bekymring over potensielle islamske terrorhandlinger, er noen i vårt militære forstyrret av det faktum at russiske ubåter har vært regelmessig oppdaget langs våre kyster i løpet av de siste årene. Staker de ut stillinger for mulige fremtidig angrep?

Russland misliker USAs status som verdens eneste supermakt. De har lenge ønsket å bli verdens dominerende makt; men USA har stått i veien. Hvis USA kan elimineres som en supermakt, Russland, i sin tenkning, ville uunngåelig bli Europas dominerende militærmakt, og som sådan, ville være i førersetet på en verdensregjering sentrert i Europa og Midt-Østen. Det er ingen tilfeldighet at Europas viktigste globalister og mange islamske terror despoter også er lojale marxister med bånd til Russland.

"Illuministene" (hemmelige globalist samfunn med okkulte lojalitet) har brukt USA som et effektivt redskap for å bygge deres nye verdensorden - for å utvikle en teknologisk infrastruktur som kommunikasjonssatellitter og Internett, fremme et synkretiske global kultur, og finansierer FN og dens ulike agendaer. Men når alle brikkene har blitt satt på plass, og hvis USA selv ikke kommer inn i deres globale system på en fredelig måte, kan de unnværes. Amerika, som selv har vært nyttig til sine mål på den ene side, har vært en torn på den andre siden. De hater USA av en rekke årsaker, inkludert det faktum at mange av deres egenrådige borgere er hardnakket imot globalisering og sosialisme i favør av nasjonal suverenitet og fri konkurranse. Barack Obama og hans administrasjon representerer det som kan være deres siste forsøk på å bringe landet vårt inn i sitt nye ordre - med makt om nødvendig.

Jeg ser for meg en tid da Russland og dets allierte - muligens utvidet med innebygde terrorceller - lanserer et kjernefysisk angrep, slår ut en rekke av våre kystbyer, inkludert New York. Disse befolkningssentra vil bli ødelagt av brann på en time, oppfylt av Skriften. Uansett hvordan denne forutsagde ødeleggelsen kommer, gjør Skriften klart at selv om kvinnen er ødelagt av Dyret og hans allierte (Åp 17:16), kommer dette fungere som en dom fra Gud (Åp 17:17, 18: 5 , 8, 20, og 19: 2). Kapittel 18, vers 8 sier: "Derfor skal plagene hennes komme på én og samme dag: død og sorg og hungersnød, og hun skal brennes opp med ild. For mektig er Herren Gud som dømmer henne"


Russiske ubåter som dette bevege seg fritt opp og ned våre kyster.

Fra disse avsnittene er det klart at Gud vil holde dyret som hater kvinnen i sjakk, til kvinnens synd har nådd sitt fulle mål, da Gud vil løfte sin hånd for beskyttelse, slik at Han tillater dyret å lykkes.

Gud er veldig tålmodig, men han er også rettferdig og hellig. Som med israelittene i gammel tid, advarer han folk gjentatte ganger, noe som gir dem tid til å omvende seg fra sine synder; men hvis de vedvarer å ignorere Hans barmhjertige kallelse, kommer dommen til slutt. Når det skjer, er det som regel raskt og på et tidspunkt da man ikke forventer det.

Hvorvidt Ord i Åpenbaringsboken betegner en fullstendig ødeleggelse av en hel nasjon, symbolsk representert ved sin mektigste by, eller om de snakker om en dom begrenset til én by eller en gruppe av byer, er ikke spesifikt kjent. Min personlige mening er at Gud vil bringe hans dom mot de verste lovbrytere - de byene som var mest ansvarlig for å lede folk inn i synd. Dette var tilfellet med Sodoma og Gomorra. Han ville ikke dømme hele regionen, bare de byene på sletten som var ansvarlige. Selv i dette tilfellet, Han lot det være et tilfluktssted - den lille byen Soar - for Lot og hans familie (1 Mosebok 19).

Uansett hvilke områder som til slutt førte til ruin, en ting er sikkert: Siden denne kommende ødeleggelsen er resultatet av Guds dom, vil bare de stedene som Gud tillater å være målrettet bli rammet. Jeg håper og ønsker å tro, at dette betyr at store deler av vårt land vil bli spart. Men selv om dette skulle være tilfelle, ville det fortsatt være mange ukjente. Som for eksempel, hva vil det skje med de områdene som ikke er ødelagt?

Klart, livet i dette landet ville bli drastisk annerledes etter en slik handling av dom. Vil de gjenværende delene av USA etter hvert bli lagt under myndighet av Dyret og hans utenlandske tropper på vår jord; eller ville Gud i sin nåde tillate disse områdene for å være tilfluktssteder under Dyrets regime - før Jesus Kristus kommer tilbake? Bare Herren kjenner det fullstendige svaret på disse spørsmålene.

Å gjøre Guds vilje
Herren er langmodig og rik på kjærlighet. Han har spart onde byer i fortiden, når de har omvendt seg fra sine synder. Ninive er et godt eksempel. Selv om Ninive besto i stor grad av et fremmed folk (ikke-israelitter, hedninger) Gud brydde seg nok om innbyggere til å sende sin profeten Jonas å advare dem om kommende dom og ødeleggelse.

I Ninive svarte med å erklære en faste. Ifølge Skriften, alle av dem, fra den største til den minste, kledde seg i sekk - et symbol på ydmykhet og omvendelse. Kongen og hans stormenn ledet an. De utstedte et dekret oppfordret alle til å snarest be til Gud og til å gi opp sine onde veier og vold, i håp om at "Hvem vet, kanskje Gud vil snu om og angre og vende seg bort fra sin brennende vrede, så vi ikke går under." (Jona 3: 9) . Når Gud så deres ydmykhet og hvordan de snudde om fra sine onde veier, svarte Han med barmhjertighet og sparte byen.

Jeg tror Gud ville gjøre det samme for New York og hele Amerika. Han er ikke rask med å bringe dom. Han bare gjør det etter gjentatte brudd og avslag for å omvende seg. Han vil mye heller være barmhjertig og spare vår nasjon. Men for at dette skal skje må det være en umiddelbar nasjonal omvendelse - fra våre øverste ledere ned til den mest vanlige person. Vi  ta Herren på alvor hvis vi ønsker å bli spart!

Dette bringer opp neste viktige spørsmålet: Hvordan reagerer vi om det ikke er noen nasjonal omvendelse? Jeg er klar over et betydelig antall kristne som er i ferd med å flytte sine familier - og i noen tilfeller deres tjenester - til New Zealand. Andre har nevnt Costa Rica, Chile, eller ulike øystater som mulig tilfluktssteder. Disse troende ser forfølgelse av kristne og jøder fulgt av USAs ødeleggelse som overhengende; de tar Guds advarsel i Åpenbaringen 18: 4 bokstavelig. I dette verset sier Gud:

"Dra bort fra henne, mitt folk, så dere ikke tar del i hennes synder og ikke rammes av hennes plager.  For syndene hennes har tårnet seg opp helt til himmelen, og Gud er blitt minnet om all den uretten hun har gjort. "

Andre endetids vers forteller Guds folk å komme seg ut av "Babylons datter» kan finnes i Jesaja, Jeremia og Sakarja. Gud advarer sitt folk (kristne) å flykte i Jeremia 50: 8 & 16; 51: 6, 9, 45 og 50. Ved to anledninger, advarer han spesifikt jødiske innbyggere i Babels datter til å flykte (Sakarja 2: 7 og Jesaja 48:20).

Kristne som jeg kjenner som forlater Amerika har tatt hensyn til at det globale styringssystemet beskrevet i Åpenbaringen 13 og 14, som vil etter hvert også omfatte de nasjonene de flykter til. Uansett så tror de at de vil ha mer tid til å fungere fritt som kristne om de bor utenfor USA. De føler de blir lydige mot Gud ved å forlate landet.

Andre velger å bli her nå, i den tro at dette er Guds vilje for deres liv. Enkelte individer vet vi er involvert i forberedende tilfluktssteder over hele USA, overbevist om at Gud har kalt dem til å gjøre det.

Vi er også velsignet med å ha venner som Gud har plassert i sentrale posisjoner i regjeringen, militære og i den økonomiske strukturen. Han har fortsatt noen "Danieler" i høye posisjoner. De gjør hva de kan for å gjøre en forskjell for Gud der de er.

Det er viktig at vi er lydige mot hva Gud kaller oss til å gjøre. Hvis Han leder oss til å flytte ut av byen vi er i, bør vi gjøre det. Dersom han overbeviser oss å bo der vi er for tiden, skal vi bo der. Hvis han ber oss om å flytte helt ut av landet, så vi bør være villige til å flytte. Dette er en tid for alvorlig bønn og flittig søke Guds vilje for våre liv. Vær følsom for hans ledelse.

Jeg personlig sørger ved tingenes tilstand i vår nasjon. Som en som har hatt en dyp kjærlighet til Amerika fra en tidlig alder, har det vært vanskelig for meg å akseptere det faktum at alt er i ferd med å endre seg. Mine foreldre kom til USA fra Europa - min far var fra Kroatia, hvor han og hans familie flyktet fra både nazister og kommunister, og min mor fra Tyskland, hvor hun vokste opp under Hitlers regime. De opplevde begge harde tider. De kom til Amerika i den tro at de ville på ubestemt tid nyte hennes store friheter. Født i dette landet, ble jeg oppdratt til å verne om vår frihet og å være lojal mot vår nasjons idealer.

I de siste 25 årene har jeg, sammen med andre, slått alarm, i håp om at folk ville våkne opp, ta et standpunkt, og omfavne Jesus Kristus som det eneste håp for vår nasjon. Noen har, men de fleste har ikke - som bringer oss til dagens virkelighet.

Vår familie står overfor de samme dag-til-dag utfordringer som enhver annen amerikansk familie. Min kone og jeg har fire barn. To av dem bor fortsatt hjemme og forbereder seg til college. I tillegg har jeg ansvar for mine aldrende foreldre som har fysiske problemer. Vi er i samme båt som mange av dere. Men, uansett hvor vanskelig tider som står for døren, må vi være lydige og trofaste mot Herren, som vil lede våre skritt og gi oss styrke til å holde ut.Vi be Herren om dømmekraft hver dag, og stole på at han vil lede oss etter hans vilje. Hvis Han leder oss til å forlate byen eller landet, med hans hjelp, og ved hans nåde vil vi gjøre det som er rett.

Hva Gud ønsker Mest
Det er viktig at vi tar opp dette tankevekkende faget på en måte som kan føre til gudfryktige endringer i våre liv og nasjon. Kanskje, hvis folk i Amerika virkelig angrer og vender seg til Gud, vil Han likevel være barmhjertig, og som med Ninive, vil han spare vår nasjon og utsette dommen. Vi må erkjenne at alle våre beste anstrengelser for å forsvare våre friheter vil mislykkes hvis de ikke blir ledsaget av omvendelse og underkastelse til Gud. Ta et standpunkt for vår grunnlov, uansett hvor edelt det er, vil i seg selv ikke tjene oss å få Guds Behag over våre liv; heller ikke å ta stilling til moralske spørsmål, eller å bekjempe korrupsjon i politikken - selv om disse er legitime årsaker. Så, hva ønsker og forventer Herren mest av oss?

● Gud ønsker at vi skal ta ham på ordet, ved å tro at vi kan bli frelst bare gjennom det utgytte blodet Ved Hans Sønn, Jesus Kristus. Apg 4:12 forteller oss at det IKKE er noe annet navn som vi kan bli frelst ved. Frelsen - sikrer evigheten med Gud - kan ikke fåes gjennom noen andre. Troen på, eller politisk korrekt aksept av eventuelle andre "guder" og religioner må forlates helt. Vi må plassere vår tro og tillit til Jesus alene.

● Gud ønsker at vi skal elske ham av hele vårt hjerte, sjel, sinn og med alt vi har (Lukas 10:27 ). Han ønsker at vi skal gå i tett fellesskap med ham og i glede ved hans nærhet. Vi skal søke ham for å få dømmekraft og veiledning mens vi tilber ham for hans godhet, barmhjertighet og kjærlighet. Vi bør se til at Herren trofast sørger for alle våre behov mens vi stadig takker ham for hans forsørgelse. Vi må aldri glemme at alt godt i våre liv kommer fra Ham, inkludert de frihetene vi har hatt og har så ofte tatt for gitt. Viktigst, han har tilgitt våre synder og gitt oss evig liv. Han er virkelig en fantastisk Gud!

Elske Herren betyr også at vi må unngå å gjøre andre mennesker viktigere enn Ham. Vi lever i et samfunn som er raske til å forgude individer. Men Gud sier: "Min ære gir jeg ikke til noen annen" (Jesaja 48:11).
På samme måte, når lovprisning er rettet mot vår vei, må vi videresende det til Gud, slik at han får æren for det Han oppnår gjennom oss. Paulus og Barnabas var gode eksempler på å leve ut denne form for tilbedelse (Apg 14: 8-18). Vårt fremste mål i livet, som deres, bør være å bringe ære til Gud.

● Gud ønsker at vi skal overgi all synd og føre et hellig liv for å vise vår kjærlighet til ham. Jesus sa: "Den som kjenner mine bud og holder dem, han er det som elsker meg. Og den som elsker meg, skal min Far elske. Ja, også jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham."(Johannes 14:21). For å behage Gud og nyte hans gunst må vi leve et liv i pågående lydighet og omvendelse. Dette betyr at man begynner hver dag ved å fornye vår forpliktelse til Kristus og snu ryggen til synd. Han lengter etter at vi skal være overvinnere ved konsekvent å adlyde ham og si nei til de forbudte ting i denne verden.

Kort sagt, ønsker Herren at vi skal leve våre liv som et offer til Ham. Dette er hvordan vi tilber Ham og bringer ham æren Han fortjener. Hvis vi virkelig etterfølger Herren, noe som gjør ham til nummer én i våre liv, vil vi oppleve hans fred, glede og tilstedeværelse mens vi ser frem til hans tilbakekomst. Uansett hvor vanskelig tider det blir mellom nå og da, vil vi være i stand til å stå fast og være overvinnere gjennom Ham (Joh 4: 4; 5: 4, Johannes 14: 26-27 og Matteus 28: 20b).
Gud elsker menneskene - hans største oppfinnelse. Hans fullkomne vilje er for alle å bli frelst, og ingen skal gå fortapt (Joh 3: 15-18; 05:24). Men gjør han det klart at bare de som har akseptert (trodd på) hans Sønn, Jesus Kristus, vil bli spart fra straff i helvete, og vil tilbringe evigheten sammen med ham (Matteus 10:28 & II Peter 2: 4-10).Hvis du aldri har tatt imot Jesus som din frelser, oppfordrer jeg deg til å gjøre det nå. Be følgende ord i tro og mene dem med hele ditt hjerte:

"Herre Jesus, jeg er en synder og jeg trenger deg. Jeg tror at du er den perfekte Guds Sønn og døde på korset for å betale straffen for mine synder. Jeg tar imot deg nå som min Frelser. Med din hjelp, jeg angrer mine syndfulle veier. Takk for at du tilgir mine synder og gir meg evig life.Amen. "

Nå som du har tatt imot Jesus som din personlige frelser, be ham om å lede deg gjennom Sitt Ord (Bibelen) og gir deg lyst og kraft til å virkelig elske og adlyde ham. Med Jesus ved roret, ditt liv og evighet er sikker i Hans omsorg. Ingen situasjon eller fiendens kraft vil være i stand til å skille deg fra Kristi kjærlighet!

"Hvem kan skille oss fra Kristi kjærlighet? Nød, angst, forfølgelse, sult, nakenhet, fare eller sverd?
... Men i alt dette vinner vi mer enn seier ved ham som elsket oss.  For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer, eller noen makt,  verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre.
". - romerne 8:35, 37-39

"Derfor, la og oss, da vi har så stor en sky av vitner omkring oss, avlegge alt som tynger, og synden som henger så fast ved oss, og med tålmodighet løpe i den kamp som er oss foresatt,   idet vi ser på troens opphavsmann og fullender, Jesus, han som for den glede som ventet ham, led tålmodig korset, uten å akte vanæren, og nå sitter på høyre side av Guds trone." Hebr. 12:1-2.

kilder:
1 Websters New World Dictionary of American Language, Second College Edition, definisjoner på "Ishtar" og "Semiramis", Cleveland og New York, 1974, s. 747 og 1295.
The World Book Encyclopedia, bind 1, "Astarte," Chicago, IL, 1969-utgaven, p.782.
RA Coombes, "The Idols of America: The Statue of Liberty og Statue of Freedom," Alpha Omega Report 2005. Mr. Coombes kan nås via hans nettsted www.aoreport.com .

http://www.garykah.org/GaryKah/Final_Warning%21_files/Butn06.jpg
http://www.garykah.org/GaryKah/Final_Warning%21_files/PDF.png
Klikk PDF-ikonet for å laste ned en utskriftsvennlig versjon.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar