Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 3. juni 2018

3 juni 2018 - Den nye verdensorden

Den første opptakten eller grunnlaget for maktutøvelser fra Den Nye Verdensorden (heretter kalt DNV) begynte med krigføringen mot den suverene stat og landet Jugoslavia. Egentlig var det ikke NATO, men USAs Bill Clinton, som var pådriveren til dette. Og vi trenger å forstå at den hvite hesten i Åpenbaringsboken, kommer fra Vest. Fra Jerusalem blir det mot USA (les her om de 4 vindretningene hvor hestene kommer fra, Sakarja 6)

Rockefeller familien - en av grunnvollene til DNV - og han har
 tysk avstamming, ikke jødisk
NATO (USAs marionettorganisasjon) i krig med Serberne
USA knuste Russlands allierte Serberne (Tidligere dominerende folkeslaget i Jugolavia). Det er verdt å merke at det ble fullstendig krangel i Dumaen, og Russerne var frustrerte (og Putin ble satt inn rett etter - som ett svar på Amerikansk aggresjon). 

Du må også forstå at Serberne ikke var blodtørstige, tvert om, de var USAs allierte under 2 verdenskrig, hvor de beskyttet jøder og Sigøynere fra overgrep fra det pro nazistiske Kroaterne og Kosovo Albanerne, muslimene. Men på 90 tallet, ble hundretusenvis av Serbere fordrevet av de overnevnte fra sine hjem, pga voldtekter og drap. Hvor var da det internasjonale samfunnet? Les det de vanlige mediene ikke rapportert om rundt krigen i Tidligere Jugoslavia.

Krigen mot Serbia var interessant, hvor også Ministre i Israel lurte på om Israel var det neste mål for internasjonale overgrep. Personlig vil jeg kalle det DNV`s øvelse for å dominere på verdensarenaen, over folkeslagene, som Babel i sin tid gjorde. 

I denne krigen samarbeidet USA med muslimer og den islamske ånd, noe som skulle vise seg å bli deres fremtidige bane, ved det Bibelen kaller Harmageddon. 

En gryende samarbeid med Vesten og Midtøsten
USA på begynnelsen av 70 tallet begynte nærmere samarbeid med Sunni Muslimer da Nixon og hans Bildenberger (også en del av DNV) Utenriksminister Kissinger lagde ett samarbeid mellom USA og Saudi Arabia, hvor ingen kunne handle olje av Saudierne, uten å bruke dollar. USA skulle beskytte Saudi Arabia som motytelse. Noe som gjorde USA rik, mens fattige land som ikke hadde dollar, fikk heller ikke kjøpt olje. Dette ble kalt petrodollar systemet

Samtidig la Vesten en grunn for en hemmelig avtale i 1974, etter nederlaget ved Yom Kippur krigen mot Israel tillot muslimsk innvandring til Vesten. Og en ny hemmelig avtale i Barcelona i 1995 om mer innvandring.

Vestens samarbeid med araberne, gjorde at den ånd som lå over Islam, begynte å innta følelsene og tankene til Eliten i Vesten, spesielt de som handlet med olje i Midtøsten. Ut av den avtalen, så var det Israel som kunne ofres, for litt oljepenger, og ikke minst demokratiet i Vesten.

Den Nye Verdensordens trening på uetisk krig 
Derfor var DNV "trening" for å ta over makten i vår vestlige nasjoner, utført ved krigen i Jugoslavia. Det er viktig å se at Media løy og manipulerte fakta, og folk trodde på det. Selv lærere som jobber i skoler, nekter å høre på annen info enn det som har blitt formidlet gjennom ørene deres via MSM (hovestrømmen av media). Lederne i DNV forsøkte hele tiden å se hvor mye de kunne manipulere massene. Og deres "treningsøvelse" var meget vellykket! Og selv nå som vi har internett, og folk kan virkelig enkelt finne sannheten, så velger folk de enkleste løsningene: Å tro media og staten!

Irak og Midtøsten neste Neste stopp for DNV fremanstormende tropper, var krigen mot Irak i 2003 og Afganistan. Ettersom DNV så at folket i nasjonene, iallefall de fleste, kjøpte deres propaganda i MSM som krigen i tidligere Jugoslavia, så visste de nå, at de bare kunne fortsette.

Og neste var den arabiske våren, hvor Obama. Og om man ser på resultatene, så ble flere sterke militære ledere styrtet, og i kjølevannet skapte det ett kaos i landene, og etterhvert fikk religiøs Islam mer og mer fotfeste. For de som forstår styresettet i Midtøsten, så fungerer militært styre best, med tanke på befolkningen. Selv om lederne er blodtørstig. Midtøsten har vært blodtørstig siden før Islam så dagens lys. Mens religiøs styre, er hardt for folket, bare tenk på Iran. 

USAs innblanding i Egypt
Så hva var målet med den arabiske våren, fra Obamas side? Å få styrtet de sterke militære lederne, som han gjorde med Murbarak (Israel sjokkert over at Murbarak ble fjernet), og isteden kom den lovløse antikristelige og voldelige Brorskapet til makten, helt til militæret tok tilbake makten. Siden var det en iskald front mellom Obama og General Sisi i Egypt.

De ødela Libya - og brukte det som ett transittland for innvandring til Europa
Og Libya var et fremgansrikt land, og ble ødelagt av en NATO krig, hvor vårt eget Storting burde bli stilt til ansvar for å delta i å ødelegge og drepe sivile i en uetisk krig (her kan du lese hvordan vårt Storting lurte Norge inn i en krig for å ødelegge et land). Libya ble så ett lovløst land, og farlig for sivilbefolkningen. Og terrorgrupper som AlQuaida tok over styringen, med USAs støtte. Og siden ble Libya brukt som ett transittland, for innvandrere, bla. hvor båter ble finansiert av den Amerikanske miliardæren Soros, for å bringe de inn i Europa.

Den Store Planen - hvor du er bonden i sjakkspillet som kan ofres
Forstår du tegningen? Våre vestlige regjeringer, lager problemer i Midtøsten ved militær kraft og uetiske kriger, og så vil Europas innbyggere betale prisen for Elitens store og New Age aktige visjoner, det vi kaller DNV. De mektigste landene i Europa, som Frankrike, England og Tyskland, har store problemer med innvandring, men pga de uetiske hemmelige avtalene de har, som de ikke vil si offisielt og som de følger strengt, så kan de ikke stoppe at muslimer ødelegger demokratiene i Europa fra innsiden, hvor alt offentlige midler og myndigheter og ikke minst media, står til deres disposisjon. Det kan virke som DNV også ønsker å lage samme kaoset i Europa, som de gjorde i Midtøsten.

Syria - der Storkrig vil begynne, og hvor verden vil møte sin gru
Spikeren på kisten, for Verdens-sivilasjonen, sånn vi ser den idag, er likevel Syria.  Da de forsøkte å styrte Assad, gjennom det økonomiske støttede IS - av USA og deres allierte Tyrkia, Saudi-Arabia mm. Men Putin, som har tidligere truet med å ødelegge DNV - altså det han kalte Illuminati, som er 2 sider av samme sak.

Putin yter motstand mot DNV Og Putin har gått inn som motvekt til DNV, for å demme deres ødeleggende kriger i Midtøsten. Han har samarbeidet med Iran og Syria for å nå målet. Iran og Syria er 2 store Israel hatende nasjoner. Kan dette være opptakten til Gog og Magog krigen i Hesekiel 38 og 39?

Mot Harmageddon
For meg er det interessant at så mange mektige nasjoner nå er samlet i og rundt Syria. Og Israel ligger midt i mellom. Det skal vel liten fantasi til, for å forstå at alt dette, kan raskt være med å skape en storkrig, som til slutt vil føre nasjonene til Harmageddon sletta. Hvor Gud vil gå i rettegang med de alle nær Jerusalem, ved Josafats dal, også kalt Kedrondalen, Joel 3:6-8. Dette tilhører en nær, nær fremtid.

I følge Sakarja 12 og 14, så vil en dag alle nasjonene samlet seg mot Jerusalem. Og idag diskuteres eierskapet over Jerusalem av mange nasjoner, og klarer ikke å akseptere at alt tilhører Israel. Og Sakarja krigen/eller krigene, vil handle om Jerusalem. Og der vil striden stå, om Jerusalems Status. Jødene vil ikke gi fra seg Jerusalem frivillig, og heller ikke Israels Vokter, Han vi kaller Gud. Elohim.

Fra da av, er Den Nye Verdensorden totalt pulverisert, med alle dens onde mennesker, og Den Evige "Verdensorden" vil ta over, og styre hele Jorden, ved Guds Hellige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar