Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 9. mai 2018

9 mai 2018 - Putin - et domsredskap - før han selv blir dømt

Jeg leste igår at Putin ble innstemt med 77% stemmer. 77 betyr dom. Jeg tenkte at kanskje det er i denne perioden, hvor Gud vil bruke Putin, akkurat som han brukte Nebukadnessar, til å dømme ulike nasjoner. Før han selv blir dømt, antagelig når han forsøker å gå til krig mot Israel.

I går gikk jeg gikk gjennom plassen jeg bor på, hvor omtrent alle flagget for vår frigjøringsdag, den 8 mai for 73 år siden. Spørsmålet er om dommen som så mange har profetert og advart mot, vil komme nå i løpet av Putins neste periode, muligens hans siste. Vi som enda ikke har lært noe av 9 april 1940 - men gjentar våre fedres feil - på en mye større gudløs måte.

Dommen må komme - fordi så godt som ingen, har tatt advarslene på alvor, og alle ser ut til å tegne rosenrød fremtid, uten bekymringer. Men det fryktelige situasjonen vi har satt Israel i, i den falske svikefulle avtalen kalt Oslo, vil komme over våre hoder. Vi delte Guds land, og Gud vil også dele vårt land. Ingen noensinne som har våget å røre ved Israel, har kommet ustraffet fra det. Som Netanyahu sa i sin tale, hvor er alle nasjonene som har forsøkt å utrydde og løfte på Israel i oldtiden - de er borte - Israel er fortsatt her:

Les denne fantastiske talen

Krig må komme, og så jeg har skjønt det, så har Russlands aksept av Israel begynt å falle, etter at de slo ut deres antiflyvåpen i Syria. Det at også England, Frankrike og USA har sendt avgårde raketter inn i Syria, har nok fått Putin til å skjære tenner, og kjenner jeg ham rett, så har han mye å hevne. Og hevnen vil komme, snart! 

Norge gjør deg forberedt! For det du frykter, men som du later som ikke vil skje, vil snarlig treffe deg! I ett øyeblikk, i full kraft, mens du sover på din post, fordi du ikke skjønte hvem som var din venn, og hvem som var din fiende! Du skjønte ikke hvem Gud du skulle frykte, og hvem du ikke skulle frykte, derfor vil all din spott på en dag, komme over deg selv! Hvor er da dine guder, din rikdom, som kan hjelpe deg fra min Hånd? Er min Hånd for kort til å frelse Israel, eller å legge øde de nasjoner som står meg imot? Dette er hevnens time, og jeg har advart deg, ofte, men du bare lo av mine tjenere og spottet de. Derfor vil all din spott komme tilbake over deg selv, fordi du hånte Himmelens Gud, og forsøkte å undergrave det gode som jeg gjorde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar