Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 7. mai 2018

7 mai 2018 - Bygger det seg opp til en krig i Midtøsten i mai? Og vil det starte en vekkelse?

I følge Karmel.net idag, står det følgende:


Iran planlegger angivelig et angrep mot Israel nord i landet. Angrepet skal være en hevnaksjon for de israelske angrepene mot iranske mål i Syria. En forsvarskilde sa til israelsk fjernsyn søndag at Iran vil trolig slå til mot en israelsk militærbase fremfor sivile mål. Israelsk etterretning skal ha fanget opp signaler rundt planene, som involverer den Islamske revolusjonærgarden, Hizballah og andre mindre grupper.

I følge Jerusalem post, så skriver de:


Israelske medier siterer forsvarstjenestemmen, som sa dette på søndag: Iran forbereder et skur av raketter mot mot israelske militære stillinger fra syrisk territorium


Iran har planer om å hevne påståtte israelske raketttreff på sine baser i Syria, ved å skyte mot målrettede militære mål i det nordlige Israel, forteller Ma'ariv forsvarsanalytiker Alon Ben David.

Iran planlegger å bruke Shia militser som allerede er plassert i Syria sammen med eksperter fra Hizbollah, ifølge militæranalytiker Roni Daniel i Kanal 2-nyhetene . Militsene vil bli overvåket av general Qasem Soleimani, kommandør for den islamske revolusjonære vaktkorps i utlandet.

Spenninger har steget dramatisk mellom de to erkefiendene etter infiltrering av en iransk drone i Nord-Israel, som IDF sier var væpnet og på et sabotasjeangrep mot den jødiske staten.

Israel er sagt å ha forberedt seg på et direkte angrep fra Irans revolusjonære vaktkorps siden midten av april som svar på et rakett-treff som angivelig ble utført av den jødiske staten mot en iransk drevet flybase i Syria, som drepte syv IRGC-soldater.

En pensjonert IDF - Bekreftet offisielt i New York Times, i slutten av april at Israel sto bak angrepet, og sa at februarhendelsen "åpnet for en ny tid" mellom den jødiske staten og den islamske republikken.

Etter rakett-treffet, Ali Akbar Velayati, toppassistenten til den iranske øverste lederen Ali Khamenei, advarte Israel om at de må "vente et kraftig svar" for bombingen av flyplassen og si at "det vil ikke forbli ubesvart."

Profetiske tegn
Husk at det kom et tegn på månen den 31 Januar, hvor månen var en supermåne (altså nærmeste jorden) ble blandet med rød og blå farge (husk at månen er tegn for jødene/Israel, solen for hedningene). Her kan du lese om tegnet, og andre profetiske tegn

Jeg tror at det spesielle tegnet på månen, som sist ble sett i 1866 - var ett tegn på det som vil komme. En krig - muligens i en større skala. Men det var også ett tegn på Israels oppblomstring, ettersom tegnet viste seg på dagen for Tu Bishvat, det nye året for trær, som feirer at de første blomstrende trærne markerer seg etter vinterdvalen, og begynner å bære frukt. Kanskje en profetisk tegn på at Tempelplassen vil snarlig bli fri. Men også et tegn på en åndelig oppvåkning - hvor Guds kraft vil ramme Israel - og høste inn sjeler til det Evige. Også jødene trenger evangeliet - for å få indre fred og frelse - selv de kan ikke komme til himmelen utenom Jeshua (som de kaller Jesus på hebraisk). Jesus var veldig bestemt at ingen kunne komme til Faderen utenom gjennom Ham.

Et annet profetisk bibelvers, er der Bibelen snakker om Damaskus ødeleggelse (Jes. 17:1) - hvor de blir til en ruinhaug, så står det beskrevet i Jesaja 17:7 - "På den tid skal mennesket vende sitt blikk til sin skaper, og hans øyne skal se opp til Israels Hellige". Damaskus er allerede ganske ødelagt - men vil den bli helt jevnet med jorden? Og vil det skje en vekkelse rett etter?

Templet og vekkelse
Siste store vekkelse som gikk over Israel og Jerusalem, var nok i tiden før 70 e.Kr. Da Jerusalem ble beleiret - og da de Romerske styrkene trakk seg tilbake, så forsto de kristne jødene Jesu Ord i Lukas 21, og emigrerte ut av Jerusalem. Det sies at det var mer enn 60.000 kristne som forlot byen, noe som også markerte kanskje det første ordentlige skillet mellom Israel og Kristne. Mange jøder følte at de messianske jødene sviktet dem. Men etter at de var forsvunnet, kom Titus med sin hær tilbake og beleiret Jerusalem - og de fleste han hadde i troppen var Syrere (som var gjort om til romerske legionærer) og de hatet jødene. Derfor ble også templet brent fullstendig ned, mot Titus sin vilje.

Og etter det har vel aldri evangeliet nådd ordentlig gjennom til det jødiske folket. Kan en reversering av perioden fra 70 e.Kr. - hvor Tempelplassen blir frigjort og Templet gjenoppbygges, igjen føre Vekkelsen Ånd over Jerusalem og det jødiske folket?

Husk Jesu Ord: "men dere skal få kraft idet den Hellige Ånd kommer over dere, og dere skal være mine vitner både i Jerusalem og i hele Judea og Samaria og like til jordens ende." Ap. Gj. 1:8

Nå begynte vekkelsen i Jerusalem - og har nådd det meste av jorden, om ikke alle folkeslag enda. Kan Tempelplassens opprettelse (som blir den fremtidige Jesu trone - hvor Han styrer over hele jorden), være det som fører vekkelsen tilbake fra hedningenasjonene, til Jerusalem, for så å fullføre sin gjerning fra der ilden først ble spredt fra?. Jeg tror også at denne vekkelsen vil ramme hele verden - og de siste folkeslagene vil få høre, og om de ikke får hør nå, så vil de garantert få høre under trengselen av de 144.000 vitnene. Når alle har fått høre, så vil Enden komme, i følge Jesu egne ord.

Som troende er vi mer knyttet til det jødiske folket enn vi tror. Vekkelsen som gikk over verden i 1906 og fremover - var mye med parallelt å opprette Israel som nasjon i 1948. Etter Israels opprettelse, og at Israel vant mange kriger mot de islamske nasjonene, så startet det også mange vekkelser rundt om i verden. Vekkelse er mer knyttet opp til det jødiske folket, enn hva mange kristne forstår. Vi er bundet sammen, fordi det er sånn Faderen ønsker at det skal være. Ber vi og støtter Israel - så kan vi få vekkelse tilbake. Ingen sann vekkelsekristendom startet utifra 
fordommer og det å være skeptsik mot det jødiske folket!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar