Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 12. mai 2018

12 mai 2018 - palestinernes selvhat øker i omfang, og deres vold skader dem selv

Dagens rapport Israel:

Alle som vet litt om Midtøsten, vet at grønn vegetasjon er noe av det viktigste i de tørre områdene. De som brenner det ned, hater naturen, og til slutt seg selv. Og palestinere er så fylt av hat, at de bare må ødelegge, først hos seg selv, og så hos Israel. 

Palestinernes selvhat vises også i å brenne ned en gassledning som fører gass fra Israel til Gaza.

Palestinske demonstranter forbereder seg på å sette en drage i brann for å tenne en brann på israelsk side, dette er under en protest hvor de krever retten til å komme tilbake til sitt hjemland, ved grensen Israel og Gaza i den sørlige Gazastripen 11. mai 2018. (foto kreditt: IBRAHEEM ABU MUSTAFA / REUTERS)
Fra Jerusalem Post (saxet i artikkelen): 


IDF bruker nye, små fjernstyrte fly med kniver på vingene for å motvirke brannfaklene som er utsendt fra Gazastripen.

Dette er utviklet av hæren og forsvarsdepartementets administrasjon for utvikling av våpen og teknologisk infrastruktur (MAFAT) bruker IDR Southern Command dronene til å kutte tauene som holder dragene sammen for å hindre at de når israelske omrdåer og setter dem i brann .

IDF bestemte seg for å gjøre operasjonell bruk av flyet på fredag, og det har siden nådd mer enn 40 drager, ifølge Walla.

Videre "Gazabeboerne har protestert langs grensen mot Israel de siste seks ukene, særlig på fredager, som en del av hvilke organisatører kaller "Great March of Return" (Oa. med ønske om at alle etterkommere av palestinere, flere millioner, skal komme tilbake til landet), hvor deltakere kaster steiner og Molotov-cocktailer mot israelske soldater og sender branndrager mot israelske områder .


På fredag ​​brente noen av de 15.000 demonstranterne dekk, i håp at røyken ville gi dekning for sabotører, så de kunne ødelegge og krysse sikkerhetsgjerdet. De kastet granater, rørbomber og steiner mot IDF-tropper i det syvende påfølgende ukentlige protesten. En palestiner , som ble identifisert av Gaza Health Ministry, som den 40 år gamle Jaber Salem Abu Mustafa, ble drept da han ble skutt i brystet i øst Khan Yunis i den sørlige Gazastripen. Mens 973 palestiner ble skadet, hvor syv ble rapportert å være i kritisk skadet.

Hamas leder Ismail Haniyeh deltok i protestene, som ankom til den nordlige delen av Gaza-grensen, og oppmuntret til opprør.

Hamas, sa han, "vil ikke gi opp vår motstands våpen, vi utvikler det. Vi vil ikke gi opp Palestina, fra elven til havet, og vi vil ikke gjenkjenne Israel. " 

Videre "På onsdag sa innriksminister Gilad Erdan at Israel ville hindre behandlingen av de som lanserer flammende drager mot Israel og forårsaket millioner av shekels i skader på områder som tilhører lokalsamfunn langs grensen. 

"IDF godkjente direktivet om å behandle disse drageoperatørene som terrorister i alle henseender, noe som jeg tror burde ha vært gjort for lenge siden," sa Erdan radio 101,5 FM. "Hvis vi trenger å bruke droner til å forhindre forsøkene på å fly ildbomber til Israel, så er det det vi trenger å gjøre."

Overordnet offiser i Southern Command sa: "Molotov-cocktailer er farlige, og alle som lanserer en ilddrage utgjør en fare for seg selv. "Offiseren la til at dette inkluderte barn."

Gaza beboere saborterer egne gass linjer inn til Gaza
Gaza opprørernes ødelegger infrastruktur ved Kerem Shalom krysset på den palestinske siden av Gaza-Israel grensen, 11. mai 2018 (IDF)

The Times of Israel: "IDF sa at i løpet av forrige ukes hendelse, brøt palestinere inn i den palestinske siden av krysset og skadet rørledninger som transporterer gass og olje til Gaza, som allerede har en alvorlig energikrise.

"Dette er en kynisk handling som skader velferden til innbyggerne i Gaza og den humanitære innsatsen som utføres av Israel og mange andre land," sa hæren da.

Gassrør i brann på Kerem Shalom-områdeet som krysser mellom Israel og Gazastripen, 11. mai 2018 (IDF)
Kerem Shalom er hovedkrysset hvor varer og humanitær hjelp passere inn i området fra Israel.


Omkring 15 000 palestinerne deltok i protestene langs Gazastripens grense mot Israel fredag, i den endelige ukentlige «March of Return» før neste ukes Nakba Day-arrangement (Oa. Som betyr den store ulykken, dvs da Israel ble en stat) 14. og 15. mai da de voldelige demonstrasjonene forventes å nå sin topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar