Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 10. mai 2018

10 mai 1018 - Fasten your seat belt........ nå kan det ta helt av

Fasten your seat belt, sa ofte Åge Åleskjær når Ånden kom over han i møtene. Men dette med Israel, har også mye med Ånden å gjøre, og nå er det tid for dom, og ting kan snarlig gå ut av kontroll til en storkrig. I følge profetien fra damen fra Valdres, så sa hun at "3 verdenskrig vil starte på en måte som ingen hadde tenkt, og fra ett helt uventet hold". Mitt tips til det, er Syria! Det kan virke som Gud har samlet sine fiender der, til dom! Og hvor tider og stunder kan bli radikalt forandret.
Det ble avfyrt noen raketter i natt - er det bare den spede begynnelsen av noe mye
verre?

En Israelsk IAF offiser sa idag "«Vi er på neste stadium», og tilføyde "men vi ikke vet hva som er neste, og vi forbereder oss på alle scenarier om Iran i Syria, så vel som Hizbollah i Libanon, og selvfølgelig hva er skjer i sør. " Israel er i høyspenn - kanskje også vi!!?

Israel visste at dette ville skje
Nå varslet jo Israel om at det kunne komme problemer med nord-fronten - ved Golan høyden. Så det ble vel ingen overraskelse over at det ble skutt 20 raketter mot Israel - uten at noen av rakettene lyktes med å ødelegge noe som helst. Derimot ble 50 mål i Syria skutt i stykker - av Israelske fly som motsvar, og flere antiluftskyts ble ødelagt i Syria - uten at de fikk tak i noen av de israelske flyene.

Iran - den antisemittistiske hatefulle staten - som er i krig med alt levende
Så er jo spørsmålet, hvor langt er Iran villig til å gå? De har jo erklært at jødestaten skal bort (tidligere statsminister i Iran Mahmoud Ahmadinejad sa at Israel skulle eliminieres) og de fornekter Holocaust, enda Holocaust er noe av det mest dokumenterte som finnes (Hitler ville dokumentere at jødene ble utryddet, derfor er det enkelt å finn dokumentasjon på dette). Derfor ser Israel Iran som større trussel, enn noe annet land. At de nå har i åresvis jobbet aktivt for å lage en vei gjennom Midtøsten mot Israel, og nå har de klart å lage en korridor dit. Israel vet deres intensjoner, og følger nøye med, og tolererer ikke at de engang kommer nær grensene på noen områder.

Den farlige atomavtalen - født frem av grådige nasjoner
Netanyahu er rett person på rett plass. Han vet hvor farlig disse menneskene er, men flere land innen EU, valgte å støtte en atomavtale, som la opp til å gjøre hele verden farligere.
Representanter fra landene som inngikk den omstridte atomavtalen. I midten Irans utenriksminster Mohammad Javad Zarif og EUs utenrikssjef Federica Mogherini. (Foto: USAs utenriksdepartement / Flickr.com)
Trump har tråkket på tærne til de grådige EU landene, som bla. Tyskland, England og Frankrike, som inngikk Atomavtalen av den enkle grunnen for å tjene mer penger i kassen. Når Iran ikke ble rammet av sanksjoner, takket være Shia Muslimen Obama (Iran er Shia), så ble disse landene rike på å drive handel med Iran, og Israel kunne ofres. 

Akkurat som også Tyskland som har den største andelen NGO`er i Israel, kun for å støtte selvhatende jøder så de kan lage filmer ol,, for å diskreditere Israel. Og dette blir støttet gjennom Tysk skatteseddel, som viser Tysklands dobbeltmoral. De har vel egentlig aldri vendt seg bort fra det fedrene gjorde mot jødene under krigen. 

Men Trump har gitt de 3 måneder å kutte ut handelen, ellers får de amerikanske sanksjoner mot seg. På tide at hyklerne får smake sin egen dobbeltmoral.

Iran under dom
Så hva skjer? Jeg har skrevet det flere ganger: Dette som skjedde i natt tror jeg bare er oppvarming, fordi Gud har satt en krok i kjeven på Iran, og dratt de nær grensene til Israel, for å dømme dem for deres hat, muligens i første omgang, en begrenset dom, men det lukter et større nederlag.

Syria - og deres dommer
Syria har alltid hatet Israel, og vi ser nå konsekvensen av ett land i oppløsning. Gud lar deres eget hat komme tilbake på dem selv, for å ikke snakke om all ondskapen de har gjort, som å eksportere terrorisme, eks. som å legge en bombe i Lockerbie Flyet som sprengtes i luften, som feilaktig Libya og Gaddafi fikk skylden på. Bill Clinton visste dette, men på den tiden så hadde de "fredsforhandlinger" med Syria, og da passet det ikke å legge skylden på dette på de. Hykleriet i Clinton familien er regelen, ikke unnataket. Akkurat som også Obama, som er i en enda verre form for ondskap.

Norge - dommer vil komme
Gud har latt alt hykleriet som verden har, fått sitt utløp over mange, mange år. Men nå er jeg fast overbevist, at Gud sier "Nok er nok". Nå skal alle stilles til ansvar for å ha hetset, løyet på, sviket og myrdet jøder, noe som er en dårlig nyhet for Norge, ettersom vi er sterkt innblandet i å gjøre Guds folk vondt - gjennom svik og jødehat - som springer ut fra norsk media - over mange, mange år. Løgnene er så store, at vi må tilbake til 30 tallet, før vi finner noe lignende. Og stort sett alle er med på det, inne på Storting, også en naiv dum politikk blant de borgerlige, og den norske falske media. For å ikke nevne selve skolesystemet, hvor lærerne oftest aktivt støtter palestinsk terrorisme, i sin naiv blinde tro, at israelerne er onde. Norske lærere har aldri giddet å lære av historien, og gjentar norsk antisemittisme alà 30 tallet. Og det vil få følger for Norge! Vi er i faresonen for Guds dommer!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar