Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 2. april 2018

2 april 2018 - Nephilim, demoner, Dyrets merke og Noahs slekte

Jeg tittet litt på denne videon. Interessant. Nå var det mye av det som han fortalte - som jeg har hørt før. Men også noe jeg ikke har hørt før.

Ettersom han hadde mer enn 5 millioner treff på YouTube - tenkte jeg at han hadde noe å si.

Dette delte jeg da på FB (med litt forandring):


Mer mellom himmel og jord - og bibelen beskriver det.

Gud utryddet Noahs slekte - fordi det ble en sexuell forbindelser mellom falne engler og menneskenes døtre - og de fødte barn - såkalt Nephilim. Denne manipulasjonen av DNA gjorde Gud både sorgfull og vred. Ifølge Enoks bok - som ikke er kanonisert - men likevel henter Judas brev noen vers fra der i sitt brev - så gikk disse Nephilim amok - og var ondskapen selv. De spiste både mennesker og dyr.

I ett sagn fra et land i Sør Amerika - så ved menneskenes ofring til avgudene - så åpnet det seg en portal til den usynlige verden - og der kom det kjemper ut. Og de begynte å spise mennesker. Menneskene kom i nød - og de begynte å rope til Gud over sin ulykke - og Gud svarte med å sende en flom - og druknet alt liv. Du kan lese mer om dette under denne artikkelen:


Men Enoks bok forteller også at disse kjempene eller disse med manipulert DNA - når de døde - så ble deres sjeler til onde ånder - altså det vi kaller demoner. Dette er de minste åndene - som Bibelen kaller Makter. Det er ofte de man som troende strider mot - og de Jesus kastet ut av folk - som også var vanlig praksis i den første kirkens tid.

Idag så begynner vitenskapen å smelte sammen med det okkulte - og man jobber med å manipulere skapelsen - også mennesket . En artikkel jeg leste - mente at det vi kanskje tror er Dyrets merke - RFID brikke - et lite riskorn med datakapasitet - som man i mindre grader - har begynt å bruke i mennesker - for å kunne åpne dører, betale over terminaler ol. - når det kommer inn i mennesket - så forandres menneskets DNA (Les denne artikkelen om emnet). Det er nok derfor det står i Åpenbaringsboken - at de som tar Dyrets merke - ikke kan omvende seg. Derfor ødela også Gud den gamle verden - for de manipulerte mennesket DNA. Og idag planlegges det at alle mennesker skal ha Merket av FN (les om dette her).

Det er derfor det står i grunnteksten om Noah i 1 Mos. 6, at Noah var fullkommen eller perfekt. Det kan også bety at DNA et var ikke manipulert. Gud reddet mennesker som hadde tro - og ikke var påvirket av den massive demoniske kampanjen som da gikk over jorden.

Før Jesus kommer igjen - så vil vi se at vårt slekte vil være lik Noahs slekte - og jeg har også en dyp mistanke til at Noahs slekte var teknisk overlegen - som vi. Det var også muligens derfor Gud utslettet alt - for å slette bevisene for neste generasjon. Det kan også stemme med legenden om Atlantis - som kan være en fortelling om Noahs slekte rett før dommen.

Menneskene idag bruker kun 10% av hjernen - men når Adam ble skapt - så brukte han hele. Det kan vi se når han navnet alle dyrene - det kreves stor intelligens for å huske alt. Og slektet før flommen ble også eldgamle. Derfor var det enkelt å bli teknisk overlegen ved at en person kunne erverve ny kunnskap - og videreutvikle den så over mange 100 år (idag dør jo intelligente folk oftest under 100 år - og nye må ta opp arven) og ha intelligens som rask fikk funnet opp ting - over få år. Siden Gud skapte Adam - gikk det ca 1650 år - før flommen kom. Det er også funnet radioaktiv stråling i et område i India - som kan tyde på at det har vært sprengt atombombe der en gang før vår tid (les mer om dette her).

Derfor trenger vi mer enn noen gang - å komme nærmere Jesus - og være kritisk til alt som blir servert oss. Ikke all teknologi gagner - for at man skal holde seg ren som ett gudsmenneske. Og lever man nær Jesus -vil man forstå hva man skal unngå - og hva man kan bruke. Gud har kalt den siste generasjon - å leve som Noah - ubesmittet av denne verdenen (noe som koster - med tanke på hvor lett det er å få tilgang til filmer, internett med alle dens fristelser ol).

Jesu gjenkomst nærmer seg - og vi trenger å forberede oss - så vi ikke sover - den dagen Han kommer - og muligens bli værende igjen. Tiden etter - vil være ett mareritt - for de som er de slumrende jomfruene - uten olje på kannene, Matteus 25:1-10.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar