Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 5. mars 2018

6 mars 2018 - Barack Obama kommer tilbake kl. 09:54


Artikkelen er hentet her. (Skrevet 13 desember 2017).

Etter å ha hørt så mange hevde å fått åpenbaring fra Gud om at Barack Obama er Antikrist, bestemte Natalie Cayol å søke Gud om det selv. Snart etterpå fikk hun en visjon og senere en drøm. Hun deler de begge i 14-minutters videoen vist nedenfor.

Hun så en visjon av Obama med et hovent dyraktig hodet som minnet henne om dyret fra filmen, Skjønnheten og Udyret. På siden av hodet så hun et svart demonisk horn som kom fra hodet. Han hadde på seg en svart drakt og gikk mot et provesorisk tempel. Da han gikk, hørte hun musikkspill som påminnet henne om temasangen fra horrorfilmene, Saw,  som hun syntes høres veldig skummelt ut.

Så på morgenen den 7. november 2017 mottok hun en drøm der hun så Obama og en annen person som hengte opp en lyse rød banner i barndomsområdet. På banneret var Obamas ansikt, den islamske halvmånen med ordet Islam direkte under månen, og et nazistisk swastika-symbol nederst. Han hengte dette banneret på hovedinngangen på hennes gamle leilighetsbygg. Hun følte at han markerte sitt territorium.

Hennes søster var i på en nærliggende lekeplass, og lekte med et barn, så hun så også banneret, men hun var i ærefrykt for det, og trodde det var noe bra. Natalie visste at det var veldig dårlig og at Obama var å sette disse bannerne overalt.

Scenen endret og Natalie var på en stor svart buss, som en turbuss. Det var mørkt på bussen uten lys på innsiden. Hun reiste med sin søster og hennes ektemann. Da spurte hun mannen sin, "Når kommer Obama?" Han svarte: "kl 9:54."

Natalie forstod 9:54 referert til en tid, og hun visste at det var PM (før lunch), ikke AM.

Det var en tv-skjerm på bussen som viste et nyhetsprogram. Så snart mannen hennes sa "9:54," tittet hun på fjernsynet og registrerte at Obama snakkes i ett program, men hun kunne ikke høre hva han sa, ettersom lyden var dempet. Hun følte det tungt fordi Obama gjorde det kjent at han vil være tilbake i sitt embete. Det virket som om han var på vei tilbake, nå.

Hun prøvde å advare sin søster om Obama, men hun ville ikke høre. Natalies ektemann rådet henne bare å la hennes søster være i fred. Han advarer også henne om at hun ville bli drept under Obamas overtakelse - i trengselstiden og oppfordret henne til ikke å gi opp, selv om terroristene kom for å ta henne. Han fortalte henne å bare la dem gjøre hva de skulle gjøre med henne. Hun følte seg redd, som om denne katastrofen kom snart.

Da sa Herren til henne, "Anne Frank." Han henviste til en jødisk jente som bodde i Nederland under andre verdenskrig. Anne og hennes familie ble forfulgt og drept av nazistene fordi de var jødiske. Gud åpenbarte for Natalie de kommende hendelsene vil bli på samme måte som jødene led i holocaust. Natalie visste at det betydde at historien ville gjenta seg selv.

"Det fikk også lov til å føre krig mot de hellige og vinne over dem, og det fikk makt over alle stammer og folk, tungemål og nasjoner.  Og alle som bor på jorden, skal tilbe dyret, hver den som fra verdens grunnvoll ble lagt, ikke har fått sitt navn skrevet i livets bok hos Lammet som ble slaktet." Åp. 13:7-8.


Hva er meningen med 9:54 pm?

Jeg lurte på om kanskje 9:54 refererte til et skriftsted, så jeg søkte og fant bare en bok i Bibelen med 54 vers i 9. kapittel, som er Lukas 9:54. I dette verset ønsket disiplene å beordre ild å komme ned fra himmelen for å fortære samaritanene fordi de ikke hadde tatt imot Herrens sendebud. Jesus talte alvorlig til dem for å søke å ødelegge menneskers liv i stedet for å redde dem.

"Da disiplene Jakob og Johannes fikk høre dette, sa de: «Herre, vil du at vi skal by ild fare ned fra himmelen og fortære dem?» 55 Men han snudde seg og talte strengt til dem. «Dere vet ikke hva slags ånd dere er av», sa han. «For Menneskesønnen er ikke kommet for å ødelegge menneskeliv, men for å frelse.» Så dro de til en annen landsby." Lukas 9:54-56.

Jeg trodde det var interessant fordi dette verset refererer til å beordre ild for å komme ned fra himmelen, noe som det andre dyret vil gjøre for å overbevise verden om å følge det første dyret (Åpenbaringen13:13). Disiplene ble anklaget for å ha villet ødelegge folk, noe som er interessant fordi navnet på dyret er Apollyon på gresk eller Abaddon på hebraisk (Åp. 9), som begge betyr Ødelegger. Dette svarer imidlertid ikke på spørsmålet hennes: "Når kommer Obama?"

Så så lenge kan vi bare spekulere, og vurdere den. 9:54 er 60 minutter + 60 minutter + 6 minutter før midnatt, så hvis midnatt refererer til tiden for Herrens retur, så 9:54 kan være begynnelsen på dyrets regjering. Kanskje det er en annen bekreftelse på hvem Obama er.

I hvert fall har jeg lagt til Natalies drøm til min samling på rundt 200 andre som har delt lignende vitnesbyrd ( se vår antikristkategori ). Jeg setter særlig pris på å høre dette fra en afrikansk amerikaner fordi noen Z3-besøkende har feilaktig antatt oss å være motivert av rasisme, noe som ikke er sant.

Natalie drøm bekrefter også den profetiske advarselen delt av Mena Lee Grebin i 2015, som avslørte Barack Obama som USAs endelige president og vil lede oss inn i trengsel. (se hele innlegget) Når Obama forlot kontoret i januar, anklaget noen skeptikere Mena Lee for å bomme på Gud, men som det ofte er tilfellet, er anklagerne skyldig i å gjøre det som de anklager henne for å gjøre. De er de som bommer på Gud fordi de går etter det de ser og ikke ved tro, og tror mer på hva de ser med sine fysiske øyne enn deres åndelige øyne. Alle som gjør det, vil fortsette å bomme på Gud hele veien, og sette seg i stor fare for å bli feid bort av de kommende bedragene.

En av de beste delene av Natalies vitnesbyrd er i begynnelsen da hun forklarte at hun ønsket å vite om Obama, så hun ba Gud om å vise henne. Jeg tror at alle som gjør det med et oppriktig hjerte, ikke antar at de allerede vet, vil motta åpenbaring akkurat som hun gjorde. Det var det jeg gjorde våren 2014, og jeg ble ganske overrasket over hva Gud viste meg.

Takk til Z3er Expat Gal for å dele denne historien.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar