Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 5. mars 2018

5 mars 2018 - Israels krig i 1973 - konsekvensene - og den kommende strid

Jeg så denne dokumentaren om Israels 1973 krig:


Egentlig var Israel i en umulig situasjon. Pga svakt og sovende Israelsk lederskap (bla. Golda Meir og ikke minst Rabin - mannen som ga råd til Meir å ikke ta araberne på alvor - og kollapset totalt under krigen av angst - og likevel ble den mannen som svek Israel i Oslo avtalen), så tok de bort 20.000 soldater bort fra grensene sine rett før krigen - de skulle hjem og feire Yom Kippur - Israels helligste dag. De dagene hvor folk ikke så TV eller hørte radio - hvor det var vanskelig å advare om en eventuell krig (her kan du lese mer om krigen)

Syria og Egypt hadde blitt bevæpnet med Sovjetiske tanks, infrarødt utstyr for å stride om natten (som ikke Israel hadde), og Sam Raketter for å skyte ned fly, de hadde også avanserte og enkle bærbare raketter som de kunne skyte i stykker tanks.. Da de gikk til angrep - så var Israels forsvar minimum og ble tatt på sengen. Men etterretningen hadde advart forsvarssjefen 2 timer før angrepet at angrep var på vei - og han ville angripe med fly. Men måtte ha tillatelse av Golda Meir (statsminitser) som sa nei - hun ville ikke at verdenssamfunnet skulle se Israel som den som startet angrepet. En avgjørelse som kunne ha startet Holocaust II - på jøder.

Da angrepet startet - og hvor forsvarerne ble omtrent feiet bort - men i Israel tok det rundt 2 dager før folket visste at de var på kanten av total tillintetgjørelse. Israels forsvarsminister som visste at deres mektige flyvåpen hadde reddet de under 6 dager krigen - sendte avgårde fly til den Egyptiske stridslinjen - hvor flyene ble skutt ned - en etter en - av disse Sam rakettene.

Israel ble angrepet av mer enn 4000 tanks, og mer avansert utstyr, og hadde mer enn 1 million mann - mot Israels ca 200.000 soldater - og mindre tanks (ca 2000). Araberne hadde også ca 1000 fly - mot Israels ca 350. Men Israel hadde noe ikke araberne hadde - Nemlig JHVH på sin side. I Syria kunne man rapportere at en sky formet seg som en hånd som steg ned mot de syriske tankene, som gjorde at de stoppet (alle var overrasket over at de stoppet). Helt til Israelske tanks kom opp - og skjøt de i stykker. En mektig strid - hvor Israel ikke kunne føre krig om natten - noe Syrerne kunne pga infrarødt utstyr. Men til slutt, Isralske tanks var mer armeert og de skjøt raskere - og var effektive. Til slutt så bare siktet Israelerne på syriske tanks - og skjøt de i stykker. De hadde ingen sjanse. Og Assad, drapsmannen som drepte 20.000 i byen Hama i 1982 - både små og store - ba om hjelp fra Egypts saddat.

Og Saddat gjorde noe dumt - han satte i gang tanksene innover mot Israel - bort fra sine anti fly våpen - Sam raketter - og deres styrker ble nå sårbare. Og overraskende nok - så gikk Ariel Sharon - med en liten styrke - bak deres forsvar og inn mot Egypt - og til slutt ble den Egyptiske armeen omringet. Og denne lille tanksstyrken - kom inn der hvor Sam rakettene var - og dukket opp - skjøt og så forsvant de - og når Sam rakettene var ødelagt av Israelsk tanks - så kom flyene inn - og den Egyptiske armeen ble mer og mer ødelagt - til slutt måtte de gi opp.

Israel - sugen på hevn - var nå på vei mot Damaskus og Kairo - i et forrykende tempo - og Russerne var forferdet - de truet med å sette inn russiske styrker og å bruke atomvåpen. Og USA ble dratt inn (med den anti-israelske utenriksministeren Kissinger - som også var jøde). Og til slutt ble Israel tvunget til å stoppe.

Ettervirkningene
Det mange ikke forstår - er at Israel er en front i en Islamsk strid mot Vesten - og spesielt Israel. Hatet fra Islam - og de arabiske landene - og ikke minst Shia - er blitt holdt tilbake av deres felles hat mot Israel - som er så mye større. Men Europa - og Norge - så aldri sannheten i konfliktene - og til dags dato så har de heller ingen interesse av å skjønne det. Og i hemmelighet - og ved grådighet - så inngikk Vesten - ved USA i front - en avtale - hvor man fikk olje fra Saudi Arabia - mot at Vesten åpnet opp for muslimsk innvandring. Les om avtalen her.

Se denne tegnefilmen - og tenk på at kjempen er Israel - og at fjellet som ramler ned siden er Islam - og at byen nedenfor er Europa:
Europeisk hat og fordommer mot Israel over flere år - hvor vi har gjort det vanskelig for Israel hele tiden - kommer nå tilbake over oss selv. Når Israel ikke blir tatt alvorlig for deres strid mot Islam - så har Israel til slutt sluppet steinen - som vil på sikt ødelegge Europa. Og det er Europas gamle jødehat som vi aldri har gjort opp med på dypet - som er årsaken! Og nå går Allahs krigere rundt og hater Vesten og vårt demokrati - enda vi har åpnet opp for de for å gi dem ly. Islamsk innvandring - er den trojanske hesten - som allerede vi har begynt å se virkningene av her til lands - men enda mer i Sverige, Frankrike og England.

Ny strid
Jeg lurer da på om neste strid - som vil måtte komme - nå som Iran er såpass nær Israels grenser - vil tenne en mektig ild - og mange som vil dø - og mye som vil bli ødelagt - på samme måte som i 1973 striden. Men i motsetning til 1973 - så er Netanyahu og Israel veldig klar over hvor fienden er - og vil ikke tvile ett sekund for å forsvare seg. Som de også gjorde i februar mot Syria og Iran (og en sint Putin hindret Israel i nok ett raid - etter at Israel hadde halvert Syrias luftforsvar). De vill vise at de mente alvor. Og ville ikke finne seg i noe tull. Og denne gangen sitter det ikke en utenriksminister og president i USA som vil motarbeide Israel - de vil få full støtte! Jeg tror dette er alvorlig profetiske tider.

Dagens Israelske Militære styrker
Kan dagen Israelske militære være i stand til å kjempe imot fienden?

Ja, selvfølgelig. Men kanskje ikke med sin egen styrke. Israels storhet var at deres Gud kjempet for dem og de vant over store arabiske hærer med lite våpen. Men dagens Israelere setter mer lit til sine egne styrker enn JHVH - noe lignende som også David gjorde ved å gjøre opp en opptelling av sine styrker - hvor Gud straffet dem med en domsengel - som tok livet av sytti tusen mennesker, 1 Krøn. 21

Det kom noe vondt og godt ut av hendelsen. Det vonde var at de ble straffet for å sette sin lit til deres fysiske styrke (noe jeg tror også Israel vil lide for denne gang), men også ett håp - hvor der engelen sto og hadde stått - ble markert for å bygge opp templet - som ble utført i Salamos dager (Davids sønn). 

Jeg tror at noe lignende vil skje også nå snart - en tragisk hendelse vil treffe Israel - men deres fiender vil lide mer - mens i alt dette - så når de har seiret - så vil de bygge opp igjen det 3 og siste templet - før Herrens gjenkomst.

Gjør deg klar
Kjære venner - gjør dere klar! Herrens gjenkomst er veldig, veldig nær! Vi har ikke mye tid på oss - å vende om! Og gjøre våre hjerter, sinn og tanker klar til å møte Evighetens Herre på skyene - Jesus Kristus som vil hente de forløste! Derfor må vi slippe vår kjælighet til verden - til det religiøse - våre egne prosjekter - og gi all ære til Herren - vandre med Ham - og la Hans Ånd ransake oss fra synd! Ellers er det ikke sikkert at du og jeg blir med - om vi har ting som misbehager Gud i våre liv - og å miste den første kjærligheten nå - er veldig alvorlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar