Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 25. mars 2018

25 mars 2018 - Det autoritære Norge - og overmotets pris

Leder for Antisemittisk senter Michal Rachel Suissa kom med en god analyse av Listhaug saken - og skriver "Hva er det som splitter"?

Jeg skrev ett innlegg hvor jeg påpekte at KRF og Hareide gikk over den røde streken - noe de ikke burde. Men KRF er bare ett parti som blir utnyttet av Media og Venstressiden i sitt spill. Venstresidens frieri er ikke noe annet enn å ødelegge det lille gnisten av lys som fremdeles er i KRF. For Venstressiden jobber aktivt med å fjerne Gud i samfunnet - de får ikke sove - om de ikke får produsert en ugudelig lov - eller at de kan lyve på og forbanne den rettferdige. Deres hat klarer ikke å sove - den er alltid hvilesløs - de søker blodet til den Rettferdige - eller de som står for det som er Rettferdig. 

Men også Hareide er satt inn for å fjerne det lille lyset som er i KRF - også lederskapet som er rundt Hareide. Jeg snakket med slektningen til Hareide - Jeremy Hoff - som også skrev 22 Juli Profetien. Han fortalte at etter at Hareide gikk i homotog - så kuttet han kontakten fullstendig. Å gå i et sånt tog - strider mot hva som skal kjennetegne en Gudfryktig sjel. Skriften sier:


"...fridde ut den rettferdige Lot, som ble plaget ved de ugudeliges skamløse ferd   - for den rettferdige som bodde blandt dem, led dag for dag pine i sin rettferdige sjel ved de lovløse gjerninger han så og hørte -..." 2 Pet. 2:7-8.

Om du ikke reagerer på ondskap - på homosexualitet, på samboerskap, politiske løgner og overmot, udemokratiske avgjørelser, hat mot Guds Ord (spesielt mot tekstene i GT), mot pornografi etc. etc. så burde du stille spørsmålet om du egentlig er frelst. Frelsen er ikke bare den gode følelsen når man lovsynger Gud - men om du har Ånden på innsiden - så vil du bli kvalm over all urettferdighet som også Gud hater. Det er på den måten du og Jesus er ett! Han i deg, du i Han!

Norges overmot
Jeg er fan at den gamle serien Petter Kanin - i orginalversjon. Den omhandlet å høre på advarsler - og ikke ende opp i egen fordervelse - og når man bryter grenser - får ris på baken - altså en konsekvens for å bryte reglene. Ikke rart at Venstresiden hater den. Men så har det kommet en ny versjon Petter Kanin - som omhandler en Kanin som aldri er redd for noe - som aldri hører på råd - og uansett hva han gjør - så får ingen rev, ugle, grevling, katt eller mennesker får tak i han. Han overvinner de alle. Dette er ikke noe annet enn overmot. Naturstridig - når man vet at mindre dyr er redd de større dyrene. Men på samme måte - så har samfunnet blitt en plass med overmot - og størst er overmotet på Stortinget og dens støttespiller Media. De tror de klarer alt - og kan gå imot hele samfunnet meninger - og overkjøre de alle - ettersom de har globalt støtte og støtte fra media.

Norges Autoritære vei
Acer saken, som ble kjørt gjennom mot LO, mot kjernevelgerne i AP, FrP og de fleste av innbyggerne i Norge - man kan snakke om at under 10% støttet avtalen. Dette betyr at Stortinget har begynt å bevege seg i autoritære retninger - i praksis. Før ACER avtalen - felte de Listhaug - noe som viste deres udemokratiske hatefulle fordomsfulle holdninger - og når Listhaug attpåtil fikk blomster - selv fra AP folk - så ble hun også der hengt ut i media av det korrupte media - generelt eid av det to hodete dyret Schibstad og Amedia - og sponset økonomisk av Staten. At en som står for noe - får blomster - er jo rene terrorvirksomheten. Hilsen media og sosialistene! Det beste er å slutte å tenke - og la sosialistene styre den biten - da får vi "husfreden" i de norske hus og hjem.

Prisen for synd
Du forstår - det norske folket har hengitt seg til synd - vi elsker abort, og vi støtter Hamas og PLO mot Guds land Israel - og vi elsker at homosexuelle skal spre sine fornøyelser for åpent kamera - vi elsker alt det urene - og jo mer Guds lover blir borte fra våre tanker - og vi bryter dem åpenlyst - så blir landet besatt av ondskap. Guds bud er til for å beskytte oss - ikke en tvangstrøye. Og pga våre lovbrudd, får vi også ett statlig styre som passer til vår lyst og begjær. Vi syndet frivillig - og brøt Guds grenser - uten å skamme oss - deretter må vi også betale for våre forlystelser - ettersom vi har blitt syndens slaver. Og en overmektig autoritært styre - er rentene vi må betale for våre forlystelser. Ingenting er gratis - heller ikke vår kjærlighet til synd. Og veien ut av det - er meget vanskelig!

Det fallende korset - mot Nord-Korea

Allerede i 2015 - så kom det et profetisk tegn på NRK. De hadde sladdet korset i flagget - og det så helt identisk ut som det Nord-Koreanske flagget. Hjertene til sosialistene er lik som hjertet til Kim Jong-un - og deres mål er likt. Vårt samfunn er ikke likt hverandre ytre sett - men vi leker med det dens ideologi - og strekker oss mot det - vi er på vei! Det er bare ett tidsspørsmål - når ikke landet lengre går på skinner - at sannheten vil gå opp for hver og en av oss - at Stortinget ikke ønsker oss vel - men å binde oss - og drepe vår selvstendighet. Det er prisen vi må betale - for å ikke ha en åndelig våkenhet. Det kan man ha - bare ved å holde seg borte fra synd. 

Synd betyr å bomme på målet. Å bryte Guds bud med kortsiktig glede - er virkelig å bomme på målet. Derfor er det også store køer av ungdommer - som sliter med psykiske problemer - og må ha NAV hjelp og hjelp fra helsevesenet. De er de som må betale prisen for fedrenes synder - lærernes overvåkning og kontroll så at elevene ikke får fylt sin åndelige tomhet med talen om Korset. De får smake samfunnets bakside - og kloakken som ligger i synden. Vi har mange bedragere - som roper høyt i TV show, politikere etc. etc - som bare bedrar oss - til det bunnløse avgrunn. Det er kun Jesus - som kan snu alle psykiske problemene ett menneske måtte ha - og dessuten gå helt til bunns i saken - så at man får revet og roten av ufred og smerte. 


Vår åndelige tomhet styrer vår kurs
Jeg vet ikke om fremtiden - men det som jeg så på Stortinget denne uken - først på mandag og tirsdag (Listhaug)- så på torsdag (ACER avstemningen) - betyr bare at ondskapen har kommet på nivå - som vil ødelegge samfunnet. Jeg vet ikke lenger om hvor lenge bønnene kan holde tilbake Guds vrede. Og dette landet vil måtte betale en høy pris - ettersom vi har hatt materielle rikdommer langt over alle andre land i denne verden - samtidig som vi også har vært en type misnøye i folkehavet. Folket har det godt materielt - men lider av åndelig tomhet. 

En profetisk vandring i Oslo
Jeg har vært noen turer i Oslo - sammen min kjære kone. Og jeg har fått sett flere profetiske tegn.

Jeg har skrevet om det det sjeleløse huset - satt rett fremfor Stortinget. Ett bilde over Norges tapte sjel - men mest at de fleste inne på Stortinget ikke har noen sjel.
I våre turer - har vi også sett denne Pan statuen med Erigrert penis midt på Carl Johan - jeg tror den sto der kanskje noen år - for så å bli fjernet. Utvilsomt et bilde for vår lyst etter det urene - inspirert av Satan - far til alt begjær:
Jeg vet virkelig ikke hvorfor den sto der - eller hvem som satte den der - eller hvorfor den ble fjernet. Men den er ett bilde på vårt Sodomiske begjær.

I 2012 - fikk EU fredspris. Jeg og min kone var forferdet over dumheten til Jagland og Co. også det at selv EU skeptikerne i SP ble tvunget til å være med på sermonien. 

Men før det - så bestemte jeg og min kone å dra til Oslo - uten å tenke på at vi faktisk dro dit på samme tid som EU lederne inntok Grand Hotel. Først sjekket vi inn på et større hotell i Oslo - og fikk romnummer 666. Vi stusset litt på det - men tenkte ikke så mye på det. Senere dro vi en tur ut - og havnet mitt oppi inntoget av EU lederne - hvor politi sto beredt med maskinpistoler rundt inngangen til Grand hotel. Vi stoppet opp og tittet. Vi skjønte at Gud ga oss ett profetisk budskap - 666 - og EU fikk fredsprisen - og vi så dette over Grand Hotel:
Vi fikk en krypende følelse - og tankene gikk til det nazistiske flagget - da det i sin tid vaiet over Stortinget i sin tid. 

Siden har Siv Jensen og Co. gitt bort Finanssystemet til EU - og nå er det også bestemt at strømmen vil bli eksportert ut av landet - lagt under ACER. Fra før har Norge vært det mest lydige EØS medlem- og innført deres lover mer enn mange EU land gjør. Var det derfor Jagland var så ivrig å gi fredsprisen til EU?

Dette minner meg om at våre politikere - sviker flagget og landet - og gir det over til å bli dominert av den største kraften i EU - Tyskland (fikk vi ikke nok av Tyskland i 1940-1945?). Jagland er satt inn for å forråde oss - pga sin posisjon i Nobelkomiteen - jeg tror at mange forstår at prisene er veldig politiske - og AP styrt (også Høyre og FrP henger etter...). 

Da Hagen forsøkte å komme inn i Nobelkomiteen - ble det raskt ordnet en lov - som forbød han å komme inn. Å ødelegge for disse som ønsker å forråde oss - som har kommet så langt i å dele bort landet bit for bit - blir uaktuelt. Dertil kan vi se hvem som var mest pådriver for å lage den loven mot Hagen - og tillate Jagland å fortsette.

Det er viktig å se at det ikke er tilfeldig hvem som sitter på Stortinget - og de som er der og ønsker å representere folket - blir raskt mobbet ut - som Listhaug. Dette er en måte å tøye demokratiet på - hvor den enkelte ikke forstår renkespillet - hvordan media spiller på de riktige tagentene - så stemmesankningen går i favør til de som skal dominere Stortinget. 

Og måten Listhaug ble forulempet på - er ett budskap til andre politikere som ønsker å være like frie. De ulike lederne i de ulike partiene - gjør mye for å hindre frie stemmer å komme ut - også Siv Jensen - og det at hun fridde til KRF rett etter at Listhaug gikk av - fortalte vel alt om hennes holdning til Listhaugs frie utspill. Også Siv Jensen er innsatt i denne hemmelige klubben (Bildenberger) - som ingen vet helt hvem som styrer. Men vi kan ane konturene av deres mål: En liten elite - skal styre oss alle!

De som angrep Listhaug mest - var AP, SV og Rødt. Det er også interessant å lese om den Rød-Grønne terrorøya med Fjeld - at de som var mest aktiv for å omfavne palestinske terrorister - var de samme partiene. Ikke rart at de mislikte anti-terroristen Listhaug.

Det kalde samfunnet
På Sykehjem så ber og tigger gamle folk om at pleierne må sette seg ned og snakke med dem - men de har ikke tid - de må løpe til neste pasient. Du vet - en ting som kan gjøre mange syke folk friske i denne nasjonen - er relasjoner - varme relasjoner. Isteden har vi dyrket Mammon (penger) - og har spart inn penger på våre eldre - mens vi har kastet milliarder på folk som avskyr vårt demokrati - de som kommer hit fra Koranens land. 

Stoltenberg familien har vært veldig tydelig at de ønsker å bryte ned Guds naturlige relasjoner mellom mennesker - og de kalte aldri hverandre mor og far og sønn - bare med fornavn. På samme måte er også Islam bygget opp på - de hater relasjoner - og hvor kvinnene er de som blir behandlet som annenrangs borger (hun er mannens redskap - og han kan stort sett gjøre hva han vil med henne). Islam fornekter på det verste - at Gud har en sønn! Det er også et uttrykk for en forakt for den naturlige far-mor-og sønn. Og det er ikke rart at AP og Islam betyr likhet. De har mer felles enn hva man kan tro med våre fysiske øyne.

De små dommene som strekker seg mot de større
Vi tenker ikke at Finanssystemet og vårt selvforsørgende strømssystem lagt under EU (ACER) er en type dom. Vi tenker ikke på at alle våre politikeres ønske om en masseinnvandring fra Midtøsten - og ikke de som IS har forfulgt - som den kristne minoriteten - men muslimsk innvandring - er en type dom (og nordmenn begynner nå å føle seg ubekvem i våre byer - når de svartkledde øker i større og større grad). Vi skjønner ikke at forandring i værsystemet - snegler som inntar våre hager - merkelige observasjoner i havet og isen - er en type dom. Jo mer samfunnet jobber for å fjerne kristendommen fra våre barns tanker - jo mer får sosialistisk hjernevask og Islam makt i vårt samfunn . 

Norge får nå lære hvor hardt det er å klare seg uten at Gud overvåker våre grenser - beskytter oss og gir oss ytringsfrihet - friheten til å velge! Det er prisen vi må betale for Abortloven, for vårt ensidige støtte til terrorvirkesomheten PLO og Hamas - mot Guds Israel, for abnormale sexrelasjoner, gjøre om 2 kjønn - til mange flere etc. etc. Gud velsigner kun det Han selv har sagt - og ettersom Han har talt enhvert menneske inn i eksistens - så burde vi lytte til Ham! Overmotet å gå på egne veier - bort fra Hans åsyn - er en så høy pris - at ingen forstår helheten av den - så lenge man lever her på jorden!

Våre fedre ga sitt blod for vår frihets skyld
All frihet koster - derfor ga våre fedre sitt blod for å beskytte oss mot at andre makter skulle styre over oss. Men da vi begynte å utgyte blodet fra andre - det ufødte livet - så begynte anarkismen å stige helt opp i Stortinget og Regjering. Og nå er vi i ferd med å bli overtatt av andre nasjoner mot vår vilje - takket være vårt politiske lederskap, og folkets kjærlighet til synd. Det AP ikke klarte 9 april 1940 - med sine unnlatelsessynder (med å nekte å forsvare landet - tross alle advarsler) - det vil de klare nå - og denne gangen så vil vi snart få merke en fortvilelse i nasjonen - og vi vil sukke til Gud over den trelldommen som vil komme over oss - pga våre egne valg. Men når Gud ropte til oss i våre gode tider - hørte vi ikke - og når vi kommer i nød - så vil ikke Gud høre på oss heller.

Gud hører snart ikke lenger på bønner for nasjonen
Han vil bare høre på de som roper om frelse fra Jesus - som vender seg til korset. Men Norge er antagelig en tapt sak - sånn vi kjenner nasjonen idag. Så land, land, hør Herrens ord;

"Og Herren sa til meg: Om så Moses og Samuel stod for mitt åsyn, skulle min sjel dog ikke vende seg til dette folk. Driv dem bort fra mitt åsyn, la dem fare!  Og når de sier til deg: Hvor skal vi gå hen? - da skal du svare dem: 

Så sier Herren: Den som hører døden til, til døden, og den som hører sverdet til, til sverdet, og den som hører hungeren til, til hungeren, og den som hører fangenskapet til, til fangenskapet. 

Og jeg vil hjemsøke dem med fire slags ting, sier Herren: sverdet til å drepe dem og hundene til å slepe dem bort og himmelens fugler og jordens dyr til å ete og ødelegge dem.  Og jeg vil la dem bli mishandlet av alle jordens riker for det som Judas konge Manasse, Esekias' sønn, gjorde i Jerusalem.

For hvem vil ynkes over deg, Jerusalem, og hvem vil ha medlidenhet med deg, og hvem vil komme til deg og spørre om det går deg vel?  Du har forlatt meg, sier Herren, du gikk bort fra meg; så rekker jeg da min hånd ut mot deg og ødelegger deg; jeg er trett av å ynkes.  Og jeg kaster dem med kasteskovl ut igjennom landets porter, jeg gjør mitt folk barnløst, jeg ødelegger det, fordi det ikke vendte om fra sine veier. " Jeremia 15:1-7.

Bytter man ut Manasse med AP og den Rød Grønne regjeringen - og Jerusalem med Oslo og Norge. Bytt også "alle jordens riker" med Russland. Så kanskje det blir tydeligere hva det profetiske Ordet handler om. Jeg tror dette er Ordet til dagens Norge. Landet har kommet såpass langt - at selv ikke sånne åndelige størrelser som Samuel og Moses - om de ba for landet - så hadde Gud ikke ville høre på dem! Fordi syndens beger er så godt som fullt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar