Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 24. mars 2018

24 mars 2018 - Når løgn blir sannhet - og sannhet løgn

Like før Jesu gjenkomst - så vil mennesker i den tiden - ha en kraftig korrupert natur - hvor man ikke har evner til å skille løgn fra Sannhet. Sannhet blir løgn - og løgn blir sannhet.

Bibelen taler profetisk til vår tid og sier:

"Når den lovløse kommer, har han sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn.  Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke ville elske sannheten så de kunne bli frelst. Derfor sender Gud over dem en villfarelse som gjør at de tror løgnen. Slik skal de få sin dom, alle de som ikke trodde sannheten, men hadde sin glede i uretten." 2. Tess. 2:9-12.

"For Guds vrede åpenbares fra himmelen over all ugudelighet og urettferdighet hos mennesker som holder sannheten nede i urettferdighet;  for det som en kan vite om Gud, ligger åpent for dem, for Gud har åpenbaret dem det. For hans usynlige vesen, både hans evige kraft og hans guddommelighet, er synlig fra verdens skapelse av, idet det kjennes av hans gjerninger, for at de skal være uten unnskyldning." Rom. 1:29-20.

Stortinget - en målestasjon på hvor langt vi er i moralsk forfall
Vi så skuespillet som foregikk på Stortinget her om dagen - mot Listhaug. Eneste grunnen til at dette kunne skje - var at anklagerne var så korrumperte inn i løgnen - at de evnet ikke å se noe annet enn akkurat det. Ettersom Stortinget tegner nasjonens karakter innenfor den Evige Gud - så viser det at landet har sunket såpass dypt - at bare en dyp mektig omvendelse - kan få oss opp av gjørmen. Det handler ikke først og fremst om Listhaug - men om Sannheten! Og hvor mange på Stortinget evner å se noen sannhet i det hele tatt?

Den ytre kristendommen - avskydd av den Evige
KRF har navnet kristent i navnet sitt - derfor har de også ett større ansvar enn de andre partiene - til å uttrykke ett bilde på hvem Gud er. Fordi verden kobler kristen med hva en som kaller seg kristen gjør. De klarer ikke å skille som våkne kristne kan. Derfor kaller også Gud de som kaller seg kristne - men som lever i umoral og løgn - for åndelige prostituerte - eller mer bibelsk - skjøgen. Jeg opplevde at Hareides vei ned i gjørma - sammen sitt lederskap - har gjort at de har smeltet sammen i en smeltedigel - hvor man ikke klarer å skille sannhet og løgn på en sannferdig måte. Det har blitt en plass hvor løgn får florere. Det er alltid feil å lyve på andre - også Listhaug.

At Støre lyver - er jo ingen bombe. Alle som stoler på Ham - liker løgnere og tar del av hans onde natur. Vennene du velger - sier noe om deg selv:

Støres lefling med Hamas - burde være noe som Hareide burde være opptatt av - isteden blir han mer opptatt av retorikk - av en enslig kvinnelig svale på Stortinget - som aldri har leflet med terrorisme - vår nå tidligere Justisminster. Godt at Hareide er så "modig".

Å like det usanne - å avsky det ekte
Jeg skal ikke ta en ny runde med hva som skjedde på Stortinget. Men det som skjer der - viser hvor langt landet har kommet i synden. Synd er også ett annet ord for antikristens ånd. Og når man hengir seg til antikristens ånd - så begynner man å like løgn - og avsky sannheten.

Dette kan vi se når KRF med Dagfinn Høybråten i førersetet - jublet og gråt over den antikristlige falske Obama - for at en farget tok over styret i USA. Jeg mener at ytre faktorer og Obamas retorikk - ikke burde gi noen jubel. Men heller hva slags politikk han førte. Det motsatte skjedde hos mange kristne når den ekte Trump tok over som president - han som er meget positiv til Kristne og Israel - kanskje ikke kristen, men har en haug med kristne rundt seg som ber for ham og gir ham råd. Det er ingen tvil om at det var tusenvis av bønner fra kristne i USA - som fikk han inn i posisjon. De hadde fått nok av Obamas løgner og manipulasjoner. Graham dro rundt og satte igang bønnemøter over hele USA - og tross dårlig vær - så kom det mange, mange på bønnemøtene. Folk ønsket forandring.

Derfor lyver media over Trump - så godt som daglig. Fordi vår media er fanget av løgnen - og antikristens ånd - samme som AP, SV, Rødt og mange flere - og selv KRF er meget påvirket av den ånden.

Gode tider skaper sløve og sovende kristne
Om du er kristen og er bundet av løgner - noe de fleste jeg har møtt er - så vil du også godta andres løgner. Det er bare når man klare å skille ut løgnene - omvende seg foran Korset (det trengs selv etter frelsen - faktisk hele livet) og la Ånden få lede deg ut av bedraget. Og jeg lover deg; Det er alt annet enn enkelt. Hadde vi hatt et samfunn som direkte forfulgte kristne - så hadde nok kristne kommet seg fort ned på knærne - og ropt til Gud. Men har vi gode tider - så reagerer vi knapt. Vi gjemmer oss på våre bedehus og våre kirker og våre menigheter - og tenker minst mulig på samfunnsutviklingen. Men om du ikke bryr deg nå - og gjør akkurat som de kristne i USA - så vil du bli den neste - i APs florerende løgnssystem - av forfølgelse og nidkjær hat mot "kristenmanns blod". AP og venstressiden avskyr kristendommen - og det burde være nok til at KRF stopper sin lefling med den siden. Men i hjertet er de mer sosialister - enn overgitte kristne. Jeg har møtt flere - som jeg har diskutert med - og de er veldig, veldig blind på hvor mye sosialismen har påvirket deres måte å tenke på - å handle på. De ser det bare ikke selv.

Og fordi man er temmelig anti-sosialist selv - på alle mulige måter - så misliker de deg - krangler med deg - eller ønsker å ydmyke deg. Det finnes flotte kristne i KRF - så jeg ønsker ikke å ta alle over en kam. Men det har blitt mer og mer synlig for de våkne kristne - at skuta synker - og de forlater den. Og snart sitter det bare rotter igjen i den synkferdige skuta.....

Og alt dette skjer fordi løgnen er behagelig å ete, den er søt for ganen, og selv om samvittigheten lider litt - så tenker vi ikke mer på det - fordi vi får jo aksept av media og samfunnet generelt. Men er du en ekte kristen - kan du ikke leve av Samfunnets aksept eller at media er glad i deg. Du er kalt til å ta ditt kors - og lide sammen med Kristus. Jeg mener ikke å være dum eller uviselig - men at du tar de valgene som en Gudfryktig kristen burde styres av - og det er nok til å vekke vreden hos Venstresiden - de som elsker løgnen mer enn alle andre i dette samfunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar