Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 19. mars 2018

20 Mars 2018 - De fanatiske venstrefolkene - og hvor sørgende fra Utøya blir trøtt på Støre og Co.

I denne debatten kan du se hvilken store problemer Venstressiden har - og hvor de ikke klarer å skjule sitt ideologiske hat - mens de som representerer Høyre siden - er rolige, balanserte, men også bestemte. De lar seg ikke vippe av pinnen av noen spirrevipper.

Se NRK debatten her.


Fra Venstre Rune Berglund Sten, Antirasistisk senter,  Så den aggressive Eivind Trældal (MDG),
Så leder for Document.no Hans Rustad og Resett.no Helge Lurås
Å ha en sånn aggressiv tone som Trældal viser - peker jo på at det han anklager andre for - sitter han fast i selv. Men de andre han angriper - sitter ikke fast i hans ideologiske hat og skyggefiender - som han på en eller annen måte er blitt flasket opp på. Sånne mennesker er farlige for debatten og landet - og de finnes overalt. Jeg har selv en Rødt representant på jobben - og han er på samme måte. Alle skygger unna ham - fordi det går ikke an å diskutere noe med han. Han blir såret med en gang -  føler at noen tramper på han - og går til angrep - selv om du kun sier en enkel setning. Men han klarer ikke å se hvor ødelagt han er selv - i motsetning til de han ofte angriper - som er rolige og fattet. Hvordan kan man diskutere med sånne? 

I morgen så kan det virke som et flertall på Stortinget vil felle Listhaug, fordi hun fortalte Norge Sannheten om AP. Istedenfor at AP fører politikk - og diskuterer den aktuelle saken - så begynner de å drasse på fortiden - Utøya - APs store Helligdom - som nå skal brukes for å sette Høyre siden på plass og i forlegenhet. Støre forsøkte å ydmyke Listhaug - enda hun ikke hadde gjort noe feil. Er det på den måten Støre har oppdratt sine egne barn? Eller er det sånn det foregår i AP (noe jeg er ganske sikker på er en ganske vanlig kotyme der)?

Men hør her en som virkelig har store lidelser rundt Utøya - går så i rette med Marta Thorkelsen, som sier dette på sin FB konto:

Hadde jeg vært Listhaug, hadde jeg rødmet av skam. Hun: Takker for støtten fra rasistene - Aftenposten.

Og svaret mot Thorkelsen kommer fra en sinna og frustrert dame:


"Selv mistet jeg 2 personer, min sønns beste venn og datteren til min kones venninne. De vonde minnene for meg dukket opp da Støre trakk Utøya kortet. Sylvi sine uttalelser forbant jeg ikke med Utøya, men jeg mener at Støre ikke burde ha tråkket på oss som sitter igjen med vonde minner. I etterkant av Utøya kortet så har han til og med sagt at han vil bruke terroren på Utøya oftere, han gir oss ikke fred altså, vi skal ikke få lov å legge dette bak oss og dette støtter selvfølgelig du og SV. Dere burde skjemmes.

Jeg kommer til å huske dette rasiststemplet livet ut. Å kalle sine velgere rasister der går grensen.
Rasistkortet er alltid det dere venstreekstreme tyr til når dere er tomme for saklige argumenter. Det vet du godt selv, så ikke lat som om du mente noe annet. Men nå er dere altså gjennomskuet, så finn en annen taktikk.

La meg få minne om at dette ikke gjaldt vanlige muslimer, men terrorister og IS krigere. Jeg er en 74 år gammel dame og dessuten handikappet og jeg føler meg ikke trakassert av noen bortsett fra av deg Inga Marte Torkildsen. Dette utsagnet ditt styrker meg bare i troen på Sylvi Listhaug

Dette er ikke snakk om hudfarge, dette er ikke snakk om 22.juli og Utøya. Her er det snakk om at terrorister må bli fratatt pass. Har dere ennå ikke skjønt hva Sylvi Listhaug har snakket om? Vet dere hva, jeg er ingen terrorist fordi jeg sendte Sylvi Listhaug blomster. Dere driver og mobber et menneske som vil at vi skal føle oss trygge her i Norge. PST er rasister de også da, fordi de står bak Sylvi Listhaug."

Så da vet du at mistillit forslaget handler ikke om at Listhaug er rasistisk eller hatefull - eller sprer hatpropaganda - men at det sitter en haug med menn som er utrolig feminine og en del aggressive rødstrømpe kvinner - som føler at de blir tråkket på - og når de går imot Listhaug - går de også imot de som sørger over sine døde på Utøya. Det er de som lager og skaper rasisme - og splitter Norge.

Og for å si det: De som skriver i Document.no og Resett.no - har en mye større støtte enn hva folk fra fillepartiene MDG, Rødt, Venstre, KRF (beklager at jeg kaller dere det - men...) og SV. Og når det gjelder Venstresiden og Høyresiden i dette landet - så er den omtrentlig delt på 2. Men om nå folk mer og mer forstår det redselsfulle ansiktet som AP nå viser - så håper jeg virkelig at partiet og deres støttepartier - går ned til minimum. Folk er trøtt på å aldri bli hørt opp i Stortingskorridoren - og når en politiker er populær blant folket - så skal den tas! Hør Hareide! Folk er trøtt på KRFs lederskap og den politikken som ingen blir klok på! Ta med deg kompass neste gang du går ut i en myr som er tåkelagt..... og kartet heter Guds Ord..... den som følger den - blir modige og faste i sin tro.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar