Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 20. mars 2018

20 mars 2018 - Bedraget rundt Støres Utøya utspill

Å manipulere mennesker med ord av bedrag - er gjort siden tidenes morgen. Det gjelder å snu på språket - og puzzle dem sammen - for at folk skal motta ett budskap som passer politikken og og fremme makten. Og det går på sterke følelser - når man trykker på de riktige bryterne. Vi ser det når Hitler ville sverte Jødene ved eks. Krystallnatten, og vi ser det samme med NRK når de vil sverte Israel - intervjuver og artikler går på følelser og retorikk bygd på halvløgner - og folk tar imot det - uten å grunne særlig over det - og man pisker opp folks følelser. Egentlig er krystallnatten og måten å henge ut Israel og jøder idag - egentlig 2 sider av samme sak.

Inatt skrev jeg om et intervjuv som ble gjort på NRK - hvor representanten fra MDG gikk "amok" og viste sitt sanne jeg: Et ansikt av løgn, vold og anklagelser - bygd på sterke følelser uten kontroll- som etisk gikk på å tråkke ned andre - for å fremme sin egen agenda - og sette motstanderen i dårlig lys. Dette er bedragets ånd.

Se intervjuvet her.

Jeg har en god venn som er KRF representant. Og han sa at det ikke gjorde noe om Listhaug ble ofret. Men hvorfor er han ikke bekymret for at det kan skape en dominoeffekt - som til slutt vil også ødelegge hans eget parti? Om man ikke forstår at Listhaug egentlig ikke sårer noen - men det faktisk er en trussel fra venstresiden at så mange hører på henne - og tror på henne. 

Og problemet er at hun er veldig nær Sannheten. Og er det noe de som lever i mørket ikke liker - så er det lyset. De vil ikke bli avslørt. Så hvor mye kalkulasjoner, beregninger, manipulasjoner lå det egentlig bak Støres utspill? Veldig mye - de er på krigsstien - og ønsker å felle Listhaug - fordi hun er for nær til å avsløre deres dobbeltmoral - deres løgner når det gjelder deres nye utspill hvor de hevder at de skal stramme inn innvandringen fra Midtøsten og Afrika. De ønsker i bunn og grunn at Norges sjel skal bli utvannet - så at vi ikke lenger skal ha noen kultur som våre barn og barnebarn vil kunne ta del av. Kampen mot Listhaug er kampen mot nasjonens sjel. Så les da denne avsløringen:


Avslørt: – Det var en PR-rådgiver i Ap som koblet Listhaugs utspill til Utøya-terroren

Mediene har foret oss med denne versjonen: Det var de overlevende som koblet Listhaugs innlegg til Utøya – og at det skjedde umiddelbart – spontant – etter at Listhaug publiserte sitt innlegg. Men George Gooding hadde en gnagende mistanke.De overlevende fra Utøya reagerte spontant på Listhaugs Facebook-innlegg. Det har vi fått høre i alle mulige kanaler – men stemmer den historien?


Mediene har gitt inntrykk av at det var de overlevende som koblet Listhaugs innlegg til Utøya – og at det skjedde umiddelbart etter at Listhaug publiserte sitt innlegg, skriver George Gooding på sin blogg.

Sylvi Listhaug ble anklaget for å såre de overlevende etter 22. juli – basert på et Facebook-innlegg om et lovforslag om å ta statsborgerskapet fra fremmedkrigere. Men hva skjedde egentlig?
Det ville Gooding finne ut. Det startet med en mistanke: Han syntes koblingen var «spekulativ og anstrengt».

Han startet med å kartlegge hva som skjedde da Listhaugs utspill ble koblet til til Utøya-filmen om 22. juli. Gooding søkte på Twitter og Facebook etter utsagn som gjorde koblingen. Han lette etter røttene; de første meldingene.

Han gikk gjenmom innlegg på sosiale medier 8. og 9. mars, men fant ikke den påberopte spontane reaksjonen: «Det tok en hel arbeidsdag før noen skulle finne på å koble Listhaugs utspill til Utøya-filmen. Og det begynte i Arbeiderpartiets PR-avdeling.»

I desember intervjuet Dagens Næringsliv Ap-leder Jonas Gahr Støre. Han sa at partiet hans hadde snakket for lite om 22. juli og at de burde ta et større oppgjør med Frp’s rolle i det.

Det har forøvrig vært svært stille om dette intervjuet. Document var så godt som alene om å omtale det: Nå rabler det for Støre: ABB + FrP = sant

Noen måneder senere krever Støre en unnskyldning fra Sylvi Listhaug for å ha spredt retorikk som han og andre i Arbeiderpartiet hevder minner om retorikken til Anders Behring Breivik.

Denne tweeten fikk titalls retweets og hundrevis av likes, mange av dem fra folk tilknyttet Arbeiderpartiet, skriver Gooding. Bjørn Tore Hansen er kommunikasjonsrådgiver i Arbeiderpartiet:

Samme dag som Utøya 22. juli har premiere er dette budskapet fra Sylvi Listhaug. pic.twitter.com/VngFBFZhFn

— Bjørn Tore Hansen (@BTHansen) March 9, 2018

Det gikk altså en hel arbeidsdag før noen i kommunikasjonsavdelingen til Arbeiderpartiet bestemte seg for å knytte Listhaugs utspill til Utøya-filmen, og dermed til 22. juli.

Det var Arbeiderpartiets PR-avdeling som etablerte denne påstått «åpenbare» koblingen, konkluderer George Gooding.

Men så løsnet det: Mange Arbeiderparti-folk begynte å gjenta det samme budskapet – inkludert overlevende etter 22. juli.

2 timer etter Hansens Twitter-innlegg, rykket partisekretær Kjersti Stenseng ut og gjentok budskapet. I mellomtiden hadde Åsmund Aukrust, Tarjei Jensen Bech, og Tonje Brenna gjentatt det samme.
Utover kvelden meldte AUF-leder Mani Hussaini og Eskil Pedersen seg med og gjentok 22. juli-koblingen.

Lørdags formiddag 10. mars, etter et par presseoppslag basert på utsagnene til overlevende etter 22. juli nevnt over, var det klart for meldinger fra Raymond Johansen og Jonas Gahr Støre.

Før dette skjedde gikk debatten forholdsvis saklig om Listhaugs utspill.

Jon Helgheim, Frp’s innvandringspolitiske talsmann, sa det samme som Listhaug på Dagsrevyen 21 kvelden før.

Ingen foreslo noen 22. juli-kobling til Helgheims utspill denne kvelden. George Gooding konkluderer:

En gjennomgang av fakta viser at det ikke var noen saklig grunn til å koble 22. juli og Utøya-filmen til Listhaugs innlegg – og at denne koblingen ble startet av Arbeiderpartiets egne PR-folk.

Kommunikasjonsrådgiveren som startet det hele la ut dette på Facebook noen uker før stormen startet:

I ettertid er det lett å se dette som et forvarsel om det som skulle komme.

Arbeiderpartiet skulle endelig få sitt oppgjør.
Hevnens time var inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar