Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 19. mars 2018

19 Mars 2018 - Mens støyen pågår - så overgis Norsk suverenitet til EU

Vi så det 13 juni 2016 - nøyaktig på dagen 41 år etter at den første delen av abortloven ble slått igjennom - at det ble en massiv støy i media, folk og politikere - om passasjeravgiften. Ryanair truet med å trekke seg fra Rygge Flyplass - som var privateid. Og mens bråket gikk - så stille og forsiktig ble Finanssystemet lagt under EU - en av de første stegene mot at Norge ble - bit for bit - lagt under fremmede nasjoners makt og innflytelse. Media skrev nesten ingenting om en så stor ting - som kan være strafferettslig etter Norsk Grunnlov. Akkurat som EØS avtalen også er det.

Nå skal man legge Elektrisiteten som produserer først og fremst ved fossekraft - under EU - ved at ACER vil styre. Dette betyr i praktikken at EU får billig strøm, og vi får lov til å importere dyr strøm. Hva er da bedre enn å lage ett skikkelig bråk på Stortinget - hvor man vil ta Venstressidens verste fiende Listhaug - og mens dette bråket foregår - så får avgjørelsen av å gi bort enda en suverenitet 22 mars - torsdag denne uken - minimal oppmerksomhet. 

Er dette en tilfeldighet - så er det isåfall mange tilfeldigheter ute å gå når Norges uavhengighet bare blir servert på ett sølvfat - bit for bit - til en Union - hvor den sterkeste kraften i Unionen - faktisk har startet 2 verdenskriger. Om du lurte på hva globalismen er - så omhandler den å få makt over enkeltindividet - og noen få som styrer over alle andre. Etter erfaringen med 2 verdenskrig - så burde denne generasjonen være skeptisk mot Tyskland. Det Tyskland ikke klarte under krigen - vil de nå fullføre via EU - hvor de er den dominerende kraften. Er støyen mot Listhaug for å få oss til å vende blikket bort fra sviket fra Stortinget (via Støre, Siv Jensen, Erna Solberg og mange flere).

Grunnloven var til for å hindre at fremmede makter skulle ta over vår uavhengighet (les om hva en jusprofessor sier om at politikerne overgir vår suverenitet). Og politikerne som fremmer disse forslagene - unngår (ved hjelp av media - som aldri er kritiske til hva de gjør) mye støy rundt denne Bit for Bit prosessen av vår uavhengighet. Det hadde vært nok at noen inne på Stortinget hadde vært villige til å bruke loven - for å gjøre Stortinget oppmerksom på at Støre og Co. utfører kriminelle handlinger.

Men tydeligvis, folk er for mye opptatt av sitt eget liv, regninger, hverdag, og ikke minst støyen som blir servert oss via media - så at folk ikke ser hva som skjer rett foran deres øyne. Og rettsystemet kan jo ikke fungere - når våre politikere vil gi bort landet vårt. Det ikke tyskerne klarte mer enn 5 år under krigen - vil de nå tydeligvis klare over en mye lengre tid - uten at Nordmenn forstår det engang.

Om dette kun er åndelig - eller om det også er mennesker som kalkulerer dette - er ikke godt å si. Men jeg antar at det er begge deler! Piskingen mot Listhaug er lik suggesjonen okkultister bruker over sine masser. Vi kan lese om denne lovløse åndens ytringer i Apostlenes Gjerninger 19:23-40.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar