Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

fredag 16. mars 2018

17 Mars 2018 - "Korsfestelsen" av Listhaug - og "Pilatus" toer sine hender

Ja, vi nærmer oss påske - og man kan lure på om de lager en dårlig
parodi på en gammel hendelse i Stortinget. Vårt Storting er influert av en New Age måte å tenke på - hvor man ikke på noen måter klarer å tenke utenfor boksen. Alle følger alle - hvor media overvåker alle - og roper høyt om noen ikke går i takt. Men spesielt 2 stykker går ikke i takt med "Enhetsbevegelsen".

Hagen - en mann som tenker på folket
Den ene er Hagen - og som jeg opplever han - så har han alltid tenkt på Norge fremst - å gjøre det enklere for Nordmenn - ved mindre byråkrati. Han ville avskaffe ett kostbart pyramide system - hvor man i åresvis - har kastet milliarder av kroner på ting som gjør det vanskeligere å være norsk - vel og merke - om du våger å være selvstendig og gå dine egne veier - å våge å stole på egen dømmekraft (dette er en norsk særegenhet i vår kultur over mange hundre år - å være selvtenkende og ikke la andre styre over oss. Men få ser hva AP og deres støttepartnere jobber imot).

AP - et parti som ønsker folkets tilbedelse og nesegruse beundring
Arbeiderpartiet har lagt hele Norge i ett system - som ett samlebånd - hvor alle som går på sosialistenes veier - blir belønnet - mer ser ikke enden på at man selv blir satt inn i ett menneskelig fengsel - hvor man til slutt ikke våger å uttrykke noe annet enn hva Staten forlanger at du skal se som rett eller feil.

Så Norge har blitt ett byråkratisk sosialistisk kommunistisk system - hvor du ikke skal være selvstendig i dine tanker - og heller ikke stille feil spørsmål. Og på Stortinget har de hemmelige koder for hvilket språk du skal føre - som er totalt annerledes enn hos den vanlige mannen i gata. Listhaug passer ikke inn her - fordi hun snakker så folk forstår!

Det er også interessant at anti-rasister og de som følger Statens (APs og medias) politikk - kan få seg til å si så mye ondt og rasistisk som de ønsker det - bare det treffer rett folk. Sånn sett så utøker AP fordommene og rasismen i dette landet , i multikulturens navn.

Media - styrer den sosialistiske politikk
Så APs fiendebilder kan få stor kraft - pga en liten elite - styrer så mange - mesteparten av media er eid av 2 aktører - og nåde den journalisten som skriver mot APs partiprogram, mål og ønske om å slavebinde folket.

Folk som Giske - kan bli hengt ut i media - uansett hvor uetisk livsstil han har - så får han nåde. Og pga allianser og sterke venner - så vil han nok snart fortsette med det han alltid har drevet med - å trakassere ungjenter og sitt råe uetiske politiske spill. Det er forskjell på hvem som har lov til å bryte reglene i dette landet - og hvem som ikke får lov til det. Hykleriet og dobbeltmoralen er ikke unnataket, men regelen.

Listhaug forsøker å verne vanlige nordmenn fra terror - og blir hudflettet
  Listhaug forsøker å ta fra statsborgerskap fra Syria farere - og AP er blant de som stemmer det ned. Listhaug bruker retorikk - men også en retorikk bygd på sannhet. Hun sa på sin FB side:


"Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del»." Sakset fra her.

Støre parerer og begynner å sammenligne retorikken med 22 juli terroristen. Noe han aldri burde ha gjort. Fordi han misbruker de døde - for sin egen politikk.

Aps ekteskap med terrorister
Men er AP ren når det gjelder terrorisme? Det er bare å følge med:

På 70 tallet ble Gro Harlem Brundtland og hennes kompanjonger venner med Yassir Arafat, 1900 tallets største terrorist. Ikke bare var han terrorist - men hans mentor og slekting var Stormuftien av Jerusalem - som var venn med Hitler - og antagelig den som påvirket Hitler til den "endelige løsningen". Idag er det forvirring hva Nazistenes arv er - men følger man sporene - så vil man først forstå at nazismen er en ideologi med mangel på menneskelig medynk - bare den sterkeste overlever. 

Og Islam har en demonisk forbindelse til både Sosialismen, kommunismennazismen og selv katolismen (en falsk kristendom). Fordi de er alle født ut av okkulte opplevelser. Bare fordi de har ulike uttryksmåter - og ofte motarbeider hverandre i det ytre - så finnes det en likhet i deres ideologiske ønske om å undertrykke menneskets frihet - og friheten til å være selvtenkende og gå egne veier - begrenses - eller forbys direkte. Det omhandler slaveri, undertrykkelse, hat, rasisme, fordommer, voldtekter, tortur, drap og mye mer. 


Sann kristendom - demokratiets eneste redning
Dette er i motsetning til (den sanne) kristendommen - som er en av de få som opphøyer kvinnen - som er imot alle former for mord (også abort) eller statlig overgrep, er for friheten til å uttrykke seg og si sine meninger etc. Uten kristendommen - så får utryngsfriheten dårligere kår. Det er ikke uten grunn at det enda (selv om den er fallende) ytringfrihet i Vesten - men lite der kommunismen råder, der Islam råder. Men Vesten er også på vei til å bli sensurert - av en liten rik elite. De ønsker å styre oss alle.

APs mål: Globalisme
AP har siden omtrent midten av 70 tallet støttet Arafat - som har en åndelig arv både fra nazismen og Islam. Og pga det så har Norge fått en forurenset samvittigheten som har spredt seg inn i landets innbyggere. Og vi har blitt ett land som uttrykker Globalismen (ett annet ord for Babel - det første store fienderike og Verdensrike mot Guds Rike). Globalismen har dessverre fanget inn de fleste på Storting og regjering - både Erna Solberg, Siv Jensen, Støre med mange flere - uttrykker dette Gudshatet - og deres belønning: er å forslave den norske identiteten og vår kulturelle tanker om uavhengighet (og mange i AP får høye stillinger i FN, Europarådet, NATO ol.). 

Derfor satte de Blå-Blå Finanssystemet under EU - og nå vil de også skippe ut vannkraften til EU - hvor de fleste nordmenn er imot - men flertallet på Stortinget nekter å høre på folket. Dette betyr på sikt at strømmen blir like ustabil og dyr i Norge som i Europa. Men våre ledere hører ikke på noen. (Det er interessant at de BlåBlå hjalp til med å legge ned flyplassen på Rygge pga avgift - og hvor det ble mye støy rundt den - at folk ikke helt la merke til at Siv og Co. la over Finanssystemet til EU - som var mye verre en Rygge Flyplass. Og nå så er det strømmen som skal legges under ACER - og bråket med Listhaug - er det en ny avledningsmanøver?).

Men midt i alt mørket - så finnes det noen glimter av gull. Ikke perfekte - ikke fullkomne. Men uavhengige og glad i landet sitt. 2 av de er Hagen og Listhaug (Hagen ble mobbet i høst av ett samlet Storting - som ønsket at den korrupte Jagland fikk fortsette - mens Hagen - som ingen kan kjøpe - måtte avstå plass i Nobelkomiteen).

Listhaug er nå yndlingsobjektet for mobbingen fra venstresiden - for å forstå det - så er det fordi globalistmen ønsker mer mennesker fra Midtøsten - for å utrense vår egen kultur - og på sikt gjøre Norge til en Sharia stat. Dette jobber Listhaug imot. Fordi hun mener at man må ta vare på vår egen etnisitet og vår gamle kultur.

APs svik mot et demokratisk land - som vi vil høste i samme mål
På 90 tallet så innførte AP folkene Oslo avtalen , en uetisk avtale med Israelske quislinger som Rabin og Peres. Med en gang Rabin og Peres kom til makten - så snudde de tvert om fra alle sine løfter - og kjørte igjennom Oslo avtalen - mot Israelsk lov - mot hva Israelerne ønsket - og da 100.000 protesterte - og man sendte politi for å slå ned demonstrasjonen - så skrev NRK at det var en mindre demonstrasjon på 10.000 mennesker. NRKs løgner om Israel er som ett stort hav - hvor ingen har oversikt hvor stor det havet er. 


Og Israelerne ble revet opp av selvmordbombere - i Oslo avtalens ånd - det utøkte terroren med 900 %. Det var faktisk like før det ble borgerkrig i Israel - en suveren demokratisk land. Men politikerne i Norge ønsket å ødelegge demokratiet i Israel - og støttet ensidig palestinsk terror - som PLO og Hamas. De forskjønte det i media - og lagde glansbilder. Men råskapen og ondskapen til PLOeks. i Libanon - er noe av det verste som har skjedd i historien -hvor de ødela Libanon. Og media snudde ryggen til - og skrev bare negativt om Israel. AP må ha visst om voldtekten PLO utførte mot Libanon - eller så har de ingen kontakt med virkeligheten (noe jeg tror meget sterkt at de ikke har).

Radikaliseringen på Utøya
På Utøya så radikaliserte AP - SV- Rødt sine ungdommer og hjernevasket dem til å tro at palestinske mordere var fredsduer. Og at Israel var fiender. Ett gammelt jødehat - kommer igjen til liv - takket være Gro H. Brundtland. Selv ikke kong Olav tok imot Arafat på slottet i 1979. Han skjønte mer enn 68 generasjonen som nå tok over Arbeiderpartiet på alle mulige måter. De gamle heltene i AP - som hadde ett meget varmt vennskap med Israel - ble skiftet ut. Og drapsloven av 1975 og 1978 - hvor man tillot drap på det ufødte livet - drevet av en ærgjerrig Brundtland - åpnet opp for alle andre ugudelige lover - som ville følge i årene som kom - frem til idag.

AP+terrorisme=sant
Så når Listhaug anklager AP for å fremme terrorisme - så treffer hun spikeren på hodet. Det er sannheten - en gammel sannhet og den arven som Støre må bære. Men Støre er blitt tatt i løgn flere ganger - og føler ikke noe spesielt for å være åpen for at Sannheten skal treffe ham nå - hans hjerte er såpass herdet av ondskap - at Sannheten finner ingen rom i hans hjerte. Og går til motangrep - for å korsfeste Listhaug. Og Støre har mange venner - også inn i KRF. 


Se Støres løgn om sin omgang med terrorist i Hamas:

Nå før påske - så toer man sine hender....
Statsminister Erna toer så sin hender, og istedenfor å forsvare sin minster - overlater henne til mobben - og så får vi se om Stortinget "korsfester" henne neste uke. Denne avrettelsen - kan danne ett nytt politisk Norge - og jeg er sikker på at dette ikke blir til det gode. 

Listhaug er ikke uten feil
Jeg vet at ikke alt Listhaug gjør er bra - som å ha begynt å støtte homoloven - som teks. å sende konvertitter tilbake til sine hjemland - for muligens dødsstraff. Hvorfor er UD flinkere til å ta imot Muslimer enn kristne og andre minoriteter som virkelig blir plaget i Midtøsten? Så nei - jeg støtter ikke alt hva Listhaug gjør. Men likevel - faller hun - så er det ikke sikkert at verden blir så mye bedre. Du vet - om omtrent alle er korrupte - så er det de få som holder igjen med mindre korrupt natur - fra at ondskapen få fritt rom. Men faller de - så er det ingenting som kan holde råttenheten til å bare utvide seg - og ødelegge siste rest av vårt kulturelle og åndelige fundament.

Listhaug er kanskje ikke kristen - som vi anser som kristen. Men det er heller ikke Hagen. Men likevel så anser jeg de som en positiv kraft i forhold til det meste som er på Stortinget. Churchill var en positiv kraft - men ikke akkurat noen god kristen - men han hadde mot - til å kjempe mot Ondskapen som reiste seg i Europa. 

Kristne politikere - skaper de velsignelse eller forvirring?
Kristne tror at kristne skal drive landet - så blir det bra. Det er jeg ikke så sikker på. Kristne i KRF driver nå for det meste med forvirringspolitikk - hvor det er få som forstår hva hensikten er. Jeg ser lite av besluttsomheten som Jesus eller Johannes Døperen hadde - eller alle de første kristne - eller en av deres egne: Kåre Kristiansen. Vi trenger modige folk - som våger å gå imot strømmen - mot Media. Det er synd at det omtrent bare er Hagen og Listhaug som våger. Og Bibelen lover kristne at alle gudfryktige skal bli forfulgt. Hvorfor blir da Hagen og Listhaug forfulgt - og stort sett ingen i KrF????

Og jeg tror det vil skje en radikal forandring i Norge - om ikke neste uke - så vil det komme. Bare Gud vet tider og stunder - når Dommen vil falle over Norge. Og ettersom jeg ser liten ydmykhet - selv blant kristne - så vil Gud hjelpe oss til det - å ydmyke oss - og la det komme dårlige tider over oss. Så det kan bli født frem en ekte anger hos kristne - en dyp omvendelse - så vi kan bære ilden til de ufrelste! Vi kan ikke gi folket en kvasi kristendom - men den ekte - både i Guds Ord og i kraft!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar