Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 12. mars 2018

13 mars 2018 - "Et atomvåpen vil eksplodere i kongens by, som blir sagt å være nordkoreansk, men det er en løgn."

Forord: "Bare så det er sagt: Bare fordi jeg deler profetiske ord - så betyr det ikke nødvendigvis at det er noe som alltid vil bli bokstavelig oppfylt. Men jeg deler den for de det er interessant - og at folk selv må søke Gud om det. Bare tiden vil vise om en profeti er sann. Og noen profetier kan ta tid for oppfyllelse.

I denne profetien har jeg hørt en Jødisk lærd, som før har hatt rett i det profetiske - advart mot en atombombe mot Israel fra Nord-Korea. I Bibelkoden (med Drosning - bok 1) så snakker de om ett atomangrep mot Jerusalem - og referer til ett bibelvers i Jesaja. Som faktisk kan beskrive et atomangrep. Samtidig vet jeg at Jerusalem ikke vil bli ødelagt - men kan bli skadet. Det finnes mindre kjernefysiske bomber som kan gjøre mindre skade." Oversetteren
_____________________________________________________


Les artikkelen her.

Min sønn, fellen er blitt satt. Alle spillerne beveger seg på plass. Akkurat som Amnon satte fellen til å voldte Tamar, 2 Sam.13, setter kongen av Amerika en felle. Den nordkoreanske lederen setter også en felle, noe som vil føre til at det starter hendelser. Mens kongen i Amerika ser ut til å lure lederen av Nord-Korea, har lederen av Nord-Korea skjult menn som vil forsøke å drepe kongen. Kongen av Amerika overlever; Men verden er nå kastet i krig. Disse ordene er sanne, og denne hendelsen er starten på  blodsutgytelse.

En atombombe vil eksplodere i Kongens by som sies å være nordkoreansk, men det er en løgn. Bomben vil være russisk; Nasjonen vil imidlertid ikke vite det. Menn i Høye verv vet, men ingenting gjøres med det.

Israel vil bli angrepet fra alle sider og tvunget til å ødelegge Damaskus med atomvåpen, fordi rakettene som regner ned er kjemiske, og mange av mitt folk vil gå fortapt. Israel vil beseire sine fiender til en meget høy pris av liv, men hun vil utvide hennes grenser og vil erklære fred og sikkerhet. Verden hisser opp til hat mot Israel, inkludert Amerika.

Min sønn, advar mitt folk, De Forløste, å ikke være så forankret i denne verden. Jeg kommer snart - gjør deg klar! Fortell de Forløste å bli i bønn og å høre på Min stemme. Slå av elektronikken og hør på Min stemme. Jeg snakker til dere alle, men du må ha dine åndelige ører innstilt.

Ikke hør på de løgnaktige Hananja profetene (Jeremia 28), for de vil bare føre til at du tviler. Ikke vær redd, for nå er det på tide å gå i Stor Tro. Stol på meg, sier Herren, for jeg er alltid med deg. Jeg forteller deg dette fordi jeg elsker deg, og jeg vil at du skal være klar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar