Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

mandag 22. januar 2018

23 januar - Churchill og hans kamp mot samfunnet pasifisme

Jeg så filmen "Darkest Hour", en film om Churchill i de første
dagene av hans regjeringstid. Jeg skal ikke diskutere hvor historisk rett den er i alle detaljer. Men etter hva jeg har lest av Churchill, så tror jeg at de har fått med det viktigste. Han er mannen som aldri ga opp, tross "fredsapostlene" som hele tiden truet med å velte han. Han visste at han måtte sprøyte tro og mot inn i befolkningen, så de ikke skulle få en avtale med Adolf Hitler, hvor han tidigere hadde brutt alle avtaler, og på den bakgrunnen erobret han mange land i Europa, uten å møte nevnverdig motstand. 

Dunkerque - britenes nederlag


Hitler brukte militæret strategisk og brukte hele tiden overraskelsesmomentene for å overrumple både den britiske hæren og den franske - hvor de ble samlet i Dunkerque -
Hitler etter å ha erobret Frankrike
hele 300.000 soldater - omringet av Tysk overlegen hærstyrker. Og mange av de

engelske generalene og politikerne rundt Churchill - ville bare gi opp! Og Churchill mente at det var som å gi opp når tigeren var på vei til å lukke munnen over hodet ens - og at man måtte kjempe, uansett hvilken hær de sto ovenfor. Det gjaldt også motet i nasjonen.

Fredsapostlene måtte vike for kun EN med mot
Og tross indre motstand, så klarte Churchill å utmanøvre "fredsapostlene" og fikk i stand en haug med sivile båter, som dro over kanalen, for å hente sine soldater. Og de fleste ble reddet. Det var starten på en seiglivet kamp.

I filmen ser vi at disse "fredsapostlene", bla. tidligere statsminister Chamberlain (han med "peace in our time" - hvor han inngikk en falsk fred med Hitler - full av blåøydhet, overmodig og fullstendig naiv). Churchill hadde advart mot Hitler i 10 år - med politisk motstand hele veien - hvor de bla. gjorde narr av ham. Problemet var pasifismen som oppsto etter 1 verdenskrig - hvor man ikke var villig til en ny krig. Men når en krigshisser reiser seg - så må man alltid følge med! Og Tyskland brøt reglene de fikk etter 1
Hitler ruster opp - uten nevnverdig motstand
verdenskrig - om å ikke ruste opp - til å ruste opp en stor hær i løpet av 30 tallet. Hvor var da "fredsapostlene"? Jo, de gjorde selvfølgelig ingenting - annet enn å være redd Hitler, og var klar til å jenke seg, å gi opp all motstand - for å slippe krig. Og jo mer de jobbet mot krigen - jo mer nærmet krigen seg deres grenser! "Fredsapostler" har det med å hvitkalke og nøytralisere ideologier av hat og underkuvelse - og inngå fred - med samfunnets egen sjel som pris.


Norges apati og pasifisme i 1940
Det samme skjedde i Norge - hvor Arbeiderpartiet hadde makten -
Statsminister Nygaardsvoll 1940
og gjorde heller ingenting for å ruste opp - når man så hvor agressiv og hvor mye tyskerne væpnet seg. Selv når man fikk advarsler fra bla. Stocholm - om at krigsskip var på vei - så gjorde regjeringen ingenting - les historien om okkupasjonen. Og mange norske soldater måtte bøte med det de første krigsdagene - pga at
Panserskipet Norge - som ble  senketingen fortalte dem å være beredt - les historien om panserskipet Norge og Eidsvoll - hvor mange liv kunne ha vært spart - om de hadde vært beredt. Bla. så døde flere soldater som sov i våre panserskip. En engelsk general kommenterte tørt (etter hukommelsen), ettersom det var 40.000 vernepliktige bare i Oslo: De kunne bare tatt en paraply og drevet tyskerne ut i fjorden. Det var nok folk - men ingen til å lede dem.


Stoltheten over vårt land har gått tapt - takket være globalismen
Og idag så er vi i en verre situasjon i 1940 - rett før krigen. På den tiden var det en stolthet over landet vårt. Den har de globalistiske politikerne jobbet for å fjerne - over mange år. Ved å kalle nasjonal stolthet en type rasisme. Og for noen år siden, en som jobber i en barnehage, fortalte at på 16 mai (da barnehagene feirer nasjonaldagen) og sang "ja vi elsker", så virket mange av foreldrene brydd. Brydd over Gud i nasjonalsangen - brydd kanskje
Unionsflagget med Sverige - ønsker politikerne å sette oss i union igjen?
over korset i flagget - brydd over å være stolt over landet. Men har man ikke stolthet over landet - så vil man heller ikke kjempe for det - om man kommer i nød. Er det det som er grunntanken med globalismen - at grensene fjernes - og i mentaliteten til folk - så er det ikke lenger noe å være stolt av. Og så sitter det en liten Elite i Brussel - og skaper lover og forordninger som går langt over hodet til oss alle. Eks. ettersom sand til barnehager må ligge en spesiell retning i solrike Spania - så har det blitt en felles regel for hele EØS og EU området - enda solforholdene er annerledes her. Når få styrer så store områder - så tar dumheten overhånd! Og man eier ikke noe stolthet over noe. For politikerene handler det om makt og posisjoner, penger og innflytelse.


I Norge idag, så ser jeg en regjering med en mentalitet som sveklinger har. De eier ingen mot - men heller er opptatt av globalisme og "grønt miljø" - enda alle vet at Norge har for lite folk til å kunne redde noe som helst for å "redde verden fra klima
Kullkraftverk
ødeleggelser" - og samtidig med at Norge importerer masse strøm produsert bla. forurenset kullkraftverk. Hykleriet har ingen enda på det svake lederskapet vi har i Norge. Eller skal vi si - vi forakter motet - og selvstendige, selvtenkende og frie mennesker - og gjør alt for å sette de på plass, henge de ut i media - eller dumpe de på en eller annen måte - kalle de rasister ol.


Hagen - en Norges svar på Churchill
Har vi en Churchill i dagens Norge? Ja, tenk hvem som er mest
Hagen i sine yngre dager
foraktet politiker av andre politikere? Nemlig, Carl I. Hagen. Hagen har vært en våken mann, siden han var liten. I tenårene spurte han foreldrene hvorfor ingen stoppet Hitler (og det viser ett oppvakt sinn). 


Men det var den imoralske regjeringen på 30 tallet som alltid la kjepper i hjulene på Churchill. Bare en krise fikk han frem - og når krisen var over - som takk - noen måneder etter krigen - ble han satt av. Det er sånn behagelige politikere behandler sine helter. Men når han ble begravet - så var det ingen politiker noensinne som fikk så mye oppmerksomhet og så mange som sørget - det var en folket var stolt av - og savnet var dypt. Tviler på om noen hadde følt det samme idag om visse typer i politikken eller i kongehuset hadde dødd. Skal du få ære etter din død - så bør du også ha gjort noe modig og ærerikt for andre - ikke bare studert navlen din!

En tidligere populær politiker av folket
Carl I. Hagen, i motsetning til idag, var en ganske populær politiker på 70 og 80 tallet, spesielt blant folket. Fordi de var enda ikke indotrinert med "grønn politikk" og "globalisme", som er dagens pasifistiske etiske moraliske voktere. Hagen berømte ord - er Kongens nye klær - og de har fått nye klær siden 70 tallet, og på 80 tallet, og på 90 tallet, men den verste ideologiske forførelsen kom på 2000 og 2010 tallet - og man avskaffet stoltheten over landet - og erstattet det med noe som ikke er målbart eller beviselig. Vi tilber en ideologi som består for det meste av luft (uten at luften blir bedra av det). Det er som de gamle grekerne, som tilba stumme avguder - som verken gjorde godt eller ondt (og gjorde de noe - så gjorde de ondt).

Forakten lå i at de andre politikerne følte at de ble avslørt
Hagen ble foraktet av de andre politikerne - fordi han avslørte hva som lå i bunn på alt sammen : Makt og herskesyke - og å lage større avstand mellom politkere og folket. Bondevik hatet han for det. Hvordan kan man elske noen som sier sannheten om en, om man ikke ønsker å høre den? Bondvik hatet Hagen fordi han ble avslørt som ett maktmenneske. Og siden har KRF vært jokeren på vektskålen - til å ugudeliggjøre Norge - fordi de aldri ville samarbeide med FRP eller det som fremmet KRFs tro - enda Hagen støttet Bondevik over flere år - og fikk lite igjen for det. Kun forakt - når han selv ville sitte i regjering.

En bedre tid - 80 tallet
På 80 tallet, så vant FRP alle skolevalgene. Fordi alle likte Hagens sunne tanker om politikk - og hvor han fortalte den på en enkel måte - så alle kunne forstå det. Men da de ble voksne - og begynte å lese media - så avsto flertallet å stemme for Hagen. Den utrolig stormen i media mot Hagen rett før valgene - gjorde alltid at Hagen fikk mindre enn om media hadde støttet ham. Kanskje ett halv år før valget, kunne FRP ha stor oppsluttning - men så begynte journalistene å føle at ideologien ble truet - og skrev massehysteriske løgner og halvløgner - og gravde frem alt de kom over - for å lage skitne historier-  om Hagen. Og meningsmålningene falt fort nedover. Media og journalister har mye å stå til ansvar for. De bedrar oss, da som nå!

Kong Olavs 30 års jubileum som konge
Da jeg ble invitert (fikk biletter av en i familien som jobbet i NRK)
Kong Olavs 30 års jubileum
til Konge Olavs 30 år som regent ved en storstilt fest i Oslo i 1987 - så husker jeg at jeg tittet på alle politikerne som kom - uten at det egentlig ble noen reaksjon i folkehavet - som dannet gangveien frem til festen. Men plutselig så dukket Hagen opp, men kom ut fra folkemengden - og gikk ut på gangveien (de andre politikerne fulgte veien slavisk) og jeg husker når han gikk forbi - så klappet folk for ham. Han var populær i folkets sinn og tanker. Den eneste andre som fikk applaus - var Kong Olav - som var blant den siste som kom.


Hvorfor likte folk Hagen?
Hvorfor var Hagen populær? Fordi han rørte ved strenger i folkesjelen ved det han sto for - og han var modig! Men politikerne rundt han misunte han - og trakasserte han - sammen med Media. Noe lignende som skjedde rundt Churchill. Men sannheten er at om Churchill hadde sittet ved makten i hele 30 tallet - så hadde aldri Hitler fått den fremgangen han ønsket seg - men "fredsapostlene" ga han den makten - akkurat som dagens "fredsapostler" gir makten til araberlandene rundt Israel - og har satt Israel i en dødsfare. Noen ting forandrer seg aldri.

Om en mann med kaliber som Hagen hadde sittet og styrt Norge i 1939-40, så er jeg sikker på at Tyskerne ikke hadde fått noen enkle seier. En som er oppvakt - modig - og som har ett utrolig politisk gangsyn - er den iallefall jeg ville ha satt til å styre - og jeg hadde følt at Norge hadde vært i trygge hender. Men da som nå, så settes det inn svikere - og folk som ikke klarer å se hvilken situasjon vi er i - de klarer ikke å lese Russland (selv om jeg tror at Militær overvåkning - vet veldig godt faren - men de har lite utrustning og mannskap til å hindre en invasjon) - han hadde lest Obama (og hans falskhet) - lest og forstått hva som egentlig skjedde under den arabiske våren - og lest hvor fryktelig egentlig Oslo avtalen er for vårt land. Jeg tviler nok på at Hagen ville ha bekjempet abort, alkohol og til dels fri flyt av pornografi - men vi må huske - at oftest når Gud bruker modige mennesker - som Churchill - så er det ikke sånn vi (kristne) tenker at de skal være. Churchill kunne være ufin, taktløs, og løssluppen med munnen, drakk mye og røykte mye - likevel - det var den mannen Gud brukte - for å være en kjepp i hjulet for Hitlers ønsker om mer territorium. Og til sist dro de Hitler, med USA og Russlands hjelp - av tronen. 

Våre feige og skammelige politikere
Nå har politikerne kjempet over mange år - med å ødelegge moralen til samfunnet vårt. En av de få heltene vi har hatt - har vi behandlet som skrot - som feige mennesker bruker å gjøre. Det meste flaue ved å være norsk - skjedde i fjor høst - når Hagen ønsket seg inn i Nobelkomiteen. For en fart våre ellers late politikere fikk på seg til å lage en motlov mot Hagen - for å fjerne han fra muligheten til å komme i posisjon. Mens den korrupte Jagland - som også brøt samme regler som Hagen (men ettersom loven ble laget nå nylig - gjaldt det ikke han), får sitte og føre skam over flagget, landet og folket. Derfor mener jeg at Stortinget og regjering - med få unnatak er korrupt, overmodig, blærete, uten kontakt med virkeligheten og har en sterk drivkraft og ønske om å fjerne grunnvollene som var Norges stolthet over 1000 år - uten å rødme en gang. Og folk som har kontakt med virkeligheten - vil vi ha fjernet fra sin posisjon - i hysterisk redsel for at den kan ødelegge globaliseringsprosjektene som bla. Nobelkomiteen bedriver. Sammen med alle nye kjønn og sexuelle ideniteter, fri sex med hvem og (snart) med hva som helst og annet falsk ideologiske tankegods - så ødelegger de alt landet vårt er bygd opp av. Før følte jeg meg stolt over å feire 17 mai - nå føler jeg avsmak. Det Norge som var på 70-80 og 90 tallet - er borte for alltid! Og jeg tviler på om det finnes krefter som kan forandre det, om ikke noe Guddommelige inntreffer - eller katastrofalt - hvor noen lignende som Churchill får komme til!

Vi ønsker pasifister til å styre over oss
Derfor ønsker vi ikke lengre Hagen - fordi vi vil ha svake, unyttige, udugelige, feige og pasifistiske politikere - som heller vil ha nypolerte sko - enn å tråkke ned gatene - for å kjenne på hvordan den vanlige mannen og kvinnen i gata har det. Og FRP vinner ikke skolevalgene lengre - fordi indotrineringen i skolen har tatt helt av - og ingen føler at Siv Jensen elsker sin nasjon eller føler stolthet
Carl Bildt på Bildenberger møte. Her jobbes det for globalisme
over den (hun er både en globalist og en Bildenberger). Hun er satt der for å rive ned nasjonen vår - og derfor får også hun lov til å sitte og styre. Om du tror demokratiet fungerer - så tro om igjen. Det er media som styrer showet, og de fleste nyhetsformidleren blir eid av 2 eiere. Se hvordan samfunnets media styrer våre tanker. Og så formes politikken deretter - hvor få eller ingen i samfunnet protesterer. 


Sosialistisk ideologi bryter samfunnets grunnmur ned
Også indoktrineringen i skolen ved sosialistisk ideologi - er med og former fremtidens generasjon (hvor også motløsheten og psykiske problemer øker blant ungdommer). Når Bibelen er borte, så øker også personlige problemer. Bibelen gir fred, sosialisme gir uro, ufred og dypere problemer - som bare Evangeliet kan rykke opp med rot - og reparere relasjoner! Sosialisme hater relasjoner - og mener at vi bare skal ha relasjoner til staten (som en erstatning for Gud). Men Guds ord lar oss forstå at hele grunnen for samfunnet - bygges på sterke, trygge og sunne relasjoner mellom familiemedlemmene. Utav det, så trygges grunnmuren. Men når disse elementene blir fjernet - så blir alt hva Bibelen advarer mot - viktigere - og så ser vi at barn og ungdommer blir rotløse - og samfunnet forvitres - og til slutt blir det ødelagt - og den norske kulturen finnes ikke lengre!

Churchill, Trump og Hagen
Da jeg så filmen med Churchill, så minte han meg også om en
Churchill og Trump - samme mot
annen person: Donald Trump! Og media gjør med Trump, som de gjorde mot Churchill og Hagen. Historien har en tendens til å gjenta seg - og når (jeg sier ikke om) russerne kommer - og de vil komme den dagen de vet at USA ikke lenger kan eller vil beskytte Norge. Og våre politikere som ikke har bevilget penger til forsvaret - enda vi er en av verdens rikeste land- vil nok en gang - stå med buksene nede - akkurat som under vår AP regjering i 1940.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar