Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 9. desember 2017

9 desember 2017 - Akselerasjon mot de siste dagene - Jerusalem

Jeg har hatt mye glede av nyhetsbrevene til Steve Little. Han har sterke overbevisninger, men han har som oftest rett, og har mye kunnskap i Bibelsk endetid. Her en artikkel om mannen.
______________________________________________________

Nyhetsbrevet fra Steve Litle er hentet fra her.


Donald Trump gjorde kun den eneste tingen jeg ikke hadde forventet ham ville gjøre:

Annerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad

Han lovte å gjøre det under kampanjen, og han innfridde løftet. Og jeg er ikke vant til amerikanske presidenter som holder sine løfter - spesielt når det gjelder Jerusalem .

Bivirkningen av denne hendelsen vil være en oppvarming av konflikten i Midtøsten, og en akselerasjon av De Siste Dager. Jeg tror at dette er en veldig stor sak, og jeg mistenker at du vil være enig når du ser bevisene som jeg legger frem.

Akselerasjon mot de siste dagene - Jerusalem

Jeg skulle snakke om noe annet i dag - stedet hvor antikrist kommer fra - men en stor overraskelse erstattet mine planer.

Trump tvang den amerikanske regjeringen til offisielt å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

Og ja, ordet "tvunget" er det operative ordet. Så godt som alle i den amerikanske regjeringen forsøkte å hindre ham fra å gjøre dette. Den amerikanske regjeringen har alltid vært antagonistisk (oa: motstander) mot anerkjennelsen av Jerusalem. Og den antagonismen går langt utover bare en pasifisering av arabiske følelser.

Washington DC - Jerusalems fiende

Det amerikanske statsavdelingen og CIA har alltid vært anti-semitter. Alltid. Fra begynnelsen. Videre har de også vært ekstremt pro-arabiske siden andre verdenskrig, og nå ... vel ... "pro-muslim" gir en knapp beskrivelse av statsdepartementet.

Grunnen til at statsdepartementet og CIA er så onde ligger ved deres korrupte grunnlag - spesielt CIA, som ble grunnlagt rundt en kjernegruppe av veteraner bestående av nazistiske etterretningsoffiserer. Men hvis du forstår alt det, begynner du å se hvorfor og hvordan USA har operert i Midtøsten.

Den amerikanske regjeringen har aldri, NOENSINNE, frivillig vært en venn til Israel eller til og med jødene. Aldri. Ja, det er jøder i USAs regjering. Ja, det er til og med sionister i USAs regjering. Men det er ikke eksempler. De er unntak.

Og ja, det er jøder som er antisemitter. Faktisk fortalte en jødisk venn av meg at de verste antisemittene er jødiske. Det er en merkelig ting å se, men det er også en realitet. Og neo-nazistene elsker å ta tak i disse jødiske antisemittene og bruke deres uttalelser som bevis på hvor forferdelig jødene er.

Så hvorfor har USA gitt så mye til Israel?

Jo, pga de kristne

Kristen Støtte til Israel
Anti-Semittene elsker å hevde at jødene har kontrollert amerikansk utenrikspolitikk, og at dette er grunnen til at USA støtter Israel så mye. De hevder at støtte til Israel er bevis på jødisk makt.

Så hvorfor brukte Menachem Begin så mye tid med kristne da han besøkte USA?

Vel, du vet svaret på det. Den første grunnen til at en sørlig senator eller en kongressleder fra et overveiende kristent distrikt, ville aldri stemme mot Israel, skyldtes bare de kristnes godhet som ville stemme mot ham/henne hvis han/hun gjorde det.

De kristne var de som tvang den amerikanske regjeringen til å hjelpe Israel. Den lille jødiske minoriteten i Amerika ble åpenbart delt i deres støtte til Israel, noe de er fortsatt. Men jeg beklager å si at kristen støtte til Israel er avtagende.

Gud er en sionist
Men Guds hensikter avtar ikke, så la meg gjøre noe klart:

Gud er en sionist.

Jeg er en sionist.

Og det gjorde jeg klart med denne artikkelen:


Hvis du ikke orker å høre på dette, inviterer jeg deg til å gå bort til et annet sted som ikke vil fortelle deg sannheten, den som opprører deg så mye. Sannheten vil alltid forstyrre deg. Det er hva Sannheten gjør. Men det er noen som ikke kan håndtere sannheten, så de må finne en annen, mindre sannferdig kilde til nyhet og analyse.

Du trenger ikke å være enig med meg.

Du trenger bare å ha mot til å se årsakene til hvorfor du selv ikke er enig.

Jeg har ingen tid eller energi for de som ikke klarer å se sannheten. Vi har alle feil i vår forståelse av sannheten, og det inkluderer meg selv. Men jeg prøver veldig hardt å aldri unngå å konfrontere det som kanskje, eller kanskje ikke, kan være en feil.

Jeg innrømmer at jeg har tidligere har hatt feil. Derfor er jeg helt villig til å innrømme at jeg har feil om noe/noe nå. Og jeg er sikker på at jeg vil ta feil på noe i fremtiden.

Det jeg ikke har feil på, og jeg ikke kan gjøre feil med, er at Bibelen er sann, og nummer 1 som sannhetskilde. Alt som ikke er i oversstemmelse med Bibelen, er feil.

Per definisjon.

Ok, jeg vil helst komme tilbake til hovedpunktet, før jeg tar denne artikkelen i feil retning.

Nå hvor var jeg

…å ja…

Tilbake til Trump
Da jeg hørte Trump, lovet han å offisielt anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, og flytte den amerikanske ambassaden dit, så var jeg skeptisk. Og jeg har brukt år på å finne området som var reservert for den amerikanske ambassaden i Jerusalem.

Mangelen på å fylle dette området i Talpiot, på Derech Hevron (Hebron Road), var og er en synlig fiasko - et skjemmesel på samvittigheten til det amerikanske folket . Og da Clinton, Bush og selv Obama ikke klarte å leve opp til sine løfter, forventet jeg at Trump skulle gjøre det samme.

Jeg tok feil.

Og jeg er så veldig, veldig glad for at jeg tok feil.

Håpet er at jeg tar feil om all min skepsis om Trump. Jeg sikkert ØNSKER å feil, men de som elsker sannheten, har ikke lyst til å leve i en fantasi verden.

To store Hvorfor
Spørsmålet nå handler om hvorfor:

Hvorfor tok det nesten et år før han gjorde dette?

Hvorfor var han endelig i stand til å gjøre det?

De fleste innser ikke at USAs president er fanget av sin egen administrasjon. Han vil kanskje gjøre dette eller det, men byråkrater som er de sanne herskerne i Amerika, vil stå imot, hvis de ikke liker det han vil at de skal gjøre.

Jeg vil ikke komme inn i en lang, drøy diskusjon om hvordan regjeringer jobber. Det er et stort emne, og det er et emne som kan føre til kvalme, eller verre. Og jeg spøker ikke om dette, så mye jeg ønsker at jeg gjorde det.

Poenget er at Trump ikke er så fri til å oppfylle sine løfter som du kanskje tror. Det er virkelig grenser for hva han kan gjøre, selv om den amerikanske kongressen står fullstendig bak han. Den amerikanske regjeringen har blitt for stor til at man kan gjøre raske endringer av den.

Det er derfor å ta en beslutning som dette, er en veldig, veldig stor sak. Ja, han kunne ha kunngjort det dagen etter hans innvielse, men han kunne ikke gjøre det offisielt. Faktisk kan han ha skadet sin evne til å gjøre saken offisiell, siden den feilen ville ha gitt byråkratene mer myndighet enn hva de skulle ha.

Aldri, i evighet, la en byråkrat tro at han eller hun har makt. Det kan aldri gå bra, noen gang.

Så, hvordan klarte han å komme unna byråkratene?

Betingelsene var gunstige.

Det er et så vanlig uttrykk, så at det nesten har blitt en tom frase. Men det er fortsatt sannheten. Og det er en del av grunnen til at jeg tror at Tiden vi lever i, De Siste Dager, akselererer mot sin oppfyllelse.

Saudi frykt for fremtiden
Den første grunnen til at Trump kunne "komme unna med" å anerkjenne Jerusalem, er den terror som de arabiske Sunni regjeringene føler om de nåværende forholdene i deres nabolag. Og ja, det operative ordet er "terror".

Iran er sentrum for Shia-islam , og shiane har kjempet for selvbestemmelse og anerkjennelse siden slaget ved Karbala , i 680-tallet - som skapte Alevisme og Sufisme . Og fra et Saudisk perspektiv er Iran på den andre siden av en svært smal vannkilde, kalt den Persisk-Gulfen, eller Den arabiske gulf, hvis du er arabisk. Og Iran ville ikke bruke mye energi for å hoppe over denne bukta og ta over Saudi-Arabia.

Hva holder Iran fra å gjøre dette?

Vel, Mekka er hjertet av islam, uansett om du er Sunni, Shia, ​​alevisme eller sufisme. Og Saudis hus er den anerkjente "vaktmesteren" av mekka og medina. Å gå direkete til angrep på Saudi-Arabia kan til og med føre til en revolusjon i Iran. Men, heller forårsake fallet til Saudis hus i stillhet... er derimot en bedre mulighet.

Faktisk ser Iran ut til å jobbe aktivt mot å styrte Saudi-Arabias konge. Iran har infiltrert Shia samfunn i Saudi-Arabia og oppmuntret til misnøye. Iran har oppmuntret mindre kongeriker, som Qatar, til å å gjøre opprør mot Saudis 'innflytelse ". Og, Saudis-allierte, som Bahrain, har lidd opprør fra deres Shia borgere, som er i majoritet.
Shia Cresent

Og så er det noe som heter Shia Crescent (oa: kanskje noe som Shia Halvmåne). Det virker som en "barriere" i nord og nordøst for araberne. Og når du legger til i Israel, blir araberne avskåret fra Middelhavet.


"Men vent," sier du, "hva med Egypt og Suezkanalen?"

Vel, å komme til Middelhavet via Egypt er ikke så enkelt som du tror, ​​og araberne på den arabiske halvøy er faktisk redd for Egypt. Ja, du hørte det riktig. Frykt.

Hvorfor?

Egypt er stort, og det har en veldig stor hær. Det kan ta over Saudi-Arabia uten å bruke mye militær styrke. Og egypt har vært noe av en bråkemaker i regionen, i nyere tid - derfor ga Saudiene mye penger til det muslimske brorskapet for så langt tilbake som 70 år siden. Og ja, du leste det helt riktig.

Saudiene finansierte det muslimske brorskapet i Egypt, i flere tiår.

Husk at Saudi-Arabia bare har en befolkning på 33 millioner. Og jeg tviler på at noen er veldig sikre på om denne folketellingen er riktig, og hvor mye av den folketellingen er virkelig arabere eller Sunni. Og det saudiske militæret er en av de verste i verden. De har flott utstyr, men svært lite ferdighet til å bruke det.

Jeg har spøkt i det siste at lille Taiwan kunne invadere Saudi-Arabia og ta over, uten at det hadde vært for vanskelig - forutsatt at andre land ikke grep inn.

Og så er det alle de andre små Sunni landene i Midtøsten:
Jordan                                                                             
Kuwait

De forente Arabiske Emirater

Oman

Qatar

Jemen

Jeg nølte med å legge til Jemen, siden bare halvparten av innbyggerne er Sunni. Og shiane Jemen er i opprør mot Sunniene. Og shiane har direkte hjelp fra Iran.

Og ingen av landene i den listen er pålitelige. Jordan styres av et hashemitt- dynasti som ble styrt ut av (Saudi) Arabia, av Saudierne. Og araberne har langt minne. Veldig lang.

Og Hasjemittene regjerte over Mekka kort tid etter Muhammed (evig lidelse være over ham) til de ble kastet ut av Saudis hus i 1924.

Bunnlinjen er at Saudi-Arabia har fiender som har vokst i størrelse, og de vennene Saudiene har, har blitt kjøpt med oljepenger. Og Shiane fra Saudi-Arabia sitter på toppen av de oljefeltene som genererer disse pengene, og deres oljeproduksjon begynner å gå mot slutten.

Offisielt er alt bra, og det er ingen problemer å pumpe så mye olje som Saudi-Arabia ønsker å pumpe. Men, som "offisielt", har saudiene ikke vært i stand til å øke produksjonen over 10 millioner fat per dag - offisielt . Men en ting som er klart, er at hennes oljeeksport har minket kraftig, siden hennes folk har forbrukt en større og større del av Saudi-oljen. Og Saudierne lyver gjennom sine tenner, når de slipper informasjon om hvor mye olje de har, hvor mye de kan produsere og hvor mye de egentlig produserer.

Dessverre, for de Saudiske herskerne, har vi bevis for at oljen deres går mot sin slutt. Og de gjør alt de kan for å få nye venner, for å unngå at de saudiske kongene blir myrdet i sine senger. Og det betyr at du starter kriger i Syria og Irak, og starter vennskap med Israel.

Saudiene vet at de ikke lenger kan støtte palestinerne. De har gitt dem tonnevis av penger, men de må slutte å gjøre det, siden et sterkt Israel vil bidra til å beskytte dem mot Shiane,

Den nye byen, Neom
Har du lagt merke til hvor denne nye høyteknologiske byen, Neom , vil bli bygget i Saudi-Arabia?

Nå snakket de veldig nøye om Jordan og Egypt, men du og jeg er ikke dumme. Det er bare et land som kan skape Neom, og det landet er Israel. Og det er en av to hovedgrunner til at den blir bygget ved inngangen til Eilat-bukta - aka, Gulf of Aqaba .

Israel er det eneste landet med utdanning og infrastruktur som kan virkeliggjøre Neom-arbeidet. Det krever et enormt utdannelsesnivå som bare et høyteknologisk land innehar, og Israel har utdannelsen i grunn, til å kunne gjøre det. Egypt og Jordan har ingen mulighet.

Hva er den andre grunnen?

Neom er så langt fra Iran som det er mulig å komme. Det er min egen analyse, og jeg har ikke hørt noen andre nevne dette, men jeg er villig til å satse på at dette er en veldig viktig grunn. Hvis Saudi Arabia gjør dette til sin uoffisielle hovedstad, kan Israel, Jordan og Egypt hjelpe til med å forsvare Neom, når (ikke om) Saudiene blir invadert av Iran.

Saudi-feil
Dette er grunnen til at Saudis hjalp til med forsøket på å styrte Shia-regjeringen i Syria og installere en Sunni regjering. Det forsøket begynte lenge før det offisielle 2011-startdatoen for den nåværende borgerkrigen. Men de mislyktes, veldig mye!

Faktisk har alle de Saudiske innsatsene på "selvforsvar" slått tilbake på dem selv. Begge krigene i Irak har svekket og ødelagt Sunnimakten i Irak. Sunni klanene i Syria har blitt desimert. Og Tyrkia har nå byttet side, og støtter nå Shia og Russland - en ganske stor fiende av Saudi-Arabia. Og Saudi Arabias eneste virkelige beskytter, Amerika, begynner å falle. Saudiene taper krigen i Jemen og deres "blokkade" av Qatar har mislyktes.

Så, som Saudierne går tom for alternativer, kommer Trump sammen med sin plan om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Videre har vi hørt rapporter om "hemmelige" forhandlinger mellom Israel og Saudi-Arabia. Israel har alltid vært villig til å forhandle, men Saudi-Arabia måtte være trengt opp i ett hjørne før de ble villige.

Bråket om en skjenselsgjerning
Alt dette forklarer de "gunstige forholdene" som banet vei for Trumps kunngjøring. De bidro til å gjøre det mulig ved å fjerne Saudiernes (og Sunnienes) innvendinger. Den amerikanske statsdepartementet og CIA måtte utvilsomt legges ned i bakken og bli slått et par ganger. Men jeg tviler på at så grov håndtering ville vært nok for de. Jeg tror fast og sikkert at uten arabiske stemmer for å støtte avviket, kunne ikke `spøkelsene`og Utenrikstjenesten stoppe Trumps plan.

Det som følger vil være skrik av forferdelse. Høye skrik. Slår seg på brystet. De vil alle hoppe opp og ned i en vanvidd av usammenhengende innignasjon. De vil lage taler og veive med papirstykker. De vil brenne flagg og gå til Allahu Ack Bar. Døden over Amerika vil flagre fra hver Shia moske.

Kort sagt, alt vil være som normalt, bortsett fra at det vil bli høyere og mer underholdende. Derfor vil noen av oss lage popcorn og følge med.

Så, la oss snakke om brøleapene og de ikke-så-hylende brøleapene.

Gå inn i Iran
Dessverre har Iran hatt noen "greier" om Jerusalem. En av de første ordene som Ayatollah Ruhollah Khomeini gjorde etter å ha vunnet revolusjonen i Iran, var å starte noe som heter Jerusalem Day (oa: Jerusalem Dagen), som er den siste fredag ​​i Ramadan - hvor de brenner israelske flagg og sverger for å ødelegge USA og Israel . Da de opprettet sin "spesialstyrke" avdeling, kalte de den, Jerusalem Force (oa: Jerusalem Spesialstyrke).

Iran mener at det er deres hellige plikt er å ødelegge Israel og USA. De tror at dette er hvordan de vil få tilbake deres 12. Imam, deres Mahdi (Oa: Som er de Bibelens svar på Antikrist). Og de tror at det må skje snart.

Tyrkia hopper inn
Og la oss ikke glemme Tyrkia. De var en viktig tilhenger for IS og de andre opprørerne i Syria. Uten Tyrkia kunne ikke IS og opprørerne overleve. Faktisk ble hele operasjonen kjørt, levert og regissert fra Tyrkia.

Det var ikke en fullstendig tyrkisk operasjon. Pengene kom fra araberne. Våpnene kom fra USA og NATO-landene. Men det meste av støtten gikk gjennom Tyrkia.

Så reiste kurderne seg opp (oa: til motstand), og det skremte Tyrkerne. Tjue prosent av Tyrkia er kurdisk, og Tyrkia har forfulgt kurderne siden dag en av Tyrkia`s eksistens. Israel har støttet kurderne over en meget lang tid, og USA hoppet inn og styrket kurdisk makt.

Verste av alt: Det ble utført et kuppforsøk av det tyrkiske militæret den 15. juli 2016, og Erdogan rømte og kunne faktisk ha bli drept i løpet av minutter. Det kuppet mislyktes, og Amerika ble avslørt å ha vært Bakmannen bak alt. Noen hevder at kuppet var falsk, arrangert av Erdogan selv, men det gir ikke mening av det vi har sett. Beviset på at dette var et lureri er bare ikke der.

I etterkant av kuppet, desimerte Erdogan styrken sin dramatisk - og svekket sin hær, luftvåpen og flåte for å kvitte seg med enhver motstand. Faktisk har det tyrkiske militæret blitt så sterkt svekket at de nesten ikke kunne kjempe mot kurderne i Syria.

Tyrkia, under Erdogan, har også feilet å bli med i EU. De prøvde hardt for å gjøre det mulig, og EU ønsket at det skulle skje. Men Erdogan ble for mye for dem. Så, EU var en annen feil for Erdogan.

På toppen av alt det er Erdogan på utrygg grunn. Han var i stand til å ødelegge gjennom en ny grunnlov, som i hovedsak gjør ham til president for livet. Men det er mange mennesker som er dypt ulykkelige med ham. Så, han trenger desperat noe for å distrahere tyrkerne fra sine problemer. Og det ser ut til at den "distraksjon" kan være Jerusalem.

Egypt og Jordan
Egypt er ikke en palestinsk venn, så jeg tviler på at denne erklæringen vil bety mye for Egypt. De har sine egne problemer, og de har virkelig gigantiske vanskeligheter. Selv uten Grand EthiopianRenaissance Dam (GERD) - (Oa: dvs. demingen Etiopia har bygget mot Egypt, som kan tørrlegge Nilen på et blunk), stirrer Egypt på en katastrofe.

Folk skjønner ikke at underernæring er et alvorlig problem, selv nå, i Egypt. Og underernæring - spesielt blant barn - var nøkkelen til hvorfor Mubarak ble kastet ut av posisjon i 2011. De siterer andre grunner, men disse grunnene er bare symptomer på økende motgang og den voksende desperasjonen til egyptiske foreldre. Og det blir bare verre.

Når GERD  (Oa: demingen i Etiopia) begynner å fylle med vann, er Egypt ferdig.

Jordan er ikke mye bedre, siden hun har en liten befolkning, hvor 30% er palestinere. Israel var det eneste landet som forsvarte Jordan i 1970, men deres konge kan ikke si det for høyt. Ellers, vil det Hashemittiske dynastiet bli myrdet i sine senger.

Palestinerne, syrerne og libaneserne

Palestinene vil være et reelt problem, og deres narrestreker om Jerusalem vil fange den muslimske oppmerksomhet rundt om i verden. De er de største bråkemakerne i Midtøsten og var hjertet av kuppforsøk i Egypt, Jordan, Kuwait og Libanon. De er de som har best utdannelse av nesten alle arabiske grupper i regionen, og de bruker utdannelsen til å forårsake problemer overalt hvor de går. Og syrerne har vært partnere med den palestinske "saken" i nesten 50 år.

Det var Israel i 1970 som stoppet Syria fra å invadere Jordan, da palestinerne nesten omstyrtet kongeriket Jordan. Hvis Israel ikke hadde mobilisert seg for å stoppe det Syriske angrepet, ville Midtøsten ha vært et fryktelig sted, i stedet for bare et kaos.

Den samme palestinske befrielsesorganisasjonen (PLO) som forsøkte å styrte kongeriket Jordan, gikk deretter over til Libanon og forsøkte det samme der, med mer fryktelig og skremmende resultater. Israel ble til slutt tvunget til å invadere Libanon for å sparke ut PLO i 1982. Jeg har venner som kjempet i Libanon. Mange venner. Det var fryktelig.

Bare mentalt tilbakestående ville invitere den mest vemmeligste og ondeste lederen i verden, Yasser "søppelhaug" Arafat, til å styre Vestbredden. Dessverre ble Israel ledet av mentalt tilbakestående folk, da det skjedde. Jeg kan nesten ikke tro det, og jeg var der (Oa: Steve bodde og jobbet flere år i Israel).

Som et resultat av Israels innsats i Libanon kunne Shia`ne og Iran skape Hizbollah for å drive ut Israel fra Sør-Libanon. Hizbollah ble opprettet via Syria, og Syria ble (og er fortsatt) drevet av mentalt tilbakestående folk. Hvis Syria og Libanon hadde fulgt Egypt og Jordan, med å skape fred med Israel, ville ingenting skjedd av det som skjer nå.

Men mentalt tilbakestående er mentalt tilbakestående

Resten
For oss andre, så vil Europa bli islamsk, og verden har kommet nærmere kanten av sivilisasjonssammenbrudd. Sammenbruddet av sivilisasjonen er i vår fremtid, men Europas forvandling skjer NÅ. Det er tvilsomt om Israel vil få noe anerkjennelse fra dem, som at Jerusalems får status som hovedstad.

Vil Amerika være det eneste landet med en ambassade i Jerusalem?

Jeg vet ikke, og jeg er ikke sikker på at det betyr noe.

Det som virkelig betyr noe er - Sakarja 12
Det som betyr noe er at dette verset er mye nærmere oppfyllelsen:

"Dette utsagn er Herrens ord om Israel. Så sier Herren, som utspente himmelen og grunnfestet jorden og dannet menneskets ånd i hans indre:  Se, jeg gjør Jerusalem til en tumleskål for alle folkene rundt omkring; også over Juda skal det gå ut når Jerusalem blir kringsatt. 

Og det skal skje på den dag at jeg vil gjøre Jerusalem til en sten å løfte på for alle folkene; alle som løfter på den, skal såre seg selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle seg mot det.  På den dag, sier Herren, vil jeg slå hver hest med skyhet og dens rytter med vanvidd; men over Judas hus vil jeg opplate mine øyne, og alle folkenes hester vil jeg slå med blindhet."
Da jeg skrev boken min, så jeg for meg 3 navn jeg kunne velge:

Esekiels ild ( Ezekiel 39: 6 )
Jesajas Sol ( Jesaja 30:26 )
Sakarjas Hester ( Sakarja 12: 4 )

Alle tre av disse navnene og alle tre versene snakker om den samme situasjonen og øyeblikket i tid. Og skrikene og voldshandlingen som er ett resultat av forferdelse over Trumps erklæring om Jerusalem, bringer denne situasjonen nærmere sin oppfyllelse. Men, Trump har ingenting å gjøre med "opprøret".

Alt jeg har skrevet i denne artikkelen, forteller deg at alle skrikingen i forferdelse, bare leter etter en unnskyldning for å rope. Men det er en unnskyldning som vil ødelegge alle som prøver å ta tak i den.

Satans lakeier ødelegger seg selv mot denne "løftesten", og det gleder meg. Det er også en del av Guds plan for disse siste dager, og Jerusalem vil lokke disse lakeiene for å samle seg og oppfylle profetien skrevet over fire kapitler, Esekiel 36 , Esekiel 37 , Esekiel 38 og Esekiel 39 .

Alle fire kapitlene snakker om tiden vi lever i. Kapittel 36 er den mest generelle. Kapittel 37 er mer spesifikk. Og kapittel 38 og 39 forteller direkte om hendelsene som endelig vil bringe Israel til frelse, ved tro på og forhold til Jesus Kristus - deres eneste sanne Herre og Frelser .

Den dagen kommer, og det er kjernen i boken som jeg skrev, Esekiel's Fire (Oa: Esekiels Ild). Den er gratis, og det kan redde livet ditt.

Er du klar for dette?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar