Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 21. desember 2017

22 desember 2017 - Irans tilnærming til Irak, Syria, Tyrkia - veien mot Harmageddon

Det Iranske militæret har kommet inn i Syria, og har invidd den langsiktige planlagte Veien mellom Teheran til Damaskus, og så mot Harmageddon


Hvis man ser det røde på kartet over for å være en løpende Leopard (Lilleasia) eller en Bjørn (Persia / Iran), så gjør det ingen forskjell. Armageddon er en slagmark som vil tiltrekke en hær på hundrevis av millioner som kommer fra en iransk-tyrkisk allianse som stormer inn i Jizreel-dalen. Det kan bare skje når de har tilgang til Syria, deretter til Golan-høydene, og deretter til Jesreel-dalen Har-Megiddo . Armageddon kan ikke skje uten at hærene har tilgang til Syria. I alt som skjer i Midt-Østen, bør Jesreel (Armageddon) være vårt hovedfokus, ved å gi det ekstra oppmerksomhet, siden det hovedmålet å storme inn i det nordlige Israel, på vei mot Jerusalem, en by som vi allerede hører verden buldrer om.

Og i dag ble strukturen for slik tilgang offisielt aktivert.


"En iransk militær konvoi har kjørt inn i Syria gjennom Irak, og muligens markerer lanseringen av en langsiktig veiforbindelse mellom Teheran og Damaskus, har irakiske embetsmenn, og militærmedlemmer fortalt The New Arab ."

Militære kilder som er stasjonert i grensebyen al-Baaj, sa at konvojen som kjører tropper fra Irans eliter Revolusjonære Vaktmannskap og den iransk-støttede Hashd al-Shaabi-paramiliten, kjørte inn i Syria denne uken.

"Ruten - som gir Teheran uhindret tilgang til landene i Syria og Libanon - ble sikret denne sommeren. Landruten er den største seieren for Iran hittils, i sitt engasjement i Syrias seksårige borgerkrig. "

Hvordan skjedde alt dette? Etter at Bashar Assads regime og de iranske støttede Hashd al-Shaabi-  krigerne (Popular Mobilization Forces) fikk besittelse av de områdene som en gang var okkupert av IS, nær grensene mellom Syria og Irak, begynte militær aktivitet på den linjen. Dette var første gang Iran sendte militære leveranser gjennom denne ruten, hvor Iran nådde frem til Middelhavet.

Nå har det blitt enklere for Iran å få muligheter til å opprettholde sitt militære tilstedeværelse i Syria, selv det å komme nærmere det nordlige Israel.

Med dette har Iran oppnådd en milepæl av innflytelse og påvirkning som konkurrerer med alle de regional maktene det siste halve århundre.

Da amerikanske styrker utryddet Taliban i Afghanistan og deretter veltet den irakiske diktatoren Saddam i 2003, fjernet de de to største strategiske fiendene på Irans flanker. Med Irans støttede terrorister som forårsaket store ulykker mot amerikanske tropper i Irak, var det en av årsakene til at USA trakk seg tilbake i 2011. USA bidro også med $ 5,3 milliarder i utenlandsk hjelp til Irak bare i 2016, selv etter å ha mistet nesten 4500 amerikanske soldater. Med USAs tilbaketrekning, nådde Iran sin nye regionale status som supermakt.

I 2014 ble Irakiske sjiittiske (Shia) gjennom al-Hashad al-Sha'abi (Popular Mobilization Forces) den  styrende makt i Irak, med Stor ayatollah Ali al-Sistani. Det var han som utstedte en fatwa som ropte på alle innbyggerne å gå i forsvar, da IS kom nær til Bagdad.

Bare Saudi-Arabia forsøkte å presse tilbake Irans voksende innflytelse. Men det var uten suksess. Kronprins Mohammed bin Salman kalte Khamenei "den nye Hitler i Midtøsten".

I Irak kontrollerer Iran alle tv- og radiostasjoner. Alle 28 politiske partiene som støtter Irans sjiitiske militser, vil stemme i det kommende valget i 2018. I 2018 vil Irak i realiteten tilhøre Iran.

Med andre ord, i 2018, vil Iraks militære styrker bli Irans Hizbollah.

Når vi kommer nærmere Arageddon, bør folk begynne å endre sitt perspektiv. Når USA kunngjør seier over IS, er virkeligheten at Iran har seiret over USA.

IS er akkurat hva Iran var på utkikk etter. Som vi advarte i flere tiår, er USA med sin middelmådige kunnskap om Midtøsten, ingen match for århundrer med islamsk bedrag.

Men man må se på de langsiktige målene. I går snakket man om Syria, hvor Tyrkia, USA, Russland, Saudi-Arabia, hvor de gikk inn i Syria for bare å trekke makten over til Iran, terrorstaten, som gjør hemmelige avtaler med Tyrkia - om å dele hele regionen.

Og i dag hører vi buldringer over Jerusalem. Esekiel 38 peker på at Tyrkia og Iran leder en invasjon mot Israel. Dette kommer via Jisreel-dalen (Armageddon).

I år, øst og vest, høres trompeter av seier over IS i Syria, men som viser seg at er Irans sin seier. Ingen forventet at Iran vil trekke seg fra sine nyetablering i Syria.

Med IS, fant Iran det perfekte alibiet for sin utvidelse. Idag jobber Iran med Taliban i Afganistan.


Med slike korridorer, foruten at sunnier og kurdere blir truet, vil også kristne og Israel lide. Den iranske støttede militiaen (Al-Nujaba) ser allerede utover konfliktene i Syria og Irak. I mars annonserte det dannelsen av en "Golan" -brigade for å skyve Israel ut av Golanhøydene, som Israel har okkupert (Oa: Lovlig, ettersom vunnet område pga krig startet av Syria) siden 1981.
Nujaba krigere beveger sine styrker på innsiden av Syria, mot Irak.

For tiår siden, da ingenting skjedde, så jeg at mange hadde fokus på Harmageddon. Nå som noe skjer, er det få som har fokus på de daglige oppfyllelsene. Det er Tegnet på tiden når jomfruene uten olje er i søvn (Oa: Matt. 25:1-10).


Navnet Armageddon er en fordreining av den hebraiske Har Megiddo (Mount Megiddo) i Jizreel, hvor mer enn tretti blodige kamper har blitt kjempet i løpet av de siste fire tusen årene, av egyptere, israelere, greker, muslimer, korsfarere, mongoler, briter, tyskere, arabere. Fra Thutmose III, Debora, Gideon, Saul, Jonathan, Jesebel, Saladin, Napoleon til Allenby, Megiddo var hovedgrunnen for kamper som bestemte selve sivilisasjonen.

Dette er grunnen til at Johannes (forfatteren av Åpenbaringen) skriver om dette slaget, som avgjør resultatet av krigen mellom styrkene til det gode og det onde. Litmus testen for å vite hvilken side du er på, som er ganske enkel: Hva er din holdning til Jerusalem? Vil du foretrekke at bygningenes topper har Kors eller Halvmåne?

I islam antas det at vendepunktet i kampene med Vesten vil være på et sted som heter Al-A'maq eller Dabiq i Syria.

Muslimer vil forene seg over Dabiq. Dette er grunnen til at Tyrkia ikke sier noe om Irans ekspansjon mot Middelhavet siden  Dabiq , er navnet på kampen Ottoman (Tyrkerne) vant som banet vei for deres okkupasjon av Irak og Levanten i mer enn fire århundrer. For muslimer er Dabiq (Syria)  springbrettet for de islamske hærene til å bekjempe Rum (Romerne/katolikkene) i deres søken etter verdensdominans . "

I Hadith står det: "Den endelige Tiden (av historien) vil ikke bli etablert før Romerne lander enten i Al-A'maq eller i Dabiq." Mens muslimer tror at al-A'maq er grensen Syria/Tyrkia , så finnes det et annet sted med samme semittiske navn:  Migdal HaEmek.  Men dette (HaEmek)  er en by i det nordlige distriktet i Israel på Megiddo. Emek eller A'maq betyr det samme: "Kløften" eller "splittelsen"
Al-A'maq / HaEmeq (kløften) er hvor Gud dømmer tyranner. Selv Gog blir dømt på vei til Jeriko i al-Ghour (kløften) der hærene fra Hammon-Gog blir begravet nær Dødehavet, selve kløften som splittet øst fra vest.


Interessant hvordan Gud ordinerer navnene til å bety "splittet" og er der vi får Pesach (splittet) som Jordan var "splittet" og Rødehavet noe annet som er "splittet" ... en kløft var alltid separatoren mellom to krigsførende parter og i tilfelle av Jisreel, splitter det mellom nord og sør.

Dette er grunnen til at man finner dette i Bibelen, at Gud dømmer den nordlige hæren, og Gogs horder kommer fra "nordkvarteret" mens Kristus i Sakarja 9 kommer med "sydens virvelvind".

Splittelser er det vi begynner å se de neste par tiårene. Selv Europa vil dele seg mellom nord og sør med sør som "Kittim (Oa. muligens Rom) skip", de gode gutta fra Middelhavsområdet som kommer mot Antikrists nordlige horder.

Inntil da vil verden fortsette å ødelegge og lede oss alle i den retningen. I 2015 varslet vi mot fullstendig fjerning av IS staten, hvor vi sa: "Kalifatets krigere vil ikke være over med IS, men dette er bare begynnelsen." Vi la til:

Alt dette rotet skjedde som et resultat av å fjerne Saddam, den nødvendige pluggen som holdt dammen fra å sprekke. Det er derfor avgjørende å reinstallere en annen Saddam, en Sunni, ikke en Shia. Det bryter opp Irak i sine tre opprinnelige provinser, hvis og når IS blir beseiret av Irak. USA trekker seg ut av Irak uten å løse oljeproblemene i Mosul og tillater Shiane å herske over Sunniene, noe som var en katastrofe.

Nå har vi Badr Organisasjon , Asai'b Ahl al-Haq (AAH), Kata'ib Hizbollah og forskjellige Sadrist-elementer. De er alle Shiaer. Visse militser som Badr-organisasjonen og AAH ser ut til å ta direkte ordre fra Teheran [Iran].

Fra Teherans perspektiv kan inngripen til og med gi mer innflytelse på andre problemer, blant annet atomforhandlinger. "Verden har forstått virkeligheten av at det første landet som dro for å hjelpe det irakiske folks i kampen mot ekstremisme og terror var den islamske republikken Iran," sa utenriksminister Mohammad Javad Zarif i desember.

Iran er en stat som støtter terrorisme. Kjemper de da for en krig mot terror? Nei. Det kjemper for å konsumere mye kjøtt, for å utvide seg mot IrakSyria og Midtøsten .

Så når Daniel sier om at bjørnen reiser seg for å konsumere mye kjøtt, snakker han om Irans ekspansjon. Og når han snakker om leoparden også løper for å dekke landet, snakker han om Tyrkia hvor det gamle Hellas en gang var.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar