Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 14. desember 2017

14 desember 2017 - Sadhu Sundar Selvaraj: "Gud har satt Mr. Donald Trump på presidentens kontor for å ryste denne nasjonen."

Barack Obama forlot Presidentembetet med 58% annerkjent vurdering, som har økt til 63% siden da (Kilde: Gallup.com ). Millioner av amerikanere fortsetter å tro på løgnen at han er en god mann som er sendt av Gud for å velsigne vår nasjon, men jeg tror at dette budskapet fra Sadhu Sundar Selvaraj avslører sannheten om Obama og den vederstyggeligheten han tok inn i vårt land. Sundar ble vist hvordan Gud nå bruker President Trump for å korrigere mange feil som ble gjort av Obama.

Som en gjest på Jim Bakkers TV sending, den 4. desember 2017, delte Sundar Selvaraj et ord han mottok fra Gud om president Trumps rolle i USA, som vist i 6:47-minutters video`en nedenfor.

"Herren Gud har satt Mr. Donald Trump på presidentens kontor for å riste denne nasjonen, så han er en representant for Gud. Gud skal riste denne nasjonen. De tingene som var skjult innunder for så lenge, dine politikerne som har skapt uorden , deres politikere som har syndet, de blir nå avslørt. "

Deretter delte han en visjon, som han mottok da Obama fortsatt var president. Herren viste Sundar at det var så mye skitt i vår Føderale Capitol/Kongressen, at Han nektet selv å gå inn. Så da visjonen fortsatte, gikk Sundar med Herren inn i det Hvite Hus Ovale Kontor, og Herren sa: "Se på den vederstyggelighet som er på dette stedet. Denne vederstyggeligheten du ser her (i Capitolbygningen) kom inn i nasjonen på grunn av denne mannen. "

Sundar forklarte: "Se, når du har en rettferdig leder, vil rettferdigheten komme opp i landet, men når du har en korrupt leder, vil ondskap komme over ditt land."

Da forklarte han: "Nå har du en ny president. I sitt første år korrigerer han mange feil som har skjedd i de siste åtte årene. På grunn av ham der, Guds representant, åpner den døren for at Gud skal jobbe i din nasjon, avsløre korrupsjon og avsløre umoral som finner sted på Capitol Hill. Gud bruker Mr. Trump til å riste denne nasjonen. "

Gud ryster en nasjon høres ut som en dårlig ting, men det er en god ting fordi den avslører urettferdighet som skiller oss fra Guds velsignelser. Ved å avsløre det, kan vi stoppe det, slik at Guds velsignelser kommer tilbake. Etter åtte år av den som heter Apollyon (ødelegger), sønn av fortapelsen, som hersker over vår regjering, var dørene åpne for demoniske ånder for å få tilgang til vår føderale regjering. Vi beveget oss raskt nærmere ødeleggelsen, men i Hans barmhjertighet drev Gud tilbake urettferdigheten, og ga oss litt mer tid før de gamle profetiene ble oppfylt.

Dette er ikke en tilslutning for President Trump, bare et uttrykk for takknemlighet for hva Gud gjør gjennom ham.

Skrift Referanser:
"For ugudelighetens kongestav skal ikke hvile på de rettferdiges arvelodd, for at ikke de rettferdige skal utstrekke sine hender etter urettferdighet". Salme125:3.

"Ja, Herren skal gi det som godt er, og vårt land gir sin grøde". Salme 85:13

"Rettferdighet opphøyer et folk, men synden er folkenes vanære" Ords. 14:34.

"Herren skal gi deg rikelig av det som godt er, både frukt av ditt morsliv og frukt av din buskap og frukt av din åkerjord, på den jorden Herren med ed lovet dine fedre at han ville gi deg." Femte Mosebok 28:11

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar