Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

tirsdag 12. desember 2017

13 des 2017 - forvirring, omvendelse og bønn

Jeg husker jeg leste en profetisk advarsel for en del år siden. Den gikk sånn (etter hukommelsen):

Alle gikk gjennom verdens åker. Altså man gikk inn i åkeren, så kom det en tåke. Bare de som gikk ned på knærne i bønn, og søkte Herren for veiledning for hvert ett skritt, slapp snaren som snart åpenbarte seg. De kom utenfor ett stup, og folk falt ned i nettet "gjeldsslaver"  Og ble puttet i en båt - som var en type fengsel. De rike hadde sin egen båt, men det var skittent ombord (og muligens andre typer båter, man ble puttet i). Men på havna så lå det ett sykehusskip, det var de våkne troende som betjente. Det var også krigsfartøy, og de gikk ofte ut og kriget og senket andre skip. men da sykehusskipet dukket opp, så sluttet man å stride. Sykehusskipene hadde sin egen autoritet, som ga fred (og ingen skjøt på de). Og de plukket opp de sårede, og behandlet dem (altså folk ble frelst).

Dette var ett syn om Endens tid. Den tid vi nå nærmer oss. Spørsmålet er om synet er ekte, og om vi kommer inn i oppfyllelsen nå, altså det jødiske året 5778.

Muligens er det året 2017/2018 som er det egentlig jubelåret, etter denne jødens profetiske utregning. Han beregegnet 10 jubelår (som hvert er på 50 år), fra 1517, og det siste, kom dette året, og går muligens inn i neste år. Ifølge den jødiske kalenderen, som da utgjør både år 5777, og 5778. Og ettersom Jerusalem ble befridd i 1917, i desember, fra ottomanerne. Så kan det godt være år 5778 som er det endelig Jubelåret. Personlig trodde jeg at store katastrofale ting ville skje i år, men muligens blir det lagt til neste år. Bare Herren vet eksakt sine tider!

Dette synet kan oppfylles ved en økonomisk krakk. Og det kan være ting som tyder på at det økonomiske markedet skjelver. Om enn i det stille. Storbanker som de store i Tyskland, sliter med mye gjeld. Og de er ikke de eneste. Den norske husholdningen og de norske kommuner har mye gjeld. Og det kommer aldri noe godt ut av gjeld som ukontrollert bare øker.

En krise er nok det som må til, for at Kristne søker Korset for alvor. Vi har tatt de gode tidene for gitt, og mange kristne bruker fritiden til avguderi og opprør. De fleste sover i en eller flere synder. Mest av alt unlatelsessyndene, at man ikke beveger seg frem i tro, som Romerbrevet 8 taler mye om. Bare de som beveger seg med Ånden, er Guds barn, de som har satt seg stille, og er mer opptatt av å få ære fra menighetens lederskap, andre troende, og annerkjennelse i samfunnet, kan være de som har gått ut av nåden - og igjen tjener djevelen - som de gjorde før de en gang ble frelst! Judas brev og 2 Pet. 2, er full av advarsler om falske kristne, som omgås med de ekte! Måtte Herren gi oss visdom, våkenhet og skarphet, til å avsløre de, de som gjør at Ånden holder sin ild tilbake!

Derfor burde vi være våkne! Og ikke sove! Fordi Herren har sak med nasjonene, og Han har sak med Norge! De over 600.000 barns blod som har blitt spilt på sykehusene, må vi stå til ansvar for. Enten ved omvendelse og Jesu blod renselse. Eller dom! Vi går snarlig inn i tidene, hvor Herren vil dømme og la nasjonenes avguderi (som Vestens rikdommer og nytelser) stå for fall! Gud har ikke noe imot rikdom, men at vi bruker rikdommen for å forderve oss selv, og våre neste, og ikke mist våre barn, vil vi bli nødt til å stå til ansvar for!

"Jeg søkte blandt dem etter en mann som ville mure opp en mur og stille seg i gapet for mitt åsyn til vern for landet, så jeg ikke skulle ødelegge det; men jeg fant ingen. Så utøser jeg da min vrede over dem; ved min harmes ild gjør jeg ende på dem; deres gjerninger lar jeg komme over deres eget hode, sier Herren, Israels Gud." Hesekiel 22:30-31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar