Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 19. november 2017

20 november 2017 - 70 ende årsdagen for profeti/Donald Trumps 11 i den 11 måneden


Oversettelse av youtube videoen:

Vær rede! Vi er fortsatt i faresonen. Jeg ser folk at folk blir litt likeglad, de sier: Du store alle verden! 4 (tetrad) blodmåner, solformørkelser, Åpenbaringsboken 12 tegn kommer og går, ha, ha – ingenting skjedde!

Masse ting har skjedd: Den verste orkanen i USAs historie, Den verste orkanen i Puerto Ricos historie,  som ødela hele landet. Dette har vi aldri sett før.

På Facebook denne uken, sa jeg dette: Denne uken, 70 år siden gjenfødelsen av Israel den 29 november. Husk at 70 er veldig viktig i Bibelen. 70 år i fangenskap i Babylon (586-516 f.Kr), 70 år til ødeleggelsen av Jersualem, av det første århundret.  70 betyr noe for Gud.  Og den første årsdagen av Israels 70 års jubileum er denne måneden. Den 11 måneden. Jeg lærer om nummer i Bibelen i historien har en mening.  11 betyr uorden/forvirring.  12 betyr orden. Tar du 1 bort fra 12, så får du uorden: Kaos.

11 september, har du et nødstilfelle ringer du 911. Jordskjelvet i Tohoku i Japan var den 11 mars.  Den arabiske våren startet den 11 desember. I dag ble Trumps Twitter konto tatt ned av en kriminell Twitter ansatt. De er så onde. Tenk om de hadde gjort det samme med Obama!  Da hadde de kalt det rasisme, eller noen andre merkelapper. En ansatt på Twitter var på sin siste dag på jobb, og bare tok ned Presidentens konto. Vet du hvor lenge den lå nede? 11 minutter.  Trump er på en diplomatisk reise til Asia. Hvor mange dager: 11 dager. Rart! Du kan ikke finne på en sånn ting. Så vi er i den 11 måned, den første mulige årsdagen for Israels 70 års jubileum er i enden av denne måneden.  Så vi får følge med hva som skjer.

Men dette kan strekke seg ut helt til Mai neste år, ettersom det var da de hadde sin krig.
70 år av gjenfødelsen av Israel, hvor tellingen startet fra FN resolusjonen den 29 November 1947.  Utløper den 29 November 2017.  Vær så snill å ikke vær lunken.  Bare fordi den verste skytingen i den Amerikanske historien, i Las Vegas, den verste orkanen i den Amerikanske historien, i Houston.  Den verste orkanen i Puerto Rico`s historie.  Og den verste brannen i Californias historie har passert. Hvem vet hva som er det neste som skjer? Du kan få en børskrakk, EMP som blir detonert (et våpen som slår ut all elektrisitet, og gjør området om til Steinalderen), krig som bryter ut i Midtøsten. Og det kan skje raskere enn du forventer.

Og Bibelen forkynner i Endens Tid: Blod, ild og Røyksøyler (Joel 2:3, Ap.Gj. 2). Røyksøyler kan kanskje være vulkanske utbrudd. Vi har hatt flere seismiske aktiviteter (jordskjelv) i de siste dagene.
Jeg oppmuntrer deg til å omvende deg fra skjulte synder, akseptere Jesus som din Herre, ikke undertrykke andre, stå opp for Jesus i dine handlinger hele uken, elsk dine fiender og tilgi dem oppriktig. Våk og be sammen med Den Hellige Ånd for hva mer som vil komme før jul.
1917 til 2017 er en viktig periode, fra november til november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar