Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

søndag 29. oktober 2017

29 okt. 2017 - Når politikerne og media jobber for å ødelegge demokratiet og ytringsfriheten

Vi har jo skjønt det lenge, vi som følger med. Men klarere enn dette blir det vel ikke:Dette omhandler en journalist som beskriver ett historisk faktum, altså den palestinsk/islamske forbindelsen til Nazi Tyskland. Og når går Tyskland så langt, at de har dømt journalisten for hat-ytringer. Bildet av "onkelen" til Arafat (altså han som var ansvarlig for å trene opp Arafat til å bli terrorist), sammen med Adolf Hitler, tåler tydeligvis ikke dagens lys. Det betyr i praksis, at lovverket i Tyskland, brukes for å forandre historiske sannheter, i rasismens navn. Jeg kan ikke noe annet enn å forstå at myndighetene i Tyskland, fører krig mot sitt eget folk, som et ekte autoritært samfunn gjør. Å omskrive historien, som er ett historisk faktum fordi det ikke passer inn i systemet de konstruerer, er noe bare despotiske ledere gjør.

Globalisme, hjernevask og rasisme
Kanskje Tyskland tar opp sin gamle arv, ved å henge ut de som motarbeider det politiske skaperverket "globalismen". Også på midten av 30 tallet, så brente tyskerne bøker, altså kunnskap om historie, folk og mye annet. Så at folket tankeløs kunne hengi seg til Føreren. Idag gjør man det samme, sånn at folk skal stole 100% på sine Myndigheter, helst tankeløst, og ikke komme med forstyrrende historiske fakta. Å lyve eventuelt tie har blitt melodien i dagens samfunn, om du skal komme deg frem i posisjoner, politikken ol.  Det er en kjent sak at når ett land går over til å bli autoritært, så begynner man å bruke ord. Mange ord, for å forføre og bedra folk. Det største bedraget i dag heter "Rasisme" og alt annet som man bruker i kjølevannet av ordet.

Men sannheten er at myndighetene fullfører sitt globale prosjekt, hvor man ofrer stoltheten for landet sitt, og fremmer ett Islamsk imperium i våre land. De sier det ikke, men handlingene taler for seg selv. Tro aldri på hva politikere og media sier, se hva de gjør!

England et fallende demokrati
I England er det like så ille, om ikke verre. Den sanne rasimen, som at jødehatet har økt betraktelig for den lille jødiske minioriteten, bryr ikke Englands elite eller media seg så mye om. Men at noen har islamfobi, kan bli straffet og i verste fall føre til fengsel (dessverre er også statsminister Solberg påvirket av samme holdninger).

Den smittsomme "rasismen"
En dødelige "basille" sluppet løs fra de store nasjonene, som USA (spesielt under Obama), og England og Tyskland, og sprer seg også til eks. Norge og Sverige med flere, hvor man bekjemper "rasisme", hvor de som er glad i fedrelandet sitt, får unngjelde! Og land som våger å protestere, som teks. noen Øst-Europeisk land som Ungarn, faller i den intellektuelle, fordomsfulle og til grensen av hatsk EU stemning. Spørsmålet, når vi ser at så mye penger er inne i bildet, er hvor mange politikere som er kjøpt og betalt?? Bare evigheten vil gi svar på det.

Soros - globalisten
Og Soros, som er jøde av avstaming og som bekjemper Israel for hva det er verdt, er en av globalistenes forkjempere.I videon tas det opp bla. at han samarbeidet med nazistene når han var rundt 13-14 år gammel. Men det vet man ikke helt. Hans far fikk ordnet papirer på at de var kristne. Og Soros ble med på husransakelse av jødiske hjem. Muligens hadde han ikke andre valg. 

Uansett, dagens Soros har vært med å ødelegge  lands valutaer ved sin inflytelse og enorme tilgang til penger. I Thailand ses han som en kriminell pga økonomisk spekulasjoner som ødela mye av økonomien i landet. Ungarns statsminister anklager Soros for å stå bak immigrasjonene fra bla Afrika mot Europa. Les denne artikkelen om det emnet.

Terrorisme ok - Men "Islamfobi" blir forfulgt
Tilbake til artikkelen som først ble delt: London har den muslimske ordføreren bedt om mer penger til å bekjempe "rasisme" på nettet, samtidig som de sier de ikke har nok penger til å stoppe alle Syria farerne som nå har kommet til London. Så muslimsk terrorisme er ok, bare man ikke dømmer ideologien bak de som drives til terrorisme. Sannheten om hva Islam ønsker, er faktisk rasistisk, fordomsfullt og hatefullt (mot landets opprinnelige innbyggere), enda de muslimske lærde på ingen måte forsøker på å skjule hva de ønsker (å ta over landene for Islam) - men likevel, så tier media. Dette kaller jeg konspirasjon av media og politikere. 

Samme problemet har vi med alle engelske jentene helt ned i 12-13 års alderen som har blitt utsatt for overgrep av muslimer, som har blitt dysset ned, før det kom frem som en bombe (men norsk media vender det andre øyet til - og skriver lite om noe om det).

Myndighetene går ut og kritiserer kritikerne for å være konspiratoriske
Akkurat som da Langeland kritiserte Myndighetene i boken "dømmer ikke" etter krigen pga hvordan Eliten fredet innflytelsesrike nordmenn som samarbeidet med tyskerne, mens enklere folk ble dømt hardt. Og hvor myndighetene fikk kritikk fra flere hold. Så gikk myndighetene ut og kalte de konspirasjon-teoretikere. Er det ikke bare historien som gjentar seg? De som sier sannheten konspirerer! Så beleilig for myndighetene, og nå globalistene!

Kan borgerkrig oppstå?
Hva skal man gjøre, når myndighetene begynner å forfølge de som setter pris på den demokratiske ytringsfriheten som vi har hatt lenge? Når den vanlige mannen i gata føler at myndighetene tillater ting som til slutt truer deres eksistens, kan det oppstå borgerkrig nasjonalt. Og med tanke på spenningene i nasjonene, så kan det oppstå storkrig, og i verste fall 3 verdenskrig.

England og Frankrike - skyldig da, og gjentar lignende fadese idag?
Jeg tenker at de som har størst ansvar for 2 verdenskrig, utenom Tyskland, er England og Frankrike. Fordi de engelske ministrene (og de franske) utover 30 tallet, gjorde ingenting for at Tyskland skulle holde seg til de begrensningene de fikk etter 1 verdenskrig, etter avtaler de var pliktige å holde. Og Tyskland rustet opp, og ble truende. 

Tvert om, så tvang Frankrike og England - Tsjekkoslovakia til å gi bort sin fjellkjede (som Tyskland neppe hadde greid å erobre) til Tyskland, i en "fredsavtale". Og Chamberlain kom tilbake med papiret "peace in our time". Men den freden var ikke verdt papiret som var skrevet på det. Verden gikk så inn i en fryktelig fødselsveer i en ødeleggende krig. Over 50 millioner døde fordi politikerne ønsket en fred som ikke kunne inngås - pga motparten gikk ikke å ha en avtale med.

Idag så er de styrende i Frankrike og England (sammen med Tyskland), de som går foran med å tillate masseinnvandring, enda de vet konsekvensene. Likevel er det som en galskap har truffet de. 

Og mange av de mindre nasjonene, som Sverige fører meg seg en spenning mot sin egen etnisitet av vold og overgrep fra først og fremst innvandrende fra Islamske land, hvor staten truer alle som våger å si hvem og hva som skjedde, selv om små jenter blir voldtatt, eller som historien om rullestolbrukeren på Gotland, Sverige, som ble voldtatt av muslimer, og da de blir sluppet løs, blir Gotlands innbyggere harme. Og det kommer politistyrker fra fastlandet, for å verne om overgriperne (i rasismens navn, må du vite), så de får trygt leide til fastlandet. Sånne saker skaper opprør i folket, og når det blir mye av det, kan selv sindige svensker gå fra lydighet til opprør og til borgerkrig.

Dagens Chamberlainere
Utvilsomt vil politikerne og medias selvforakt mot sin egen etnisitet, og tåpelige fredsdrømmer i Midtøsten, når ingen tenker på hvor farlig motparten er (arabisk olje gjør virkelig Vestens lederskap blinde) føre til krig, og muligens en 3 verdenskrig. Alt vi kortsiktig har tjent på arabisk olje, vil vi igjen miste, pga grådighet. Å presse Israel og fordømme de ensidig, vil komme tilbake på oss selv. Og vi kommer til å bli taperne.

Eneste vi har nå, er nådetid. Men den begynner å bli temmelig smal og har en kort lunte. Vi vet ikke når, men vi vet at alle tegnene er der, som innevarsler dårlige tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar