Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

onsdag 18. oktober 2017

18 okt 2017 - Hvordan norsk presse blir styrt

I USA er det 6 hovedeiere som eier MSM (main stream Media). Og bak disse 6 eierne, så er det millardærer som eier de igjen, som oftest er knyttet opp mot Bildenberger grupper. Disse er utvilsomt endel av "skyggeregjeringen" i USA, som fremmer Den Nye Verdensorden, som igjen ble presentert offisielt av tidligere President H. W. Bush (1989-1993). 

Da vil du heller ikke bli overrasket over at MSM i USA konstant angriper Trump. Trump holdt en advarende tale imot Den Nye Verdensorden (DNV). Ved at Trump angrep avisenes eiere (DNV), og ikke minst gjøre narr av arbeidet til deres ledere (som jobber mot at en liten elite, skal styre hele verden via mer kontroll og lovløshet) så er media i krigsmodus, spesielt med de som våger å avsløre de. Media har reist sitt krigsbanner, og Trump er målet, ved at de henger han ut på førstesiden hver dag, via de fleste aviser, for å knekke han, eventuelt ta livet av han, om han tråkker for langt inn på det de driver med (som de gjorde med Kennedy). Men jeg tror også at Gud holder sin hånd over Trump. Den Nye Verdensorden kan ikke gjøre som de vil.

Hovedmedia i USA eies av 6 eiere
MSM i USA beskytter sitt eget, dvs. Soros, Rockefeller og mange flere, som har mer penger enn de har godt av (og de har blitt styrtrike av arabisk olje. Derfor angriper de Israel i media, fordi det er et hinder for god handel med araberne). Men de åndelige røttene til USA, strekker seg ut over hele verden, spesielt i Europa. Og derav ser vi ett blindt media i Norge, hvor journalister ikke får lov til å skrive det som de ønsker, kun det som er innenfor deres rammer, som teks. å hetse og skrive negativt om Israel, og opphøye palestinerne, og å hetse Trump (Les hva Carl I. Hagen mener om norske journalisters dekning av Trump).

Derfor blir også folk hysteriske, med en gang noen sier noe uetisk i forhold til hjernesensuren i pressen. Vi kan bare se på reaksjonen mot Sveriges Ambassadør til Island, som også er er Socialdemokrat (samme som AP), uttaler noe så horribelt (men sant) at 

"Sverige er i ferd med å avvikle demokratiet. Landet ligger an til å bli et diktatur....". 

Da roper pressen varsko og er på krigsstien. Å ytre en sånn "udemokratisk" sak, passer ikke inn i vårt demokrati. Og det er vel akkurat det er, ikke folkets demokrati, men den sosialistisk/kommunistiske "demokratiet", ledet av Eliten, via deres talsrør: Media. 

Bildenbergerne
For å forstå Bildenberger gruppen (se denne snutten her), dvs. de som ønsker å kontrollere verden, og som dermed inviterer statsledere, journalister mm., for å være med i de hemmelige møtene, så er det viktig å se at deres åndelige røtter har godt fotfeste i Norge, spesielt i det viktige media. Vi kan først se hvem som har vært med på disse møtene fra Norge, ved å se på denne artikkelen. Det er interessant å se at selv de Borgelige som styrer nå, så har både Erna Solberg og Siv Jensen vært på disse møtene. Også mange av pampene i AP. Dessverre så jeg også at Kåre Kristiansen hadde vært på møte, og jeg håper han dro dit for nysgjerrighetens skyld, og ikke ble med på det de jobbet for.

Noen av hovedeieren av Media i Norge
Akkurat som i USA, så har vi ikke mange eiere av Norsk media.
En av de viktigste er Amedia, som tidligere har vært drevet av LO og AP, og som nå eies av DNB (leder av DNB, Bjerke, er personlig venn av Jens Stoltenberg). Når vi da vet at LO og AP har ett meget fordreid verdenssyn, og hvor de jobber aktivt mot alle forsurede sekter (som lutheranerne - dvs all kristendom som har røtter i Bibelen), så forstår vi også hva som ligger til grunn til det ensidige avisstoffet som utgis i Norge.

Det har ikke slått dem selv, at MSM, politikere, regjering, Storting mm. i vårt land, faktisk er i ferd med å gjøre Norge til noe sekteristisk? Å tenke utenfor boksen (som er vanskelig for de som er med i en sekt pga hjernevasken), er noe vår unge har store vanskeligheter med å klare, men å følge systemet og likhetsprinsippet (kopivirksomheten til sosialistene) gjøres med stor iver. Alle er redd for å være annerledes! Da begynner vi så smått og ligne menneskene i Nord-Korea! Der heller våger veldig få, om noen, å være annerledes!

Amedia er en av de store eierne av Norsk media. I 2011 kjøpte de opp Orkla/Edda media, som inntil da eide flere aviser. På denne oversikten kan man se hva Amedia eier.

De store avisene derimot eies for det meste av Schibsted:

"Schibsted eier fem av de ti største norske avisene i 2016: riksavisene Aftenposten og VG, og regionavisene Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Schibsted er Norges største aviseier og kontrollerte 27 prosent av avisopplaget i 2015." Her kan du lese litt hva Schibsted driver med.

Noen få eiere styrer MSM
Det som ødelegger ett demokrati, er når noen få mektige eiere, har monopol på å drive informasjonsarbeide til landets folk. Dette blir også ett problem, når folk er ukritisk, fordi uansett hvilken aviser man leser, så får man de samme nyhetene gjentatt - enda mye av det er halvløgner - avsporing for viktigere saker (som får mindre notiser langt bak i avisen) og totale løgner. Eneste måten å løse opp denne hjernevasken, er å gå til utlandet, og finne informasjon der. Å bo borte fra Norge noen år, er også å anbefale! Å se landet sitt utenfra, og ha trivelige og varme anti-sosialister rundt deg, kan være en befriende opplevelse. Og da snakker jeg ikke om ferie på Cuba.

En av de få frie mediene - kjøpt opp
Mediet Nettavisen utmerket seg med å være annerledes enn de som fulgte MSM (hovestrømmen av media), og til akademikernes forakt - så våget de å være demokratisk og selvtenkende. Og avisen tillot også folk å skrive hva de mente om ulike artikler, uten at de måtte skrive opp sitt ekte navn. En sjelden frihet i dagens samfunn. Men Amedia har nå gått inn og kjøpt opp avisen, noe som betyr at den siste flekken av fri ytring, vil muligens nå falle helt bort. Og da er det interessant hva en observant leser skriver under artikkelen:


"Når Amedia nå får full kontroll over Nettavisen, skjer det samme som da Amedia overtok TV (TV2) og omskapte den TV-kanalen frå høyrevridd til venstrevridd på kort tid. Nå åpner seg altså stor nisje for en profesjonell innvandringskritisk nettavis med noen dusin ansatte journalister og et årsbudsjett på 50-100 millioner kroner. Eierne bak Resett, Rights og Document bør komme sammen og diskutere hvordan skape et felles medieprodukt som kan fylle det politiske tomrommet Nettavisen straks etterlater."

Så skriver samme person rett etter:
"Korreksjon: Mente altså TV2 da jeg skrev TV. Henviste til den gode tiden da FrP hadde over 25% oppslutning på meningsmålingene, og de folkelige debatt- og innringningsprogrammene Holmgang og Lønning Direkte fikk mye av skylden. Da brukte Amedia profitten fra pressestøtten og kjøpte opp TV2, innsatte AP-edderkoppen Alf Hildrum som toppsjef, høyrevridde journalister ble etterhvert tatt av skjermen og Amedia ansatte venstrevridde fra egne aviser isteden. I dag er vel TV2 Nyhetskanalen Norges mest PK-aktivistiske nyhetssending. Samme gradvise venstreglidning vil vi nå få i Nettavisen, og da må håpet være at noen er smarte nok til å overta denne nisjen."

Viktig å se at der hvor sosialistisk kontrollert nettverk tar over, så smuldrer alle sånne grunnleggende friheter opp til intet. Og på kort tid kan det bli det totalt motsatte, av hva man sto for før!

Norsk media foretrekker norsk utdannede journalister
Vi kan også lese denne artikkelen. Det omhandlet Silje som tok journalist utdanning i utlandet. Og alle som gjør det, har store problemer med å få jobb her til lands. Når jeg leste dette, så lurte jeg på om også journalisthøyskolen, er en plass hvor man kverulerer og hjernevasker studenter med massiv sosialistisk propaganda (som de eks. gjør med den pedagogiske utdannelsen), og sender nyutdannede journalister ut i de ulike avisene ferdig formet, hvor det også er lettere å få journalistene til å skrive det Eierne ønsker.

Mens utenlands utdannelse på dette feltet, kan være skremmende for de ulike avis-eierne, fordi det kan hende de nyutdannede journalistene har annet tankegods og blitt formet på en mer nøytral måte, sånn at de ikke passer inn i den lille trange norske boksen, som vi alle skal tenke og leve ut ifra.

Et demokrati på fall
Nå forstår du kanskje hvorfor Norge demokrati er ett fallende demokrati. Ett demokrati må bestå av forskjellige folks meninger, og at man våger å ytre seg, uten å være redd for å bli hengt ut av media, hånet av politikerne og jaget av politi (politi som har dårlige ressurser, prioriterer "rasisme" mot innvandrere fra muslimske land, men prioriterer lite eller aldri rasisme mot vår egen etnisitet). 

Når da denne ytringsfriheten via våre demokratiske rettigheter, faller langsomt, eller hurtig, alt ettersom hvordan man ser det, så vil det Norge jeg vokste opp med, være noe helt fremmed om bare noen års tid, kanskje allerede 5-10 år. Ett sted hvor en liten (mektig) Elite bestemmer alt hva hver enkelt skal se og høre, og hva som ikke er tillatt å lese eller se, til enhver tid. 

Teknologien som gjør overvåkning mulig
Ikke glem at vi har teknologi som kan spionere ut hver milimeter av huset, om det er ønskelig. Det er en kjent sak at våre nye flatskjermer (TV) allerede kan hente info over dine valg og sende de videre, Smart Phones hvor mikrofon kan skrus på - og avlytte din samtale - uten at du vet det - og NSA jobber hardt for å overvåke flest mulige innbyggere på denne jord. Garantert har du og jeg fått egne mapper med våre navn på, hvor vår aktivitet blir samlet der. "Storebror ser deg" er ikke lenger en fiksjon, men allerede en realitet, som vil vokse snarlig til å bli totalitær, om ingen stopper det! 

Det er bra at pressen deler ut det Snowden har avslørt, men likevel bruker media mest tid på å kritisere Israel eller Trump, enn å fokusere på de reelle demokratiske problemene. Derfor så blir vanlige folk lurt, fordi de får ett inntrykk via media, at alt er under kontroll (det er det også, ved at vi alle er mer og mer under kontroll av Eliten).

Lover som kveler innbyggerne
Som teks., det jobbes kontinuerlig for å ta bort Foreldreretten, og gjøre foreldrene umyndige ovenfor sine egne barn (barna ses på av Sosialistene som Statens barn), og det er endel av rettighetene som jobbes for at Staten skal ha full kontroll over sine innbyggere. Dette gjøres gjennom lovverket, som denne loven

De små tegnene
Mange sier at man dramatiserer for mye, når man fokuserer på dette (og konspirasjons-anklagene sitter løst). Jeg mener at man må lese de små tegnene, før de store kommer. Men få tar dette alvorlig. Feks. så bruker media mye tid i dette landet å sverte Hege Storhaug og HRS, Dokument.no, og andre som varsler fare. 

Vi må ikke glemme at i 1938, så var også verden da som nå, satt på hodet. Man lo og hånet Churchill, som advarte fordi han så faren (du vet de små tegnene), og de var såpass opptatt av "fred", at de tegnet en avtale med 1900 århundres største despot, og fikk krig isteden. Den "freden" første til over 50 millioner tap av liv, utallige sårede og lemlestede, far og morløse, splittede familier etc. 

Fred er snakket som fører mot krig
Fredspratet var såpass prangende før 2 verdenskrig, at svenskene nominerte Adolf Hitler som en av kandidatene for å motta Fredsprisen. Pga. krigen trakk de hans kandidatur. 

Men i vår tid, så har ondskapen tatt ett nytt steg, og man har delt ut fredspriser til 1900 tallets største terrorist, til den mest krigshissende Amerikanske presidenten i historien og til ett autoritært regime som overkjører Europa (EU). 

Og de samme folkene/styrende/systemet brukte/bruker mye av tiden til å tvinge på det eneste demokratiet i Midt-østen, "fred". Men dette syke presset fra Vesten, vil til sist gi mer dødsfall, enn 2 verdenskrig. Og vi kan takke Media, fordi de ikke informerer om hva som egentlig skjer! Men heller tåkelegger alle sannheter rundt Midtøsten-konflikten! Hvor er den skandale om susende pressen, som skulle avsløre politikerne? Vel, de har alliert seg med politikerne, og forsøker å stoppe, dempe, kritisere, dømme, kriminalisere, henge ut den vanlige mannen og kvinnen i gata som forsøker å finne ut hva som egentlig skjer. Det er den tiden vi lever i!

Media var like kunstige i 1938 som de er nå, og folk var (er) forvirret. De visste ikke hvem røst de skulle høre på. Det var først etter krigen, man så omfanget av hva Hitler gjorde, og hvordan han utnyttet det Tyske folket, for å fremme sin perverse vilje. Men Hitler kunne ikke gjøre hva han kunne gjøre, uten at pressen ikke omtalte mannen med hva han var og sto for, eller hvilken kurs Chamberlain førte Europa og Verden inn i (Engelsk statsminister som fremmet "fred"). De som forutså hva som ville komme, var heller skyteskive for pressen, da som nå!

Husk: Om alle taler varmt om en ting, og roser det opp i skyene, så ikke hør på det! Da er det garantert ett eller annet som ikke er som det skal. Stol kun på din egen dømmekraft, og ofte må man stenge ut alle røster som vil få makten over deg! Bli selvstendig, og ta selvstendige valg! Vær fri til å våge å være deg selv. Tal gjerne pressen imot, for de vil deg ikke noe godt! Det er heller tvilsom om de fleste politikerne inne på Stortinget, egentlig vil deg noe godt! Da hadde de støttet sin egen etnisitet, ikke bekjempet dem, og samtidig fremmet en fremmed religion fra Ørkenen i Midtøsten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar