Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

lørdag 6. september 2014

Krigen i 2015 - Del 3 - Kjernefysisk dekkoperasjon

Det er ingen tvil i mitt sinn at at globalistene føler ett absolutt behov for å ta oss til krig. Det er den eneste pålitelige måten som vill tillate å dekke sporene deres, rett oppmerksomheten bort fra det de har gjort, og holde deg fokusert på noe annet enn de virkelige problemene - DEM. De vet også at det er den sikreste måten for å kunne gjøre endringer i samfunnet etter som de ønsker å ha det.

Klikk her for del 2            Klikk her for del 4

Den første verdenskrig brakte oss skattemyndighetene og sentralbanken i USA. Den andre verdenskrigen brakte oss sosialisme. Vietnamkrigen førte til en massiv økning i den militæreindustrielle komplekset, CIA heroin handel og en mørkere, skumlere etterretning.

Jeg kunne bare ha fortsatt, men en ting som alle disse krigene har til felles er ett dekkoperasjon/falskt flagg.

En amerikansk historie av dekkoperasjon/falsk flagg

Følgende kriger ble startet via en form for "dekkoperasjon".

- Begge meksikanske krigene
- Den Spansk-amerikanske krigen
- Den første verdenskrig
- Den andre verdenskrig
- Koreakrigen
- Vietnamkrigen
- Den første Gulf krigen - Ørkenstorm
- Krigen mot terror
- Den andre Gulf krigen - Iraks frihet

Og det er kun de krigene jeg vet om. Og ja, hver og en av dem ble startet av en dekkoperasjon/falsk flagg. Jeg kunne gå vider og videre om hvordan og hvorfor disse krigene ble startet med ett slikt angrep, og jeg kunne utdype videre på dekkoperasjons angrepene som faktisk sviktet. Jeg jeg vill ikke det.

Om du trenger en rask gjennomgang på amerikansk dekkoperasjon/falsk flagg operasjoner, kan denne nettsiden hjelpe:

http://www.911review.com/articles/anon/false_flag_perations.html

Og hver og en av disse krigene var en dramatisk nedbrytning av rettigheter og frihet for det amerikanske folket. Den så en vekst av regjeringen og en stør økning i korrupsjon. Og det var alt drevet av gangsters (en blanding av bankmenn og gangstere) og Illuminati.

Hvorfor vi trenger dekkoperasjon/falsk flagg

            Men vent, hvorfor trenger vi en dekkoperasjon for å starte en krig?

Svaret er enkelt. 99% av alle mennesker hater krig - iallefall de som vet hva krig egentlig er. Jeg har brukt mye tid på å studere krig og levd i krigssoner, og jeg hater krig lidenskapelig.

Men, når du føler deg angrepet og truet..... når du føler deg krenket av en fremmed makt... ønsker du hevn. Det er en naturlig følelse som kom som en del av det å spise av treet til kunnskapen om godt og ondt. I vårt fall, mottok vi en vital og nødvendig reaksjon mot fare og ondskap.

Dette eksisterte ikke før Adam og Eva syndet, fordi vi hadde ikke behov for det da. Men, vi trengte det absolutt når synden kom inn i verden. Og at "kjemp eller flykt" mekanismen som finnes inni hver og enkelt av oss er lett å manipulere av psykopatere som sitter og styrer.

I går, beskrev jeg propagandaen som strømmer over deg, hver eneste dag. Og vill du tro at slike psykologiske operasjoner via den amerikanske regjeringen og bankster (en blanding av bankmenn og gangstere) holder mer enn nok. Men vi er lagd av sterkere stoff, og dette betyr at eliten, som en siste utvei, alltid trenger å ty til "dekkoperasjon/falskt flagg/ - for å dra oss inn i en krig.

Krigen som de ønsker

          Hvilken krig ønsker de å starte?

Enda en amerikansk invasjon av Midtøsten.

Men selv med all den propagandaen du har fortært over de siste årene, så ønsker du uansett det ikke. Så, den amerikanske regjeringen vill arrangere ett angrep av ISIL, for å få det igang. Desverre, angrepet 11 sept 2001 satte hinderet altfor høyt. Angrepet på WTC og Pentagon satt en ny standard for sånne angrep, som vill bety at det neste må bli mye, mye større. Amerika er trøtt på krig, så det må bli ett enormt sjokk for det amerikanske systemet - får å vekke amerikanerne med den type energi som trengs for å invadere Midtøsten, igjen.

Når vil det skje

           Vet vi hva slags angrep det vil være?

Vel, det som er interessant om propaganda og nødvendige forberedelser til en dekkoperasjon (falskt flagg) angrep, er at de trenger å fortelle deg noe som vil fokusere tankene i den retningen de ønsker at de skal gå. Når de da har din oppmerksomhet, kan de starte dekkoperasjon angrpet - som da vil føre til frykt, angst og raseri, akkurat det de er ute etter.

         Så hvor vil de flytte vår fokus?

Vel, her er videon som jeg viste deg i går:


Lt. General McInterney advarer mot en ny 9/11 katastrofe

Den må være større enn 9/11.

Det gir oss en dato, men forteller oss egentlig ikke hva slags angrep det vill bli, selv om han nevnte DET savnede flyet, MH370.

Selvfølgelig vill et slikt angrep være ganske tøft, men med Etterretningen til Saudi Arabia og CIA involvert.... vel, da kan nesten hva som helst skje.

           Men vill ett fly inn i en bygning gjøre susen?

Det tviler jeg på.

Kjernefysisk 9/11 historie

mars sa Barack Obama dette:

            Jeg er mer urolig og mye mer opptatt av vår sikkerhet og muligheten for en atombombe blir                 sprengt på Manhatten.

Og, i Juni, så hadde Dick Cheney sagt dette:
Dick Cheney: Det vil bli ett angrep på Amerika i løpet av det neste tiåret, verre enn 9/11.

I denne videoen, snakker han om et atomangrep på Washington og unntakstilstand. Selvfølgelig sa han `innen et tiår`.

         Men han fikk din oppmerksomhet, ikke sant?

Men han stoppet ikke der:


Dick Cheney: ISIS vill atombombe US

Og der snakket han om Pakistan.

         Og hvor landet antageligvis MH370?

Det er riktig, Pakistan.

Men Dick fortsatte med dette emnet - som her:


The Beast: Dick Cheney advarer mot ett annet 9/11 angrep langt mer dødligere enn sist (23 juni 2014).

En million døde

Nå, det var for noen måneder siden. Og retorikken trengs å gjentas igjen, fordi årets 11 september nærmer seg raskt. Så, her er Dick, bare for seks dager siden, på`n igjen:


Hannity/Cheney: `Absolutt sikkert at det vill bli ett annen kjempekatastrofe angrep mot USA.

Han sa over at drapet på James Foley vil bli gjentatt en million ganger.

         Vent, en million ganger?

                 ....Som 1 million mennesker dør i en kjernefysisk 9/11?

To fluer i en bombe

Hvis et atomvåpen eksploderer over hele Manhatten eller Washington DC, ville minst en million dø. Og, vill  Og enhvert mål vill løst et tornete problem for Illuminati. De ville kunne starte opp en ny regjering, om Whashington DC var målet. Og om Manhatten ble kjernefysisk bombet, kunne de skylde krakket i verdens finans system på det.

Hvordan historien deres virker

Nå som ISIL har en sysrisk luftkampbase under deres kontroll, har nå globalistene nå muligheten til å vise frem hvordan ISIL kan angripe USA ved hjelp av en Boeing777-200ER. Den maksimale rekkevidden av denne versjonen av Boing 777 er godt over 6000 miles og innenfor rekkevidden av en flytur fra basen i Syria.

Dette betyr at de nå har en plausibel historie å fortelle, når en atomladning går av over New York eller Washington. Fremover vill de ikke trenge en MH370.

Det er over 400 Boeing 777-200ERs som offisielt er i drift rundt om i verden - akkurat som MH370. Alt som de trenger å gjøre er å laste opp ett stort kjernefysisk våpen på ett slikt fly, gi det det riktige transponderkoder for å legimitere flyet til JFK flyplass eller Ronald Reagen Washington National Airport, og så vill det være over.

Du ser bildet.

          Stort, stort angrep

Eller ikke.

Plan B to Z

Husk at den globale eliten mislykkes med regelmessighet. Gud setter alltid en tommel i satans øye og roter til sånne planer. Så, hvis 11 sept går dette året uten noe angrep...pust lettet ut. Men, husk at de globalistene vil alltid ha en plan B og C - og nok reserveplaner til å fylle opp resten av alfabetet.

Andre har advart om andre mulige terrorangrep mot USA, og om dødstallene blir høyt nok, vil en invasjon av Syria og Irak være sikker. Og jeg tror at den kommende krigen i Midt-Østen er allerede en `ferdiglagt plan` - når det skjer.

Men det vil skje

På grunn av vår avvisning av Gud og Hans beskyttelse... vel... jeg tror at Gud til slutt vil la globalist eliten få sin krig. Det vil omorganisere Midtøsten og legge grunnlaget for oppfyllelsen av en viktig profeti - en profeti som bare kan oppstå når Midtøsten har blitt "passivisert".

Vennlist ta dette på alvor. September er her nå, så du bør være klar for hva som kan skje - hvis det skjer. Hvis september går uten at ett angrep skjer, vil du forstå at trusselen fortsatt er der - fordi årsakene til hvorfor de ønsker dette angrepet vil fortsatt være der.

          Måtte Gud være med dere alle.

Jeg håper virkelig at du er klar for dette.
(Dette er en kobling. Det er ikke mye tid igjen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar