Korset - Veien til Gud

Korset - Veien til Gud

torsdag 4. september 2014

Krigen i 2015 - Del 2 - Propagandamaskinen

Jeg syntes at dette innlegget er kanskje en av Steve Little sine beste. Her tar han frem hvor lite selvstendig og fri media egentlig er. Og det ble allerede dokumentert i 1880 årene. Hva da med forfalskningene som blir servert til oss daglig i dag?
____________________________________________________

Jeg har vært en profesjonell skribent i nærmere tyve år, og jeg kom veldig raskt til en kynisk konklusjon at jeg ikke skrev for mine lesere. Jeg skrev for den personen som signerte min lønnsslipp. Men nå så skriver jeg for Ham som for tiden har satt sin signatur på mitt liv - Gud.

Hvis du får noe ut av det jeg skriver, da har du bare Gud å takke for dette.

Desverre, de beste forfattere har en annen type betalingsmestere og er i takknemlighetsgjeld til en annen gud. Og, som meg selv, vet de ordenes makt, og bruker dem med stor virkning. Så mens du ser at propagandamaskinen øker på, bare husk hvem forfatterne og kringkasterne egentlig egentlig jobber for.

Krigen i 2015 - Del 2 - Propaganda maskinen

En av mine mange favorittsitater om sannheten er denne her:

Det har blitt sagt "Sannheten er det første offeret i krig"
Philip Snowden, Stortingsmann Snowden

Og, vi har vært i krig i veldig, veldig lang tid.

Klikk her for del 1                                  Klikk her for en del 3

Intellektuell prostitusjon

En annen av mine favoritt sitater handler om journalistikk, og nyhetsbransjen generelt. Det kommer fra John Swinton.

På 1880 tallet hadde han vært i journalistikk bransjen i mer enn 20 år. Han hadde vært leder av redaksjonen for New York Times i ti år, og leder av redaksjonen for New York Sun for 8 mer, før han begynte å pulbisere hans nyhetsblad, John Swintons avis (papir). Han ble så godt respektert at journalist samfunnet holdt en bakett til ære for ham (i 1880).

Noen som ikke visste om Swinton eller hans journalistikk, stod opp og skålte for den frie uavhengige pressen. Swinton svarte på det, som var en skandale for mange av de som var i salen.

Det finnes ikke noe slikt, på denne datoen i denne verdens historie i Amerika, som en uavhengig presse. Du vet det og jeg vet det.

Det er ikke en av dere som tørr å skrive dine ærlige meninger, og hvis du gjorde det, så vet du på forhånd at det aldri ville komme på trykk. Jeg har betalt ukentlig for å holde mine ærlige mening ut av den avisen jeg er forbundet med. Andre av dere er betalt tilsvarende lønn for lignende ting, og noe av dere som ville være så dum som å skrive ærlige meninger ville være ute på gatene på jakt etter en annen jobb. Hvis jeg hadde latt mine ærlige meninger skal vises i en sak i min avis, før 24 timer så vill mitt yrke vært borte.

Jobben til journalistene er å ødelegge sannheten, å lyve direkte, for å forderve, å bakvaske, å omfavne føttene til mammon, og å selge sitt land og sin rase for sitt daglige brød. Du vet det og jeg vet det, og hva dårskap er dette å skåle for en uavhengig presse?

Vi er de verktøyene og de underordnede (vasaller) av de rike menn bak kulissene. Vi er den hoppende knekt, de trekker i trådene og vi danser. Våre talenter, vår muligheter og våre liv er alle tilhørende andre menn. Vi er intellektuelle prostituerte.

(Kilde: Ap.s Untold Story, av Richard O. Boyer og Herbert M. Marais, utgitt av United Electrical, Radio & Electrical, Radio &Maskin Workers of America, NY, 1955/1979 via John Swinton på pressens uavhengighet).

De av oss som er profesjonelle skribenter vet hvor lett det er å falle inn i intellektuell prostitusjon. Vi vet hvordan de skal vri ord og uttrykk for å "justere" sannheten for å gjenspeile det vi ønsker at sannheten skal være.

Vel, i mer enn hundre år, har vi gitt lov til prinsippløse men og kvinner å `justere sannheten` for oss. Ikke bare tillot vi det, men vi trodde på dem.

Forresten, jeg trakk det ovenfor fra en artikkel som jeg skrev over et år siden: Intelektuelle prostituerte.

Journalister

Jeg har sett de nyutdannede journalistene `våkne og på vakt` stormende ut i verden, slik at de kunne skrive om sannhet og rettferdighet...og forandre verden.

Jeg vill ta de samme inn igjen etter tyve år - eller mer, i bransjen, og vil riste hodet mitt av de inntørkede skyggene av sine tidligere seg selv. Å være stasjonert i Jerusalem var den neste før Washington DC i en journalists karriere, men de kommer dit bare ved å selge sin sjel til selskapets forretninger. Og de visste ikke hvordan de kunne kjøpte den tilbake.

Jeg antar at jeg aldri ble fanget opp av alt dette, fordi jeg ønsket å bli forfatter. Jeg har aldri ønsket å være en journalist. Jeg brydde meg ikke (og gjør det fortsatt ikke) om mitt navn dukket opp hvorsomhelst - på en byline/målinje. Å være berømt er så nyttig som ...... jeg forsøker å tenke her.. en mynt som falt i midten av ett hav.

Alt av hva du leser her er en ulykke - forutsatt at du er villig til å kalle Guds hånd slikt. Hvorfor Gud vill bruke en sånn irritabel idiot som meg selv er ett mysterium.

Men, la oss komme til denne propaganda maskinen som jeg nevnte i tittelen.

Propaganda maskinen CIA

CIA er en av de mest onde organisasjoner på jorden. Jeg har ikke alltid trodd det. Faktisk, jeg har kommet til denne konklusjonen i løpet av de siste årene.

Finnes det gode mennesker som arbeider for CIA?

Absolutt. Mange er også kristne og tror at det de gjør er å kjempe mot de onde kreftene som truer Amerika.

Men ingen, men en samvittighet stiger over et visst punkt i hiarkiet av Central Intelligence Agency. Ingen.

Og innenfor CIA er svarte operasjonsgrupper som bare er kjent for noen få mennesker innen CIA selv. Denne seksjoneringen har tillatt det onde til å leve og å trives, og CIA er selv en stor del av det som skjer med ISIL.

Operasjon MOCKINGBIRD

Det er flere operasjonsgrupper som håndterer ISIL, og du vill ikke vite hvem de fleste av dem er - før det er for sent. Men, en operasjonsgruppe vet du kanskje om, og den heter MOCKINGBIRD.

Den var opprinnelig opprettet for å nøytralisere den sovjetiske propagandaen som kunne komme inn i amerikanske medier. Det var prisverdig av CIA og bekjempe ild med ild, men det som startet som en god ting ble...noe annet. Faktisk, som CIA forandret seg til en mørkere, skumlere organisasjon i 1960, begynte også Operasjon MOCKINGBIRD å endre seg.

Å grave i det onde på innsiden av CIA ville kreve en helt ny nettside, så jeg vill forlate alt det andre jeg vill dele. Min bekymring akkurat nå er med Operasjon Mockingbird, og lignende aktive virksomheter innen CIA.

Det handler om propaganda, og propaganda handler om forsiktig levering av informasjon som vill endre løpet av hvordan folk tror - slik at vi vil ta avgjørelsen som de ønsker at vi skal gjøre.

Som du kan antar med tanke på innledningen så har vi vært ofre for propaganda i hundrevis av år. CIA er bare den nyeste leverandøren av slike nøye administrert informasjon. Faktisk har vi blitt så ivrige forbrukere av propaganda, at vi ikke vet at det er propaganda.

Så hvorfor sier jeg dette nå?

Fordi vi er vitne til en bølge av propaganda - fra folk som ærlig tror hva de forteller oss.

Den beste propagandaen

Her er Løytnant General McInerney(.ret) om hva han mener er sannheten:

YouTube shortlink: http://youtu.be/z9fN0Nx4Zcs

Lt General McInerney advarer om en ny 9/11 katastrofe.

Forresten, er min kommentar som jeg har inkludert av General McInerney ikke noe tegn på respektløshet. Det er klart for meg at han virkelig mener det han sier til oss, og folk som fortalte det til ham tror sannsynligvis også på det. Og jeg har en mistanke om at general McInerney er en stor mann med rene intensjoner.

Jeg tror det er den absolutte sannhet.

Den beste propagandaen er faktabasert korrekt informasjon levert av mennesker som lidenskapelig tror at det de sier er sannheten.

Det må du vennligst forstå. Den kraftigste løgner blir fortalt av gode mennesker som lidenskapelig tror på det de sier. La aldri noe andres overbevisning og lidenskap få deg til å ombestemme deg på noe som helst.

Og, ja, det inkluderer også meg.

Et annet 9/11 angrep?

Kommer det til å bli ett 9/11/14 angrep?

Jeg vet ikke, men det faktum at denne informasjonen er blitt sendt, i dette øyeblikk, forteller meg at dette er en distinkt mulighet.

Igjen, Susan Duclos av allnewpipeline.com, kom gjennom med enda en utmerket artikkel. Hennes hjemmeside må en snu opp og ned og lese. Du kan lese artikkelen hvor jeg fikk videon ovenfor, her:


Den nåværende bølgen av propaganda

La oss ta en titt på dagens bølger av propgaganda som skyller over oss. Akkurat nå:


ISIL kan ha tatt avanserte MANPADS fra syrisk flyplass

Når du plutselig ser en bølge av overskrifter som treffer deg, vet du at du blir forberedt på noe. Og, uansett hva det er, vill det være såpass ille, at du ikke ønsker å tro at de alle var satt opp av de menneskene du har hatt tillit til at de skulle forsvare og beskytte deg.

Å kunne Skjelne sannheten

Så, neste gang du åpner en avis, så still deg dette spørsmålet:

             Hva er det de forsøker å få meg til å tro nå da?

Det er vanskelig å skjelne sannheten, til du vet hvem som lyver for deg, og hvorfor. Og du vill aldri forså sannheten, med mindre du kjenner forfatteren av Sannheten.

            Du vill aldri vite sannheten, om ikke Jesus er din Herre og frelser.

Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette
(det er en kobling. Det er ikke mye tid igjen.)

          


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar